NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Goodell belebukhat a covid-helyzet kezelésébe?Nincs akkora szerencsénk
Szokol
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Goodell belebukhat a covid-helyzet kezelésébe?
több mint 5 éve
A tavalyi unanimous MVP-ről, valaha volt legfiatalabb MVP-ről van szó 😀 Ha valaki, ő lehet(ne) a liga arca (egy a sok közül).Szomorú ha egy Lamar a liga arcaAmúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.
empty taxi
Ettől függetlenül amatőr láma az egész liga vezetése.
FLZOLI
wide open
Ettől függetlenül nagyon pechesen jött ki, hogy pont a QB brigád lett offos a Broncosnál, nem tudom mi lenne a jó megoldás. Ha keddre nem lehetne tolni (mert több idő kéne h negatívnak kezeljék a QB-kat), akkor egy 18.hét bevezetése sztem járható út, mert a Saints első helye nem azon múlik, h most vernék meg a Broncost vagy január elején. A Broncos PO esélyeinek kb már amúgy is lőttek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Szomorú ha egy Lamar a liga arcaAmúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.
empty taxi
FLZOLI
több mint 5 éve
Fogjátok fel úgy, mintha megjelenne egy új tényező, és amelyik GM hatost dob hétfön, annak húznia kell egy büntetőkártyát.A Friscoé és a Broncosé különösen stílusos! 😀
több mint 5 éve
Amúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.
empty taxi
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊Az a csoda, hogy eddig így eljutott a szezon.
(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
NB2
ő azt mondta el se indul 😀Az lett volna a logikus, ha el se indul, amennyiben szempont, hogy végig is menjen.
Negritis
Végülis megpróbálták, hátha.
És még nincs lefújva.
több mint 5 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊ő azt mondta el se indul 😀
(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
NB2
amúgy sztem lassan jön 2 hét pihi aztán bubble 12-16 csapattal
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
több mint 5 éve
csak úgy az elmúlt pár óra:a frisco nem játszhat otthon
a fél ravens covid listán
a broncosba nincs qb
steelersnél is alakulnak az esetek
tuti vannak még dolgok ...
több mint 5 éve
Lehet, hogy újra kellene gombolni azt a kabàtot....
több mint 5 éve
nah akkor most jön egy pár hetes NFL leállás?
több mint 5 éve
Ochocinco jó fej 😊www.nbcsports.com/washington/football-team/chad-johnson-tips-waiter-963-each-terry-mclaurins-receiving-yards

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nyolc éve nem vertük őket oda-vissza, hadd örüljek már 😛Vakok között..Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b
warr_b
Tudod h van a mondás
Adirotor

több mint 5 éve
Vakok között..Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b
warr_b
Tudod h van a mondás
több mint 5 éve
Jó, hát a gang rape nem túl szép és elegáns dolog, így jobb hogy ők is benne voltak a buliban 😀Mondtam, gecc 😀azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀
warr_b
Negritis

több mint 5 éve
Mondtam, gecc 😀azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀
warr_b
több mint 5 éve
Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b

több mint 5 éve
mahomes még nem kapott ki Eli-tól SB-n szóval jobb mint Brady 😀Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!6 gyűrű vs 1 gyűrű. Discuss over😃
Riverske
samu09
több mint 5 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!Most nyilván, az egyiknek már lassan bot kell a pályán is, hiába tolja magába a fiatalító elixirt 😊
Riverske
több mint 5 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!Ha 10 év múlva felteszed ezt a kérdést, akkor már tudunk is rá válaszolni.
Riverske
több mint 5 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!6 gyűrű vs 1 gyűrű. Discuss over😃
Riverske
több mint 5 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!
több mint 5 éve
Szerintem amióta én követem a focit (kb. 20 éve) a legerősebb.Erős class, az biztos.www.instagram.com/p/CH-7HCEsHfI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadingsteelwolfManning, Megatron, Charles Woodson lock, és Jared Allen, Patrick Willis is igazából first ballot kaliberek. Komoly boksz lesz idén (jövőre).
peterk2005
warr_b