NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos North Carolina Tar Heels 4 951
Goodell belebukhat a covid-helyzet kezelésébe?
Szokol
Bárki belebukhat a covidba.
Meg ugye lehet bűnbak is.
Gyakori, hogy a mindenkori vezetőket hibáztatják, mintha érdemi opcióik lettek volna.
Goodell kb. aközött választhatott, hogy el se indítja a szezont vagy elindítja és majd impróznak.
Mint az államok vezetői, kábé.
Mindenhol impróznak és imádkoznak.
Sobri Jóska
Azért szerintem ez nem így van. Bőven lett vna Goodell-nek lehetősége máshogy kezelni. Pl. mondjuk minden 4. meccs után egy hét szünet jönne, ahol lehetne rendezni a sorokat, vagy bepótolni az elmaradt meccseket. És akkor nem lett vna ez a nevetséges tologatás. És ez csak 1 opció, lenne/lehetett vna meg más is.

Szóval azért ne tegyünk úgy, hogy Goodell a körülmények áldozata. Volt fel éve kidolgozni vmit, erre ezt a semmit sikerült megszülni. Csodás teljesítmény.
roberto23
Én is kitalálhatok végtelen ilyen vicces szcenáriót.
Lehetett volna 4 nagyobb bubble, részleges bubble, vagy 100-as induló roster megemelt rendkívüli cappel a plusz 47 "töltelékembernek", vagy ez kombinálva egy 10 napos elő-bubble-val ezek részére, hogy mindig legyen pótlás, lehetett volna 17 hét alatt 12 meccses alapszakasz 8-8 PO hellyel, vagy akár 10-10-el is, lehetne 2 plusz játékhét a végén, ésatöbbi.
De nem így lett, mert azt akarták működtetni, ami van.
Úgy teszel ahogy akarsz, nem kell a valóságot tudomásul venni, összevetheted a "bőven lett volna lehetőségével" nyugodtan. Nem tudom mi hasznod van belőle, de hajrá.
Sobri Jóska
😀 😀 😀

Oké.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
Szokol
Gyakori, hogy a mindenkori vezetőket hibáztatják, mintha érdemi opcióik lettek volna.
Goodell kb. aközött választhatott, hogy el se indítja a szezont vagy elindítja és majd impróznak.
Sobri Jóska
Azért szerintem ez nem így van. Bőven lett vna Goodell-nek lehetősége máshogy kezelni. Pl. mondjuk minden 4. meccs után egy hét szünet jönne, ahol lehetne rendezni a sorokat, vagy bepótolni az elmaradt meccseket. És akkor nem lett vna ez a nevetséges tologatás. És ez csak 1 opció, lenne/lehetett vna meg más is.

Szóval azért ne tegyünk úgy, hogy Goodell a körülmények áldozata. Volt fel éve kidolgozni vmit, erre ezt a semmit sikerült megszülni. Csodás teljesítmény.
roberto23
Én is kitalálhatok végtelen ilyen vicces szcenáriót.
Lehetett volna 4 nagyobb bubble, részleges bubble, vagy 100-as induló roster megemelt rendkívüli cappel a plusz 47 "töltelékembernek", vagy ez kombinálva egy 10 napos elő-bubble-val ezek részére, hogy mindig legyen pótlás, lehetett volna 17 hét alatt 12 meccses alapszakasz 8-8 PO hellyel, vagy akár 10-10-el is, lehetne 2 plusz játékhét a végén, ésatöbbi.
De nem így lett, mert azt akarták működtetni, ami van.
Úgy teszel ahogy akarsz, nem kell a valóságot tudomásul venni, összevetheted a "bőven lett volna lehetőségével" nyugodtan. Nem tudom mi hasznod van belőle, de hajrá.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 758
Szokol
Szerintem nem.

