NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 042 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.
FLZOLI
A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
iktriad
FitzMagic számomra nagy királyság lenne + meglenne neki a teljes AFC East 😊

basszus most nézem hogy nem a free agentes kommenthez írtam, bocs
Cuchulain82
csodálkoznék leszerződnénk ezeket a neveket 😀

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 436 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.
FLZOLI
A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
iktriad
FitzMagic számomra nagy királyság lenne + meglenne neki a teljes AFC East 😊

basszus most nézem hogy nem a free agentes kommenthez írtam, bocs

Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.

Trevor Lawrence deklarálta, hogy kijön a draftra. 😊 😊 😊

Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.

Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
iktriad
JuJu a Jetsben. Én azért megnézném 😊

GO JETS!!!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 454 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
FLZOLI

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
iktriad

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 510
iktriad
Tényleg megérdemelné, de aránylag rövid karrierje volt egy kis piaccal rendelkező expansion csapatnál. Ráadásul majdnem 20 éve visszavonult, ha nem is felejtették el teljesen, de felnőtt egy generáció, akiknek semmit nem mond a neve.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 454 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Kampman

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 510

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.

iktriad
Az de durva lista. Ebből ha jól értem 4-8 ember kerül be nem?
PM, Woodson, Megatron no brainer kéne legyen.
FLZOLI
5 kerül majd be innen.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com

iktriad
Az de durva lista. Ebből ha jól értem 4-8 ember kerül be nem?
PM, Woodson, Megatron no brainer kéne legyen.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 986 — Így remélem megfelelek nektek.....
De nem kell mondjuk max 5 fővel bővíteni mert annyira felhígulna.....
több mint 5 éve
tenorx 14 042 — fő libsi

iktriad
hát van egy érzésem h idén sem fog bemenni zach 😕
briareos
Vagy Boselli. 😕
iktriad
Vagy Faneca 😕
több mint 5 éve

iktriad
briareos
Vagy Boselli. 😕
több mint 5 éve

iktriad

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 014 — The Mathematician
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭
Ha csöcsök meg Alekosz se lesz én is letörlöm magam a fórumról. 😀
Heisman
Szombaton nem leszek a fórumon mer 2 kollégám átjön
De majd linkelek vmit telóról😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭
Heisman
ha bejutott volna a Dallas, biztos megy Dalton szombat 7 órára 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Heisman
Itt vagyok !
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 494 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
wow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?
 espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/

The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.

így kell kb elképzelni:

www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo
r.baggio
booger, keyshan már csak a "QB guru" dan kifutok hátra safetyre orlovsky hiányzik 😀

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
wow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?
 espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/

The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.

így kell kb elképzelni:

www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
itt a teljes élmezőny, grat a győztesnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊
Toto21
Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
ZERO_L
Sima Boys... 😀
Toto21
Na? Megraktad a Boys-t? ☺️
ZERO_L

Engem is a komment inspirált 😀 sajnos a végső winhez nem volt elég.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 576 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És továbbra sincs címvédés az Eastben, 16 years and counting 😆
warr_b
Jövőre viszont lesz! 😀

Bár brutál kemény lesz a sorsolásunk, az ideinél is nehezebb...
warr_b
aszondod rivera megismétli a 7-9et? 😀
Negritis
Elég kell legyen, a másik három még szarabb 😀😀
De várjunk, már lesz 17. meccs, akkor 8-9! 😛

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta