NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Az öt évvel ezelőtti vita margójáratwitter.com/ESPN_BillC/status/1223243993384878080
go chiefs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Egy két emberkére itt azért ráférne a pihenés úgy érzem, még az, hogy a közvetítés rossz az oké is de, hogy már az is zavaró mit mondanak egy szórakoztató rádióműsorban olyanok akiknek fingjuk sincs az NFL-hez?! 😀Én senkit nem ekéztem csak poenkodni akartam Sobrival. Nem azt figyeltem mit mondtak Ricsiről de a vicc miatt jól jött a felkonf 😃
rokaur
több mint 4 éve
Egy két emberkére itt azért ráférne a pihenés úgy érzem, még az, hogy a közvetítés rossz az oké is de, hogy már az is zavaró mit mondanak egy szórakoztató rádióműsorban olyanok akiknek fingjuk sincs az NFL-hez?! 😀Nem igazán értem a problémát. 😀
rokaur
Ez nem pont egy olyan hely, ami erre való? Ez nem a pihenésen múlik, csak szimplán eszmecsere. Ha csak olyanok szólnának hozzá, akik mindig minden tetszik megcsappana a hsz mennyiség rendesen. 😀
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Na elv a Raiders segít(het) a sok drogoson 😀Nevadaban nem lehet valakit azért kirúgni, vagy azért nem alkalmazni, mert megbukott korábban drogteszten.
Az egész NFL-ben változhat a substance abuse policy emiatt.
Gregory + Gordon tuti likeolják 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Jogos 😀 mondjuk én szökőévente szoktam hallgatnni őket, ezt a mai Hál'Istennek nem hallottam. De a Szujósba sikerült belefutnom.. 😀Meg is érdemlitek, ha őket hallgatjátok. 😀 😀 😀Reggel munkába menet hallgattam a rádiót és Balázsék olyat mondtak, hogy mivel SB hétvége van felhívják azt az embert aki az országban a legjobban ért az amerikai focihoz. Na mondom végre hallhatjuk Sobri hangját de csak Faragó Ricsit hívták fel.Amúgy én sose értettem ezt a legjobban ért az adott dologhoz baromságot. Oké, hogy 10en plusz éve ezzel foglalkozik, és tényleg ért hozzá, de honna veszik, hogy a legjobban? Mondják azt, hogy az egyik legnagyobb NFL tudással rendelkező ember, vagy vmi. De ez a legjobban ért hozzá... 😀
samu09
Ennél már csak az volt viccesebb, amikor Balázsék ugyan így konferálták fel Szujót, hogy az F1 legnagyobb magyarországi szakértője. Ott azért dobtam egy hátast. 😀
roberto23
Vrij6
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Meg is érdemlitek, ha őket hallgatjátok. 😀 😀 😀Reggel munkába menet hallgattam a rádiót és Balázsék olyat mondtak, hogy mivel SB hétvége van felhívják azt az embert aki az országban a legjobban ért az amerikai focihoz. Na mondom végre hallhatjuk Sobri hangját de csak Faragó Ricsit hívták fel.Amúgy én sose értettem ezt a legjobban ért az adott dologhoz baromságot. Oké, hogy 10en plusz éve ezzel foglalkozik, és tényleg ért hozzá, de honna veszik, hogy a legjobban? Mondják azt, hogy az egyik legnagyobb NFL tudással rendelkező ember, vagy vmi. De ez a legjobban ért hozzá... 😀
samu09
Ennél már csak az volt viccesebb, amikor Balázsék ugyan így konferálták fel Szujót, hogy az F1 legnagyobb magyarországi szakértője. Ott azért dobtam egy hátast. 😀
roberto23
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Reggel munkába menet hallgattam a rádiót és Balázsék olyat mondtak, hogy mivel SB hétvége van felhívják azt az embert aki az országban a legjobban ért az amerikai focihoz. Na mondom végre hallhatjuk Sobri hangját de csak Faragó Ricsit hívták fel.Amúgy én sose értettem ezt a legjobban ért az adott dologhoz baromságot. Oké, hogy 10en plusz éve ezzel foglalkozik, és tényleg ért hozzá, de honnan veszik, hogy a legjobban? Mondják azt, hogy az egyik legnagyobb NFL tudással rendelkező ember, vagy vmi. De ez a legjobban ért hozzá... 😀
samu09
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 4 éve
Reggel munkába menet hallgattam a rádiót és Balázsék olyat mondtak, hogy mivel SB hétvége van felhívják azt az embert aki az országban a legjobban ért az amerikai focihoz. Na mondom végre hallhatjuk Sobri hangját de csak Faragó Ricsit hívták fel.
