NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Btw szenzacios, hogy csori Iktriadot mar a harmadik topicban javitjak ki 😕Jags fan vagyok, szeretek helybe jönni a lófaszért.
Wyatt
több mint 4 éve
akkor végre kijelenthetjük, hogy számosságot tekintve : haters > lovers ?Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛twitter.com/galuskahulud/status/1209550548309024769
www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/
dande
xrace77
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Ha már rekordok éve van.A valódit vagy a Favre félét?
Akkor szerintetek Chandler Jones megdönti a sack rekordot?
3.5 hiányzik!
steelwolf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
😕((Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛twitter.com/galuskahulud/status/1209550548309024769
dande
xrace77
Akkor nyerjen a Chargers 😊
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Tegye fel a kezét aki nem nézi Kevint? 😊 😀 😉 😛Az kotelezo mindenkinek 😀
Áldott ünnepeket! 😊
dande
Btw szenzacios, hogy csori Iktriadot mar a harmadik topicban javitjak ki 😕
De hatha jovore is ez a meccs lesz 😊
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛twitter.com/galuskahulud/status/1209550548309024769
dande
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 024
Tegye fel a kezét aki nem nézi Kevint? 😊 😀 😉 😛Reg nem nezem mar...
Áldott ünnepeket! 😊
dande
több mint 4 éve
Tegye fel a kezét aki nem nézi Kevint? 😊 😀 😉 😛Áldott ünnepeket! 😊
több mint 4 éve
Ha már rekordok éve van.Nem valószínű, de eléggé király lenne 😊
3.5 hiányzik!
steelwolf
több mint 4 éve
Ha már rekordok éve van.Nem, remélem! 😉
3.5 hiányzik!
steelwolf
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ha már rekordok éve van.Az azért eleg sok.
3.5 hiányzik!
steelwolf
több mint 4 éve
Ha már rekordok éve van.Akkor szerintetek Chandler Jones megdönti a sack rekordot?
3.5 hiányzik!
több mint 4 éve
Én megmondom őszintén, lassan 20 éve nézek NFL-t, olvasok róla, de Norm van Brocklin nevét most látom életemben először.Eagles szurkoló még nem voltál 😉 Az egyetlen irányító, aki rájátszásban verte a Lombardi féle Packerst, ez nem rossz ugye 😊
Több INT-je van, mint TD-je. És puntolt is. És ennyi.
en.wikipedia.org/wiki/Norm_Van_Brocklin
Sobri Jóska
De egyébként jogos a csodálkozás, ezért mondtam, hogy nem a 100-s számot kellett volna meghatározni, hanem posztonként mondjuk évtizedekre lebontva a 3-5 legjobb, és még úgy sem teljesen igazságos.
több mint 4 éve
Én megmondom őszintén, lassan 20 éve nézek NFL-t, olvasok róla, de Norm van Brocklin nevét most látom életemben először.Több INT-je van, mint TD-je. És puntolt is. És ennyi.
en.wikipedia.org/wiki/Norm_Van_Brocklin
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Amikor a buliban már csak a két leggázosabb bige marad és odafordulsz haverodhoz: Leszarom, vidd amelyiket akarod!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Jogos. De így meglehetne az illuzionk, mintha mi szavazhattuk volna meg.😊 😊rosszul járna a nép, mert mindig pats meccs lenne😊Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛Amúgy ha ez most ilyen nyíltan kitehető és megszavazható, akkor nem lehetne ezt rendszeresen? Talán elkerülhető lenne a 2 hetente felmerülő 5 oldalon át tartó vita, hogy már megint milyen meccset adtok, mi alapján választotok, hogy hogy nem a Patriots-ot adjátok, miért Pats vagy Packers meccs van megint, a stream és csak kizárólag az eredeti kommentár a legjobb, minek erről vitázni áradatok.😊
dande
zavi27
NB2
több mint 4 éve
rosszul járna a nép, mert mindig pats meccs lenne😊Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛Amúgy ha ez most ilyen nyíltan kitehető és megszavazható, akkor nem lehetne ezt rendszeresen? Talán elkerülhető lenne a 2 hetente felmerülő 5 oldalon át tartó vita, hogy már megint milyen meccset adtok, mi alapján választotok, hogy hogy nem a Patriots-ot adjátok, miért Pats vagy Packers meccs van megint, a stream és csak kizárólag az eredeti kommentár a legjobb, minek erről vitázni áradatok.😊
dande
zavi27
több mint 4 éve
Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛Amúgy ha ez most ilyen nyíltan kitehető és megszavazható, akkor nem lehetne ezt rendszeresen? Talán elkerülhető lenne a 2 hetente felmerülő 5 oldalon át tartó vita, hogy már megint milyen meccset adtok, mi alapján választotok, hogy hogy nem a Patriots-ot adjátok, miért Pats vagy Packers meccs van megint, a stream és csak kizárólag az eredeti kommentár a legjobb, minek erről vitázni áradatok.😊
dande
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛Úgyis Pecc meccs lesz. És Go AFC South!
