NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
a "3 down rb" nem azt jelenti egy futónál hogy akár minden downon fent tud lenni (képes rá illetve annyira használható)?
davemayer
De. A "4 down rb", meg puntol is 😀
dugo93
ok lehet hogy hülyeséget kérdeztem, akkor írd azt hogy ez hülyeség.

Védőknél gyakran hallottam hogy 3 down játékos, ott ez azt jelenti hogy mindháro downt bírja szusszal pl. Futónál ilyet még nem hallottam.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
a "3 down rb" nem azt jelenti egy futónál hogy akár minden downon fent tud lenni (képes rá illetve annyira használható)?
davemayer
De. A "4 down rb", meg puntol is 😀

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=tyoRfDTLaR8
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
 youtu.be/51Ilei3jmSk
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Csak megörülvén az ingyenkeksznek önszargalomból pár érv arra nézve, hogy bármilyen sportban miért kártékony ha egy csapat évtizedekig dominál egy ligát:
- kiöli az innováció iránti igényt,
- copycat, egysíkű ligát eredményez,
- frusztrál más csapatokat, aktorokat ösztönzés helyett,
- torzítja a játékospiacot, fizetéseket, szűkítheti a játékosmozgásokat,
- csökkenti a nagy sztorik lehetőségét, ami a liga eladhatóságát csorbítja,
- nem fanoknak, új követőknek unalmas, nem eléggé szórakoztató,
- befolyásolja a meglévő szurkolói attitűdöket.

Mondjuk a saját általános érveim dacára úgy gondolom, a Pats annyira nem dominált, hogy ezek mindegyike valóságos veszélyként jelentkezzen, és bár pl. a Pats alapszakasz kurva unalmas tizeniksz éve, de ettől eltekintve dominanciájukat nem érzem elképesztően kártékonynak, ez így azért túlzás.
De hátha undisputedly nekem leírja, hogy miért volt elképsztően kártékony a Patriots dominancia, én megértem az érveit, ha nem is feltétlen akceptálom majd mindet.

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Jó kis szezon volt. Az LSU és Chiefs is bajnok lett.
ulpianus
A Chiefs gyozelem jotekony hatassal lesz a ligara. Minel tobb csapat nyer, annal jobb. Foleg, ha olyanok, akiknek meg nem volt gyurujuk. Tudom, csak ismetlem magam, de ezert is volt elkepesztoen kartekony a Patriots a ligara. Egy-egy szurkolo generaciotol vette el ezt az elmult 20 evben.

Gratulalok 😊
undisputedly
Seggfájásodon kívül nem tudnál erre egy értelmes(=szakmai) érvet sem felhozni...
ZERO_L
Úgysem bírnád felfogni, mivel különbözik a tiedtől.
peach
Ezt most keményen odamondtad. Gratulálok neked, jár a keksz.
ZERO_L
Tényleg nem tudtad.
Nekem is jár a keksz.

több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ulpianus
A Chiefs gyozelem jotekony hatassal lesz a ligara. Minel tobb csapat nyer, annal jobb. Foleg, ha olyanok, akiknek meg nem volt gyurujuk. Tudom, csak ismetlem magam, de ezert is volt elkepesztoen kartekony a Patriots a ligara. Egy-egy szurkolo generaciotol vette el ezt az elmult 20 evben.

Gratulalok 😊
undisputedly
Seggfájásodon kívül nem tudnál erre egy értelmes(=szakmai) érvet sem felhozni...
ZERO_L
peach
Ezt most keményen odamondtad. Gratulálok neked, jár a keksz.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
ulpianus

Gratulalok 😊
undisputedly
ZERO_L

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ulpianus

Gratulalok 😊
undisputedly

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
eccerűbb lett volna a padot filmezni és azt elemezni
Black_Adder
Indokolatlanul alulértékelt komment 😕
Wyatt
Látom a Hecc Peccesek azért felismerik a lényeget😁
Fast Willie
Figyelek rá, hogy ne sikkadjon el egy aranyköpés 😀

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Black_Adder
Wyatt
Látom a Hecc Peccesek azért felismerik a lényeget😁
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Black_Adder

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
 twitter.com/CFBONFOX/status/1224168756793901056/photo/1
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/82171615_1509503712547186_7477626385495204612_n.jpg?stp=c226.0.679.679a_dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=cAkk48_EomAQ7kNvgEIxsHy&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYCZg2vMEKzm-3Mcn0BJPtfAgiv5Wx8-l1zV7-FqRQmaFg&oe=674CCD4D
Shannon Sharpe on Instagram: "Y’ALL PLAY TOO MUCH 🤣🤣🤣"
81K likes, 1,500 comments - shannonsharpe84 on February 3, 2020: "Y’ALL PLAY TOO MUCH 🤣🤣🤣".