Elkezdte és valószínűleg be is fogja fejezni a bajnokságot, a meccsek 95%-át a szokott időben lejátszva. Nyilván az NFL és a csapatok tulajdonosai anyagilag nem fognak olyan jól járni, mint egy normál évben, de ezzel a világon minden bajnokság így van.

Az utolsó major liga commissioner, aki kifejezetten megbukott (tehát nem kvázi nyugdíjba távozott), Fay Vincent MLB-főnök volt 1992-ben. Csak összehasonlításképpen, ő a kaotikus víruskezelésnél egy sokkal súlyosabb, főbenjáró bűnt követett el: egy lockout során a játékosok pártját fogta az őt megválasztó tulajdonosokkal szemben.

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos North Carolina Tar Heels 4 951
Szokol
Sobri Jóska

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 5 éve
Szokol

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 960 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Browns NFL történelmet ír.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 960 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 729 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szokol
Nincs akkora szerencsénk

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

empty taxi
Amúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.

Ettől függetlenül amatőr láma az egész liga vezetése.
FLZOLI
Szomorú ha egy Lamar a liga arca
wide open
A tavalyi unanimous MVP-ről, valaha volt legfiatalabb MVP-ről van szó 😀 Ha valaki, ő lehet(ne) a liga arca (egy a sok közül).

Ettől függetlenül nagyon pechesen jött ki, hogy pont a QB brigád lett offos a Broncosnál, nem tudom mi lenne a jó megoldás. Ha keddre nem lehetne tolni (mert több idő kéne h negatívnak kezeljék a QB-kat), akkor egy 18.hét bevezetése sztem járható út, mert a Saints első helye nem azon múlik, h most vernék meg a Broncost vagy január elején. A Broncos PO esélyeinek kb már amúgy is lőttek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158

empty taxi
Amúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.

FLZOLI
Szomorú ha egy Lamar a liga arca
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Fogjátok fel úgy, mintha megjelenne egy új tényező, és amelyik GM hatost dob hétfön, annak húznia kell egy büntetőkártyát.

A Friscoé és a Broncosé különösen stílusos! 😀
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

empty taxi

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊
(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
NB2
Az a csoda, hogy eddig így eljutott a szezon.

ő azt mondta el se indul 😀

Negritis
Az lett volna a logikus, ha el se indul, amennyiben szempont, hogy végig is menjen.
Végülis megpróbálták, hátha.
És még nincs lefújva.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 994 — The Mathematician
NB2
ő azt mondta el se indul 😀

amúgy sztem lassan jön 2 hét pihi aztán bubble 12-16 csapattal

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 310 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
csak úgy az elmúlt pár óra:
a frisco nem játszhat otthon
a fél ravens covid listán
a broncosba nincs qb
steelersnél is alakulnak az esetek

tuti vannak még dolgok ...

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 509 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet, hogy újra kellene gombolni azt a kabàtot....
több mint 5 éve
nah akkor most jön egy pár hetes NFL leállás?

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 382 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ochocinco jó fej 😊

www.nbcsports.com/washington/football-team/chad-johnson-tips-waiter-963-each-terry-mclaurins-receiving-yards

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 382 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊

iktriad
Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
dande
Megdumáltál. 😊
iktriad
mikor fog ikszelni a football team? 😀
Negritis
a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀
warr_b
Mondtam, gecc 😀
warr_b
Vakok között..
Tudod h van a mondás
Adirotor
Nyolc éve nem vertük őket oda-vissza, hadd örüljek már 😛

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊

iktriad
Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
dande
Megdumáltál. 😊
iktriad
mikor fog ikszelni a football team? 😀
Negritis
a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀
warr_b
Mondtam, gecc 😀
warr_b
Vakok között..
Tudod h van a mondás
több mint 5 éve
Mondtam, gecc 😀
warr_b
azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀
Negritis
Jó, hát a gang rape nem túl szép és elegáns dolog, így jobb hogy ők is benne voltak a buliban 😀

több mint 5 éve
Mondtam, gecc 😀
warr_b
azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