NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Semmi bajom a bearsszel (azon kívül hogy ránk sózták fangiot), ha nem ők, akkor más van ott és játszik hasonlóan színvonalas meccset. A bajom azzal van hogy minél tovább bővíted a PO mezőnyt, annál hígabb lesz. Az meg hogy eddig is voltak szar meccsek, az amellett érv, hogy csökkenteni kéne 5 csapatosra és csak azért nem 4re, mert minden évben van egy nfceast. annak győztese megmutathatná a legjobb nem div győztes ellen, mire megy. Hozzáteszem a footballteam nem játszott annyira alárendelt szerepet.de látom egyedül vagyok a véleményemmel, ez végül is igazolja az NBAs irányt, amit az NFL vett, szóval a tervezett 17 meccses alapszakasz ellen majd akkor hisztizek, amikor az utolsó 2 meccsét is leadja a philly...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Amúgy nem bántásból, de nem értem a hisztit. Minden évben vannak jó és vannak rossz meccsek. A 16 alapszakasz meccsből fakadóan, simán van, hogy valaki az évad elején szerez annyi győzelmet, amivel valahogy eléri a PO helyet, de akár sérülésből fakadóan vagy más miatt nem tud már jó teljesítményt nyújtani. Bár olyanra is volt példa, hogy az alapszakasz vége előtt 3-4 fordulóval PO runt csinál valaki (tökéletes példa a 8-8-as Giants) és utána a playoffban hatalmasat villant és megnyeri.Esetleg azon lehetne gondolkodni, hogy a 2. ne a 7.-kel játsszon, mert ott tényleg nagy lehet a különbség.
Socceresek emlékezhetnek, mennyire jó volt a 2 évvel ezelőtti BL kieséses szakasz, nah olyanból sincs sok,
Ez van, talán innentől jó meccsek lesznek, bár félek, hogy a Browns nem tudja ezt megismételni és a KC röhögve AFC döntőt játszik. Ahogy a NE volt így évekig, hogy bye week után jött valami ergya csapat, azt röhögve ütötte, majd jött az AFC döntő. Azt meg már rutinból behúzta 😊
több mint 5 éve
Nah, de pont melyikben hibáztál? Naugye. 😀Tennessee-BaltimoreEz eddig 6/5
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago
Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay
Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay
Buffalo-Green Bay
empty taxi
empty taxi
Grat hozzá amúgy. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
mikor döntik el mennyi lesz a jövő évi cap?
több mint 5 éve
WC körben mindig van olyan csapat aki kilóg lefelé. A korábbi évek Houston meccsei pl...Hé He há He ja amúgy igen😃
NB2
több mint 5 éve
WC körben mindig van olyan csapat aki kilóg lefelé. A korábbi évek Houston meccsei pl...Azoknak a meccseknek legalább a felét megnyertük a teljesség kedvéért. 😀 De igen, az ellenfelek kilógtak, időnként meg mi is.
NB2
több mint 5 éve
Szerintem is tökéletes ez a 7 csapat.Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helyeInkább jusson be egy Bears, minthogy maradjon ki egy Colts szvsz
Black_Adder
Wester
6 kevés volt, 8 már sok lenne.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helyeInkább jusson be egy Bears, minthogy maradjon ki egy Colts szvsz
Black_Adder
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
A védelem megérdemelte.azt hittem ez elég egyértelműSzkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helyeirónia on?
Black_Adder
csi77
Black_Adder
Amúgy az elmúlt tíz évben a wild card kör mindig az utolsó pillanatig kiélezett küzdelmeket hozott, elnézést, hogy ez most nem így alakult......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Azért szerintem hosszú évek óta ez az egyik legjobb WC kör volt. Még ha nemis vokt feltétlenül magasan a léc 😊
több mint 5 éve
ja, ha mindig van aki kilóg, akkor akár lehetne 16 csapatos PO is, hogy a Jets és a Jags is bejuthassonlesz 16 csapatos sztem 5 éven belül
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ja, ha mindig van aki kilóg, akkor akár lehetne 16 csapatos PO is, hogy a Jets és a Jags is bejuthasson
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
WC körben mindig van olyan csapat aki kilóg lefelé. A korábbi évek Houston meccsei pl...
több mint 5 éve
azt hittem ez elég egyértelműSzkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helyeirónia on?
Black_Adder
csi77
több mint 5 éve
Szerintem egy Bills-Browns AFC döntőnek a szíve mélyén mindenki örülne kicsit 😊
Szerkesztette: jamaicababa
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helyeirónia on?
Black_Adder
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helye
több mint 5 éve
Tennessee-BaltimoreEz eddig 6/5
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago
Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay
Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay
Buffalo-Green Bay
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Baker Mayfield vs Patrick Mahomes next week
— PFF College (@PFF_College) January 11, 2021
Their 2016 game was legendary
🍿 125 points
🍿 1708 yards
pic.twitter.com/hyrV24j9TZ
www.youtube.com/watch?v=PyHSvrLDkiA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
tinik az egyik oldalon, nyugdíjastalálkozó a másikon😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
Amugy itt sztem az is a baj h nagyon amerikan nevelkedunk, eleve igy tanultak meg es a zsigerit mar nehez korrigalni.Meg a pléjklokk. Attól kapok hideglelést....Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Számomra ez idegesítő és élvezhetetlen.
Edmondantes
a biztonságos játékos, a sarokhátvéd meg a zsákolás
jó kis első hozzászólás nyelvészprofesszor úr
Adirotor
Szakdolgozat esetén is megkövetelik, hogy ha lehet akkor a magyar megfelelőjét használd az idegen eredetű szavaknak.
Nyilván amire nincs nem kell gorcsolni, de például a rájátszás / playoff reláciobam értelmezett ez a felvetes. Drop, flag, defense, offense... ugyan ez
FLZOLI
csi77
több mint 5 éve
Meg a pléjklokk. Attól kapok hideglelést....Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Edmondantes
Adirotor
Szakdolgozat esetén is megkövetelik, hogy ha lehet akkor a magyar megfelelőjét használd az idegen eredetű szavaknak.
Nyilván amire nincs nem kell gorcsolni, de például a rájátszás / playoff reláciobam értelmezett ez a felvetes. Drop, flag, defense, offense... ugyan ez
FLZOLI
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
Vagy a "kivideozas" az is erdekes szoosszetetel volt nekem.Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
Adirotor
FLZOLI
több mint 5 éve
Divisional Round menetrend. Saturday:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 11, 2021
🏈Rams at Green Bay, 4:35 ET
🏈Baltimore at Buffalo, 8:15 ET
Sunday:
🏈Browns at Kansas City, 3:05 ET
🏈Bucs at New Orleans, 6:40 ET
több mint 5 éve
Egy story arról, hogy McVay hol és mikor figyelt fel Staleyre, akiért ne feledjük, hogy Wade Phillipset dobta anno a Rams: touchdownwire.usatoday.com/2021/01/09/how-a-bears-beatdown-in-2018-put-brandon-staley-on-sean-mcvays-radar/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...