NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 042 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊
Toto21
Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 789
Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 436 — we almost always almost win
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
Beszaràs, még be is jött! 🤪
steelwolf
Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 514 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
Beszaràs, még be is jött! 🤪
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 053 — situational football
Sokan félreértik az NFL-t és azon megy/ment a tippjáték egy ideje, hogy a Jets vagy a Jags viszi Lawrencet 1/1-en. Holott mindenki aki picit is ismeri az NFL-t, tudhatná, hogy az igazi kérdés az, 2025-ben, a rookie szerződése lejárta után hova fog aláírni, mire addigra az említett két csapat valamelyike teljesen tönkre vágta.
Borbinho
Tönkre vágás alatt pontosan mit értesz? Totálisan figyelmen kívül hagyják az Ofal drasztikus javítását és emiatt egy legit fr. QB-nak (egy 20 évente előforduló prospectnek) jóval idő előtt kell abbahagynia a profi karrierjét?
Hát én most nem tudnám megmondani így hirtelen melyik “balfasz” csapat erre az esélyesebb 🤷‍♂️

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sokan félreértik az NFL-t és azon megy/ment a tippjáték egy ideje, hogy a Jets vagy a Jags viszi Lawrencet 1/1-en. Holott mindenki aki picit is ismeri az NFL-t, tudhatná, hogy az igazi kérdés az, 2025-ben, a rookie szerződése lejárta után hova fog aláírni, mire addigra az említett két csapat valamelyike teljesen tönkre vágta.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 453 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mégis lesz idén Hawaii Bowl. Az NFL-ben.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 514 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na majd most a Jets a 🤣
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 750
Mykkele Thompson
Ez a faszi mindent visz. Mikor ledraftolták,150-en belül vitték ki 😊
Jerry Reese volt...
Hirtelen nem tudtak róla semmit mondani a kommentátorok, sem, mert még az egyetemen sem volt stabil kezdő, nem is szerepelt prospektnek. mindegy is, mert azonnal IR-en kezdett, nyomott 1 meccset, majd megint IR. elvolt így pár évig
/talán még pár ST meccsen is szerepelt, de nem tudott DB-ként statisztikai adatot sem produkálni. Nem semmi karrier, és mindez 1 milkóért 😊
| ha ez európai történet lenne, azt találgatnánk mennyit fizetett a faszi ebből vissza a GM-nek...
Nagyon gyanús, mert mint kiderült Nápolyban született 😊 😊 😊
|

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
2007 júniusában a Sport Tv is leadta a XV. World Bowlt, az NFL Europa történetének utolsó meccsét, ami egy Hamburg-Frankfurt mérkőzés volt. Ricsi meg Haromt beszélgettek közben, hogy hát azért ezeket a csapatokat őszintén szólva egy NCAA élcsapat simán verné.
Kampman
Asszem ez volt az első amfoci meccsem evör. Jobb kezdést nehéz lenne elképzelni.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 820 — #NoStress
azóta volt egy sokkal jobbnevű Bacardi Rambó, a részeges karatemester után szabadon
sutianap
a holnapi arena4-es meccsünkön meg lesz egy még jobb, Charleston Rambo
r.baggio
Egy X-ment kedvelőnek nincs jobb a Xavier-nél.
Sobri Jóska
De, egy Magneto Rambo.
peach
Ez igaz. 😊

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 511 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. |

Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!
mustaine
Amobi Okoye neve ugrott be elsőre. Az első olyan draftok egyikén húzta ki a Texans első körben, amikor már nem csak irányítókat nézegettem, hanem más posztok prospectjeit is. (2006 / 2007 környéke, pontos évre már nem emlékszem). Szerintem ő passzol a kevesen emlékeznek rá kategóriába.

Ha az elfeledettséget kivesszük, akkor nálam nem tud nem Trent Richardson az első helyezett lenni. Utána Manziel a második.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 012 — The Mathematician
Szívesen 😊
 www.youtube.com/watch?v=SwDv5nyyY-4&ab_channel=AttilaKov%C3%A1cs
empty taxi
egyik legjobb ptsd jelenet evör, méltánytalanul alulértékelt
főleg a rambo 2-3 "reputációja" miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 761 — a new hope (again)
azóta volt egy sokkal jobbnevű Bacardi Rambó, a részeges karatemester után szabadon
sutianap
r.baggio
Sobri Jóska
De, egy Magneto Rambo.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
sutianap
r.baggio