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
KC topicba is betettem, ide is befer:

Oh wow. Igy nem csoda, hogy nagy szaja van Clarknak. Nem csak az edzoi keszitettek fel a 9ers ellen, de volt ra embere, hogy a 9ers OL tendenciajairol keszitsenek elemzes. Kinek melyik testtartasa milyen kovetkezo jatekrol arulkodik. Persze korabban is volt mar rola szo, hogy a ST-t is elemzik ilyen szempontbol, de azert jol mutatja, hogy mekkora munka van abban, hogy akar csak egy kicsiny elonyt megszerezz a masikkal szemben:

twitter.com/ErikBurkhardt/status/1224109760108269568?s=20
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Háttér?! 😁

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/82729815_2301879353245748_2406461638817907246_n.jpg?stp=c202.0.606.606a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=rEHcTs2LE0UQ7kNvgFpI1ee&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYCEMW2x5N0i7NgticZ14Hlotht3zSiZ6XQqPxwmjZ0l7g&oe=674CFAB1
NFL on Instagram: ""It’s not often you get to meet your idols. In this picture, I was lucky enough to be with almost all of them. I am so thankful for them inspiring me to be the best I could be! This is truly my dream, coming true." (via @tombrady)"
263K likes, 1,308 comments - nfl on February 3, 2020: ""It’s not often you get to meet your idols. In this picture, I was lucky enough to be with almost all of them. I am so thankful for them inspiring me to be the best I could be! This is truly my dream, coming true." (via @tombrady)".
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nem értem ezt a bírózást!
20-10 10 perccel a vége elött, mit vétett a KC h nem támadót tovább a 49ers?
3&15re miért kell benyelni egy 40 yardos passzt?
Samuel(aki addig MVP volt) miért lett elhanyagolva?
steelwolf
Nézd meg azt a 3 & 15-t amikor a falemberen tuljutva a derekán hátulról húzzák vissza. Ez nem holding ez már dupla holding 😀
Vagy amikor egy akkora offsideot nem fújtak be, hogy még a full vak ember is látta.
Senki nem vonta kétségbe, hogy ettől függetlenül Mahomes megdobta , Gerappa meg nem vagy hogy Reid tudta mit kell hívni,Shanny kicsit elizgulta, de azért olyan callok voltak a 4. negyedben ami egyértelműen a KC-t segítették és nem a DPIra gondolok.
De ahogy a Frisco topicba említettem itt az edzői és bírói gárda együtt cseszte el, Gerappa meg nem javított egyedül amikor csak egy üres elkapot kellett volna eltalálnia és túl dobta 2-3 méterrel.
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
steelwolf
A Saints tavaly miert nem vezetett mar 25-tel, amikor feldobtak a labdat es Robey-Coleman kinyirta Lewist? Nem ertettem mar ott sem a birozast, elobb el kellett volna dontenie Breeseknek a meccset.
Stez
Jogos, bár, ha jól emlékszem volt még egy utolsó lövésük, nem az elmaradt DPI volt az utolsó drive.
csi77
A hosszabbításban volt már csak driveunk. Ha ott megadják a büntit végig lepörgettük volna az órát, és akkor mezőnygól kísérlet. Nyilván az is benne lett volna hogy kimarad, de ezt már sosem fogjuk megtudni.

több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
steelwolf
A Saints tavaly miert nem vezetett mar 25-tel, amikor feldobtak a labdat es Robey-Coleman kinyirta Lewist? Nem ertettem mar ott sem a birozast, elobb el kellett volna dontenie Breeseknek a meccset.
Stez
Jogos, bár, ha jól emlékszem volt még egy utolsó lövésük, nem az elmaradt DPI volt az utolsó drive.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újabb remek ok, hogy miért nem szabad túlfizetni futókat.
 twitter.com/Marcus_Mosher/status/1224351636723769344

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
 twitter.com/Johnubacon/status/1224116063702593536
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
steelwolf

több mint 4 éve