NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
jr79 New England Patriots 81
Hogy találom meg a félidőben leadott fantasztikus szezonfilmet amit minden évben le szoktak adni a Halftime show után az adott szezonról?
zavi27
 youtu.be/4CGDZvB9XbE
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
már a szombati TT videóban is feltűnt, de a tegnapiban vált bizonyossá, hogy Ricsiék elég tróger helyen ültek
 www.youtube.com/watch?v=4SavdkFzIuk

nem igaz, hogy a hosszanti lelátón nem tudtak volna kialakítani a tv-seknek egy helyet...
NB2
Ott gondolom a VIP helyek vannak aranyáron.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
már a szombati TT videóban is feltűnt, de a tegnapiban vált bizonyossá, hogy Ricsiék elég tróger helyen ültek
 www.youtube.com/watch?v=4SavdkFzIuk

nem igaz, hogy a hosszanti lelátón nem tudtak volna kialakítani a tv-seknek egy helyet...
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Hogy találom meg a félidőben leadott fantasztikus szezonfilmet amit minden évben le szoktak adni a Halftime show után az adott szezonról?
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hé há miez má az ismétlésből kihagyták HFTS top3 evert azért ez már komoly botrány JLot meg Piquenénit mellőzni 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....

empty taxi
Dehogy csak ott maradt a bemelegítő forró c(s) ookie nyoma 😛
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Bíróilag én megértem, ha felbaszott valakit az aránytalanság zászlók terén, de őszintén szólva egyáltalán nem emlékszem olyan téves döntésre, aminek komoly befolyása volt a meccsre (vagy ha igen, az challengelve lett), és bírói ámokfutásra sem. Konkrétan itt olvastam először erről a dologról.
Cruyffista
Az a gond, hogy sok kicsi apró tolás volt a KC irányába és ez így sok volt. Elismerve, hogy ezt a meccset azért Shanahan is elkúrta rendesen!
1 A KC úgy lett 2. (azon kívül persze, hogy a pats kikapott a miamitól), hogy elég véleményes bírói döntésekkel nyert Bostonban. Ott volt egy be nem fújt TD (ami az volt), itt szintén befújtak egy véleményes TD-t, csakhogy itt úgy, hogy TD. Mondván ha nem az, majd visszavesszük. Bostonban ezt miért nem lehetett???
2. Eredménykövetőben a PO alatt többször felvetődött, hogy a PO-ban megváltozott a játékvezetők hozzáállása. Jóval kevesebb sárga volt, gyakorlatilag offside/false start és tényleg ordas nagy DPI/OPI-k lettek lefújva. Erre mi történik a Titans meccsen? 3 O holding jött a titánokra fújva, visszatolva őket hátrébb, ráadásul az egyik szinte már a snap pillanatában 😊
3. SB: Az első félidőben véleményes OPI volt Kittle-ön? Cserébe a DPI-t meg befújták Kelce ellen a 4. negyedben! Nálam mind a kettő erősen véleményes, a játékvezetői felfogás változtatása miatt egyiket sem fújtam volna be!
Hirtelen, fáradtan, melóban ennyi...
NB2
Ok. Akkor ezek szerint nem lattad az utolso heti 9ers-Hawks meccset amin az dolt el, hogy 1. kiemelest vagy 6. kiemelest kapnak-e. Ott is volt jopar sarga a 9ers iranyaba. es?

Tegnap sem azon mult.DPI-nel a vedo nem kereste a labdat csak Kelcet akadalyozta. Egyertelmu papir szerint. OPI szintugy, ahol Kittle ellokte a kezet a vedonek.

Ket jo csapat jatszott, egy izgalmas meccset, abszolut nem a birokon mult. Az gyozott amelyik eppen jobb volt. A Chiefs ezt csinalta egesz PO-ban. Hot es Cold periodusok valtakoztak. Mindenki tudta, hogy jonni fog Hot szakasz a Cheifsnel, a kerdes csak annyi volt, hogy 10-14 vagy 21 pontot szereznek-e ismet par perc leforgasa alatt es tudja-e ezt kompenzalni a 9ers O.

Majdnem kitartottak, de Mahomas azt csinalta amit Mahomes szokott.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Nem ugyanaz a kettő, lásd Malzahn könyve mely alapvetés a témában

