NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Szerintem full egyértelmű.
Most, hogy leáldozott a Patsnek BB korábbi hű fegyverhordozójának Matt FATricia-nak adja át a győzelmi jogart és egy hosszú évekig tartó Lions dinasztia következik. Aki nem látja ezt az legyen átkozott.
Bazzani
 twitter.com/ESPNStatsInfo/status/1213680068926427137

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Azért aki a Patset otthon vereti a Titanssel az nem sok NFL-t nézett az elmúlt 20 évben. Vagy az icipici esélyek nagy rajongója...
Sobri Jóska
Aki meg a Patsre tett, az az elmúlt egy hónapban nem nézett NFL-t.
gabokocka
14-es hendikeppel mentek mégis, az a durva... de ennyire "várható" upset ritkán van, az biztos, minden elővigyázatosság csak a múltnak szólt

És akkor leírom: Brady kiégett! Kár, hogy nem hagyta abba a tavalyi SB után
r.baggio
Sosem volt 14-es hendi. Kár persze, de nagyobb kár, hogy szerkesztők hülyeségekkel terhelik a fórumot
Wyatt
A frusztrált picsogásért szintén 😕 szerkesztőség már nincs, két ember maradt, aki igazgatja a topicokat és a statikus oldalakat, bárcsak ehhez is hozzádhatnék még egy tizest

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Szerintem full egyértelmű.
Most, hogy leáldozott a Patsnek BB korábbi hű fegyverhordozójának Matt FATricia-nak adja át a győzelmi jogart és egy hosszú évekig tartó Lions dinasztia következik. Aki nem látja ezt az legyen átkozott.

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért aki a Patset otthon vereti a Titanssel az nem sok NFL-t nézett az elmúlt 20 évben. Vagy az icipici esélyek nagy rajongója...
Sobri Jóska
gabokocka
14-es hendikeppel mentek mégis, az a durva... de ennyire "várható" upset ritkán van, az biztos, minden elővigyázatosság csak a múltnak szólt

r.baggio
Sosem volt 14-es hendi. Kár persze, de nagyobb kár, hogy szerkesztők hülyeségekkel terhelik a fórumot

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
valahogy ugy ereztem magam egy pillanatra amikor megpillantottam an nfl.com cimoldalt, mint amikor a Star Wars utolso eredeti reszeben legyozik Palpatint es a birodalmat 😀
"Vege van? Tenyleg? A szabad nepek fellelegezhetnek" 😀 undisputedly
Nekem valamiért nincs ilyen "ledőlt a birodalom" érzésem. Talán azért, mert én már kb. másfél éve biztos voltam benne, hogy közeledik az ideje. A Bulls esetén ill. a Warriors esetén a "másik oldalon" voltam, nekik szurkoltam, és ott is megéreztem előre, pedig a kosárhoz semennyire se értek. De azt se éltem meg "gátszakadásként". Fél napig volt téma, aztán már másnap természetes volt, hogy Kawhiról szól a világ.
peterk2005
Khmkhmkhmkhmkhmkhm.divatszurkolo.KhmkhmkhmKhmkhmkhmKhm.

😀

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Sobri Jóska
gabokocka
Muhaha 😁

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
valahogy ugy ereztem magam egy pillanatra amikor megpillantottam an nfl.com cimoldalt, mint amikor a Star Wars utolso eredeti reszeben legyozik Palpatint es a birodalmat 😀
"Vege van? Tenyleg? A szabad nepek fellelegezhetnek" 😀 undisputedly
Ilyenek a sikercsapatok. Nekem valamiért nincs ilyen "ledőlt a birodalom" érzésem. Talán azért, mert én már kb. másfél éve biztos voltam benne, hogy közeledik az ideje. A Bulls esetén ill. a Warriors esetén a "másik oldalon" voltam, nekik szurkoltam, és ott is megéreztem előre, pedig a kosárhoz semennyire se értek. De azt se éltem meg "gátszakadásként". Fél napig volt téma, aztán már másnap természetes volt, hogy Kawhiról szól a világ. Most is szurkolok a Warriorsnak (meg kicsit még a Bullsnak is még nosztalgiából), de nem érzem, hogy új világba kerültem volna. Csak most nem tart az idény május elejéig. Érdekes volt ez akkor is amikor a Warriors meg Jordan volt a rivaldában, és érdekes azután is.

Az izgalmas kérdés nekem az NFL-ben most az, hogy mi jön ezután? A jelenlegi adottságok a Chiefsnek és a Ravensnek kövezik az utat. És talán a Texansnak (ez elég nagy talán). A többi csapat sötét ló. De a kikövezett úthoz kell a stablitás. Kell a kiegyensúlyozottság, a stabilan fenntartott minőségi roster, az elit és nem lesérülő irányító, és a remek stáb is. Mindhárom. A Texans keresi még a stábot, és kérdéses, hogy megtalálja-e valaha. Reid már nem fiatal, és a Chiefs elmúlt 4-5 éves cap ill. játékos menedzselését nézve (Dorsey-ra és Veach-re is igaz), nem tűnik nekem olyan kiszámított, egyszerre visszafogott, és mégis kíméletlenül az apróságokig agresszív módinak, amivel a vén Jedi vezényelte a Patriots-t. Amint Mahomes megérkezik a 40 milliós fizu sávba, kérdés, hogy mennyire tudja majd a Chiefs FO fenntartani a hármas status quo-t. Mert ha nem lesz meg mindhárom, akkor kikövezett út se lesz, és a Chiefsből az AFC Saints-e, Packerse lehet, aki ugyan ott vannak, egyszer-egyszer össze is jön, de többször jön valaki vagy balról vagy jobbról aki beelőz.

