NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Én leghamarabb az Eagles-nél tudnám elképzelni, hogy valaki wr-t húzzon a jelenlegi csapatok közül. Bár ha valakinek nagyon wr kell, akkor lehet betradel hamarabb.Tehát szerinted is kénytelenek lesznek az elején elborulni és kihúzni?Akkor Devontát most a Jags vagy a Jets húzza be?Csak nem csúszik második körig.
Matthew99
Sobri Jóska
Matthew99
És még közel sem biztos, hogy Smith lesz az első wr akit kiválasztanak, Chase is legalább van annyira jó.

több mint 5 éve
Tehát szerinted is kénytelenek lesznek az elején elborulni és kihúzni?Akkor Devontát most a Jags vagy a Jets húzza be?Csak nem csúszik második körig.
Matthew99
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Akkor Devontát most a Jags vagy a Jets húzza be?Csak nem csúszik második körig.
Matthew99
több mint 5 éve
Akkor Devontát most a Jags vagy a Jets húzza be?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Brady is elismeri, hogy vasárnap éjjel jön a Nagypapi Bowl!!! 😊https://t.co/kvv2dNTmHS pic.twitter.com/ND8nmGmZG7
— Tom Brady (@TomBrady) January 12, 2021
több mint 5 éve
Csak aztán nehogy Reid 2.0-a legyen 🤣Hát öhmm bevallom őszintén nem követem az Eagles-t, de szerintem ez most eléggé mellément.pont írni akartam én is, hogy Buday Zoli mondta, hogy egy SB győzelem +5 év... hát nem
jamaicababa
NB2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Az utóbbi évek néhány rájátszása után én is szívesen csökkentettem volna a mezőnyt, aztán persze eszembe jutott, hogy a saját csapatom hogy lett utoljára bajnok.
több mint 5 éve
Semmi bajom a bearsszel (azon kívül hogy ránk sózták fangiot), ha nem ők, akkor más van ott és játszik hasonlóan színvonalas meccset. A bajom azzal van hogy minél tovább bővíted a PO mezőnyt, annál hígabb lesz. Az meg hogy eddig is voltak szar meccsek, az amellett érv, hogy csökkenteni kéne 5 csapatosra és csak azért nem 4re, mert minden évben van egy nfceast. annak győztese megmutathatná a legjobb nem div győztes ellen, mire megy. Hozzáteszem a footballteam nem játszott annyira alárendelt szerepet.Valóban nincs konferenciánként 2-3 csapatnál több igazi contender. De azért időnként hiányozna, ha nem lehetne egy-egy 2012-es Ravens féle run a ligában.
de látom egyedül vagyok a véleményemmel, ez végül is igazolja az NBAs irányt, amit az NFL vett, szóval a tervezett 17 meccses alapszakasz ellen majd akkor hisztizek, amikor az utolsó 2 meccsét is leadja a philly...
Black_Adder
És az erő egyenlőtlenség is gyakran úgy alakul ki, mint idén, hogy egyik divízió rém gyenge, a másikban három playoffot érő csapat is van. Egy 4-4 csapatos playoff csak rontana a dolgon. Inkább a wild card körben legyen 1-2 lefutott meccs, mint, hogy a div körben játsszon a Football Team, miközben a Bucs otthonról mozizik. No offense footballteam rajongók.
Idény egyébként mindkét konferenciában kiütötte az 5. és 6. kiemelt a 3. és 4. kiemeltet. Idegenben. Jó ez így, legalább van néhány plusz meccs a szezonban. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hát öhmm bevallom őszintén nem követem az Eagles-t, de szerintem ez most eléggé mellément.pont írni akartam én is, hogy Buday Zoli mondta, hogy egy SB győzelem +5 év... hát nem
jamaicababa
több mint 5 éve
Updated NFL head coach, OC (+playcaller), DC and GM situation: pic.twitter.com/cOblGIo4aH
— Mike Clay (@MikeClayNFL) January 11, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ameddig nem szabályozzák addig meg lehet csinálni, mi legalábbis mindig így oldottuk meg ahogy láttam.nyilván megoldják, csak akkor minek van cap egyáltalán ha összevissza lehet tologatniTöbb cikk is megjelent, hogy bárki kivágása nélkül le lehet vinni kb 160 millióra, és akkor még sehol sem biztos, hogy csak 175 misi lesz a cap.Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 recordA Saints elveszti Jared Cookot, Marcus Williamst, Anzalonét és Hendricksont FA-n
Top right= good record, good cap position
Top left= good record, bad cap position
Bottom right= bad record, good cap position
Bottom left= disaster pic.twitter.com/3Wo7luqCJg
twitter.com/Jason_OTC/status/1348434621520900097
Bazzani
Drew Brees(visszavonul), Ryan Ramczyk, Marshon Lattimore, Kwon Alexander, Janoris Jenkins, Emmanuel Sanders, Nick Easton, Patrick Robinson, Josh Hill, Tre'quan Smith, Kaden Elliss kivágása után pedig -25M-n állnának még mindig.
Terron Armstead, Taysom Hill, Onyemata, Malcom Brown, Thomas Morstead, Latavius Murray, Gardner Johnson és Zach Wood kivágása után lennének 0-án és ugye még az újoncoknak be kell férniük
De nyilván a harmadik blokk első 4 emberének szerződését majd jól szétstrukturálgatják kövi évekre.
nem lennék a saints könyvelője
Adirotor
És azért az nem nagyon realitás szerintem hogy kb a teljes csapatot elküldjük ahogy fent levezetted
kapitnono
Adirotor