több mint 4 éve
Mezey-féle licenc rendszert az NFL-nek!!! Aztán megtanulják, hogy ki a magyarok istene! Még Belichick sem kapna pro licencet Gyuribától.És tényleg 😀
Fast Willie
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 388
Mezey-féle licenc rendszert az NFL-nek!!! Aztán megtanulják, hogy ki a magyarok istene! Még Belichick sem kapna pro licencet Gyuribától.A Rooney Rule nagyon erdekes kerdeskort boncolgat. Kirekeszto-e a pozitiv diszkriminacio.Azért az az ügy az általad leírt infókból kiindulva egészen más, legalábbis számomra.
USA-ban 1-2 eve ismert nagy figyelmet kapott az ugy amikor egy fokent azsiai diakokat kepviselo szervezet beperelte a Harvard egyetemet mivel szerintuk ez az egesz Obama fele Affirmative Action/Pozitiv diszkriminacio rasszista.
Ugyanis ha az etnikai hovatartozast es egyik kisebbsegi karakterisztikat nem neznenek, pusztan erdemi alapon valo dontesnel az ujonnan indulo evfolyamok kb. 70%-a azsiai szarmazasu diakokbol kellene, hogy alljon.
Ezzel szemben rengeteg afrikai-amerikai kerul be az egyetemre a pozitiv megkulonboztetes miatt.
Tavaly ev vegen egy "korzeti" birosag azt allapitotta meg, hogy nem jogserto a Harvard gyakorlata. Nem tudom mi van azota az uggyel, gondolom megy majd a Supreme Court-hoz.
( www.acslaw.org/expertforum/the-supreme-court-and-the-future-of-affirmative-action/)
Summa summarum nagyon nagy vitak vannak errol a fajta "kompenzalasrol" az Allamokban, es nem csak a feher populacio reszerol.
undisputedly
Nem tudom, hogy ott minden kínai jelentkező igazi amerikai hazafi-e, de bizonyára felvetődhet az valahol a háttérben, hogy te most az USA-nak vagy a Kínai Kommunista Pártnak képzed-e az embert.
Egy 2 milliárd fős országban összeszedni a legtehetségesebbeket és számbeli fölénnyel nyerni nem nagy kunszt.
Ezzel szemben az NFL-nél azon kívül h valaki rasszizmusból nem alkalmaz színesbőrűt nem tudok más indokot kitalálni.
Fel lehet hozni a tapasztalatlanságot, de ahhoz meg magának az NFL-nek kellene valami kötelező szabályt hozni, hogy plusz x kisebbségit vagy nőt kell alkalmaznia és képeznie egy programon keresztül.
Lehet, hogy van is ilyen, nemtom...
Solymi
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 025
A Rooney Rule nagyon erdekes kerdeskort boncolgat. Kirekeszto-e a pozitiv diszkriminacio.Azért az az ügy az általad leírt infókból kiindulva egészen más, legalábbis számomra.
USA-ban 1-2 eve ismert nagy figyelmet kapott az ugy amikor egy fokent azsiai diakokat kepviselo szervezet beperelte a Harvard egyetemet mivel szerintuk ez az egesz Obama fele Affirmative Action/Pozitiv diszkriminacio rasszista.
Ugyanis ha az etnikai hovatartozast es egyik kisebbsegi karakterisztikat nem neznenek, pusztan erdemi alapon valo dontesnel az ujonnan indulo evfolyamok kb. 70%-a azsiai szarmazasu diakokbol kellene, hogy alljon.
Ezzel szemben rengeteg afrikai-amerikai kerul be az egyetemre a pozitiv megkulonboztetes miatt.
Tavaly ev vegen egy "korzeti" birosag azt allapitotta meg, hogy nem jogserto a Harvard gyakorlata. Nem tudom mi van azota az uggyel, gondolom megy majd a Supreme Court-hoz.
( www.acslaw.org/expertforum/the-supreme-court-and-the-future-of-affirmative-action/)
Summa summarum nagyon nagy vitak vannak errol a fajta "kompenzalasrol" az Allamokban, es nem csak a feher populacio reszerol.
undisputedly
Nem tudom, hogy ott minden kínai jelentkező igazi amerikai hazafi-e, de bizonyára felvetődhet az valahol a háttérben, hogy te most az USA-nak vagy a Kínai Kommunista Pártnak képzed-e az embert.
Egy 2 milliárd fős országban összeszedni a legtehetségesebbeket és számbeli fölénnyel nyerni nem nagy kunszt.
Ezzel szemben az NFL-nél azon kívül h valaki rasszizmusból nem alkalmaz színesbőrűt nem tudok más indokot kitalálni.
Fel lehet hozni a tapasztalatlanságot, de ahhoz meg magának az NFL-nek kellene valami kötelező szabályt hozni, hogy plusz x kisebbségit vagy nőt kell alkalmaznia és képeznie egy programon keresztül.
Lehet, hogy van is ilyen, nemtom...
több mint 4 éve
A pozitív diszkrimináció egy mindennapos, létező politikai gyakorlat. Nem csak a könnyebb egyetemi bejutás az, hanem a családi pótlék is az, a CSOK is az, a betegápolási támogatás is az, a 7 személyes autóra jutó támogatás is az ésatöbbi. Mindegyik körülír, kiemel egy csoportot a társadalomból, és kedvezményekben részesíti. A vita sosem a pozitív diszkrimináció létjogosultságáról szólt, mert lényegében mindenki elfogadja annak valamelyik formáját .... csak nem mindet. Hogy éppen melyik formáját fogadja el, az meg bezony sokban múlik azon, hogy mennyire szimpatizál azokkal, akiket pozitívan diszkriminálnak. 😊No mindegy, a Rooney Rule-nak ez az aspektusa offtopic. Ami nekem érdekes, hogy miközben nyugodtan elmondható, hogy a program nem túl sikeres, az esetek többségében kényszerből letudják valakivel a csapatok, aközben a sikeressé vált színesbőrű edzők közül sokan mondják, hogy nekik sokat segített. Felteszem nem a bőrszín miatt, hanem azért, mert az a kör ahonnan egyáltalán a jelölteket kiválasztják, rendkívül belterjes. Nagyon szűk az az út ahogy egy HC posztig el lehet jutni, és minden extra szabály, ami ezt egy picit megborítja, esélyt ad - még ha nem is sokat - olyannak, akinek egyébként nem lenne, mert meg se hívnák.
Szóval én még inkább kiterjeszteném a szabályt, hogy college edzőt is kötelező meginterjúvolni, meg DC-t is (amikor meg ők a divat akkor) HC-t is, és 50 felettit is, meg 35 alattit is. 😊 Ki tudja, még az is lehet, hogy kevesebb csapat választana magának bután új HC-t, ha kénytelenek lennének 5-6 teljesen különböző stílusú, hátterű, korú, bőrszínű, tapasztalatú edzőt is meghallgatni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A Rooney Rule nagyon erdekes kerdeskort boncolgat. Kirekeszto-e a pozitiv diszkriminacio.USA-ban 1-2 eve ismert nagy figyelmet kapott az ugy amikor egy fokent azsiai diakokat kepviselo szervezet beperelte a Harvard egyetemet mivel szerintuk ez az egesz Obama fele Affirmative Action/Pozitiv diszkriminacio rasszista.
több mint 4 éve
Kezdeti időben, lehet annyi jogosultsága egy ilyen szabálynak, hogy a status quo megváltoztatásával utat és bizonyítási lehetőséget ad, de utána, már önszabályozóvá kell válnia a rendszernek.
több mint 4 éve
A Rooney Rule tipikusan az, ahogy a WASP elképzeli, hogy negatív diszkrimináció ellen pozitív diszkrimináció a válasz.Aminek pont ugyanannyi az értelme.
