NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
A sok Jags játékos közül nekem az egyik kedvenc sztorim Todd Boumané. A 2010-es edzőtábor alatt volt camp body QB 2010-ben, aztán egy Colts elleni MNF idején Garrard és az akkori cseréje Trent Edwards is megsérült, így konkrétan nem volt egészséges QB-ja a jagsnek. Bouman, akinek akkor már ÖT ÉVE nem volt passz kísérlete az NFL-ben, éppen a traktorján ült és dolgozott, amikor a Jags felhívta, hogy bocsi de, vasárnap nem csak hogy rendelkezésre kellene állnod, de kezdened is kéne. És nem is játszott olyan rosszul az Arrowheadban a Chiefs ellen.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
szintén a témához illik kicsitwww.youtube.com/watch?v=1mh5DdkkxhE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nekem a Pats draftokról van pár név:Kevin O'Connell, QB, San Diego State, 94.pickként, 2008-ban, a Giants elleni emlékezetes SB után draftolta Belichick, a mai napig nem tudom milyen megfontolásból.
Tény, hogy az NFL passzai kétharmadát célba juttatta, de ez 6 passzkísérletet figyelembe véve azért nem egetrengető eredmény. Ez mind 2008-ban történt, azóta teljes nihil, nem játszott többet az NFL-ben.
Garrett Mills, TE, Tulsa, 2006, 106.pick. Rá azért emlékszem, mert egy napon van a születésnapunk, de soha, egy percet se játszott a Patsben, összesen van 9 elkapása 110 yardért, azt is 3 év alatt szedte össze Phillyben meg a vikingeknél.
Ras-I Dowling, CB, Virginia, 2011-ben a második kör legelején húzta BB, és a teljesen hülye neve miatt emlékezetes, meg utána a Pats topicban sokáig ment a hirig, hogy ez egy lúzer pick, vagy egy belichicki zseniális húzás, de mivel a teljes pályafutása alatt nem csinált semmi említésre méltót, kb. vele tetőzött BB DB-mániájának legendája, hogy irreálisan magasan húz, teljesen random DB embereket.
És a bónuszom Xavier Rambo, egy teljesen homály, vékony, fekete elkapó elálló fülekkel a kétezres évek végéről, aki jelentkezett a draftra, és akinek a neve a draft előtt teljesen megbabonázott (két szuperhős egy emberben!), olyannyira, hogy még rá is írtam facebookon, és meglepő módon vissza is írt, amit akkor megosztottam valamelyik topicban, hogy ne aggódjak, ő tuti NFL-be fog kerülni. (Nem volt olyannyira big board, amin szerepelt volna a neve.) Nem aggódtam, de nem került, és azóta se tudom mi lett vele.
több mint 5 éve
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. |Főleg régi Madden játékosok között vacilláltam, de aztán eszembe jutott J.T. O'Sullivan.
Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!
mustaine
2007 júniusában a Sport Tv is leadta a XV. World Bowlt, az NFL Europa történetének utolsó meccsét, ami egy Hamburg-Frankfurt mérkőzés volt. Ricsi meg Haromt beszélgettek közben, hogy hát azért ezeket a csapatokat őszintén szólva egy NCAA élcsapat simán verné.
A Frankfurt elvesztette a meccset, de a QB neve valamiért megmaradt a fejemben, aztán nagyot néztem, mikor 2008-ban ő volt a 49ers kezdő QB-ja a nyitómeccsen. Ez persze a totális válságban lévő SF volt, minden évben új OC-vel, egy senyvedő 1/1-es irányítóval, szóval tényleg a totál káosz kellős közepébe dobták be. Nyilván ő sem húzta sokáig, de abban a Niners offense-ben Gore meg Davis is csak a tehetségüket pazarolták.
