NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Csak a színvonal ne legyen a megszokott...holnap playoff eredménykövető <3Texans hazai meccsel nyitunk, a legszebb hagyományoknak megfelelően
shawnka
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Már csak TJ Yates kell ide.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
de végre Titans meccs a sporttv-n!!!!4holnap playoff eredménykövető <3Pats meccsel <3
shawnka
gabokocka
több mint 4 éve
holnap playoff eredménykövető <3Pats meccsel <3
shawnka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
holnap playoff eredménykövető <3
több mint 4 éve
Buf@HouTen@NE
Min@NO
Sea@Phi
Ten@Bal
Hou@KC
Phi@SF
NO@GB
KC@Bal
NO@SF
KC vs NO
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Még az kéne, hogy még több középszerű játékos(HOF viszonylatban) kerüljön be.HoF-be úgy tudom a visszavonulást követően 5 évvel lehet már delegálni vkit, akkor itt h-h ilyen "régi" játékosok szerepelnek? Ill 1 évben hány embert választanak be?Mert vannak, akik nagyon rég óta nem jutottak be, pontosan azért, mert egy évben maximum 5 ember mehet be. De ugye, ahogy az évek telnek a játékosok mennyisége nő, így még nehezebb bent lenni. Ezért én pl simán felemelném már 10-re, mert ezzel még az értéke nem csökken, de jobb esély is van bejutni olyanoknak, akik megérdemelnék. Lehetőleg még életükben.
Lucifer
dande
Mindenki különleges és így legalább senki sem az...
(ne legyen ez is olyan már mint az NBA HOF)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
BUF @ HOUTEN @ NE
MIN @ NO
SEA @ PHI
HOU@BAL
NE@KC
SEA@SF
NO@GB
KC@BAL
NO@SF
KC vs SF
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
Jóvan, nem tudom ezt a szart beilleszteni, szóval nálam a Niners nyeri a SB-t
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
playoffpredictors.com/Football/Playoffs/Picker/0E700630-E7FC-43DB-92EA-9E71507C57C9
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 024
Itt az idei 15 Hall of Fame finalista.Rivers mit keres ott Reggie fölött? 😀
twitter.com/ProFootballHOF/status/1212884975789445131
Ebből szvsz Polamalu az egyedüli biztos bejutó innen.
iktriad
több mint 4 éve
több mint 4 éve
xrace77
4 515
több mint 4 éve
De idén bejut 10 réig arc is a 100. évforduló alkalmából.twitter.com/ProFootballHOF/status/1207722336104931328
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
HoF-be úgy tudom a visszavonulást követően 5 évvel lehet már delegálni vkit, akkor itt h-h ilyen "régi" játékosok szerepelnek? Ill 1 évben hány embert választanak be?Nem mindenki jut be elsőre/valaki sose. Sok esetben már finalistának lenni is nagy szó. És 5 ember megy be a modern jelöltek közül.
Lucifer
több mint 4 éve
Lucifer
1 214
Köszi. Sejtettem, h a létszám limit körül lesz a gond.HoF-be úgy tudom a visszavonulást követően 5 évvel lehet már delegálni vkit, akkor itt h-h ilyen "régi" játékosok szerepelnek? Ill 1 évben hány embert választanak be?Mert vannak, akik nagyon rég óta nem jutottak be, pontosan azért, mert egy évben maximum 5 ember mehet be. De ugye, ahogy az évek telnek a játékosok mennyisége nő, így még nehezebb bent lenni. Ezért én pl simán felemelném már 10-re, mert ezzel még az értéke nem csökken, de jobb esély is van bejutni olyanoknak, akik megérdemelnék. Lehetőleg még életükben.
Lucifer
dande
GO JETS!!!
több mint 4 éve
HoF-be úgy tudom a visszavonulást követően 5 évvel lehet már delegálni vkit, akkor itt h-h ilyen "régi" játékosok szerepelnek? Ill 1 évben hány embert választanak be?Mert vannak, akik nagyon rég óta nem jutottak be, pontosan azért, mert egy évben maximum 5 ember mehet be. De ugye, ahogy az évek telnek a játékosok mennyisége nő, így még nehezebb bent lenni. Ezért én pl simán felemelném már 10-re, mert ezzel még az értéke nem csökken, de jobb esély is van bejutni olyanoknak, akik megérdemelnék. Lehetőleg még életükben.
Lucifer
több mint 4 éve
Lucifer
1 214
HoF-be úgy tudom a visszavonulást követően 5 évvel lehet már delegálni vkit, akkor itt h-h ilyen "régi" játékosok szerepelnek? Ill 1 évben hány embert választanak be?
GO JETS!!!
több mint 4 éve
Polamalu tuti, de még talán Seymour isÉn csak azt remélem, hogy Boselli és Hutchinson végre bejut. Főleg, hogy jövőre alig lesz valakinek esélye bekerülni, aki most kimarad a sok várható first ballott hall of famer(Manning, Jared Allen, Charles Woodson, Megatron) miatt.
Chargers LT
több mint 4 éve
Polamaluhoz amúgy dupla annyi szobor alapanyag kell a haja miatt 😁 remélem szépen megcsinálják
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Polamalu tuti, de még talán Seymour is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Itt az idei 15 Hall of Fame finalista. twitter.com/ProFootballHOF/status/1212884975789445131
Ebből szvsz Polamalu az egyedüli biztos bejutó innen.
több mint 4 éve
Kell nektek fennakadni mindenen, csak egyszerűbb lett volna mindenhova a Patriotsot írniwow, minden meccsen kikaptok?
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear