NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 042 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 115 — WHO DAT!!!!
Ha nem csak az intek számítanának Ramsey lehet többre lett volna idén értékelve mint Howard akár. Se nem kedvelem se nem utálom de elismerni szerintem el kell, hogy Jalen idén top szinten játszott. Metcalfok, Hopkinsok nem kaptak el mellette szinte semmit. Azt vett le akit rá állítottak.
alatriste
Nem csak az int-eket néztem, de nekem mondjuk a nálatok lévő Alexander is meggyőzőbb volt, én őt gondoltam volna 1st teamnek pl.

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 apnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFL

Itt vannak az All-Pro csapatok
tenorx
Cole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.

AJ Brown golfozónak állt gondolom.
Cruyffista
Jalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég vicces
kapitnono
Ezt hogy érted ?
VvAlekosz
Finoman szólva sem nyújtottak ennek megfelelő teljesítményt idén
kapitnono
Ha nem csak az intek számítanának Ramsey lehet többre lett volna idén értékelve mint Howard akár. Se nem kedvelem se nem utálom de elismerni szerintem el kell, hogy Jalen idén top szinten játszott. Metcalfok, Hopkinsok nem kaptak el mellette szinte semmit. Azt vett le akit rá állítottak.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — Lájkold a zsűrit!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
kapitnono
Ezt hogy érted ?
VvAlekosz
kapitnono
Én finoman szólva se kedvelem a hátfájóst(=Ramsey), de még én is elismerem, hogy idén remek szezonja volt.
iktriad
Köszönöm
Nem akartam én írni
Szinte nem volt rossz mérkőzése a QB-k nem mertek felé dobni, nem volt WR akit ne limitált(szedett) volna le a pályárol.

Wagner szinte ugyan ez csak pepitába a posztján.
Szóval köszi tesa a megerősítést
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 454 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
kapitnono
Ezt hogy érted ?
VvAlekosz
kapitnono
Én finoman szólva se kedvelem a hátfájóst(=Ramsey), de még én is elismerem, hogy idén remek szezonja volt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
 apnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFL

tenorx

Cruyffista
kapitnono
Ezt hogy érted ?
VvAlekosz

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 807 — Chiefs GM

tenorx
Mondjuk Jamal Adams esetén is csak a highlight videót nézték meg szavazás előtt.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó

tenorx

Cruyffista
kapitnono
Ezt hogy érted ?
több mint 5 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Jó hát egy darabig elment az a narratíva, hogy az All-Pro komolyabb, mint a Pro Bowl, de mind a kettő csak a nevekre megy.
több mint 5 éve

tenorx

Cruyffista

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 027

tenorx

több mint 5 éve
tenorx 14 042 — fő libsi

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
wow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?
 espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/

The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.

így kell kb elképzelni:

www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo
r.baggio
booger, keyshan már csak a "QB guru" dan kifutok hátra safetyre orlovsky hiányzik 😀
briareos
a hétfői college nagydöntőn is lesz ilyen, oda már sikerült aktív hc-ket is találni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
és akkor ha mindenki egészséges marad minden ahogy már évek óta, egy összeszokott keret, csak új QB jönne a drafton.
wide open
Simán felmennek a Miami helyére a 3.helyre, ha valóban QB kell valakinek

A J betűs franchiseok csak nem baltazzak el ezt is és kihuznak 2 QB-t így nagy verekedés lesz a többiért

több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
és akkor ha mindenki egészséges marad minden ahogy már évek óta, egy összeszokott keret, csak új QB jönne a drafton.
több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.

Trevor Lawrence deklarálta, hogy kijön a draftra. 😊 😊 😊

Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.

Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
iktriad
9ers szempontból nézve amit várni lehet azokkal hosszabítanak(e szerint is) de remélem JG pénzébőm marad Sherman és Juszczyk is.
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan
Oooo-n nyert:d

A dobogót elcsiphette volna mondjuk, de igazából jól van az úgy
Wyatt
Nálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
iktriad
3. helyre odafért egy Jaguar? Tekintve, hogy passrusher szerintem kicsit elfogult voltál... 😊
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 454 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Wyatt
Nálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣
Klaci79
Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Wyatt
És nem is Mahomes volt. 😮
iktriad
Az én tippem Rodgers.
Ha nem talált, akkor szabad a gazda.
Sobri Jóska
Őn nyert uram. Mahomes a 4., ami ööööööö enyhén fejvakarós. De ez megszokott a PFF-nél...
iktriad

több mint 5 éve
Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣
Klaci79
Wyatt
iktriad
Az én tippem Rodgers.
Sobri Jóska
Ön nyert uram. Mahomes a 4., ami ööööööö enyhén fejvakarós. De ez megszokott a PFF-nél...

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 820 — #NoStress
Klaci79
Wyatt
iktriad
Az én tippem Rodgers.

több mint 5 éve
Az nem meglepő, hogy nem Mahomes. Az a meglepő, hogy valaki volt

több mint 5 éve
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Klaci79

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 377 — Steelers fan

Black_Adder
És akkor "csodálkozunk", hogy rekord pontmennyiség született az alapszakaszban...