NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
BUF @ HOU
empty taxi
BUF @ HOU
Vrij6
BUF @ HOU
Black_Adder
BUF @ HOU
Sobri Jóska
BUF @ HOU
gabokocka
BUF @ HOU
csi77
Szopó 😀
(bocsi nem tudok aludni 😀 )
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Megbocsáss kérlek, de világosíts fel, hogy ez most egy valószínűségszámításon alapuló, komoly tétre menő sportfogadás vagy egy műkedvelő oldal, tétnélküli, esetleg vicces tippelése?

Ha az utóbbi, akkor engedd meg, hogy a én a Billst hozzam ki SB győztesnek. Nem túl esélyes, de olyan jót tenne ennek a sportnak, nem?
csi77
Szívesen.
Bár az utóbbi, az eredeti megjegyzésem szempontjából ez lényegtelen.
A nem túl esélyes, és a csak matematikai esélye van azért az teljesen más. Szerintem nem tenne se jót, se rosszat ennek a sportnak bárki is nyeri meg a SB-t a 12 csapatból. Irreleváns a sport szempontjából ki lesz a végső győztes.

Visszatérve a Pats-Titans meccsre, mikor volt "ekkora" esélye egy otthoni zakónak, mint most? Ami most sem sok ugyan, de szerintem sokkal nagyobb, mint az elmúlt években, főként, hogy a Po ezen szakaszában nem játszott 10 éve a Pats.
Ha van a Titansnek 30-35%-a, az nem kevés, bár én is azt gondolom, hogy BB mester lesöpri volt játékosát/tanítványát, de ezt gondoltuk pár hete is, amikor találkoztak.
csi77
Szerintem tavaly a konfdöntőben nagyobb esélye volt a Chiefsnek, mint most a Titansnek. Vagyis a válaszom: a legutóbbi otthoni PO meccsükön.
Szerintem max 20-25% van a Titansnek, Vegas szerint kb 30-35%, valóban. (Vegas szerint is esélyesebb volt a Chiefs tavaly.) Majd este kiderül.
De azért fenntartom, hogy aki a Patset otthon vereti a Titanssel az nem sok NFL-t nézett az elmúlt 20 évben. Vagy az icipici esélyek nagy rajongója...

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Remélem azért egy meccset tévedek (a döntőt).

Liverpool Fc
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
holnap playoff eredménykövető <3
shawnka
Pats meccsel <3
gabokocka
de végre Titans meccs a sporttv-n!!!!4
gamerkr
Azért azt nem gondoltam volna, hogy valaki képes egy év után is ezen lovagolni. Rem boldoggá tett, hogy tudtál ezzel vicceskedni...
Nandito
poén volt, relax.
A meccsen meg hajrá Ti!

több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 880
Azért aki a Patset otthon vereti a Titanssel az nem sok NFL-t nézett az elmúlt 20 évben. Vagy az icipici esélyek nagy rajongója...
Sobri Jóska
Megbocsáss kérlek, de világosíts fel, hogy ez most egy valószínűségszámításon alapuló, komoly tétre menő sportfogadás vagy egy műkedvelő oldal, tétnélküli, esetleg vicces tippelése?

Ha az utóbbi, akkor engedd meg, hogy a én a Billst hozzam ki SB győztesnek. Nem túl esélyes, de olyan jót tenne ennek a sportnak, nem?

Visszatérve a Pats-Titans meccsre, mikor volt "ekkora" esélye egy otthoni zakónak, mint most? Ami most sem sok ugyan, de szerintem sokkal nagyobb, mint az elmúlt években, főként, hogy a Po ezen szakaszában nem játszott 10 éve a Pats.
Ha van a Titansnek 30-35%-a, az nem kevés, bár én is azt gondolom, hogy BB mester lesöpri volt játékosát/tanítványát, de ezt gondoltuk pár hete is, amikor találkoztak.

BUF @ HOU
TEN @ NE
MIN @ NO
SEA @ PHI

TEN @ BAL
BUF @ KC

SEA @ SF
NO @ GB

BUF @ BAL
SEA @ GB

GB @BUF

Aki ezt megrakja és bejön neki, gazdag lesz, jöhet egy gyűjtő sörrel....😊
csi77
Az SB-ig szerintem vállalható.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Azért aki a Patset otthon vereti a Titanssel az nem sok NFL-t nézett az elmúlt 20 évben. Vagy az icipici esélyek nagy rajongója...
Sobri Jóska

BUF @ HOU
TEN @ NE
MIN @ NO
SEA @ PHI

TEN @ BAL
BUF @ KC

SEA @ SF
NO @ GB

BUF @ BAL
SEA @ GB

GB @BUF

Aki ezt megrakja és bejön neki, gazdag lesz, jöhet egy gyűjtő sörrel....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
shawnka
Pats meccsel <3
gabokocka
de végre Titans meccs a sporttv-n!!!!4
gamerkr
Azért azt nem gondoltam volna, hogy valaki képes egy év után is ezen lovagolni. Rem boldoggá tett, hogy tudtál ezzel vicceskedni...