De a probléma megoldva.
több mint 4 éve
Hát nem is tudom, ha Goodell szerint inkább fehér mint indián az már bizonyító erejűKötelezzenek minden csapatot, hogy 10-ből 5 évben kisebbségi edző kell nekik. Visszamenőleg. A Pecc rúgja csak ki Belichicket és vigyék a helyére Vance Josephet vagy Hue Jacksont, akik csak a bőrszínük miatt lettek eltávolítva, és ha fehérek lennének, tuti most is HC-k lennének valahol....Belichick kijátszaná ezt a szabályt is. Indiánrezervátummá nyilváníttatná a Gillette stadiont, ahol Ő főnök, következésképpen indián. Pipa! 😊
Cserébe viszont akkor a pályán a secondary fele legyen fehér.
Egyébként az pont nem hülyeség, hogy felülakarják vizsgálni a jelenlegi rendszert, mert az egyáltalán nem működik. Más kérdés, hogy szerintem szabályozással nem is lehet megoldani, ahhoz a kultúrának kéne változnia, de sokkal rosszabb nem lesz a rendszer annál, mint hogy néhány feka koordinátort minden edzőkereső csapat elráncigál, hogy eleget tegyen egy szabálynak
Black_Adder
Húsrágó
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Kötelezzenek minden csapatot, hogy 10-ből 5 évben kisebbségi edző kell nekik. Visszamenőleg. A Pecc rúgja csak ki Belichicket és vigyék a helyére Vance Josephet vagy Hue Jacksont, akik csak a bőrszínük miatt lettek eltávolítva, és ha fehérek lennének, tuti most is HC-k lennének valahol....Belichick kijátszaná ezt a szabályt is. Indiánrezervátummá nyilváníttatná a Gillette stadiont, ahol Ő főnök, következésképpen indián. Pipa! 😊
Cserébe viszont akkor a pályán a secondary fele legyen fehér.
Egyébként az pont nem hülyeség, hogy felülakarják vizsgálni a jelenlegi rendszert, mert az egyáltalán nem működik. Más kérdés, hogy szerintem szabályozással nem is lehet megoldani, ahhoz a kultúrának kéne változnia, de sokkal rosszabb nem lesz a rendszer annál, mint hogy néhány feka koordinátort minden edzőkereső csapat elráncigál, hogy eleget tegyen egy szabálynak
Black_Adder
több mint 4 éve
Kötelezzenek minden csapatot, hogy 10-ből 5 évben kisebbségi edző kell nekik. Visszamenőleg. A Pecc rúgja csak ki Belichicket és vigyék a helyére Vance Josephet vagy Hue Jacksont, akik csak a bőrszínük miatt lettek eltávolítva, és ha fehérek lennének, tuti most is HC-k lennének valahol....Cserébe viszont akkor a pályán a secondary fele legyen fehér.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Jó ez a Rooney Rule hiszti...Igen, a Rooney rule maga is kicsit hipokrita, ettől függetlenül értem miért van rá szükség.
Baszki, ne azért legyen már valaki HC vagy GM, mert fekete, latin vagy piréz, hanem mondjuk azért, mert jó abban amit csinálni kell...
warr_b
Rengeteg helyre kapnak posztot a "főnök fia" effektus után. Például amikor Kirk Ferentz bejelentette, hogy nem is tudom hány candidate meghallgatása után ki nem találnád, de a fia, Brian lett az OC.
És ugyanezek történnek NFL szinten is, hogy HC/OC/DC/ST szinten már nyilván a legtapasztaltabb embert veszik fel, viszont a gond az ott van, hogy nem tudják a kisebbségi emberek a tapasztalatot se szerezni, mert nem kapják meg a megfelelő assistant positional coach vagy hasonló helyeket se.
Múltkor hallottam erről egy hosszabb diskurzust az egyik ringer podcastben.
több mint 4 éve
Jó ez a Rooney Rule hiszti... Baszki, ne azért legyen már valaki HC vagy GM, mert fekete, latin vagy piréz, hanem mondjuk azért, mert jó abban amit csinálni kell...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A logók egyszerűsödnek, cserébe a gyűrűk meg nőnek.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nekem is jobban tetszik így, kevés csicsa, csak a lényeg.Neked unalmas és kiherélt. De talán hadd legyen másnak más a véleményeDehogy lett kiherélve. Az idióta logók helyett letisztult, szépek jöttek.Ja. Így is lehet mondani az unalmast.
Wyatt
Matthew99
Wyatt
több mint 4 éve