www.amazon.com/Hurry-Up-No-Huddle-Offensive-Philosophy/dp/1585186546
r.baggio
Ok köszi a felhomályosítást 😊
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Bíróilag én megértem, ha felbaszott valakit az aránytalanság zászlók terén, de őszintén szólva egyáltalán nem emlékszem olyan téves döntésre, aminek komoly befolyása volt a meccsre (vagy ha igen, az challengelve lett), és bírói ámokfutásra sem. Konkrétan itt olvastam először erről a dologról.
Cruyffista
Az a gond, hogy sok kicsi apró tolás volt a KC irányába és ez így sok volt. Elismerve, hogy ezt a meccset azért Shanahan is elkúrta rendesen!
1 A KC úgy lett 2. (azon kívül persze, hogy a pats kikapott a miamitól), hogy elég véleményes bírói döntésekkel nyert Bostonban. Ott volt egy be nem fújt TD (ami az volt), itt szintén befújtak egy véleményes TD-t, csakhogy itt úgy, hogy TD. Mondván ha nem az, majd visszavesszük. Bostonban ezt miért nem lehetett???
2. Eredménykövetőben a PO alatt többször felvetődött, hogy a PO-ban megváltozott a játékvezetők hozzáállása. Jóval kevesebb sárga volt, gyakorlatilag offside/false start és tényleg ordas nagy DPI/OPI-k lettek lefújva. Erre mi történik a Titans meccsen? 3 O holding jött a titánokra fújva, visszatolva őket hátrébb, ráadásul az egyik szinte már a snap pillanatában 😊
3. SB: Az első félidőben véleményes OPI volt Kittle-ön? Cserébe a DPI-t meg befújták Kelce ellen a 4. negyedben! Nálam mind a kettő erősen véleményes, a játékvezetői felfogás változtatása miatt egyiket sem fújtam volna be!
Hirtelen, fáradtan, melóban ennyi...
több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Nem ugyanaz a kettő, lásd Malzahn könyve mely alapvetés a témában

www.amazon.com/Hurry-Up-No-Huddle-Offensive-Philosophy/dp/1585186546

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
a no huddle még csak nem is feltétlen jelent hurry-upot. Attól hogy nincs huddle, emiatt az ellenfél nem tud cserélni, még nem kötelező gyorsan elindítani a playt, lehet pörgetni az órát snap előtt

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Látszik, hogy ritkán Maddenozok konzolon vagy PCn 😛
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Újat tanultam: NSO fórum, egyébként Barca drukker, soccerban jártas kollega kommentje a no-huddle offensre, amire ugye Rediék váltottak, és minek (szerintem) köszönhetően megfordították a meccset: hurry-up offense....lehet ez nekem csak új, de érdekes volt ezt így olvasni 😀 😀 😀
dande
Én már hallottam így szóval. Aztán találtam ez a címet, Maddenben van így
 madden.fandom.com/wiki/Hurry-up_offense

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Újat tanultam: NSO fórum, egyébként Barca drukker, soccerban jártas kollega kommentje a no-huddle offensre, amire ugye Rediék váltottak, és minek (szerintem) köszönhetően megfordították a meccset: hurry-up offense....lehet ez nekem csak új, de érdekes volt ezt így olvasni 😀 😀 😀
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Szerintem egyértelmű az MVP cím, Vinovichnak kellett volna kapnia. Nagyon sokat futott a meccsen, beszélt is, biztos elfáradt ilyen teljesítmény mellett.
A pályafutása megkoronázása lett volna.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Shanahan-nek nem lesznek könnyű napjai. Az a muris, hogy Reidnek esélye se volt, hogy elronthassa. 😀

Amúgy a félidei és meccs végi gyáváskodásra és rossz menedzselésre fogják majd a vereséget nagyon sokan, pedig tulajdonképpen nem az döntött, hanem az, hogy a Chiefsnek összejött 2-3 játék a 4. negyedben, a legfontosabb pillanatban, a Ninersnek meg nem. Ha Shanny jobban menedzselt volna, de ugyanígy a Chiefsnek jön össze a 2-3 döntő play, akkor is ez a végeredmény.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mondjuk 78s QB ratinggel SB MVPnek lenni.... fordítás ide vagy oda.... minimum vicces na 😊 ilyenkor lehetne csapat MVP vagy Coach MVP cím 😊dande
Szerintem nem box score-t és QB ratinget kell nézni ilyenkor, hanem azt, hogy a meccs alakulására melyik játékosnak volt a legnagyobb hatása. A játékosok közül Mahomes keze van benne leginkább a Chiefs fordításában, és a meccsen rengeteg fontos futása volt, ami miatt tovább haladhattak fontos pillanatokban. Amikor meg kellett dobni a nagyot, akkor medobta, ráadásul kis túlzással tényleg a semmiből felállva a padlóról intek, homály passzok után. Senki nem volt olyan domináns igazság szerint, hogy ezt ne ő kapja.
Cruyffista
szerintem meg chris jones volt simán a legjobb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
 twitter.com/BFawkesESPN/status/1224192165481472000?s=20
több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Én őszintén nem értem most a bírózást.
Persze, menetrendszerűen jön minden meccsen, de most komolyan, mi volt ennyire kurva gáz?
Az OPI meg a vonalas TD?
Az OPi az OPI volt, a vonalas TD meg megadható.
tenorx
Én inkább fordítva mondanám. A vonalas TD-re nem volt egyértelmű bizonyíték, hogy nem TD -> Sima TD.

Az OPI erősen véleményes, azért ne legyen már ennyire SarcastaBall. Más kérdés, hogy örültem, hogy befújták, mert nem érdemelték volna meg a pontokat ott az első félidő végén a beszari hozzáállás miatt.

Szerkesztette: Duff
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én őszintén nem értem most a bírózást.
Persze, menetrendszerűen jön minden meccsen, de most komolyan, mi volt ennyire kurva gáz?
Az OPI meg a vonalas TD?
Az OPi az OPI volt, a vonalas TD meg megadható.
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Na akkor 50 év szünet 😁😁😁
ThundersNFL
Vinovichnak reméljük.

több mint 4 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Na akkor 50 év szünet 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018