Persze volt már korábban (és később is) tapasztalata, mint csere/practice squad QB, szóval nem volt totálisan ismeretlen, de azért jót röhögtem, amikor az első kezdő meccse után az NFL.com-os összefoglalóban bemondták a nevét, Deion Sanders pedig feltette a klasszikus arrogáns kérdését: Who?
www.youtube.com/watch?v=2V5uWFYikcc
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
A témához az alábbi link pont kapcsolódik:Ez a rész gyönyörű:
eu.usatoday.com/story/sports/nfl/draft/2019/04/10/nfl-draft-busts-biggest-history-ever-picks-players-quarterbacks/3410644002/
Willie Parker
29. Browns' haul for Julio Jones: Cleveland dealt the sixth pick in 2011 to Atlanta — Falcons GM Thomas Dimitroff was widely panned for paying so much to get Jones — and ultimately wound up with NT Phil Taylor, WR Greg Little, FB Owen Marecic and QB Brandon Weeden. Oof.
30. Browns' 2012 draft: As bad as Weeden (22nd overall) was, Trent Richardson, the No. 3 pick, was worse based on relative value. Cleveland sent Minnesota four picks to swap from fourth to third overall. Even when the Browns flipped Richardson to the Colts for a first-round pick in 2013, they eventually wound up with Johnny Manziel.
31. Browns' 2014 draft: Manziel (22nd overall) was atrocious. CB Justin Gilbert, the No. 8 pick, was a bigger blunder given his slot.
32. QB Brady Quinn, 22nd overall 2007, Browns: Not only did he add to Cleveland's litany of quarterback washouts, he cost the Browns a first- and second-round pick in order to trade up for him. (In case you hadn't noticed, it's a QB death knell to get drafted by Cleveland at No. 22.)
több mint 5 éve
A témához az alábbi link pont kapcsolódik:eu.usatoday.com/story/sports/nfl/draft/2019/04/10/nfl-draft-busts-biggest-history-ever-picks-players-quarterbacks/3410644002/
Nekem az alábbiak ugrottak be rögtön:
Malik McDowell (Seahawks, 2. körös, 35. pick): korábbi freshman All American, 2X second team All Big Ten DT
Az edzőtábor előtt pár héttel rommá törte magát egy ATV-vel, miután májusban aláírt egy négy éves szerződést, majd DUI miatt letartóztatták, később még párszor volt baja a törvénnyel, kapott 11 hónapot is:
He was arrested for driving under the influence of alcohol on September 22, 2017, and was sentenced to 12 months of probation on March 20, 2018. He was arrested again in December 2017 for disorderly conduct.[24]
On July 26, 2018, McDowell was waived by the Seahawks with a non-football injury designation,[25] and subsequently placed on the reserve/non-football injury list the next day.
On February 18, 2019, McDowell got into an altercation with police in Lathrup Village, Michigan, and was charged with assault, resisting arrest, and operating a vehicle while intoxicated (OVI).[26][27] He was released by the Seahawks on March 2, 2019.[28] In April 2019, he was arrested for receiving and concealing stolen property after police found a stolen car in his possession.[1] The Seahawks filed a lawsuit against him in May 2019, after he failed to repay $799,238 of his signing bonus.[29] McDowell was suspended for the first two weeks of the 2019 NFL season as a result of the February 2019 incident on July 12, 2019.[30] He was reinstated from suspension on September 17, 2019. On October 23, 2019, he pleaded guilty to all of the criminal charges.[31] He was sentenced to 11 months in prison on November 13, 2019.[1]
Az NFL össztermése: NO RESULTS AVAILABLE, azaz NULLA meccs.
#SmartGuy
Jason Smith (Rams 1/2 2009-ben): 2008 First-team All-Big 12 + 2008 Associated Press and Rivals.com Third-team All-American +2008 Football Writers Association of America All-American + 2008 Pro Football Weekly honorable mention All-American
Az egyik legnagyobb LT bust, akit valaha láttam játszani. 45 meccsig húzta, 26-on volt kezdő. Az első évében 5 meccs után lecserélték, mert engedett 11 sacket. Az egyik meccsen egy chop blockot adott a saját futójának, Steven Jacksonnak, aki fumblizott belőle, nekem ez égett az agyamba tőle (sajnos videót nem találtam róla).
