NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Belehallgattam közvetítésekbe és sokszor felmerül már a draft, QB draft, és szerintem indokolatlanul sokszor elhangzik, hogy XY csapat húzhat irányítót, aki majd 1-2 évet ül és tanul az aktuális irányító (mondjuk Matt Ryan) mögött a padon, beletanul, ráhangolódik az NFL-re, majd be lehet vetni.Viszont én Rodgersen, Mahomesen kívül nem emlékszem érdemben olyan irányítóra, akivel ezt történt volna. Pláne nem direkt.
Ez számomra egyfajta toposz, amire szinte példát nem lehet mondani, hogy kezdő irányítót tudatosan úgy draftolnak, hogy 1-2 év padozás után vessék csak be.
Nyilván van, hogy véletlenül ez történik, és valaki, akit ezredik körben húznak backupnak, egyszercsak egy sérülés miatt bekerül a csapatba és meg is ragad, kiszorítja az addigi kezdőt, de arra a mostani 32 kezdő irányítóból nem tudnék 3 példát összeszedni, ahol ez a tudatos csapatépítés metodikája, hogy valakit a padra draftolnak ott tanulni.
Szerintem ha első körökben húznak be akarják vetni mielőbb, ha középen, akkor reménykednek benne, hogy Wiulson-szerű gyémánt és már TC-n ki tudja szorítani a kényszerkezdőt, vagy jó lesz backupnak, vagy ha hátul húznak, akkor meg abban reménykednek, hogy sose kell bevetni.
Aki nálam jobban ismeri az NFL elmúlt 10 évét sok olyat történetet tud, ahol az volt a koncepció, hogy egy eleve később biztosan kezdőnek szánt irányítót egy év padozásra/tanulásra draftoltak, majd egy év után a veterán helyett beállt az új?
Nekem Mahomesen kívül nincs tudomásom ilyenről a 2010-es évekből, de ez semmit se jelent.
Van rajta kívül ilyen sikeres/sikertelen projekt?
több mint 5 éve
Ha valaki az nfl.com stat oldalarol akar tajekozodni, NE tegye.Amióta volt ez a fejlesztés, én kb csak az espn és a pfr számait nézem. Full érthetetlen, miért kellett mindent szétbarmolni, mert valaki szerint jobban fog kinézni (marhára nem). Cserébe eltűntek az olyan jó dolgok, mint a milestone tracker. Remek munka volt
Sack szamoknal Yanick vezet naluk, holott kb csak fele annyi sackje van iden, mint amennyit feltuntetnek, es Dunlapnak is 5.5 sacket irnak, holott 4.5 sackje van az egesz szezont enzve (2 csapattal).
Ezek fenyeben nem tudom, hogy a tobbi jatekos szamai mennyiben hibasak.
undisputedly

több mint 5 éve
Ha valaki az nfl.com stat oldalarol akar tajekozodni, NE tegye.www.pro-football-reference.com/years/2020/defense.htm#defense::sacks
Sack szamoknal Yanick vezet naluk, holott kb csak fele annyi sackje van iden, mint amennyit feltuntetnek, es Dunlapnak is 5.5 sacket irnak, holott 4.5 sackje van az egesz szezont enzve (2 csapattal).
undisputedly
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Ha valaki az nfl.com stat oldalarol akar tajekozodni, NE tegye.Sack szamoknal Yanick vezet naluk, holott kb csak fele annyi sackje van iden, mint amennyit feltuntetnek, es Dunlapnak is 5.5 sacket irnak, holott 4.5 sackje van az egesz szezont enzve (2 csapattal).
több mint 5 éve
A mai volt a 100. veresége Bill Belichicknek, mint a New England vezetőedzője. A mérlege playoffal együtt 271-100. 2000 óta van a Pats élén.A mai volt a 100. veresége Shahid "Shao" Khannak, a jaguars tulajdonosának is. A mérlege playoffokkal együtt 41-100. 2012 óta övé a csapat. A 2. leggyorsabb tulaj, aki elérte a 100. vereséget.