Lamar pedig mégiscsak kva sokat fut. És mondhat nekem bárki bármit, nézem én a meccseit, és akármennyire is okosan csinálja, azért jóval többet kap, mint pl. Wilson. Az én szememnek az ő alkatával ez is sok. Szóval a Ravensnél is amennyire jók most, annyira kérdés a fenntarthatóság. Én jelenleg igazán veszélyes dinasztia születését most (még?) nem látom. Csak 2 (jelenleg) nagyon jó csapatot, és egy csomó sötét lovat amelyikből bármikor lehet az AFC Ninerse, Falconsa, Pantherse, Eagles-e. Beleértve akár a rewamped Patriotst is.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sobri Jóska
Hát Jóskám ezt a postot az elmúlt 20 évben gyakorlatilag bármikor minimális kockázattal beírhattad volna. És nagy eséllyel learathattad volna utána a babért.

Neked viszont - azok után, hogy 2010 környékén kiégetted Brady-t - sikerült ezt is úgy időzíteni, hogy teljesen reális esély legyen, hogy visszanyalhat a fagyi. 😀

Felmerül az emberben a kérdés, hogy ki is az icipici esélyek nagy rajongója? 😊 Mesélj, milyen íze van a fagyinak? 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amugy amellett, hogy elismerem a TB es BB altal vezetett Patriots korszakossagat, sot mi tobb, talan minden major sport legnagyobb dominanciajat mutattak be az elmult 16 evben...

"Vege van? Tenyleg? A szabad nepek fellelegezhetnek" 😀

Itt az ideje az unneplesnek, mehetnek a medve chewie karakterek tuzijatekai az egbe, szolhat a zene.

Nagyon erett mar ez, szerintem nem egeszeges, ha egy csapat ennyi ideig dominal ugy, hogy a rendszer direkt arra van hangoolva, hogy 3-4 evente ciklikussag legyen az erosorrendben.

Ez is azt jelzi amugy, hogy amit a Pats hajtott vegre, az mekkora -sporttortenelmi mertekkel nezve is- egyedulallo teljesitmeny volt.

Azert nem a topicjukba irok, mert nem akarok trollkodni, de erdemes lesz megfigyelni, hogy a kozeljovoben mennyire csokken majd ott a latogatottsag.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A bűn gyenge AFC South 2 csapatot ad a legjobb 8-ba. 😊
iktriad
Akkor az afc south a legerősebb csoport?🤔
samu09
Nem, de nem is a leggyengébb. 😊
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
A bűn gyenge AFC South 2 csapatot ad a legjobb 8-ba. 😊
iktriad
Akkor az afc south a legerősebb csoport?🤔
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Sobri Jóska
gabokocka
Esetemben valóban, ilyen szar Patset PO-ban nem láttam még.
Brady kiöregedett, bár azért úgy könnyebb, ha a ritkán jó helyre menő passzait megfogják.
Sobri Jóska
Látod, ezért kell meccseket nézni trollkodás helyett 😉
gabokocka
Baromság.
A tények csak eltorzítják az ember hitét és bezavarják a valóságérzékelését.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A bűn gyenge AFC South 2 csapatot ad a legjobb 8-ba. 😊 Jó, a Texans meccs kabaré volt, de ettől még így van.

Mondjuk nem lepődjünk meg, ha Ravens-Chiefs lesz az AFC döntő.
iktriad
Az hagyján, de mindkettőt megvertük Kyle Allennel 😀
gabokocka
Mi az egyiket rommá vertük prime time (még Mariotával), a másik 20 centin és egy rossz pontoson múlott a 2. héten.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Sobri Jóska
gabokocka
Brady kiöregedett, bár azért úgy könnyebb, ha a ritkán jó helyre menő passzait megfogják.
Sobri Jóska
Látod, ezért kell meccseket nézni trollkodás helyett 😉

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
A bűn gyenge AFC South 2 csapatot ad a legjobb 8-ba. 😊 Jó, a Texans meccs kabaré volt, de ettől még így van.

iktriad
Az hagyján, de mindkettőt megvertük Kyle Allennel 😀

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Sobri Jóska
gabokocka

több mint 4 éve
Sobri Jóska
gabokocka

r.baggio
4.5ös volt, a 14-et nem tudom hol nézted.
gabokocka
Nem az odds, a hendi
r.baggio
Igy van, 5.5 ről ment le 4.5 asszem. Én meccs közben 3-0-ás Pats vezetésnél 5.5-ös hendit fogadtam.

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Amikor Sobri elkezdte ecsetelni, hogy ma nyerünk, tudtam, hogy kikapunk😕
több mint 4 éve
Sobri Jóska
gabokocka

r.baggio
gabokocka
Nem az odds, a hendi

---
több mint 4 éve
Sobri Jóska
gabokocka

r.baggio

több mint 4 éve
Sobri Jóska
gabokocka

---
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Sobri Jóska
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=2713635605369699&id=398390086894274

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
BUF @ HOU
empty taxi
BUF @ HOU
Vrij6
BUF @ HOU
Black_Adder
BUF @ HOU
Sobri Jóska
BUF @ HOU
gabokocka
BUF @ HOU
csi77
Szopó 😀
(bocsi nem tudok aludni 😀 )
samu09
én sem mernék elaludni a helyedben, félnék h rémáilmaim között felbukkan a mai meccs. 😀
grat