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
sutianap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
És a bónuszom Xavier Rambo, egy teljesen homály, vékony, fekete elkapó elálló fülekkel a kétezres évek végéről, aki jelentkezett a draftra, és akinek a neve a draft előtt teljesen megbabonázott (két szuperhős egy emberben!), olyannyira, hogy még rá is írtam facebookon, és meglepő módon vissza is írt, amit akkor megosztottam valamelyik topicban, hogy ne aggódjak, ő tuti NFL-be fog kerülni. (Nem volt olyannyira big board, amin szerepelt volna a neve.) Nem aggódtam, de nem került, és azóta se tudom mi lett vele.
Sobri Jóska
kérdezd meg őt újra, de ne hagyd ki a mélyen szántó életbölcsességeit se
r.baggio
Már nincs facebookom, így elvesztettem a kapcsolatot Ramboval. 😕
Sobri Jóska
És a bónuszom Xavier Rambo, egy teljesen homály, vékony, fekete elkapó elálló fülekkel a kétezres évek végéről, aki jelentkezett a draftra, és akinek a neve a draft előtt teljesen megbabonázott (két szuperhős egy emberben!), olyannyira, hogy még rá is írtam facebookon, és meglepő módon vissza is írt, amit akkor megosztottam valamelyik topicban, hogy ne aggódjak, ő tuti NFL-be fog kerülni. (Nem volt olyannyira big board, amin szerepelt volna a neve.) Nem aggódtam, de nem került, és azóta se tudom mi lett vele.
Sobri Jóska
r.baggio
Sobri Jóska
Sobri Jóska
r.baggio
Sobri Jóska
Sobri Jóska
r.baggio
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 215 — Lájkold a zsűrit!
Sobri Jóska
r.baggio
Sobri Jóska
Szívesen 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sobri Jóska
r.baggio

több mint 5 éve
,Este' meg volt az 1. Oregon Bowl! 😁
steelwolf
You mean Kacsata?

Madden hates me.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 453 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
steelwolf
Ha meg Carr nem gyógyul meg addig, akkor jövő héten a Miami - Las Vegas meccsen meg jöhet egy Hawaii Bowl (Mariota vs Tua).
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. |

Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!
mustaine
Főleg régi Madden játékosok között vacilláltam, de aztán eszembe jutott J.T. O'Sullivan.

2007 júniusában a Sport Tv is leadta a XV. World Bowlt, az NFL Europa történetének utolsó meccsét, ami egy Hamburg-Frankfurt mérkőzés volt. Ricsi meg Haromt beszélgettek közben, hogy hát azért ezeket a csapatokat őszintén szólva egy NCAA élcsapat simán verné.

A Frankfurt elvesztette a meccset, de a QB neve valamiért megmaradt a fejemben, aztán nagyot néztem, mikor 2008-ban ő volt a 49ers kezdő QB-ja a nyitómeccsen. Ez persze a totális válságban lévő SF volt, minden évben új OC-vel, egy senyvedő 1/1-es irányítóval, szóval tényleg a totál káosz kellős közepébe dobták be. Nyilván ő sem húzta sokáig, de abban a Niners offense-ben Gore meg Davis is csak a tehetségüket pazarolták.
Persze volt már korábban (és később is) tapasztalata, mint csere/practice squad QB, szóval nem volt totálisan ismeretlen, de azért jót röhögtem, amikor az első kezdő meccse után az NFL.com-os összefoglalóban bemondták a nevét, Deion Sanders pedig feltette a klasszikus arrogáns kérdését: Who?

www.youtube.com/watch?v=2V5uWFYikcc
Kampman
JTO volt akit aztán a 49ers szurkerek elkezdék Just Turnovernek hívni 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
Sobri Jóska
 www.facebook.com/xavier.rambo.3114

Ras-I Dowling meg nagy NCAA játékos volt, számos All-American csapatba is bekerült a Virginiáról, szóval nála nem igazán állja meg a helyét, hogy random választás lett volna, sőt. Sajnos rendkívül sérülékeny volt, ezért se vitte semmire a profiknál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Nekem Ryan Moats RB ugrik be a témában.
2008-ban Steve Slaton roookie éve után méltán vártuk, hogy sok évre meg van a futónk, ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna. 2009-ben kb. akkor fumblizott, amikor csak labdához ért, szenvedés az egész év futójáték nélkül, már vagy 2 RB-t kipróbáltak helyette, erre az idény végén (talán még volt esély a PO-ra), az Indy (?) ellen egy sérülés miatt Moats - aki 4 éve backupkodott a ligában, mindenféle mérhető eredmény nélkül - kapta a teljes workloadot és lenyomott egy brutál 3 TD-s meccset, és aztán talán még egy száz yard fölötti meccset...azt hittük meg vagyunk mentve...nem voltunk. 😀 Ez volt az utolsó idény, amikor játszott a ligában Moats.