dande
több mint 4 éve
Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/
több mint 4 éve
kár volt a végén az odaszúrásért, mert én már második éve imádom nézni az NFC PO meccseit, valahogy nekem élvezhetőbbek (lehet a nem érintettségből fakadóan)Én is, de nem hiszem, hogy a nem érintettség az oka. Szerintem azért, mert az NFC-ben az utóbbi években már a WC kör is izgi, az AFC-ben pedig többnyire még a div meccsek is elég egyoldalúak lettek.
NB2
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nem bántani akartalak, csak kevés ennél nagyobb téttel bíró meccs lesz. No O#a kommentem arra vonatkozott, hogy Makáék mintha említették volna, hogy így megnyerte a Frisco a csoportját, ezért írtam akkor azt amit, mert azt hittem tényleg😕Vegulis csak az NFC elso kiemeleserol, az NFCW gyozelemrol, a WC kiemelesrol fog donteni ez a ki-ki csoportmeccs a hagyomanyos rivalery mellett. Es azert a Saints, Packers, Vikings, Eagles/ Cowboys fanok is oda fognak pislantani tuti erre a meccsre. Mondjuk a Patriots-Dolphins meccs lehet jobb valasztas lenneMár meg is van az évtized utolsó alapszakasz NFL meccse.lehet sikerült egy (majdnem) tét nélküli meccset választani?😊
twitter.com/AdamSchefter/status/1208824803899170823
iktriad
NB2
diverdoc
kár volt a végén az odaszúrásért, mert én már második éve imádom nézni az NFC PO meccseit, valahogy nekem élvezhetőbbek (lehet a nem érintettségből fakadóan)
NB2
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
a kommentem arra vonatkozott, hogy Makáék mintha említették volna, hogy így megnyerte a Frisco a csoportját, ezért írtam akkor azt amit, mert azt hittem tényleg😕Vegulis csak az NFC elso kiemeleserol, az NFCW gyozelemrol, a WC kiemelesrol fog donteni ez a ki-ki csoportmeccs a hagyomanyos rivalery mellett. Es azert a Saints, Packers, Vikings, Eagles/ Cowboys fanok is oda fognak pislantani tuti erre a meccsre. Mondjuk a Patriots-Dolphins meccs lehet jobb valasztas lenneMár meg is van az évtized utolsó alapszakasz NFL meccse.lehet sikerült egy (majdnem) tét nélküli meccset választani?😊
iktriad
NB2
diverdoc
kár volt a végén az odaszúrásért, mert én már második éve imádom nézni az NFC PO meccseit, valahogy nekem élvezhetőbbek (lehet a nem érintettségből fakadóan)
több mint 4 éve
Bucs-Falcons biztos nem lesz unalmas!Szerintem a Bengals-Browns vagy a Bucs-Falcons lenne az igazi 😛 😀Vegulis csak az NFC elso kiemeleserol, az NFCW gyozelemrol, a WC kiemelesrol fog donteni ez a ki-ki csoportmeccs a hagyomanyos rivalery mellett. Es azert a Saints, Packers, Vikings, Eagles/ Cowboys fanok is oda fognak pislantani tuti erre a meccsre. Mondjuk a Patriots-Dolphins meccs lehet jobb valasztas lenneMár meg is van az évtized utolsó alapszakasz NFL meccse.lehet sikerült egy (majdnem) tét nélküli meccset választani?😊
iktriad
NB2
diverdoc
warr_b