NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
A Browns NFL történelmet ír.Browns’ chief of staff Callie Brownson will become the first woman to coach an NFL position group in a regular-season game today as she fills in for TE coach Drew Petzing, who is with his wife, Louisa, after she gave birth to the couple’s first child. Brownson is making history.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 29, 2020
több mint 5 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLions fans Jaguars fans
— med (@KahunaMed) November 29, 2020
explaining how
bad the past 3
years were with
their HC and GM pic.twitter.com/zefSgR4tUf
több mint 5 éve
Goodell belebukhat a covid-helyzet kezelésébe?Nincs akkora szerencsénk
Szokol
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Goodell belebukhat a covid-helyzet kezelésébe?
több mint 5 éve
A tavalyi unanimous MVP-ről, valaha volt legfiatalabb MVP-ről van szó 😀 Ha valaki, ő lehet(ne) a liga arca (egy a sok közül).Szomorú ha egy Lamar a liga arcaAmúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.
empty taxi
Ettől függetlenül amatőr láma az egész liga vezetése.
FLZOLI
wide open
Ettől függetlenül nagyon pechesen jött ki, hogy pont a QB brigád lett offos a Broncosnál, nem tudom mi lenne a jó megoldás. Ha keddre nem lehetne tolni (mert több idő kéne h negatívnak kezeljék a QB-kat), akkor egy 18.hét bevezetése sztem járható út, mert a Saints első helye nem azon múlik, h most vernék meg a Broncost vagy január elején. A Broncos PO esélyeinek kb már amúgy is lőttek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Szomorú ha egy Lamar a liga arcaAmúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.
empty taxi
FLZOLI
több mint 5 éve
Fogjátok fel úgy, mintha megjelenne egy új tényező, és amelyik GM hatost dob hétfön, annak húznia kell egy büntetőkártyát.A Friscoé és a Broncosé különösen stílusos! 😀
több mint 5 éve
Amúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.
empty taxi
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊Az a csoda, hogy eddig így eljutott a szezon.
(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
NB2
ő azt mondta el se indul 😀Az lett volna a logikus, ha el se indul, amennyiben szempont, hogy végig is menjen.
Negritis
Végülis megpróbálták, hátha.
És még nincs lefújva.
több mint 5 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊ő azt mondta el se indul 😀
(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
NB2
amúgy sztem lassan jön 2 hét pihi aztán bubble 12-16 csapattal
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
több mint 5 éve
csak úgy az elmúlt pár óra:a frisco nem játszhat otthon
a fél ravens covid listán
a broncosba nincs qb
steelersnél is alakulnak az esetek
tuti vannak még dolgok ...
több mint 5 éve
Lehet, hogy újra kellene gombolni azt a kabàtot....
több mint 5 éve
nah akkor most jön egy pár hetes NFL leállás?
több mint 5 éve
Ochocinco jó fej 😊www.nbcsports.com/washington/football-team/chad-johnson-tips-waiter-963-each-terry-mclaurins-receiving-yards

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nyolc éve nem vertük őket oda-vissza, hadd örüljek már 😛Vakok között..Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b
warr_b
Tudod h van a mondás
Adirotor

több mint 5 éve
Vakok között..Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b
warr_b
Tudod h van a mondás
több mint 5 éve
Jó, hát a gang rape nem túl szép és elegáns dolog, így jobb hogy ők is benne voltak a buliban 😀Mondtam, gecc 😀azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀
warr_b
Negritis

több mint 5 éve
Mondtam, gecc 😀azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀
warr_b
több mint 5 éve
Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b

több mint 5 éve
mahomes még nem kapott ki Eli-tól SB-n szóval jobb mint Brady 😀Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!6 gyűrű vs 1 gyűrű. Discuss over😃
Riverske
samu09
több mint 5 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!Most nyilván, az egyiknek már lassan bot kell a pályán is, hiába tolja magába a fiatalító elixirt 😊
Riverske
több mint 5 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!Ha 10 év múlva felteszed ezt a kérdést, akkor már tudunk is rá válaszolni.
Riverske
több mint 5 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!6 gyűrű vs 1 gyűrű. Discuss over😃
Riverske