NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/02/14/todd-haley-hired-as-offensive-coordinator-at-sarasota-high-school/Jobb lesz ott neki!
ulpianus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Kampman
28 330
twitter.com/247Sports/status/1228398216389021696?s=19Persze, miért ne?
Hoppá. Ha valaki elmenne pl egy kis egyetemről 2 év után, az vajon később jatszhatna az NFL-ben?
Borbinho
több mint 4 éve
twitter.com/247Sports/status/1228398216389021696?s=19Hoppá. Ha valaki elmenne pl egy kis egyetemről 2 év után, az vajon később jatszhatna az NFL-ben?
Az NCAA-nak mondjuk komoly gondot is jelenthet, mert aki nem is akart nfl-be jutni is elgondolkozhat a profi karrieren.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/B8j7C-gJtI3/?hl=hu
több mint 4 éve
Kampman
28 330
profootballtalk.nbcsports.com/2020/02/14/todd-haley-hired-as-offensive-coordinator-at-sarasota-high-school/Kommentár nélkül rovat, tényleg nincs mit hozzátenni
ulpianus
több mint 4 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/02/14/todd-haley-hired-as-offensive-coordinator-at-sarasota-high-school/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
meg kell keresni a kérdés mögötti kérdést, az 22, de Terell Edmundsnak az opcióját se hívjuk le, remélem, Minka Vidor dawinneris.....kivéve utolsó CBA évben. ergo ha március 18-ig nem írják alá az új CBA-t, akkor idén franchise ÉS transition tag-et is kioszthatnak a csapatokVan egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Each team only has one franchise tag (of either the exclusive or non-exclusive forms) and one transition tag per year. The transition tag can only be used if the team does not use a franchise tag.
Ilyenkor július 15-ig meg kell egyezned az egyikkel vagy vissza kell venni valamelyik tag-et? Esetleg ez egy kivétel?
Nem találkoztam még ilyennel a gyakorlatban, de igazából kizáró okkal sem futottam össze a szabályzatban.
Fast Willie
sutianap
Borbinho
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
kivéve utolsó CBA évben. ergo ha március 18-ig nem írják alá az új CBA-t, akkor idén franchise ÉS transition tag-et is kioszthatnak a csapatok (mondjuk a tagekről meg március 10-ig kell nyilatkozni)Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Each team only has one franchise tag (of either the exclusive or non-exclusive forms) and one transition tag per year. The transition tag can only be used if the team does not use a franchise tag.
Ilyenkor július 15-ig meg kell egyezned az egyikkel vagy vissza kell venni valamelyik tag-et? Esetleg ez egy kivétel?
Nem találkoztam még ilyennel a gyakorlatban, de igazából kizáró okkal sem futottam össze a szabályzatban.
Fast Willie
sutianap
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Each team only has one franchise tag (of either the exclusive or non-exclusive forms) and one transition tag per year. The transition tag can only be used if the team does not use a franchise tag.
Fast Willie
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Ne trade-elj össze-vissza mindenkivel, csak el akarnak húzni 😕
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 389
Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Ilyenkor július 15-ig meg kell egyezned az egyikkel vagy vissza kell venni valamelyik tag-et? Esetleg ez egy kivétel?
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ez világos, de a döntőig vezető úton akkor is remek volt az O, ellentétben a 2019-essel. A D ugyanott volt, bajnok is lett a csapat, most pedig nem. Nem véletlenül 😊a döntő miatt mondja biztos pedig az egy kevés pontos, de klasszis D teljesítmény voltA 2018-as év volt a mélypont, az a SB győztes Patriots már egy alig nézhető, unalmas futballt játszó csapat volt. peterk2005Hmm, nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a Chargers ellen egy félidő alatti 35 pont, vagy a Chiefs szétkapása annyira unalmas lett volna, a 2019-es idény játéka na az már oké, az sokszor tényleg nézhetetlen volt
Wyatt
davemayer
több mint 4 éve
a döntő miatt mondja biztos pedig az egy kevés pontos, de klasszis D teljesítmény voltA 2018-as év volt a mélypont, az a SB győztes Patriots már egy alig nézhető, unalmas futballt játszó csapat volt. peterk2005Hmm, nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a Chargers ellen egy félidő alatti 35 pont, vagy a Chiefs szétkapása annyira unalmas lett volna, a 2019-es idény játéka na az már oké, az sokszor tényleg nézhetetlen volt
Wyatt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
twitter.com/thecheckdown/status/1226656048678719489
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
A 2018-as év volt a mélypont, az a SB győztes Patriots már egy alig nézhető, unalmas futballt játszó csapat volt. peterk2005Hmm, nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a Chargers ellen egy félidő alatti 35 pont, vagy a Chiefs szétkapása annyira unalmas lett volna, a 2019-es idény játéka na az már oké, az sokszor tényleg nézhetetlen volt
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
feljott youtubeon. Micsoda nevek.Kordell Stewart, de csiptem. ritka prototipus volt. Igazabol WR/QB hybrid volt az elejen aztan QB lett, de futasban is jo volt.
www.youtube.com/watch?v=7wDUyf2OpQc
több mint 4 éve
Hát igen, ott nem sokan viseltek deréktól felfele bármit is.Akinek inge vegye is magára. 😀Elég benézni mondjuk a wild card vasárnap eredménykövetőjébe, és mi is hipp-hopp alperesek leszünk.www.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Black_Adder
Kampman
peterk2005
Szerkesztette: Sixo
több mint 4 éve
Akinek inge vegye is magára. 😀Elég benézni mondjuk a wild card vasárnap eredménykövetőjébe, és mi is hipp-hopp alperesek leszünk.www.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Black_Adder
Kampman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Na, ehhez én is hozzászólok, ki ne maradjak belőle. 😊Amiről Jóska beszélt - a hosszú ideig tartó dominancia - szerintem is élvezhetetlenné teszi nem csak a sportot, de bármilyen szórakozási formát. A zene is élvezhetetlen lenne, ha csak Michael Jacksont lehetne hallgatni. Kiváltképp unalmassá válik, ha nem is változik, ha Jackson 20 év után is gyakorlatilag ugyanolyan műfajú, stílusú, hangszerelésű számokat írna, és az menne dominánsan mindenhol. Akkor is unalmas lenne, ha maguk a számok egyébként zeneművészeti remekművek.
És ezzel egyúttal azt is megmondtam, hogy én mit értek dominancián. Nem tudom Jóska pontosan mit értett, de feltételezem, hogy valami hasonlót, ha nem is annyira extrém módon, mint ahogy én. Lényeg a lényeg, hogy a sportban alig-alig tudok mondani ilyen szinten domináns játékost. Talán Phil Taylor a dartsban a 90-es évek második ill. 2000-es évek első felében. De akkor még nem érdekelt a darts, nem tudom mennyire volt unalmas. 😊
A Patriots nem volt ilyen értelemben domináns az utóbbi 2 évtizedben. A kosárlabdában ennél jóval dominánsabb időszakok is előfordultak, még, ha nem is 20 évig. De - bár én is egy időszaknak tekintem a TB-BB érát - azért 2004 után tíz év telt el mire újra sikerült nyerniük. Végig versenyképesek voltak, de az abszolút belefér. A Packers is 3 évtizede versenyképes, ők is is csak Favre, majd Rodgers 1-2 down évében ill. sérülésekor nem voltak azok, egyébként mindig. Nekem egyébként még a Federer féle 2000-es évekbeli, vagy a Barca féle dominancia is édeskevés. Az egyszerűen kiválóság, ami nem 1-2 évig, hanem 4-5-6 évig is az élen tartja a versenyzőt, de ennyi. Ettől szemernyit nem lett a tenisz vagy a foci érdektelenebb. Sőt.
