NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
így nézne ki a 17. meccs párosítása jövőre.Also, FYI: home/away on the 1-game crossover will rotate by conference to preserve competitive equity. So every year, either all the AFC teams will draw a ninth home game, or all the NFC teams will draw a ninth home game. https://t.co/AT3G7MMAPv
— Albert Breer (@AlbertBreer) December 28, 2020
több mint 5 éve
nem olyan kötött mint PEH-el volt, de továbbra sem vádolják nyilvánosan h leszbikusÉs ez Danicának hogy érte meg?No igen, ha lehet hinni a pletykáknak. (Meg annak is, hogy azok a celebnők valójában olyan viszonyban vannak vele, mint a Statefarm, csak itt Rodgers fizet nekik, hogy itt-ott együtt mutatkozzanak...)meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
biztos nem akarta hogy átvegye tőle a kezdőt
Adirotor
Hanni
briareos
iktriad
Matthew99
több mint 5 éve
Mint Olivia Munn-nak(akinek Rogers már nem az első ilyen szó szerint munkakapcsolata volt). Publicitás és gondolom nem kevés pénz mellé.És ez Danicának hogy érte meg?No igen, ha lehet hinni a pletykáknak. (Meg annak is, hogy azok a celebnők valójában olyan viszonyban vannak vele, mint a Statefarm, csak itt Rodgers fizet nekik, hogy itt-ott együtt mutatkozzanak...)meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
Hanni
briareos
iktriad
Matthew99
több mint 5 éve
És ez Danicának hogy érte meg?No igen, ha lehet hinni a pletykáknak. (Meg annak is, hogy azok a celebnők valójában olyan viszonyban vannak vele, mint a Statefarm, csak itt Rodgers fizet nekik, hogy itt-ott együtt mutatkozzanak...)meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
Hanni
briareos
iktriad

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
én mindeges tuttam, mögmonták a lájonszosokmaradjunk annyiban h kiváncsi leszek h még a HOF szavazás előtt coming outol h az első nyiltan melegként beválasztott player legyen, vagy a HOF speechre tartogatjamicsoda?meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
Hanni
briareos
Adirotor
briareos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Attól, hogy búza még lehetne gyereke ha akarna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
maradjunk annyiban h kiváncsi leszek h még a HOF szavazás előtt coming outol h az első nyiltan melegként beválasztott player legyen, vagy a HOF speechre tartogatjavagy valami szájeres még kreatívabb megoldást választ
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
maradjunk annyiban h kiváncsi leszek h még a HOF szavazás előtt coming outol h az első nyiltan melegként beválasztott player legyen, vagy a HOF speechre tartogatjamicsoda?meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
Hanni
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
No igen, ha lehet hinni a pletykáknak. (Meg annak is, hogy azok a celebnők valójában olyan viszonyban vannak vele, mint a Statefarm, csak itt Rodgers fizet nekik, hogy itt-ott együtt mutatkozzanak...)meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
Hanni
briareos
több mint 5 éve
micsoda?meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
Hanni
briareos
több mint 5 éve
meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
Hanni
több mint 5 éve
Ilyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
Adirotor
több mint 5 éve
Nem tudom nézi-e valaki néha a Pat McAfee Show-t. Ma bekapcsoltam élőben. Épp Rapoport-al beszélt, mire csörrent Rapsheet telefonja, majd jött az I gotta go tőle. 2 perccel később a tweet tőle Haskins got cut. Ilyenkor ki hívhatja? A WFT PR managere? VVagy direkt Ron Rivera-tól kapnak üzenetet a BW-erek?Tobb tucatnyian vannak ugye minden csapat FO-jaban, eleg onnan 1-2 embert ismerni.
Toto21
Az kizart, h direktbe HC-tol v GM-tol kapjanak ilyet.
(bar pl Jerry Jonesrol szoktak irni, h direkt csepegtet infokat a medianak, pl iden nyaron h Daket rossz fenyben tuntessek fel es ne a dollardmilliardos tulaj legyen a geci, hanem a jatekos a penzsovar 😀)
A jatekosok ugynokeit is ismerik, onnan is kaphatnanak infot.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.Mahomeboyhoz par honap mulva majd be lehet vesni egyet 😊
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nem tudom nézi-e valaki néha a Pat McAfee Show-t. Ma bekapcsoltam élőben. Épp Rapoport-al beszélt, mire csörrent Rapsheet telefonja, majd jött az I gotta go tőle. 2 perccel később a tweet tőle Haskins got cut. Ilyenkor ki hívhatja? A WFT PR managere? VVagy direkt Ron Rivera-tól kapnak üzenetet a BW-erek?
több mint 5 éve
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
több mint 5 éve
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.több mint 5 éve
De ott nem negatív mérleggel fog valamelyik playoffba menni 😂Az AFC South is nyitott még, csak a Colts és a Titans nem egymás ellen játszik.Te is a legfinomabb ínyencfalatot hagyod a legvégére, nem? Mit tehet az East arról, hogy a többi csoport ilyen unalmas, korán lefutott fos? 🤣A Giants úgy juthat be a PO-ba, hogy akár alanyi jogon lehet top3-as pickje, na szerintem ilyen nem volt még soha. Közben ugye kialakult az utolsó hét menetrendje:Látom idén se ússzuk meg az "utolsó alapszakasz találkozó egy NFC East csoportmeccs" hagyományt...
www.espn.com/nfl/schedule/_/week/17
r.baggio
iktriad
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Az AFC South is nyitott még, csak a Colts és a Titans nem egymás ellen játszik.Te is a legfinomabb ínyencfalatot hagyod a legvégére, nem? Mit tehet az East arról, hogy a többi csoport ilyen unalmas, korán lefutott fos? 🤣A Giants úgy juthat be a PO-ba, hogy akár alanyi jogon lehet top3-as pickje, na szerintem ilyen nem volt még soha. Közben ugye kialakult az utolsó hét menetrendje:Látom idén se ússzuk meg az "utolsó alapszakasz találkozó egy NFC East csoportmeccs" hagyományt...
r.baggio
iktriad
warr_b
több mint 5 éve
Te is a legfinomabb ínyencfalatot hagyod a legvégére, nem? Mit tehet az East arról, hogy a többi csoport ilyen unalmas, korán lefutott fos? 🤣A Giants úgy juthat be a PO-ba, hogy akár alanyi jogon lehet top3-as pickje, na szerintem ilyen nem volt még soha. Közben ugye kialakult az utolsó hét menetrendje:Látom idén se ússzuk meg az "utolsó alapszakasz találkozó egy NFC East csoportmeccs" hagyományt...
r.baggio
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
www.espn.com/nfl/playoffs/machinemegcsináltam, hogy az AFC-ben mindenki nyer akinek kell (és alulra nem vastagítja be a Browns-t, hogy bejut hetediknek😊 )
és ismét előfordulhat, hogy 11-5-tel nem lehet rájátszásba jutni!
több mint 5 éve
A Jagsnek keményen meg kellett küzdenie érte, de így hogy lehajrázták a Jetset már csak a Broncos, Hox, Ravens hármas, ami még nem draftolt 1/1-ben az NFLben.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
A Giants úgy juthat be a PO-ba, hogy akár alanyi jogon lehet top3-as pickje, na szerintem ilyen nem volt még soha. Közben ugye kialakult az utolsó hét menetrendje:
r.baggio
Washington’s bid to win the NFC East will go down to Game 256. pic.twitter.com/DuN9UCFeTf
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 28, 2020

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
több mint 5 éve
Az már igaz.Ha a Packers játszott volna, valószínűleg én is szétizgulom magam. Kívülállóként viszont bennem leginkább az iszapbirkózás maradt meg. (Ahhoz a gurulós focis meccshez tudnám hasonlítani, amikor már könyörögsz legalább egy szögletért, és kb. a 17. percben bemondja a szpíker, hogy amelyik csapat - esetleg - lőni tud egy gólt, azzal bizonyára meg is nyeri.)Azert azt nem mondanam h toketlenek voltak a tamadok mindket oldalon.Nem is tudom, hogy van-e olyan sportág, aminek az utóbbi évtizedekben bevezetett szabályváltozásai nem a támadójátékot és a még több pontot/gólt próbálják elősegíteni. Ízlés dolga, de a legtöbb szurkoló jobban szereti a sok gólt, mint a keveset.Ne essünk a végletekbe. A jól felépített támadójátékot én is kedvelem. Azt nem, ha minden támadásból fél perc alatt TD van.
Ettől még persze egy kevés pontos defense csata is elérhet egy klasszikus státuszt a nézői emlékezetben (mint amilyen az első Giants-Patriots Super Bowl), de mondjuk a legutóbbi Pats-Rams döntőn már kevés embert hozott lázba az, hogy Belichick milyen védelmi húzásokkal nyerte meg a meccset és nullázta le az NFL történetének egyik legjobb támadósorát.
A 100 pont körüli meccsek legfeljebb a Pro Bowlnál fognak ténylegesen fanyalgókat eredményezni.
Kampman
A Pats-Rams döntő a támadók töketlensége miatt volt szar, nem annyira a klasszik védőmunka miatt, bár kétségtelen két jobb védelem játszott. Ahogy Jan írta, egy huszonpár pontos (összesen 45-50) meccs is lehet szórakoztató. Egy 3-3-as nekem sem az....
csi77
Ott eppenseggel a ket vedelem nullazta le a jol felepitett jatekokat, a Pars vedelmerol meg cikk is volt h mikent volt kepes nullazni az addig pontgyaros Rams offenset ugy, h a kovetkezo evben mindenki azt a semat hasznalta ellenuk igy nem is voltak hatekonyak.
Az se segitett nekik h Gurley nem jatszott, de nem biztos h sokat valtoztatott volna a dolgon.
A Pats offense igaz h alapbol mar ott se volt egy veretes nevsor, de az latszott Bradyn is h sokszor azt se tudja merre van arccal, ugy lekaptak a tamadokat, kb. csak az egy szem JE11 volt kepes jatekokat csinalni, a vegere meg JMD-nek kellett olyan jatekot osszeraknia on-the-fly ami mukodik es pontot lehet vele szerezni.
En mondjuk a kormom ragtam vegig, mert igaz h a Pats limitalta a Ramst, de ott csak 1x kellett volna h osszejojjenek a dolgok es beindul a szeker.
Szerencsere ez kimerult a JMC fele Cooks vedekezesben ill. a vegen a Gilmore INT-nel.
A masik oldalon meg TB dobott egy-ket olyat ahol szivbajt lehetett kapni.
Mint kb. az elotte valo KC elleni AFC donton ahol kvazi egy olyan offside mentett meg minket amit sztem a birok az esetek nagyreszeben nem fujnak be.
Solymi
nagylaza
Külsős szemlélőként valóban nem lehetett egy izgalmas meccs egy idő után még a defense szerelmeseinek sem, hogyha nem arra volt kíváncsi hogyan törik fel egymás védelmét.
Wade Philipstől tartottam és ez be is jött, megfogta a támadásainkat, habár amilyen elkapó sorral álltunk fel...
Én a második félidőre vártam javulást a játékban, de nemigen történt semmi látványos. Az egy-két videóból később kiderült, hogy BB-ék látták, hogy itt össze kell tenni egy drive-ot és azzal megvannak, szóval menet közben improvizáltak egyet és egymás után 3-4x behívták ugyanazt a felállást/játékot, ebből jött a Gronk elkapás is.