NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Btw szenzacios, hogy csori Iktriadot mar a harmadik topicban javitjak ki 😕
Wyatt
Jags fan vagyok, szeretek helybe jönni a lófaszért.
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛

www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/
dande
 twitter.com/galuskahulud/status/1209550548309024769
xrace77
akkor végre kijelenthetjük, hogy számosságot tekintve : haters > lovers ?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Ha már rekordok éve van.
Akkor szerintetek Chandler Jones megdönti a sack rekordot?
3.5 hiányzik!
steelwolf
A valódit vagy a Favre félét?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

dande
xrace77
😕((

Akkor nyerjen a Chargers 😊

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tegye fel a kezét aki nem nézi Kevint? 😊 😀 😉 😛

Áldott ünnepeket! 😊
dande
Az kotelezo mindenkinek 😀

Btw szenzacios, hogy csori Iktriadot mar a harmadik topicban javitjak ki 😕

De hatha jovore is ez a meccs lesz 😊

több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

dande
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 024

Áldott ünnepeket! 😊
dande
Reg nem nezem mar...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....

Áldott ünnepeket! 😊
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha már rekordok éve van.
3.5 hiányzik!
steelwolf
Nem valószínű, de eléggé király lenne 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Ha már rekordok éve van.
3.5 hiányzik!
steelwolf
Nem, remélem! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ha már rekordok éve van.
3.5 hiányzik!
steelwolf
Az azért eleg sok.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha már rekordok éve van.
3.5 hiányzik!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én megmondom őszintén, lassan 20 éve nézek NFL-t, olvasok róla, de Norm van Brocklin nevét most látom életemben először.
Több INT-je van, mint TD-je. És puntolt is. És ennyi.

en.wikipedia.org/wiki/Norm_Van_Brocklin
Sobri Jóska
Eagles szurkoló még nem voltál 😉 Az egyetlen irányító, aki rájátszásban verte a Lombardi féle Packerst, ez nem rossz ugye 😊

De egyébként jogos a csodálkozás, ezért mondtam, hogy nem a 100-s számot kellett volna meghatározni, hanem posztonként mondjuk évtizedekre lebontva a 3-5 legjobb, és még úgy sem teljesen igazságos.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Én megmondom őszintén, lassan 20 éve nézek NFL-t, olvasok róla, de Norm van Brocklin nevét most látom életemben először.
Több INT-je van, mint TD-je. És puntolt is. És ennyi.

en.wikipedia.org/wiki/Norm_Van_Brocklin

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/81274976_556852845157335_961803464209679776_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=4-GeF2cAfR4Q7kNvgFFNONd&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYD1ndet6LZRGfS7mUd-2plvByHvTyZBtqw6634E_t6W9w&oe=674511CA
NFL on Instagram: "The 22 quarterback finalists for the #NFL100 All-Time Team! Montana and Brady have already been announced to the team, which other 8 QBs will join them? - 📺: NFL 100 All-Time Team | Two-hour finale Friday 8pm ET on @nflnetwork"
265K likes, 7,761 comments - nfl on December 23, 2019: "The 22 quarterback finalists for the #NFL100 All-Time Team! Montana and Brady have already been announced to the team, which other 8 QBs will join them? - 📺: NFL 100 All-Time Team | Two-hour finale Friday 8pm ET on @nflnetwork".
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Amikor a buliban már csak a két leggázosabb bige marad és odafordulsz haverodhoz: Leszarom, vidd amelyiket akarod!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója

dande
Amúgy ha ez most ilyen nyíltan kitehető és megszavazható, akkor nem lehetne ezt rendszeresen? Talán elkerülhető lenne a 2 hetente felmerülő 5 oldalon át tartó vita, hogy már megint milyen meccset adtok, mi alapján választotok, hogy hogy nem a Patriots-ot adjátok, miért Pats vagy Packers meccs van megint, a stream és csak kizárólag az eredeti kommentár a legjobb, minek erről vitázni áradatok.😊
zavi27
rosszul járna a nép, mert mindig pats meccs lenne😊
NB2
Jogos. De így meglehetne az illuzionk, mintha mi szavazhattuk volna meg.😊 😊
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com

dande
Amúgy ha ez most ilyen nyíltan kitehető és megszavazható, akkor nem lehetne ezt rendszeresen? Talán elkerülhető lenne a 2 hetente felmerülő 5 oldalon át tartó vita, hogy már megint milyen meccset adtok, mi alapján választotok, hogy hogy nem a Patriots-ot adjátok, miért Pats vagy Packers meccs van megint, a stream és csak kizárólag az eredeti kommentár a legjobb, minek erről vitázni áradatok.😊
zavi27
rosszul járna a nép, mert mindig pats meccs lenne😊
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója

dande

Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

dande
Úgyis Pecc meccs lesz. És Go AFC South!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
kár volt a végén az odaszúrásért, mert én már második éve imádom nézni az NFC PO meccseit, valahogy nekem élvezhetőbbek (lehet a nem érintettségből fakadóan)
NB2
Én is, de nem hiszem, hogy a nem érintettség az oka. Szerintem azért, mert az NFC-ben az utóbbi években már a WC kör is izgi, az AFC-ben pedig többnyire még a div meccsek is elég egyoldalúak lettek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Már meg is van az évtized utolsó alapszakasz NFL meccse.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1208824803899170823
iktriad
lehet sikerült egy (majdnem) tét nélküli meccset választani?😊
NB2
Vegulis csak az NFC elso kiemeleserol, az NFCW gyozelemrol, a WC kiemelesrol fog donteni ez a ki-ki csoportmeccs a hagyomanyos rivalery mellett. Es azert a Saints, Packers, Vikings, Eagles/ Cowboys fanok is oda fognak pislantani tuti erre a meccsre. Mondjuk a Patriots-Dolphins meccs lehet jobb valasztas lenne
diverdoc
a kommentem arra vonatkozott, hogy Makáék mintha említették volna, hogy így megnyerte a Frisco a csoportját, ezért írtam akkor azt amit, mert azt hittem tényleg😕
kár volt a végén az odaszúrásért, mert én már második éve imádom nézni az NFC PO meccseit, valahogy nekem élvezhetőbbek (lehet a nem érintettségből fakadóan)
NB2
nem bántani akartalak, csak kevés ennél nagyobb téttel bíró meccs lesz. No O#

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
iktriad
NB2
Vegulis csak az NFC elso kiemeleserol, az NFCW gyozelemrol, a WC kiemelesrol fog donteni ez a ki-ki csoportmeccs a hagyomanyos rivalery mellett. Es azert a Saints, Packers, Vikings, Eagles/ Cowboys fanok is oda fognak pislantani tuti erre a meccsre. Mondjuk a Patriots-Dolphins meccs lehet jobb valasztas lenne
diverdoc
a kommentem arra vonatkozott, hogy Makáék mintha említették volna, hogy így megnyerte a Frisco a csoportját, ezért írtam akkor azt amit, mert azt hittem tényleg😕
több mint 4 éve
iktriad
NB2
diverdoc
Szerintem a Bengals-Browns vagy a Bucs-Falcons lenne az igazi 😛 😀
warr_b
Bucs-Falcons biztos nem lesz unalmas!