Doug Marrone a mai meccs után 1 képben illusztrálta az idei Jaguars szezont és Shad Khan korszakot Jacksonvilleben.
több mint 5 éve
kövessétek be twitteren mamit, pár perc és kirakja a Redzone-tazt írta amég nem lesz kijavítva a fizetős linkje addig nem fogad el follow kérelmeket
twitter.com/GrandmaStreams_
gamerkr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Segítség: melyik 7 órás meccset nézzem?Najó. Maradt a RZ.
nagylaza
több mint 5 éve
Segítség: melyik 7 órás meccset nézzem?
több mint 5 éve
kövessétek be twitteren mamit, pár perc és kirakja a Redzone-ttwitter.com/GrandmaStreams_
több mint 5 éve
Egy működő RZ youtube linket szeretnék kérni ma is, PMben is jöhet, köszi. 😀Szerintem jöhetne ide a csevegőbe is, igény lenne rá! 😀 Ha mégse lehetne ide tenni nekem is küldjétk pls.
Beki

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy működő RZ youtube linket szeretnék kérni ma is, PMben is jöhet, köszi. 😀
több mint 5 éve
bebaszottHeintz, Lincoln mivanmégott, jaólösz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Lásd még!Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?De még az 1/1-ről is 😛
fuzovelkifele.com/2020/11/kezdodhet-a-szamolgatas-a-jets-mar-ezen-a-heten-elbukhatja-a-rajatszast/?fbclid=IwAR3FheGcnLyZCXDgAxjErDVGP3Y4ZeVKHOOQo65PuQYD5XP0CAJGEqHcb_o
nagylaza
dande
Kampman
www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
több mint 5 éve
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?De még az 1/1-ről is 😛
fuzovelkifele.com/2020/11/kezdodhet-a-szamolgatas-a-jets-mar-ezen-a-heten-elbukhatja-a-rajatszast/?fbclid=IwAR3FheGcnLyZCXDgAxjErDVGP3Y4ZeVKHOOQo65PuQYD5XP0CAJGEqHcb_o
nagylaza
dande
több mint 5 éve
Valójában nem dugja a fejét a homokba, hanem a hallószervét a homokra hajtja, hogy jobban hallja a közelgő lépteket és időben elmenekülhessen veszély esetén. Ez evolúcióilag hatásosabb védekezének bizonyult, mintha tényleg homokba dugta volna a fejét...Tudom, a strucc is így gondolja, ha bedugja a fejét a homokba, akkor jól elbújt. Ő se lát senkit, őt se látják.Mindenki a saját valóságából indul ki. Ha nem látom, hogy mondasz valamit, az olyan, mintha elnémultál volna.És akkor én leszek a néma, és nem tudok írni, vagy te leszel a vaksi, és te nem látod amit írok?Eleve: senkit nem lehet lenémítani.
Sobri Jóska
Kampman
Attól, hogy a tyúkot zsiráfnak hívod az még tyúk.
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Amúgy Észak-Koreában, Kínában meg néhány helyen megoldották a némítás funkciót. Sőt mondhatni hatékonyabban működik ez náluk, mint a liberális nyugaton a - meglátásom szerint - meglehetősen kontraproduktív pozitív diszkrimináció...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Akkor innentől visszatérünk a jól bevált sok sárga mérkőzésekhez?😊False startok, off holdingok jönnek ezerrel?😊
több mint 5 éve
Oszt' a Packers ellen mit tettél?😊Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?Kizárt, mert kombinációban megraktam a Chargerst, ráadásul a bowl.hu fantasyban beraktam a Chargers HC-t a kezdőbe. Meglesz az első W.
nagylaza
peterk2005
több mint 5 éve
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?Kizárt, mert kombinációban megraktam a Chargerst, ráadásul a bowl.hu fantasyban beraktam a Chargers HC-t a kezdőbe. Meglesz az első W.
nagylaza

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?De még az 1/1-ről is 😛
nagylaza
több mint 5 éve
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?fuzovelkifele.com/2020/11/kezdodhet-a-szamolgatas-a-jets-mar-ezen-a-heten-elbukhatja-a-rajatszast/?fbclid=IwAR3FheGcnLyZCXDgAxjErDVGP3Y4ZeVKHOOQo65PuQYD5XP0CAJGEqHcb_o
több mint 5 éve
Én amúgy egyet értek Sobrival, ez a kapsz draft picket, ha feketét alkalmazol dolog egy baromság és rasszizmus, de legalábbis kivételezés és megalázás.de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy fehéret egy fekete kárára, az rasszizmus.