A Rams amúgy 1-15 lett abban az évben, átlagosan 11 (!) pontot szereztek, nos ebbe az offense-be volt ő kevés. Ja és többet keresett, mint S-Jax és 27 évesen befejezte a karrierjét.
Született róla egy megemlékező cikk: sports.yahoo.com/anatomy-of-an-nfl-draft-bust-162542940.html
#DreamJob
Vernon Gholston (Jets 1/8. 2008-ból): korábbi Second-team All-Big Ten (2006) + First-team All-Big Ten (2007) + Big Ten Defensive Lineman of the Year (2007) + First-team PFW All-American (2007)
A csávóval egy kurva nagy gond volt, hogy nem értett a szakmájához. Konkrétan 3 év 45 meccs alatt 42 szerelés és minden más statban NULLA. Nulla sack, nulla INT, nulla FF, nulla PD. Volt egy QB hitje is.
A legnagyobb elért eredménye az volt, hogy a 2011-es Bears practice sqaudban maradt egy hónapig, így közelről láthatta Urlachert és Briggst edzeni.
A Ramsnél is volt 9 napot. Tryoutolt Washingtonban 2012-ben, de inkább egy másik Golstont, Kedricket választották.
#WhatAmIDoingHere
Egyik kedvenc preseason menőm: Isaiah Pead (RB) - Rams, Steelers, Dolphins, aki összehozott 10 futásból két fumble-t az első meccseinek egyikén még 2012-ben, aztán jegelték vagy három évig, majd 2015-ben újabb esélyt kapott: 2 futókísérlet, 3 yardért és egy fumble-ért 😊 Egy évvel később Miamiban még futhatott nyolcszor garbage timeban.
Ő volt az, akit LeVeon Bell 2015-ös sérülésekor leigazoltunk, mondom CHAMPIONSHIP!
A másik ilyen pittsburghi szuperhősöm Tyler Shaw (WR) volt, akit meg 2013-ban Plaxico Burress 2013-as IR-re rakásakor hoztunk. Róla azt kell tudni, hogy he had 957 yards and 12 touchdowns on 54 catches his senior year. He won four state track championships while at Lutheran High School in St. Louis, and was a six-time All American runner in outdoor and indoor track for Northwest Missouri State.
A baj az volt, hogy valószínűleg egy DIV II-es college gyerekligájában érte el ezeket a számokat seniorként, mert 23 évesen jött a ligába és szerintem hamisított személyivel játszott.
A méltán híres Steelers cornerek is idekívánkoznak, mint pl Cortez Allen.
Mel Kiper scoutin reportja szerint "sleeper" volt, de először egyik fan sem hitte volna, hogy ő konkrétan is alszik a pályán. Ő arról híres, hogy
A másik zseni Curtis Brown volt, aki egész jó pedigrével jött (2009-ben honorable mention All American volt, ahhoz képest 3. körben nem rossz értékarány), csak a pedigréjét megették a macskák. Ő arról volt híres, hogy a PS és IR között közlekedett, na nézzük: volt IR-en 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban, 2014-ben waiveren ült, 2015-ben felszedte a Jets, majd 2 nap múlva cutolta.
Az utolsóról a mai napig nem tudtam, hogy egy létező ember volt, azt hittem, hogy egy Madden generált karakter, de nem! Ma utána kerestem:
www.stadiumtalk.com/s/best-nfl-player-names-f197b7c19a244c32
és lőn:
Wonder Monds
Position: Defensive back
Career: 1 year (1978)
Teams: San Francisco 49ers
28. Wonder Monds
Wonder Monds played at Nebraska before going to the NFL.
