NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
ok lehet hogy hülyeséget kérdeztem, akkor írd azt hogy ez hülyeség.a "3 down rb" nem azt jelenti egy futónál hogy akár minden downon fent tud lenni (képes rá illetve annyira használható)?De. A "4 down rb", meg puntol is 😀
davemayer
dugo93
Védőknél gyakran hallottam hogy 3 down játékos, ott ez azt jelenti hogy mindháro downt bírja szusszal pl. Futónál ilyet még nem hallottam.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
dugo93
4 232
a "3 down rb" nem azt jelenti egy futónál hogy akár minden downon fent tud lenni (képes rá illetve annyira használható)?De. A "4 down rb", meg puntol is 😀
davemayer
több mint 4 éve
a "3 down rb" nem azt jelenti egy futónál hogy akár minden downon fent tud lenni (képes rá illetve annyira használható)?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=tyoRfDTLaR8
több mint 4 éve
Csak megörülvén az ingyenkeksznek önszargalomból pár érv arra nézve, hogy bármilyen sportban miért kártékony ha egy csapat évtizedekig dominál egy ligát:- kiöli az innováció iránti igényt,
- copycat, egysíkű ligát eredményez,
- frusztrál más csapatokat, aktorokat ösztönzés helyett,
- torzítja a játékospiacot, fizetéseket, szűkítheti a játékosmozgásokat,
- csökkenti a nagy sztorik lehetőségét, ami a liga eladhatóságát csorbítja,
- nem fanoknak, új követőknek unalmas, nem eléggé szórakoztató,
- befolyásolja a meglévő szurkolói attitűdöket.
Mondjuk a saját általános érveim dacára úgy gondolom, a Pats annyira nem dominált, hogy ezek mindegyike valóságos veszélyként jelentkezzen, és bár pl. a Pats alapszakasz kurva unalmas tizeniksz éve, de ettől eltekintve dominanciájukat nem érzem elképesztően kártékonynak, ez így azért túlzás.
De hátha undisputedly nekem leírja, hogy miért volt elképsztően kártékony a Patriots dominancia, én megértem az érveit, ha nem is feltétlen akceptálom majd mindet.
több mint 4 éve
Tényleg nem tudtad.Ezt most keményen odamondtad. Gratulálok neked, jár a keksz.Úgysem bírnád felfogni, mivel különbözik a tiedtől.Seggfájásodon kívül nem tudnál erre egy értelmes(=szakmai) érvet sem felhozni...Jó kis szezon volt. Az LSU és Chiefs is bajnok lett.A Chiefs gyozelem jotekony hatassal lesz a ligara. Minel tobb csapat nyer, annal jobb. Foleg, ha olyanok, akiknek meg nem volt gyurujuk. Tudom, csak ismetlem magam, de ezert is volt elkepesztoen kartekony a Patriots a ligara. Egy-egy szurkolo generaciotol vette el ezt az elmult 20 evben.
ulpianus
Gratulalok 😊
undisputedly
ZERO_L
peach
ZERO_L
Nekem is jár a keksz.
több mint 4 éve
Ezt most keményen odamondtad. Gratulálok neked, jár a keksz.Úgysem bírnád felfogni, mivel különbözik a tiedtől.Seggfájásodon kívül nem tudnál erre egy értelmes(=szakmai) érvet sem felhozni...Jó kis szezon volt. Az LSU és Chiefs is bajnok lett.A Chiefs gyozelem jotekony hatassal lesz a ligara. Minel tobb csapat nyer, annal jobb. Foleg, ha olyanok, akiknek meg nem volt gyurujuk. Tudom, csak ismetlem magam, de ezert is volt elkepesztoen kartekony a Patriots a ligara. Egy-egy szurkolo generaciotol vette el ezt az elmult 20 evben.
ulpianus
Gratulalok 😊
undisputedly
ZERO_L
peach
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Úgysem bírnád felfogni, mivel különbözik a tiedtől.Seggfájásodon kívül nem tudnál erre egy értelmes(=szakmai) érvet sem felhozni...Jó kis szezon volt. Az LSU és Chiefs is bajnok lett.A Chiefs gyozelem jotekony hatassal lesz a ligara. Minel tobb csapat nyer, annal jobb. Foleg, ha olyanok, akiknek meg nem volt gyurujuk. Tudom, csak ismetlem magam, de ezert is volt elkepesztoen kartekony a Patriots a ligara. Egy-egy szurkolo generaciotol vette el ezt az elmult 20 evben.
ulpianus
Gratulalok 😊
undisputedly
ZERO_L
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Seggfájásodon kívül nem tudnál erre egy értelmes(=szakmai) érvet sem felhozni...Jó kis szezon volt. Az LSU és Chiefs is bajnok lett.A Chiefs gyozelem jotekony hatassal lesz a ligara. Minel tobb csapat nyer, annal jobb. Foleg, ha olyanok, akiknek meg nem volt gyurujuk. Tudom, csak ismetlem magam, de ezert is volt elkepesztoen kartekony a Patriots a ligara. Egy-egy szurkolo generaciotol vette el ezt az elmult 20 evben.
ulpianus
Gratulalok 😊
undisputedly
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Figyelek rá, hogy ne sikkadjon el egy aranyköpés 😀Látom a Hecc Peccesek azért felismerik a lényeget😁eccerűbb lett volna a padot filmezni és azt elemezniIndokolatlanul alulértékelt komment 😕
Black_Adder
Wyatt
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 388
Látom a Hecc Peccesek azért felismerik a lényeget😁eccerűbb lett volna a padot filmezni és azt elemezniIndokolatlanul alulértékelt komment 😕
Black_Adder
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
eccerűbb lett volna a padot filmezni és azt elemezniIndokolatlanul alulértékelt komment 😕
Black_Adder
több mint 4 éve
twitter.com/CFBONFOX/status/1224168756793901056/photo/1
több mint 4 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
eccerűbb lett volna a padot filmezni és azt elemezni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
KC topicba is betettem, ide is befer:Oh wow. Igy nem csoda, hogy nagy szaja van Clarknak. Nem csak az edzoi keszitettek fel a 9ers ellen, de volt ra embere, hogy a 9ers OL tendenciajairol keszitsenek elemzes. Kinek melyik testtartasa milyen kovetkezo jatekrol arulkodik. Persze korabban is volt mar rola szo, hogy a ST-t is elemzik ilyen szempontbol, de azert jol mutatja, hogy mekkora munka van abban, hogy akar csak egy kicsiny elonyt megszerezz a masikkal szemben:
twitter.com/ErikBurkhardt/status/1224109760108269568?s=20
több mint 4 éve
Nem értem ezt a bírózást!Nézd meg azt a 3 & 15-t amikor a falemberen tuljutva a derekán hátulról húzzák vissza. Ez nem holding ez már dupla holding 😀
20-10 10 perccel a vége elött, mit vétett a KC h nem támadót tovább a 49ers?
3&15re miért kell benyelni egy 40 yardos passzt?
Samuel(aki addig MVP volt) miért lett elhanyagolva?
steelwolf
Vagy amikor egy akkora offsideot nem fújtak be, hogy még a full vak ember is látta.
Senki nem vonta kétségbe, hogy ettől függetlenül Mahomes megdobta , Gerappa meg nem vagy hogy Reid tudta mit kell hívni,Shanny kicsit elizgulta, de azért olyan callok voltak a 4. negyedben ami egyértelműen a KC-t segítették és nem a DPIra gondolok.
De ahogy a Frisco topicba említettem itt az edzői és bírói gárda együtt cseszte el, Gerappa meg nem javított egyedül amikor csak egy üres elkapot kellett volna eltalálnia és túl dobta 2-3 méterrel.
több mint 4 éve
A hosszabbításban volt már csak driveunk. Ha ott megadják a büntit végig lepörgettük volna az órát, és akkor mezőnygól kísérlet. Nyilván az is benne lett volna hogy kimarad, de ezt már sosem fogjuk megtudni.Jogos, bár, ha jól emlékszem volt még egy utolsó lövésük, nem az elmaradt DPI volt az utolsó drive.Nem értem ezt a bírózást!A Saints tavaly miert nem vezetett mar 25-tel, amikor feldobtak a labdat es Robey-Coleman kinyirta Lewist? Nem ertettem mar ott sem a birozast, elobb el kellett volna dontenie Breeseknek a meccset.
steelwolf
Stez
csi77
több mint 4 éve
Jogos, bár, ha jól emlékszem volt még egy utolsó lövésük, nem az elmaradt DPI volt az utolsó drive.Nem értem ezt a bírózást!A Saints tavaly miert nem vezetett mar 25-tel, amikor feldobtak a labdat es Robey-Coleman kinyirta Lewist? Nem ertettem mar ott sem a birozast, elobb el kellett volna dontenie Breeseknek a meccset.
steelwolf
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Újabb remek ok, hogy miért nem szabad túlfizetni futókat. twitter.com/Marcus_Mosher/status/1224351636723769344
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Nem értem ezt a bírózást!A Saints tavaly miert nem vezetett mar 25-tel, amikor feldobtak a labdat es Robey-Coleman kinyirta Lewist? Nem ertettem mar ott sem a birozast, elobb el kellett volna dontenie Breeseknek a meccset.
steelwolf
több mint 4 éve
Nem értem ezt a bírózást!20-10 10 perccel a vége elött, mit vétett a KC h nem támadót tovább a 49ers?