NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
csodálkoznék leszerződnénk ezeket a neveket 😀FitzMagic számomra nagy királyság lenne + meglenne neki a teljes AFC East 😊Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
FLZOLI
iktriad
basszus most nézem hogy nem a free agentes kommenthez írtam, bocs
Cuchulain82
több mint 5 éve
Offensive holding penalties, the last six seasons (via @NFLPenaltiesCom
— Ben Volin (@BenVolin) January 6, 2021
2015: 710, 6,763 yards
2016: 701, 6,677 yards
2017: 664, 6,307 yards
2018: 711, 6,877 yards
2019: 720, 6,944 yards
2020: 459, 4,417 yards
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
FitzMagic számomra nagy királyság lenne + meglenne neki a teljes AFC East 😊Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
FLZOLI
iktriad
basszus most nézem hogy nem a free agentes kommenthez írtam, bocs
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.JuJu a Jetsben. Én azért megnézném 😊
Here be FA rankings: https://t.co/xquQhz4Do2
— Sam Monson (@PFF_Sam) January 6, 2021
Trevor Lawrence deklarálta, hogy kijön a draftra. 😊 😊 😊
Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
iktriad
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
FLZOLI
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.
Here be FA rankings: https://t.co/xquQhz4Do2
Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.Tényleg megérdemelné, de aránylag rövid karrierje volt egy kis piaccal rendelkező expansion csapatnál. Ráadásul majdnem 20 éve visszavonult, ha nem is felejtették el teljesen, de felnőtt egy generáció, akiknek semmit nem mond a neve.
iktriad
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül. Here be FA rankings: https://t.co/xquQhz4Do2
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
5 kerül majd be innen.Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.Az de durva lista. Ebből ha jól értem 4-8 ember kerül be nem?
iktriad
PM, Woodson, Megatron no brainer kéne legyen.
FLZOLI
több mint 5 éve
Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.Az de durva lista. Ebből ha jól értem 4-8 ember kerül be nem?
iktriad
PM, Woodson, Megatron no brainer kéne legyen.
több mint 5 éve
De nem kell mondjuk max 5 fővel bővíteni mert annyira felhígulna.....
több mint 5 éve
Vagy Faneca 😕Vagy Boselli. 😕Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.hát van egy érzésem h idén sem fog bemenni zach 😕
iktriad
briareos
iktriad
több mint 5 éve
Vagy Boselli. 😕Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.hát van egy érzésem h idén sem fog bemenni zach 😕
iktriad
briareos
több mint 5 éve
Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.hát van egy érzésem h idén sem fog bemenni zach 😕
iktriad
több mint 5 éve
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭Szombaton nem leszek a fórumon mer 2 kollégám átjön
Ha csöcsök meg Alekosz se lesz én is letörlöm magam a fórumról. 😀
Heisman
De majd linkelek vmit telóról😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Megvannak az idei Hall of Fame finalisták. több mint 5 éve
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭ha bejutott volna a Dallas, biztos megy Dalton szombat 7 órára 😀
Heisman
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭Itt vagyok !
Heisman
több mint 5 éve
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭Ha csöcsök meg Alekosz se lesz én is letörlöm magam a fórumról. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
wow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?booger, keyshan már csak a "QB guru" dan kifutok hátra safetyre orlovsky hiányzik 😀
espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/
The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.
így kell kb elképzelni:
www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo
r.baggio
több mint 5 éve
wow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/
The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.
így kell kb elképzelni:
www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
itt a teljes élmezőny, grat a győztesnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Na? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L

Engem is a komment inspirált 😀 sajnos a végső winhez nem volt elég.
több mint 5 éve
Elég kell legyen, a másik három még szarabb 😀😀aszondod rivera megismétli a 7-9et? 😀És továbbra sincs címvédés az Eastben, 16 years and counting 😆Jövőre viszont lesz! 😀
warr_b
Bár brutál kemény lesz a sorsolásunk, az ideinél is nehezebb...
warr_b
Negritis
De várjunk, már lesz 17. meccs, akkor 8-9! 😛
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta