NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Twitchen is igen, de ott mintha nem egy az egyben a broadcast feed mennea Cards-49ers meccs ugye amazon prime-on fog menni, itttwitchen is lehet nézni, nem? (korábban már volt ugye TNF ott)
www.primevideo.com/detail/0K66UXK6W5UW2SUMSIGSTKPKZM/ref=atv_dp_amz_det_tc_vcs371_2_1
az első hét nap ingyenes
r.baggio
persze ha van amazon prime-d
Negritis
Minden tnf itt megy, ez abban extra, hogy exkluzív, persze a bay area-t és Phoenix környékét leszámítvaa Cards-49ers meccs ugye amazon prime-on fog menni, ittMennyire lesz rendszeres, hogy ott is adnak meccset?
www.primevideo.com/detail/0K66UXK6W5UW2SUMSIGSTKPKZM/ref=atv_dp_amz_det_tc_vcs371_2_1
az első hét nap ingyenes
r.baggio
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
a Cards-49ers meccs ugye amazon prime-on fog menni, ittMennyire lesz rendszeres, hogy ott is adnak meccset?
az első hét nap ingyenes
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
a Cards-49ers meccs ugye amazon prime-on fog menni, itttwitchen is lehet nézni, nem? (korábban már volt ugye TNF ott)
az első hét nap ingyenes
r.baggio
persze ha van amazon prime-d
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
a Cards-49ers meccs ugye amazon prime-on fog menni, ittwww.primevideo.com/detail/0K66UXK6W5UW2SUMSIGSTKPKZM/ref=atv_dp_amz_det_tc_vcs371_2_1
az első hét nap ingyenes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
52-33. 85 pont. A szabályalkotók kiherélték a játékot. Kérem vissza a játékom! 😕
több mint 5 éve
Karácsonyi scorigami.MIN 33 - 52 NO
— Scorigami (@NFL_Scorigami) December 26, 2020
Final
That's Scorigami!! It's the 1063rd unique final score in NFL history.
több mint 5 éve
A nap statja!With the Saints-Vikings game being played on a Friday, there will have been an NFL game played on every day of the week in 2020.
— SportsCenter (@SportsCenter) December 25, 2020
It's the first season in NFL history with a game played on all 7 days of the week. (via @EliasSportspic.twitter.com/EZ2LcNRc8i
több mint 5 éve
Mindenkinek boldog karácsonyt!

Liverpool Fc
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Mivel nem tudtam megfelelő topicot találni neki, ezért itt kívánok mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET! Pihenjetek, egyetek, meg még egyéb dolgokat csináljatok, legalább ez a pár nap legyen szemt mindenkinek!
☺️
több mint 5 éve
Akkor pláne ne bontsanak, ha melóról beszélek. 😊Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Highest-graded WRs on 3rd down:
— PFF (@PFF) December 23, 2020
1. Davante Adams - 91.3
2. Keenan Allen - 88.7
3. Calvin Ridley - 87.7 pic.twitter.com/8v9ELMizME

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
És lőn.
több mint 5 éve
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki

több mint 5 éve
Lowest adjusted completion % on deep throws:
— PFF (@PFF) December 23, 2020
▪️ Ben Roethlisberger - 31.4%
▪️ Drew Lock - 29.8%
▪️ Joe Burrow - 20.8%
▪️ Mitchell Trubisky- 12.0% pic.twitter.com/TLglixibLD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.
több mint 5 éve
Szemben azzal az AFC döntővel, Tom labdái most fel vannak fújva! https://t.co/mxsEmFlJdj pic.twitter.com/cdN1T55yU6
— Tom Brady (@TomBrady) December 22, 2020
több mint 5 éve
Azért ők csak menőbbek, hogy még a 0-16 után is megtartották Hue-t.A Browns az csak egy gyenge utánzat.Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!Beszaràs, még be is jött! 🤪
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
steelwolf
Black_Adder
Bazzani
több mint 5 éve
A Browns az csak egy gyenge utánzat.Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!Beszaràs, még be is jött! 🤪
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
steelwolf
Black_Adder
több mint 5 éve
Remélem, a Seattle-ön buktam 😀 (abban a fordulóban, ahol 11-en raktak a Jets ellen hail maryző Raidersre 😕( )Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
Toto21
adam8
Borbinho
több mint 5 éve
Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
Toto21
adam8
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."