Bottom line: Wonder Monds' real name is Wonderful Terrific Monds Jr. No, seriously. He could have gone with his middle name and shortened it to Terry, but he chose to shorten his first name, and we are all in wonder.
A valódi név emésztésére azért hagyok időt! 😊
több mint 5 éve
Nááájsz 😆Redskins részről Heath Shuler, akit 1/3-ra húztunk asszem '94-ben. Nagyon gyér qb volt szegény.huuu meg orzom ezt a kartyat tole
Esetleg Andre Johnson, 2-3 évvel később, akit az első kör végén draftoltunk, de végül egyetlen snap-et sem játszott nálunk, meg a ligában is volt asszem vagy három meccse összesen.
warr_b
Start Struck 😀
www.ebay.com/itm/1995-Score-Heath-Shuler-229-/233035969511
politikus vagy mi lett belole.
YoungZeeZee
Ránéztem, kongresszusi képviselő volt.
Huhh, volt Heisman finalista meg SEC player of the year... 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
Redskins részről Heath Shuler, akit 1/3-ra húztunk asszem '94-ben. Nagyon gyér qb volt szegény.huuu meg orzom ezt a kartyat tole
Esetleg Andre Johnson, 2-3 évvel később, akit az első kör végén draftoltunk, de végül egyetlen snap-et sem játszott nálunk, meg a ligában is volt asszem vagy három meccse összesen.
warr_b
Start Struck 😀
www.ebay.com/itm/1995-Score-Heath-Shuler-229-/233035969511
politikus vagy mi lett belole.
több mint 5 éve
Stryker Sulak a kedvencem. 6. körben draftolta a Raiders 2009-ben, de már júliusban kibaszták mielőtt aláírta volna rookie szerződését. 😀Augusztusban még próbálkozott a Green Baynél, de ott sem fért be a PS-be sem.
Ennyi volt a karrierje.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Prince Shembo. 4. körös lb volt 2014ben. Játszott is pár meccset és egész bíztató volt. Úgy gondolta jó ötlet, főleg atlantában, a hírekbe kerülni kutyakínzás miatt. Nem volt az, másnap cutoltuk és szerintem többet nem játszott a ligában.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nekem vagy 6 évig Dwayne Jarrett volt a profilképem. 😀
több mint 5 éve
Redskins részről Heath Shuler, akit 1/3-ra húztunk asszem '94-ben. Nagyon gyér qb volt szegény. Esetleg Andre Johnson, 2-3 évvel később, akit az első kör végén draftoltunk, de végül egyetlen snap-et sem játszott nálunk, meg a ligában is volt asszem vagy három meccse összesen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Oh, hát ez egyszerű! Limas Sweed!2008-ban draftolta a Steelers, hatalmas nagy steal volt a gyerek a második körben, egy egyetemi sérülés miatt csúszott.
Aztán talán a szemével is volt valami, meg meg is sérült szezon közben. Aztán a következő szezonban is megsérült. Aztán a következő szezonban is megsérült. Aztán a következő szezonban kirakták.
Most megnéztem, 4 szezon alatt sikerült összehoznia 7 elkapást, 69 yardot és rengeteg dropot.
több mint 5 éve
Nekem erről hirtelen Juron Criner ugrott be, óriási kedvenc volt a 2012-es drafton, mikor az ötödik körig csúszott is biztosra vettem, hogy óriási steal lesz, hát nem jött be 😊 de Grey Cupot nyert 2016-ban!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. |Casey Fitzsimmons. Életemben szerintem először láttam onside kicket, Fitz pedig TD-re vitte vissza, már nem tudom ki ellen. Addig a playig azt hittem, hogy értem már a szabályokat, mi miért történik a pályán, de ez a jelenet nagyon összezavart, erre világosan emlékszem 😀
Nekem Tyrone Calico WR jutott eszembe, akit az utolsó pc-s Madden játékban már free agent volt, franchise módban ingyen le lehetett igazolni, két szezon után volt egy saját megatronod ingyen. 90+os sebesség, 6'4" magas, 223 font. Egyébként a Titans draftolta a második körben a Middle Tennessee Stateről 2003-ban, Gil Brandt 🤡 első körbe várta 😀. Hatalmas bust lett, két szezon után elküldték, (44 rec 501 yards, 4 TDs) . 2008-ban még a CFL-ben próbálkozott pár hónapig a CalgaryFlamesStampedersnél, de ennyi.