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
nézem pre game-t gamepassen, irvin mennyire szét van már kokózva, annyira se bir beszélni mint máskor 😀

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Abba is kapaszkodhat akárki, hogy Tannehillnek van egyedül négy győzelme a Pats ellen 2010 óta
Fast Willie
És 2016-óta 16 darab 110-es QB rating fölötti meccse volt, amiken összesen 40 TD-t dobott 4 INT mellett. És emellett mindössze 4 db 80-as rating alatti meccse volt ebben az időszakban. Előfordulhat, hogy valamit senki se látott, kivéve a Titans FO-t? 😊

Vagy az "ellen statisztikusoknak" lesz igazuk, és jönnie kell már egy fejreállós meccsnek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Abba is kapaszkodhat akárki, hogy Tannehillnek van egyedül négy győzelme a Pats ellen 2010 óta
több mint 4 éve
Sobri Jóska
Lehet, hogy elég volt neki múlt héten néznie NFL-t? Esetleg a nagy vakságában megrakta a Dolphinst, és még most is részeg olyan gazdag szilveszteri bulija volt. 😀

Én egyébként úgy szavazok ezekben a játékokban, hogy kiválasztom a legkevesebb szavazatot kapó, általam még elképzelhetőt. Semmi értelme úgy nyerni a játékban, hogy harmincan is nyerünk egyszerre. Ha nyerek, legyek egyedül. 😊
peterk2005
Dolphins és alapszakasz teljesen más, mint bárki és PO.
Kikaphat a Pats otthon a PO-ban ("a PO-ban minden megtörténhet"), csak a BB érában erre szerintem csak akkor volt példa, amikor Brady kiégett. 2009 és 2012 között a Ravens ellen kétszer és a Jets ellen egyszer. Lehet te is a pici esélyek rajongója vagy.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sobri Jóska
Lehet, hogy elég volt neki múlt héten néznie NFL-t? Esetleg a nagy vakságában megrakta a Dolphinst, és még most is részeg olyan gazdag szilveszteri bulija volt. 😀

Én egyébként úgy szavazok ezekben a játékokban, hogy kiválasztom a legkevesebb szavazatot kapó, általam még elképzelhetőt. Semmi értelme úgy nyerni a játékban, hogy harmincan is nyerünk egyszerre. Ha nyerek, legyek egyedül. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
 imgur.com/a/vq1AVAQ
Fast Willie
Nehéz eljutni a SB-ig.
Tactful Cactus
A hülyéje addig próbálkozott, amíg megoldotta így vagy úgy. Remélem, hogy legalább azonos a lentebb írtakkal...😊
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Sobri Jóska
Wishful thinking.
Meg amúgy őszintén jól néz ki a Titans mostanában, a Pats meg nem.
tenorx
Én csak azt remélem, hogy a majdani vereség után megint beírod minden topicba, hogy mennyire csodálatos ajándék ez neked <3
Wyatt
Mindenképp mindegyikbe, mint a múltkor csak a Miamiba.
Saltymuch? 😀
tenorx
Persze, előtte meg a Steelersnél. Nem, csak korábban többre tartottalak az ilyen robis megnyilvánulásoknál
Wyatt
Egy csapatot gyűlölök tiszta szívből bármilyen sportban amit követek 😊 Na jó kettőt, a Real is close second.
több mint 4 éve
 imgur.com/a/vq1AVAQ
Fast Willie
Nehéz eljutni a SB-ig.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
 imgur.com/a/vq1AVAQ

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sobri Jóska
Wishful thinking.
tenorx
Én csak azt remélem, hogy a majdani vereség után megint beírod minden topicba, hogy mennyire csodálatos ajándék ez neked <3
Wyatt
Saltymuch? 😀
tenorx
Persze, előtte meg a Steelersnél. Nem, csak korábban többre tartottalak az ilyen robis megnyilvánulásoknál

több mint 4 éve
Sobri Jóska
Wishful thinking.
tenorx
Wyatt
Saltymuch? 😀
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sobri Jóska
Wishful thinking.
tenorx

több mint 4 éve
Sobri Jóska
Wishful thinking.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
BUF @ HOU
TEN @ NE
MIN @ NO
SEA @ PHI

HOU @ BAL
NE @ KC

SEA @ SF
NO @ GB

KC @ BAL
SEA @ GB

GB @ KC

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Jóvan, nem tudom ezt a szart beilleszteni, szóval nálam a Niners nyeri a SB-t
Fast Willie
Pedig annyira nem nehéz. Lemented képben, feltöltöd valami képhosztoló sitera (imgur pl) és kész.
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
shawnka
Pats meccsel <3
gabokocka
B+ így is egész héten az ment. Legalább 1 hetet kihagyhatnának!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
shawnka
Texans hazai meccsel nyitunk, a legszebb hagyományoknak megfelelően
Kampman
Csak a színvonal ne legyen a megszokott...
r.baggio
Hol a meccsen vagy az eredménykövetőben? 😊 😛