több mint 5 éve
bleacherreport.com/articles/2926241-doug-pederson-reportedly-fired-as-eagles-hc-after-5-seasons-1-super-bowl-win
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Én Pedersont nem tartom egy rossz edzőnek, 1 évet fixen adtam volna még neki Hurts-szel. Az más kérdés, hogy az öltözőt elvesztette az utolsó fordulóban hozott döntésével. Nem sokáig lesz munkanélküli.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Hát öhmm bevallom őszintén nem követem az Eagles-t, de szerintem ez most eléggé mellément.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
És a szerződés hossza szabályozva van? Mi az akadálya, hogy Rőtlis hosszabbítson 10 évre a Steelersszel, egyenlően elosztva a 40 millát a szerződéséből?Mahomes 10 évest kapott.
Szokol
Big Ben meg azért nem 10 éves szerződést kap, mert a viszavonulás utáni DM-et max 2 évre lehet szétkenni, hiába hosszabb a szerződés.

Madden hates me.
több mint 5 éve
És a szerződés hossza szabályozva van? Mi az akadálya, hogy Rőtlis hosszabbítson 10 évre a Steelersszel, egyenlően elosztva a 40 millát a szerződéséből?
több mint 5 éve
nyilván megoldják, csak akkor minek van cap egyáltalán ha összevissza lehet tologatniTöbb cikk is megjelent, hogy bárki kivágása nélkül le lehet vinni kb 160 millióra, és akkor még sehol sem biztos, hogy csak 175 misi lesz a cap.Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 recordA Saints elveszti Jared Cookot, Marcus Williamst, Anzalonét és Hendricksont FA-n
Bazzani
Drew Brees(visszavonul), Ryan Ramczyk, Marshon Lattimore, Kwon Alexander, Janoris Jenkins, Emmanuel Sanders, Nick Easton, Patrick Robinson, Josh Hill, Tre'quan Smith, Kaden Elliss kivágása után pedig -25M-n állnának még mindig.
Terron Armstead, Taysom Hill, Onyemata, Malcom Brown, Thomas Morstead, Latavius Murray, Gardner Johnson és Zach Wood kivágása után lennének 0-án és ugye még az újoncoknak be kell férniük
De nyilván a harmadik blokk első 4 emberének szerződését majd jól szétstrukturálgatják kövi évekre.
Adirotor
És azért az nem nagyon realitás szerintem hogy kb a teljes csapatot elküldjük ahogy fent levezetted
kapitnono
több mint 5 éve
4 év alatt kell a 4 évnyi cap 89%-át elkölteni, ennyi a kikötés.Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 recordVan amúgy minimum cap?
Bazzani
Mármint a Jets mondjuk játszik 30 ujonccal, spórol 100 milliót, azt 1az1-ben viheti át jövőre?
FLZOLI

Madden hates me.
több mint 5 éve
Több cikk is megjelent, hogy bárki kivágása nélkül le lehet vinni kb 160 millióra, és akkor még sehol sem biztos, hogy csak 175 misi lesz a cap.Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 recordA Saints elveszti Jared Cookot, Marcus Williamst, Anzalonét és Hendricksont FA-n
Bazzani
Adirotor
Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 recordVan amúgy minimum cap?
Bazzani
Mármint a Jets mondjuk játszik 30 ujonccal, spórol 100 milliót, azt 1az1-ben viheti át jövőre?
több mint 5 éve
Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 recordA Saints elveszti Jared Cookot, Marcus Williamst, Anzalonét és Hendricksont FA-n
Bazzani
több mint 5 éve
Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy néztem, hogy eddig egyszer fordult elő, hogy a Bills és a Browns is bejutott a PO-ba és ott meccset nyertek -1964-ben!!Akkor még külön ligában voltak és mindkettő be is húzta a saját címét!
Utoljára 1989-ben találkoztak, akkor a Browns nyert 34-30-ra
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 recordTop right= good record, good cap position
több mint 5 éve
Semmi bajom a bearsszel (azon kívül hogy ránk sózták fangiot), ha nem ők, akkor más van ott és játszik hasonlóan színvonalas meccset. A bajom azzal van hogy minél tovább bővíted a PO mezőnyt, annál hígabb lesz. Az meg hogy eddig is voltak szar meccsek, az amellett érv, hogy csökkenteni kéne 5 csapatosra és csak azért nem 4re, mert minden évben van egy nfceast. annak győztese megmutathatná a legjobb nem div győztes ellen, mire megy. Hozzáteszem a footballteam nem játszott annyira alárendelt szerepet.Én évekig azon csodálkoztam, hogy az AFC-ből is be lehet jutni a rájátszásba.........
de látom egyedül vagyok a véleményemmel, ez végül is igazolja az NBAs irányt, amit az NFL vett, szóval a tervezett 17 meccses alapszakasz ellen majd akkor hisztizek, amikor az utolsó 2 meccsét is leadja a philly...
Black_Adder
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
ja, ha mindig van aki kilóg, akkor akár lehetne 16 csapatos PO is, hogy a Jets és a Jags is bejuthasson32 csapatos és akkor ha neccesen is de mi is bejutnánk.
Black_Adder