Az más kérdés, hogy az utóbbi években már én is nagyon untam a Patriots-t. De ez csak részben az ő hibájuk, nagyobb részben az AFC hibája. Előtte se volt hű de valami nagy forgolódás egyébként, hiszen kb. 2000-től kezdve úgy 15 évig az AFC a TB-BB páros, Manning (mikor éppen hol játszott) és a Steelers hármas játszótere volt, A Pats nyerte a legtöbbet közülük, de egyrészt amíg a másik kettő is volt, olyan sokkal azért nem, mint ami mára kialakult, másrészt akárki is nyert, a másik is erős volt, nyerni is tudott. Ami miatt "meguntam" a dolgot, az a 2015 utáni évek. Nem tett jót, hogy az említett hármasból a maradék kettőt nem valami új érkező vert le, aki aztán a Patriots-al tovább folytathatta volna a körhintát, hanem egyszerűen visszavonult, illetve visszaesett, és maradt egy űr mögöttük. Egyszerűen évekig nem volt "értelmes" bajnoki kihívó az AFC-ben, emiatt lett unalmas. A Superbowlok - a Rams-Pats-et kivéve - egyáltalán nem voltak azok, de az AFC alapszakasz és főleg playoff bizony az volt.
Ráadásul ezzel párhuzamosan a Patriots is visszaesett. Nem annyira mint a többiek, de visszaesett. És "beszürkült", abban az értelemben, hogy nekem már semmi újat nem nyújtott amit láttam. Hozták a régen ismertet, de már azt is inkább rutinból, tapasztalatból, profizmusból, mint zseniből. A hatalamas rutint kiaknázó profizmus nyerette meg velük a meccseket, nem a "szikra". Márpedig utóbbi az érdekes igazán. Előbbi előtt megemeled a kalapod .... egy ideig .... aztán már csak untat. 😊 A Pats nekem kb. 2014-ig tudott olyant mutatni, ami új volt, amitől eltátottam a számat (a 2011-es - SB vesztes - csapat támadó játéka pl. még mindig az egyik kedvenc offense-em, simán benne van a saját all time top5 kedvenc offense-emben, éppen a kreatív, innovatív jellege miattt). Azóta viszont nem kaptam újat. A 2018-as év volt a mélypont, az a SB győztes Patriots már egy alig nézhető, unalmas futballt játszó csapat volt. Bizonyos értelemben még a 2019-es is érdekesebb volt nekem, mert egyrészt a védelem az elején cirkuszi módonl hasított, másrészt cirkusz ide vagy oda, biztos voltam benne, hogy ordasan túl vannak értékelve úgy a 6-8. hét környékén, így legalább annyi érdekesség volt a meccseikben, azért tudtam leülni és megnézni őket, hogy kiderüljön, hogy vajon jól gondoltam-e vagy sem.
Lényeg a lényeg, hogy a focit én egy percre sem szűntem meg élvezni az utóbbi 20 évben sem, az NFC küzdelmein minden évben rendkívül jól szórakoztam. Csak az AFC-nek volt egy rossz 3-4-5 éves periódusa / mélyrepülése. De mára kinőtte szerencsére. A Chiefs és Ravens megjelenése nagyon jót tett, és van még jónéhány csapat akiknek ugyan a többsége valószínűleg ígéret is marad, de 1 vagy 2 nyugodtan kinőheti még magát. Ha egy ilyen AFC-t ver végig jövőre a Patriots, abszolút nem fog sem zavarni, sem untatni. (Nem fog egyébként, de ez a mondanivalóm szempontjából tök mellékes.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Elég benézni mondjuk a wild card vasárnap eredménykövetőjébe, és mi is hipp-hopp alperesek leszünk.www.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Black_Adder
több mint 4 éve
Dehogynincs.nemnincswww.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Black_Adder
sutianap
Nincs 867 milliárd dollárja.
Én ismertem egy csókát, aki 600 millió forinttal tartozik a költségvetésnek (világ hülyéje pali, és pár adótartozást felhalmozó cég jóhiszeműen rajtamaradt), és havi párezrével törlesztgeti, vagy vonják a fizujából, ha épp van neki.
több mint 4 éve
nemnincswww.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Black_Adder
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta