NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 042 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 380
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Számomra ez idegesítő és élvezhetetlen.
Edmondantes
a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
a biztonságos játékos, a sarokhátvéd meg a zsákolás
jó kis első hozzászólás nyelvészprofesszor úr
Adirotor
Ne etesd a trollt 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Edmondantes
Adirotor
Nem kell azért suttyóskodni 😊
Szakdolgozat esetén is megkövetelik, hogy ha lehet akkor a magyar megfelelőjét használd az idegen eredetű szavaknak.

Nyilván amire nincs nem kell gorcsolni, de például a rájátszás / playoff reláciobam értelmezett ez a felvetes. Drop, flag, defense, offense... ugyan ez

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Edmondantes
jó kis első hozzászólás nyelvészproffesszor úr
Adirotor
söprögető, bekk, bezsákolás
jöhet három nehezebb
r.baggio
a középsőre lehetne valami kreatívabb mondjuk : elkapáshatástalanító

Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
Edmondantes
jó kis első hozzászólás nyelvészproffesszor úr
Adirotor
söprögető, bekk, bezsákolás
jöhet három nehezebb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Edmondantes
Ez mindig nehéz kérdés. Mert, akik ismerik a játékot, azokat pedig ennek ellenkezője zavarja. Aranyközépút. El kell viselned és tanulnod ezeket. Nem lesz túlságosan nehéz, alapfogalmak úgyis.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 754
akkor ne nézd
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Edmondantes

Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Edmondantes 1
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Marketing ügyileg egy Chiefs-Ravens / Tampa-Green Bay elődöntő lenne a legjobb, utána egy Mahomes Aaron deathmatch

több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 345
Bills - Colts
Seahawks - Rams
FC - Bucs
Titans - Ravens
Saints - Bears
Steelers - Browns

Packers - Bears
Seahawks - Bucs
Chiefs - Ravens
Bills - Steelers

Packers - Bucks
Chiefs - Steelers

Packers - Chiefs

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 510
Bills - Colts
Seahawks - Rams
Redskins - Bucs
Titans - Ravens
Saints - Bears
Steelers - Browns

Packers - Bucs
Saints - Seahawks
Chiefs - Titans
Bills - Steelers

Packers - Saints
Chiefs - Bills

Packers - Chiefs

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 459 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Indianapolis
Pittsburgh-Baltimore
Green Bay-Washington
New Orleans-Seattle

Kansas City-Pittsburgh
Green Bay-Seattle

Kansas City-Green Bay
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 053 — situational football
Fantasy PO challenge lesz?
ZERO_L
csináltam, ha lenne vkinek kedve

bowlhu
pass: bowlhu2021

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 205 — beers & Packers
Inkább nem tippelek mert tuti nem az lesz aminek örülnék is 😛 (a tippelésnél nekem e két dolgot, hogy mi a realitás és minek örülnék, nehéz szétválasztani 😀)
dande
Akkor legalább annyit, hogy szerinted ki lesz a Packers ellenfele a SB-ban és mennyivel fog kikapni.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 987 — Így remélem megfelelek nektek.....
Inkább nem tippelek mert tuti nem az lesz aminek örülnék is 😛 (a tippelésnél nekem e két dolgot, hogy mi a realitás és minek örülnék, nehéz szétválasztani 😀)

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay

Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay

Buffalo-Green Bay
tenorx
Kösz, rosszat boldoltam 😀 fixed
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Mi tortenik ha a super bowl dontetlen lesz?
Adirotor
ATL-NE nincs meg? 😊
NB2
Marmint ugy ertettem hogy ha lejar a 15 perc hosszabbitas, de mar megkaptam a valaszt😁
Adirotor
Mindkét csapat kap 1 pontot
Solymi
Field goal párbaj 35 yardról, nem csak a kicker rúg 😊
warr_b
ez adná 😀
briareos
Vagy épp mindig növelnék a távot 5-10 yarddal és aki messzebbről berúgja, az nyer.
De amúgy az milyen lenne ha nem csak kicker rúghatna...már látnám magam előtt ahogy BB kiválasztási szempontok közé felveszi a rugótechnikát.
A fél csapat Spec Teamből állna...néha már így is úgy tűnik 😀
Solymi
the big return of ocho cinco

több mint 5 éve
A szezon előtti tippeldéből volt valaki, aki az összes PO-résztvevőt eltalálta?
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 956
Mi tortenik ha a super bowl dontetlen lesz?
Adirotor
ATL-NE nincs meg? 😊
NB2
Marmint ugy ertettem hogy ha lejar a 15 perc hosszabbitas, de mar megkaptam a valaszt😁
Adirotor
Mindkét csapat kap 1 pontot
Solymi
Field goal párbaj 35 yardról, nem csak a kicker rúg 😊
warr_b
ez adná 😀
briareos
Vagy épp mindig növelnék a távot 5-10 yarddal és aki messzebbről berúgja, az nyer.
De amúgy az milyen lenne ha nem csak kicker rúghatna...már látnám magam előtt ahogy BB kiválasztási szempontok közé felveszi a rugótechnikát.
A fél csapat Spec Teamből állna...néha már így is úgy tűnik 😀

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
két meccsel több van és már senki nem mer PO bracketet tölteni? 😊 az mondjuk nevetséges, hogy az nfl super bowl challenge játéka nem elérhető ebben a régióban, még a skysports-on keresztül sem
 www.printyourbrackets.com/images/fillable-nfl-playoff-bracket.pdf

r.baggio
Természetesen egyetértek.
több mint 5 éve
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay

Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay

Buffalo-Green Bay
empty taxi
Végre egy szakértő.
Tactful Cactus
Az alapszakaszból kiindulva amúgy érdekes lenne egy Tampa W a Saints ellen.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Titans-Ravens
Steelers-Browns
Bills-Colts
Redskins-Bucs
Hawks-Rams
Saints-Bears

Chiefs-Titans
Bills-Steelers
Packers-Rams
Saints-Bucs

Chiefs-Bills
Packers-Saints

Chiefs-Saints

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
na legalább kiderült, hogy le vagyok némítva nálad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 345
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay

Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay

Buffalo-Green Bay
empty taxi
Végre egy szakértő.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 053 — situational football
Fantasy PO challenge lesz?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/