NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 042 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
a Cards-49ers meccs ugye amazon prime-on fog menni, itt
 www.primevideo.com/detail/0K66UXK6W5UW2SUMSIGSTKPKZM/ref=atv_dp_amz_det_tc_vcs371_2_1

az első hét nap ingyenes
r.baggio
twitchen is lehet nézni, nem? (korábban már volt ugye TNF ott)
persze ha van amazon prime-d
Negritis
Twitchen is igen, de ott mintha nem egy az egyben a broadcast feed menne

www.primevideo.com/detail/0K66UXK6W5UW2SUMSIGSTKPKZM/ref=atv_dp_amz_det_tc_vcs371_2_1

az első hét nap ingyenes
r.baggio
Mennyire lesz rendszeres, hogy ott is adnak meccset?
warr_b
Minden tnf itt megy, ez abban extra, hogy exkluzív, persze a bay area-t és Phoenix környékét leszámítva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 557 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

az első hét nap ingyenes
r.baggio
Mennyire lesz rendszeres, hogy ott is adnak meccset?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 014 — The Mathematician

az első hét nap ingyenes
r.baggio
twitchen is lehet nézni, nem? (korábban már volt ugye TNF ott)
persze ha van amazon prime-d

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante

az első hét nap ingyenes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 377 — Steelers fan
52-33. 85 pont. A szabályalkotók kiherélték a játékot. Kérem vissza a játékom! 😕
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 453 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Karácsonyi scorigami.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 453 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nap statja!
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mindenkinek boldog karácsonyt!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 557 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wkkhb3hv6oc7pmvvb0bb
Defensive All-Rookie Team: Jeremy Chinn, Chase Young shine
Jeremy Chinn and Chase Young have gotten their NFL careers off to hot starts. Who joins them on Gil Brandt's Defensive All-Rookie Team?

több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Mivel nem tudtam megfelelő topicot találni neki, ezért itt kívánok mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET!
Pihenjetek, egyetek, meg még egyéb dolgokat csináljatok, legalább ez a pár nap legyen szemt mindenkinek!
☺️
több mint 5 éve
A nagy pókerjátszma Trevor Lawrencért a Jags és a Jets között.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 820 — #NoStress
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.
Beki
A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
warr_b
Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?
Sobri Jóska
Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛
warr_b
Akkor pláne ne bontsanak, ha melóról beszélek. 😊

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 215 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.
Beki
warr_b
Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?
Sobri Jóska
Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛

több mint 5 éve
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.
warr_b

több mint 5 éve
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.

több mint 5 éve
Beki
warr_b
És lőn.

több mint 5 éve
Beki

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 215 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Szemben azzal az AFC döntővel, Tom labdái most fel vannak fújva!
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 509
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
Beszaràs, még be is jött! 🤪
steelwolf
Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |
Black_Adder
A Browns az csak egy gyenge utánzat.
Bazzani
Azért ők csak menőbbek, hogy még a 0-16 után is megtartották Hue-t.

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
Beszaràs, még be is jött! 🤪
steelwolf
Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |
Black_Adder
A Browns az csak egy gyenge utánzat.

több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊
Toto21
Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
adam8
Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)
Borbinho
Remélem, a Seattle-ön buktam 😀 (abban a fordulóban, ahol 11-en raktak a Jets ellen hail maryző Raidersre 😕( )

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊
Toto21
Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
adam8
Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."