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy feketét egy fehér kárára, az is rasszizmus.
így ezen a szinten tudunk diskurálni.
Sobri Jóska
a raccista külön fajtákba sorol
a pozitív diszkrimináció nem sorol külön fajtákba
nos ebből kifordítani a rasszizmust, miszerint kvázi azt gondoljuk, hogy a pozitív diszkrimiációba tulajdonképp negatív diszkrimináció történik
ezt a genezist én is meg tudom csinálni, miszerint a rasszizmus tulajdonképpen egy kisebbrendűségi komplexus kivetítése, hogy állandóan bizonygatni kell, mert máshogy nem tudom mer állandóan fölibém kerekednek
a budai álmoskönyvek szerint a álladó kényszeres bizonyíthatnék az alacsony férfiak és a kispöcsűek sajáttya
megakisbajszúaké, sori...
sutianap
Inkább tegyék kötelezővé, hogy a megfelelő létszámon felül X kisebbségit alkalmaznod kell X pozícióba mint asszisztenst, gyakornokot, edzőt és tanítanod kell a szakmára.
Persze a kiválasztásnál lennie kellene szakmai kritériumoknak is és mérhető potenciálnak, nem csak felvenni valakit.
Aztán félévente értékelni a fejlődését és ha úgy alakul, akkor pozícióra pályázhat.
Hirdessenek ösztöndíjat vagy valamilyen tehetséggondozó/felkaroló programot.
Amúgy ez egy érdekes kérdés, hogy miért ilyen kevés a fekete edző az NFL-ben vagy lehet az NCAA-ben és alsóbb osztályokban, hisz nem gondolom, hogy tehetségtelenebbek lennének vagy valami olyasféle extra követelmény lenne, aminek ne tudnának megfelelni.
Főleg azt figyelembe véve, hogy a játékosok nagy része is kisebbségi ezáltal pályafutásuk után, már csak a tapasztalatuk miatt is, esélyük lehetne edzőnek állni.
Ha meg ez ilyen intézményesült rasszizmus miatt lenne, az ellen meg a draftpick se jó megoldás, hisz gyakorlatilag modern kori rabszolgaságot jelentene, ahol egy kisebbségi edző értékét nem feltétlenül a tudása jelentené, hanem a draftpick.
Ami módszer meg ahelyett, hogy segítené őket, még pluszban hátráltatná is, mert ki lenne az a hülye, aki mondjuk a Patsnek plusz draftpicket adna, csak azért mert Florest elvitte a Miami főedzőnek.
Szóval szerintem ez a rendszer így egy nagy baromság, nem jobb, hanem rosszabb mint az elődje
több mint 5 éve
nem szokunk rá semmire se kicsire, se nagyraNagyrasszokró teccete hallani?de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy fehéret egy fekete kárára, az rasszizmus.
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy feketét egy fehér kárára, az is rasszizmus.
Sobri Jóska
nos ebből kifordítani a rasszizmust, miszerint kvázi azt gondoljuk, hogy a pozitív diszkrimiációba tulajdonképp negatív diszkrimináció történik
ezt a genezist én is meg tudom csinálni, miszerint a rasszizmus tulajdonképpen egy kisebbrendűségi komplexus kivetítése, hogy állandóan bizonygatni kell, mert máshogy nem tudom mer állandóan fölibém kerekednek
a budai álmoskönyvek szerint a álladó kényszeres bizonyíthatnék az alacsony férfiak és a kispöcsűek sajáttya
sutianap
warr_b

több mint 5 éve
Nagyrasszokró teccete hallani?de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Sobri Jóska
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 5 éve
A kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005