NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Ha nem csak az intek számítanának Ramsey lehet többre lett volna idén értékelve mint Howard akár. Se nem kedvelem se nem utálom de elismerni szerintem el kell, hogy Jalen idén top szinten játszott. Metcalfok, Hopkinsok nem kaptak el mellette szinte semmit. Azt vett le akit rá állítottak.Nem csak az int-eket néztem, de nekem mondjuk a nálatok lévő Alexander is meggyőzőbb volt, én őt gondoltam volna 1st teamnek pl.
alatriste

több mint 5 éve
Ha nem csak az intek számítanának Ramsey lehet többre lett volna idén értékelve mint Howard akár. Se nem kedvelem se nem utálom de elismerni szerintem el kell, hogy Jalen idén top szinten játszott. Metcalfok, Hopkinsok nem kaptak el mellette szinte semmit. Azt vett le akit rá állítottak.Finoman szólva sem nyújtottak ennek megfelelő teljesítményt idénEzt hogy érted ?Jalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég viccesapnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLCole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.
Itt vannak az All-Pro csapatok
tenorx
AJ Brown golfozónak állt gondolom.
Cruyffista
kapitnono
VvAlekosz
kapitnono

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
KöszönömÉn finoman szólva se kedvelem a hátfájóst(=Ramsey), de még én is elismerem, hogy idén remek szezonja volt.Finoman szólva sem nyújtottak ennek megfelelő teljesítményt idénJalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég viccesEzt hogy érted ?
kapitnono
VvAlekosz
kapitnono
iktriad
Nem akartam én írni
Szinte nem volt rossz mérkőzése a QB-k nem mertek felé dobni, nem volt WR akit ne limitált(szedett) volna le a pályárol.
Wagner szinte ugyan ez csak pepitába a posztján.
Szóval köszi tesa a megerősítést
több mint 5 éve
Én finoman szólva se kedvelem a hátfájóst(=Ramsey), de még én is elismerem, hogy idén remek szezonja volt.Finoman szólva sem nyújtottak ennek megfelelő teljesítményt idénJalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég viccesEzt hogy érted ?
kapitnono
VvAlekosz
kapitnono
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Finoman szólva sem nyújtottak ennek megfelelő teljesítményt idénEzt hogy érted ?Jalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég viccesapnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLCole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.
tenorx
Cruyffista
kapitnono
VvAlekosz

több mint 5 éve
apnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLMondjuk Jamal Adams esetén is csak a highlight videót nézték meg szavazás előtt.
tenorx
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezt hogy érted ?Jalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég viccesapnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLCole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.
tenorx
Cruyffista
kapitnono
több mint 5 éve
Jó hát egy darabig elment az a narratíva, hogy az All-Pro komolyabb, mint a Pro Bowl, de mind a kettő csak a nevekre megy.
több mint 5 éve
Jalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég viccesapnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLCole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.
tenorx
Cruyffista

több mint 5 éve
apnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLCole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.
tenorx
több mint 5 éve
apnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLItt vannak az All-Pro csapatok
több mint 5 éve
a hétfői college nagydöntőn is lesz ilyen, oda már sikerült aktív hc-ket is találniwow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?booger, keyshan már csak a "QB guru" dan kifutok hátra safetyre orlovsky hiányzik 😀
espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/
The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.
így kell kb elképzelni:
www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo
r.baggio
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
és akkor ha mindenki egészséges marad minden ahogy már évek óta, egy összeszokott keret, csak új QB jönne a drafton.Simán felmennek a Miami helyére a 3.helyre, ha valóban QB kell valakinek
wide open
A J betűs franchiseok csak nem baltazzak el ezt is és kihuznak 2 QB-t így nagy verekedés lesz a többiért
több mint 5 éve
és akkor ha mindenki egészséges marad minden ahogy már évek óta, egy összeszokott keret, csak új QB jönne a drafton.
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.9ers szempontból nézve amit várni lehet azokkal hosszabítanak(e szerint is) de remélem JG pénzébőm marad Sherman és Juszczyk is.
Here be FA rankings: https://t.co/xquQhz4Do2
— Sam Monson (@PFF_Sam) January 6, 2021
Trevor Lawrence deklarálta, hogy kijön a draftra. 😊 😊 😊
Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
3. helyre odafért egy Jaguar? Tekintve, hogy passrusher szerintem kicsit elfogult voltál... 😊Oooo-n nyert:dNálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
A dobogót elcsiphette volna mondjuk, de igazából jól van az úgy
Wyatt
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
iktriad
több mint 5 éve
Oooo-n nyert:dNálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
Wyatt
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
több mint 5 éve
Oooo-n nyert:dŐn nyert uram. Mahomes a 4., ami ööööööö enyhén fejvakarós. De ez megszokott a PFF-nél...Az én tippem Rodgers.És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
iktriad
Ha nem talált, akkor szabad a gazda.
Sobri Jóska
iktriad

több mint 5 éve
Ön nyert uram. Mahomes a 4., ami ööööööö enyhén fejvakarós. De ez megszokott a PFF-nél...Az én tippem Rodgers.És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
iktriad
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Az én tippem Rodgers.És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
iktriad
több mint 5 éve
És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79

több mint 5 éve
És akkor "csodálkozunk", hogy rekord pontmennyiség született az alapszakaszban...Offensive holding penalties, the last six seasons (via @NFLPenaltiesCom
— Ben Volin (@BenVolin) January 6, 2021
2015: 710, 6,763 yards
2016: 701, 6,677 yards
2017: 664, 6,307 yards
2018: 711, 6,877 yards
2019: 720, 6,944 yards
2020: 459, 4,417 yards
Black_Adder