Szoros versenyben mögötte Eldra Buckley egykori Eagles RB, aki kb 100 yardot futott összesen 3-as átlaggal, de legalább special teamben nem volt rossz.
Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!
mustaine
Madden emlékek közül pedig Justin Fargas-t mondanám, ő volt az a RB, akit fantasy draft vége felé mindig behúztam, mert szezononként 3-4 return TD-t biztos vittem vele.
több mint 5 éve
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. | Nekem Tyrone Calico WR jutott eszembe, akit az utolsó pc-s Madden játékban már free agent volt, franchise módban ingyen le lehetett igazolni, két szezon után volt egy saját megatronod ingyen. 90+os sebesség, 6'4" magas, 223 font. Egyébként a Titans draftolta a második körben a Middle Tennessee Stateről 2003-ban, Gil Brandt 🤡 első körbe várta 😀. Hatalmas bust lett, két szezon után elküldték, (44 rec 501 yards, 4 TDs) . 2008-ban még a CFL-ben próbálkozott pár hónapig a Calgary
Szoros versenyben mögötte Eldra Buckley egykori Eagles RB, aki kb 100 yardot futott összesen 3-as átlaggal, de legalább special teamben nem volt rossz.
több mint 5 éve
Van ennél nagyobb elismerés egy NFL vezetőedzőnek?Bill Belichick to Sean McVay after last week’s game: “You f****** killed us. You had a great plan.” pic.twitter.com/3cQilp0Nh8
— NFL Update (@MySportsUpdate) December 17, 2020
több mint 5 éve
Lamar Jackson akkor is kicselezi a szembejövőt, ha fosni megy. 😊 Lamar even making people miss in the locker room pic.twitter.com/d75s1xryzE
— PFF (@PFF) December 15, 2020
több mint 5 éve
Az év meccse persze, hogy Scorigami!Score Update:
— Scorigami (@NFL_Scorigami) December 15, 2020
BAL 47 - 42 CLE
Final
That's Scorigami!! It's the 1061st unique final score in NFL history.
Volt belőlük pár idén.
több mint 5 éve
Mi a kérdés pontosan? Felteszem, nem a PO, mert ott a Patriots irreleváns lenne az NFC-csapatok mellett.A draftnál viszont mindegy, ki mit játszott a másikkal, a sorsolás erőssége számít. Az a csapat húz előbb, amelynél ez a legkisebb százalékot adja ki (mert a gyengébb ellenfelekkel szemben hozták ugyanazt a mérleget, mint az erősebbek ellen ugyanúgy zárók, akik következésképpen erősebbek is voltak)

több mint 5 éve
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.ugyanazok a feltételek mint a PO-ba jutáshoz
S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.
Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.
Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
több mint 5 éve
Azt kellett vna megraknom, h 35 és 42 pont között lesz, tuti jó oddsa lett volna 😀*ja és nyilván volt defense TD is...😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A meccsre 44-ig felkúszott, a Cowboys és 44 under 3.00-s odds több, mint kellemes volt 😊necces volt, de végül neked lett igazad 😊A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmiTuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
Vasárnap 22.25: Chargers–Falcons
Wyatt
somoskovig
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀
Borbinho
Löfli

több mint 5 éve
necces volt, de végül neked lett igazad 😊A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmiTuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
Vasárnap 22.25: Chargers–Falcons
Wyatt
somoskovig
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!