NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Ne etesd a trollt 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Számomra ez idegesítő és élvezhetetlen.
Edmondantes
a biztonságos játékos, a sarokhátvéd meg a zsákolás
jó kis első hozzászólás nyelvészprofesszor úr
Adirotor
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Edmondantes
Adirotor
Szakdolgozat esetén is megkövetelik, hogy ha lehet akkor a magyar megfelelőjét használd az idegen eredetű szavaknak.
Nyilván amire nincs nem kell gorcsolni, de például a rájátszás / playoff reláciobam értelmezett ez a felvetes. Drop, flag, defense, offense... ugyan ez
több mint 5 éve
a középsőre lehetne valami kreatívabb mondjuk : elkapáshatástalanítósöprögető, bekk, bezsákolásNem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
jó kis első hozzászólás nyelvészproffesszor úr
Adirotor
jöhet három nehezebb
r.baggio
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
söprögető, bekk, bezsákolásNem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
jó kis első hozzászólás nyelvészproffesszor úr
Adirotor
jöhet három nehezebb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.Ez mindig nehéz kérdés. Mert, akik ismerik a játékot, azokat pedig ennek ellenkezője zavarja. Aranyközépút. El kell viselned és tanulnod ezeket. Nem lesz túlságosan nehéz, alapfogalmak úgyis.
Edmondantes
több mint 5 éve
akkor ne nézd
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
több mint 5 éve
Marketing ügyileg egy Chiefs-Ravens / Tampa-Green Bay elődöntő lenne a legjobb, utána egy Mahomes Aaron deathmatch
több mint 5 éve
Bills - ColtsSeahawks - Rams
FC - Bucs
Titans - Ravens
Saints - Bears
Steelers - Browns
Packers - Bears
Seahawks - Bucs
Chiefs - Ravens
Bills - Steelers
Packers - Bucks
Chiefs - Steelers
Packers - Chiefs
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Bills - ColtsSeahawks - Rams
Redskins - Bucs
Titans - Ravens
Saints - Bears
Steelers - Browns
Packers - Bucs
Saints - Seahawks
Chiefs - Titans
Bills - Steelers
Packers - Saints
Chiefs - Bills
Packers - Chiefs
több mint 5 éve
Tennessee-BaltimorePittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago
Kansas City-Indianapolis
Pittsburgh-Baltimore
Green Bay-Washington
New Orleans-Seattle
Kansas City-Pittsburgh
Green Bay-Seattle
Kansas City-Green Bay
több mint 5 éve
Fantasy PO challenge lesz?csináltam, ha lenne vkinek kedve
ZERO_L
bowlhu
pass: bowlhu2021

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Inkább nem tippelek mert tuti nem az lesz aminek örülnék is 😛 (a tippelésnél nekem e két dolgot, hogy mi a realitás és minek örülnék, nehéz szétválasztani 😀)Akkor legalább annyit, hogy szerinted ki lesz a Packers ellenfele a SB-ban és mennyivel fog kikapni.
dande
több mint 5 éve
Tennessee-BaltimoreKösz, rosszat boldoltam 😀 fixed
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago
Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay
Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay
Buffalo-Green Bay
tenorx
több mint 5 éve
the big return of ocho cincoVagy épp mindig növelnék a távot 5-10 yarddal és aki messzebbről berúgja, az nyer.ez adná 😀Field goal párbaj 35 yardról, nem csak a kicker rúg 😊Mindkét csapat kap 1 pontotMarmint ugy ertettem hogy ha lejar a 15 perc hosszabbitas, de mar megkaptam a valaszt😁Mi tortenik ha a super bowl dontetlen lesz?ATL-NE nincs meg? 😊
Adirotor
NB2
Adirotor
Solymi
warr_b
briareos
De amúgy az milyen lenne ha nem csak kicker rúghatna...már látnám magam előtt ahogy BB kiválasztási szempontok közé felveszi a rugótechnikát.
A fél csapat Spec Teamből állna...néha már így is úgy tűnik 😀
Solymi
több mint 5 éve
A szezon előtti tippeldéből volt valaki, aki az összes PO-résztvevőt eltalálta?
több mint 5 éve
Vagy épp mindig növelnék a távot 5-10 yarddal és aki messzebbről berúgja, az nyer.ez adná 😀Field goal párbaj 35 yardról, nem csak a kicker rúg 😊Mindkét csapat kap 1 pontotMarmint ugy ertettem hogy ha lejar a 15 perc hosszabbitas, de mar megkaptam a valaszt😁Mi tortenik ha a super bowl dontetlen lesz?ATL-NE nincs meg? 😊
Adirotor
NB2
Adirotor
Solymi
warr_b
briareos
De amúgy az milyen lenne ha nem csak kicker rúghatna...már látnám magam előtt ahogy BB kiválasztási szempontok közé felveszi a rugótechnikát.
A fél csapat Spec Teamből állna...néha már így is úgy tűnik 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
két meccsel több van és már senki nem mer PO bracketet tölteni? 😊 az mondjuk nevetséges, hogy az nfl super bowl challenge játéka nem elérhető ebben a régióban, még a skysports-on keresztül semTermészetesen egyetértek.
www.printyourbrackets.com/images/fillable-nfl-playoff-bracket.pdf
r.baggio
több mint 5 éve
Az alapszakaszból kiindulva amúgy érdekes lenne egy Tampa W a Saints ellen.Tennessee-BaltimoreVégre egy szakértő.
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago
Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay
Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay
Buffalo-Green Bay
empty taxi
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Titans-RavensSteelers-Browns
Bills-Colts
Redskins-Bucs
Hawks-Rams
Saints-Bears
Chiefs-Titans
Bills-Steelers
Packers-Rams
Saints-Bucs
Chiefs-Bills
Packers-Saints
Chiefs-Saints

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
na legalább kiderült, hogy le vagyok némítva nálad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tennessee-BaltimoreVégre egy szakértő.
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago
Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay
Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay
Buffalo-Green Bay
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Fantasy PO challenge lesz?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/