NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Erdekes. Az AFC-ben allva maradt QB-k atlagos cap szama 3 millio, mig az NFC-ben ez a szam 26 millio 😊twitter.com/PFF/status/1214283014332723200?s=20
több mint 4 éve
Csak arra ment ki az egész, hogy MEGINT Titans meccs legyen a SportTV-ben. És lesz is.Köszi, rendik vagytok! 😊 Megjegyezném, már bevettük a Sport tévét, ugyanis zsinórban ötödik hete adja a meccsünket! 😀
Sobri Jóska
Music City Miracle
több mint 4 éve
Az ominózus Beast Mode-féle Seahawks-Saints Wild Card meccsen mondta ugye anno Faragó, hogy "Idejön a New Orleans és ki kell verni!".Egyébként ne menjünk el Buday fantasztikus szóalkotási művészete mellett:És egyesek még csodálkoznak, hogy az eredménykövetők miért süllyedtek oda, ahova 😛
"Lyukfelelős" 😀
dande
Kampman
Gyakorlatilag a lyukfelelősséggel csupán ezt definiálta Buday 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Ha jövőre bejutunk a PO ba akkor most idén vége lett a dinasztiának? Mert 2009 ben is kiestünk de akkor ezt nem írták . Vagy ez a dinasztia 2.0 ami 2010 től számolandó?Volt két dinasztia, meg a kettő között Logan Mankins
Nem értem.
gordon
több mint 4 éve
Ha jövőre bejutunk a PO ba akkor most idén vége lett a dinasztiának? Mert 2009 ben is kiestünk de akkor ezt nem írták . Vagy ez a dinasztia 2.0 ami 2010 től számolandó?Akkor gyenge az AFC East.
Nem értem.
gordon
több mint 4 éve
Ha jövőre bejutunk a PO ba akkor most idén vége lett a dinasztiának? Mert 2009 ben is kiestünk de akkor ezt nem írták . Vagy ez a dinasztia 2.0 ami 2010 től számolandó?Nem értem.
több mint 4 éve
Egyébként ne menjünk el Buday fantasztikus szóalkotási művészete mellett:A kezdetektől nézek közvetítéseket, de ezt még sose hallottam eddig. Csodálatos kifejezés. Mindig átérzem, amikor meghallom: lyukfelelősség.
"Lyukfelelős" 😀
dande
több mint 4 éve
Egyébként ne menjünk el Buday fantasztikus szóalkotási művészete mellett:"Lyukfelelős" 😀
több mint 4 éve
Csak arra ment ki az egész, hogy MEGINT Titans meccs legyen a SportTV-ben. És lesz is.
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Winston nélkül igen unalmas a PO! 😂Övé az idei passing title és a következő 30 for 30 film főszerepe.
steelwolf
Szerintem ez az év is épp elég jó lett neki.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 024
Na igen, arra a majdnem pick sixre és a többi jó védekezésre írtam azt, hogy tudta a Titans mit hogyan kell játszani és mikor hogyan reagálunk, ebből a szempontból jó volt a coaching, ezt nem is tagadtam.Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...No offense, de ha nektek voltak dropjaitok, akkor nekünk volt a szünet előtt egy elejtett intünk, ami jó eséllyel pick six lett volna. Valamint az utolsó negyedben, az EZ-től 34 yardra, 3&3-ra történt egy fumbli a csúszós labda miatt, ami azért jó eséllyel megfutható táv volt a first downért Henrynek... Azt persze nem gondolom, hogy lemeccselték a BB-t, de azt se hiszem, hogy szimplán a szerencse miatt nyertünk volna. Egyébként nekünk is sok gondunk volt a szezonban, lásd QB helyzet, aztán az első körös Simmons is kihagyta a fél szezont, az OL sokáig botrányosan teljesített, Butler - akinek idén vállalható szezonja volt - IR-re került, és Adoree is sérülésből tért vissza a PO-meccsre, így előtte hetekig innen onnan kukázott cornerek játszottak a védelemben.
Igen, volt olyan mérkőzés amikor az ellen teljesen váratlanul meglepte az edzőket (kb. a volt tanítványok, jé, úgy látszik valaki oktat is és van aki figyel is), de ez a mérkőzés nem az volt, legalábbis nem teljesen.
Az éves teljesítmény alapján nem tettem volna 80-100%-ra a Titans verést, hanem csak 60-70%-ra, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
Nos sajnos nem jött össze, a 3 RZ tripből lett 1 TD és volt 2 nagy védekezése a Titansnak, amiből emlékeim szerint többször csinált a csapat TD-t mint nem, de minimum elkapás és akkor FG távolság...
Annyira outcoacholva volt a csapat, hogy a Titans a meccs végi picksixet nem nézve, a második félidőben 1 pontot nem tudott szerezni, igaz a Pats sem, de ők inkább a dropok miatt.
Ilyen a sport, a játékosaink nem tudták a legjobbjukat nyújtani és szerencséjük se volt, hát ki is estek.
De azt mondani, hogy vége van a Patsnek...vicc...
Abba meg inkább bele se megyek, hogy mi van akkor, ha nem esik ki a kezdő center, a 2 FB full idényre, a kezdő LT és 1. körös WR fél szezonra, nem basszuk ki AB-t vagy ha igen, legalább a pénz visszajött volna, hogy lehessen épkézláb elkapót szerezni, stb.
Félkarú óriásként sikerült majdnem lenyomni a Titánokat, csak elcsúsztunk a banánhéjon...
És innentől kezdve majd jönnek a napi cikkek TB sorsáról, hogy itt marad-e és ha igen milyen lesz, visszajön-e Gronk, visszajöhet-e AB, stb. stb.
Ha jól tudom 1/24-en húzunk, akár be is jöhet, elvégre akörül húztunk olyan neveket mint Wilfork, Watson, Mankins, DMC, Solder, C. Jones, Hightower...
Solymi
Végül félkarú óriások akkor lettetek volna, ha Brady vagy BB, vagy mindkettő nincs... De mivel voltak, így minden probléma ellenére a liga legsikeresebb csapata vagytok, akit le kell győzni az SB-ért. Hidd el, én szívesebben lennék abban a helyzetben, hogy a következő években nyerünk pár gyűrűt, aztán mindenki minket akar legyőzni, és ha kikapunk, megjelennek a megmondó emberek. De erre asszem kicsi az esély. 😊
Nandito
Viszont ezen felül volt több olyan drop is, amit azért meg kellett volna csinálni, erre írtam, hogy pech ill. rutintalanság.
A félkarú óriás meg arra vonatkozott, hogy ez a csapat még ezen sérülések és kiesések, látványos szenvedés ellenére is bejutott a PO-ba, anélkül meg...
Nem azt írtam, hogy nektek volt szerencsétek és anélkül a csapatod kutyaütő, hanem megtettetek mindent amit kell a győzelemhez és kevés hibával, a mi csapatunknak nem volt szerencséje azokkal a dropokkal, ami máskor elkapható, most nem volt az, hibáztak.
ott nem sikerül, pechNem kellene félreértelmezni amit írtam, itt és a Pats topikban is kiemeltem, hogy milyen jól kielemezték a játékunkat és ami máskor TD vagy nagy előrejutás, most nem lett meg, viszont ezen felül volt nem egy olyan játékunk, ami nem a Titans játékosain múlott, hanem a mieinken.
nektek nem sikerül, zseniális védekezés, mit nem lehet ezen érteni
briareos
Ott volt a hibázás, a drop és a szerencse elkerülése, mert ha az megvan, akkor meccsben vagyunk.
Erre vonatkozott az a megjegyzésem is, hogy 60-70% esélye van annak ha nyerünk, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
több mint 4 éve
Bátor, na.Nem tudom miről beszéltek, tök kiszámítható volt 😀1000 meg 500 forintos szétnyerés 😀 😀 😀 😀 😀
Kár, hogy nem raktam rá a fizetésem.
tenorx
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom miről beszéltek, tök kiszámítható volt 😀1000 meg 500 forintos szétnyerés 😀 😀 😀 😀 😀
Kár, hogy nem raktam rá a fizetésem.
tenorx
több mint 4 éve
Winston nélkül igen unalmas a PO! 😂
több mint 4 éve
ott nem sikerül, pechAnnyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...No offense, de ha nektek voltak dropjaitok, akkor nekünk volt a szünet előtt egy elejtett intünk, ami jó eséllyel pick six lett volna. Valamint az utolsó negyedben, az EZ-től 34 yardra, 3&3-ra történt egy fumbli a csúszós labda miatt, ami azért jó eséllyel megfutható táv volt a first downért Henrynek... Azt persze nem gondolom, hogy lemeccselték a BB-t, de azt se hiszem, hogy szimplán a szerencse miatt nyertünk volna. Egyébként nekünk is sok gondunk volt a szezonban, lásd QB helyzet, aztán az első körös Simmons is kihagyta a fél szezont, az OL sokáig botrányosan teljesített, Butler - akinek idén vállalható szezonja volt - IR-re került, és Adoree is sérülésből tért vissza a PO-meccsre, így előtte hetekig innen onnan kukázott cornerek játszottak a védelemben.
Igen, volt olyan mérkőzés amikor az ellen teljesen váratlanul meglepte az edzőket (kb. a volt tanítványok, jé, úgy látszik valaki oktat is és van aki figyel is), de ez a mérkőzés nem az volt, legalábbis nem teljesen.
Az éves teljesítmény alapján nem tettem volna 80-100%-ra a Titans verést, hanem csak 60-70%-ra, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
Nos sajnos nem jött össze, a 3 RZ tripből lett 1 TD és volt 2 nagy védekezése a Titansnak, amiből emlékeim szerint többször csinált a csapat TD-t mint nem, de minimum elkapás és akkor FG távolság...
Annyira outcoacholva volt a csapat, hogy a Titans a meccs végi picksixet nem nézve, a második félidőben 1 pontot nem tudott szerezni, igaz a Pats sem, de ők inkább a dropok miatt.
Ilyen a sport, a játékosaink nem tudták a legjobbjukat nyújtani és szerencséjük se volt, hát ki is estek.
Abba meg inkább bele se megyek, hogy mi van akkor, ha nem esik ki a kezdő center, a 2 FB full idényre, a kezdő LT és 1. körös WR fél szezonra, nem basszuk ki AB-t vagy ha igen, legalább a pénz visszajött volna, hogy lehessen épkézláb elkapót szerezni, stb.
Félkarú óriásként sikerült majdnem lenyomni a Titánokat, csak elcsúsztunk a banánhéjon...
És innentől kezdve majd jönnek a napi cikkek TB sorsáról, hogy itt marad-e és ha igen milyen lesz, visszajön-e Gronk, visszajöhet-e AB, stb. stb.
Ha jól tudom 1/24-en húzunk, akár be is jöhet, elvégre akörül húztunk olyan neveket mint Wilfork, Watson, Mankins, DMC, Solder, C. Jones, Hightower...
Solymi
Végül félkarú óriások akkor lettetek volna, ha Brady vagy BB, vagy mindkettő nincs... De mivel voltak, így minden probléma ellenére a liga legsikeresebb csapata vagytok, akit le kell győzni az SB-ért. Hidd el, én szívesebben lennék abban a helyzetben, hogy a következő években nyerünk pár gyűrűt, aztán mindenki minket akar legyőzni, és ha kikapunk, megjelennek a megmondó emberek. De erre asszem kicsi az esély. 😊
Nandito
nektek nem sikerül, zseniális védekezés, mit nem lehet ezen érteni
több mint 4 éve
Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...No offense, de ha nektek voltak dropjaitok, akkor nekünk volt a szünet előtt egy elejtett intünk, ami jó eséllyel pick six lett volna. Valamint az utolsó negyedben, az EZ-től 34 yardra, 3&3-ra történt egy fumbli a csúszós labda miatt, ami azért jó eséllyel megfutható táv volt a first downért Henrynek... Azt persze nem gondolom, hogy lemeccselték a BB-t, de azt se hiszem, hogy szimplán a szerencse miatt nyertünk volna. Egyébként nekünk is sok gondunk volt a szezonban, lásd QB helyzet, aztán az első körös Simmons is kihagyta a fél szezont, az OL sokáig botrányosan teljesített, Butler - akinek idén vállalható szezonja volt - IR-re került, és Adoree is sérülésből tért vissza a PO-meccsre, így előtte hetekig innen onnan kukázott cornerek játszottak a védelemben.
Solymi
Music City Miracle
több mint 4 éve
dugo93
4 230
Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...Mondjuk ennyi sérültet a liga 90 százeléka aláírna szerintem 😀
Solymi
több mint 4 éve
1/23 lesz a Pats.Én egy olyan szintű pick-et kérek, mint 1995-ben. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 024
Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...Igen, volt olyan mérkőzés amikor az ellen teljesen váratlanul meglepte az edzőket (kb. a volt tanítványok, jé, úgy látszik valaki oktat is és van aki figyel is), de ez a mérkőzés nem az volt, legalábbis nem teljesen.
több mint 4 éve
Persze persze, blablabla 😉Nekem csak a Sobri által lehülyézett Titans pickem jött 😊A Titanst tippelni orbitális baromság volt.
gabokocka
Az, hogy ott szerencséd lett, mit sem változtat ezen.
Nagyritkán minden ilyen illogikus, pici esélyű tipp bejöhet, de hosszútávon valóban hülyeség.
Ha mondjuk mellé kellett volna tenned egyhavi bevételed, akkor is így tippelsz? Meglepne...
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nem tudom miről beszéltek, tök kiszámítható volt 😀Kár, hogy nem raktam rá a fizetésem.
több mint 4 éve
Nekem csak a Sobri által lehülyézett Titans pickem jött 😊A Titanst tippelni orbitális baromság volt.
gabokocka
Az, hogy ott szerencséd lett, mit sem változtat ezen.
Nagyritkán minden ilyen illogikus, pici esélyű tipp bejöhet, de hosszútávon valóban hülyeség.
Ha mondjuk mellé kellett volna tenned egyhavi bevételed, akkor is így tippelsz? Meglepne...
több mint 4 éve
Nekem csak a Sobri által lehülyézett Titans pickem jött 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Más. A wild card körben az egyetlen kieső vendég csapat a Bills lett. Ha jól nézem talán rájuk érkezett a legtöbb tipp, mint lehetséges vendég-győztes. Kiszámíthatatlanság rulez. 😊És hát a Bills saját magát verte meg, szóval 4/4 😛
peterk2005
Tepper takarodj!