NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
4,5os ods volt a Titanson és a Texanson is.
Mondom egy próbát megér egy ezressel kettes kötésbe.

Go Texans!
alatriste
eddig jó vagy
gamerkr
Eddig. Most már 2.negyed.
vpi
Olyan a sportfogadás is mint az extrém sportok. Időben abba kell hagyni.
Én 21-0nál kiszálltam és felvettem az akkor lehetséges nyereményt. És átfogadtam annak egy részével egy Chiefs győzelmet. 😀 🤑
alatriste
És hogy örült neki a 7. feleséged. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Go Texans!
alatriste
eddig jó vagy
gamerkr
vpi
Olyan a sportfogadás is mint az extrém sportok. Időben abba kell hagyni.
Én 21-0nál kiszálltam és felvettem az akkor lehetséges nyereményt. És átfogadtam annak egy részével egy Chiefs győzelmet. 😀 🤑

Liverpool Fc
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Go Texans!
alatriste
Én azt raktam meg kötésben valami 5.6os oddsért, hogy a Houston 20.5 pont felett szerez (pipa) illetve Seahawks win.
Go Seahawks 😊
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot

Go Texans!
alatriste
eddig jó vagy
gamerkr
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Go Texans!
alatriste
eddig jó vagy

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
Jaj erről jut eszembe, hogy is volt anno az a sokak által hangoztatott kijelentés, miszerint egy ilyen patkány viselkedéssel JMD végleg elvágta magát az egész ligában és soha senki nem fog vele szóba állni? 😀😀😀
ZERO_L
Stefanski - Browns. Patkány soha az életben nem lesz HC az nflben.
Mentsd el ezt, hogy majd tizenév múlva berakhasd, mikor valaki megszánja és valódi interjúra hivja majd ki is nevezi 😀
samu09
hát meg lehet én értettem félre de nem a saját ügynöke rakta most szopórollerre? az se véletlen sztem

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Jaj erről jut eszembe, hogy is volt anno az a sokak által hangoztatott kijelentés, miszerint egy ilyen patkány viselkedéssel JMD végleg elvágta magát az egész ligában és soha senki nem fog vele szóba állni? 😀😀😀
ZERO_L
Stefanski - Browns. Patkány soha az életben nem lesz HC az nflben.
Mentsd el ezt, hogy majd tizenév múlva berakhasd, mikor valaki megszánja és valódi interjúra hivja majd ki is nevezi 😀
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Go Texans!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Remek, és hogy az AFC South-szurkolók kipoénkodták magukat, elkezdhetnénk végre arról beszélni, mi történik az első három negyedben a PO-ban a Ravensnél
Wyatt
Az afc south szurkolóknak még dolguk van a po-ban, nincs idejük a kizúgott csapatokkal foglalkozni 😃
samu09
Fogalmam sincs miről beszélsz 😀

több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Jaj Tomi Tomi, te és az a nagy szád...

twitter.com/Tucker_TnL/status/1216191001322237952

ZERO_L
Táncolni akart vele.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

ZERO_L
#kemenyebbvedelemmegfogjaafutast

Valahogy ritkan jonnek be az ilyen hangzatos kinyilatkoztatasok, de legalabb sok a kellemetlen beeges utana

több mint 4 éve
Remek, és hogy az AFC South-szurkolók kipoénkodták magukat, elkezdhetnénk végre arról beszélni, mi történik az első három negyedben a PO-ban a Ravensnél
Wyatt
Az afc south szurkolóknak még dolguk van a po-ban, nincs idejük a kizúgott csapatokkal foglalkozni 😃
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt
Nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy egy futó passzol... 😀 😀 😀 jaj, az a fagyi mennyire szeret visszanyalni...
Húsrágó
LOL, ez jó 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Wyatt
Nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy egy futó passzol... 😀 😀 😀 jaj, az a fagyi mennyire szeret visszanyalni...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Tovább tart az MVP-átok, 1999 óta nem lett bajnok az alapszakaszbeli MVP
Wyatt
Nem tudom miről beszélsz nem esett ki a Titans.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Valaki lenne olyan kedves es beírná nekem hogy milyen napokon szoktak lenni a hátralévő mérkőzések ?(ket konferencia donto plusz SB)
Rózsa Sándor (betyár)
21.05 AFC
00.40 NFC
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Valaki lenne olyan kedves es beírná nekem hogy milyen napokon szoktak lenni a hátralévő mérkőzések ?(ket konferencia donto plusz SB)
Rózsa Sándor (betyár)
jövő vasárnap meg 3 hét múlva vasárnap.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Wyatt
Azt mondod, kiesik a Seahawks?

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
ZERO_L
Áh ez nem így volt. Úgy volt, hogy értelmes franchise nem fog vele szóba állni 😊
tenorx
ez eddig be is jön.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Offseason menetrend, nemcsak Eagles fanoknak, érdemes elmenteni:

Important dates in the Eagles 2020 offseason calendar
 www.thescore.com/s/13249916
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Ebből is látszik, hogy a falconsnál vannak a legjobb fejek...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...