NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
aszondod rivera megismétli a 7-9et? 😀És továbbra sincs címvédés az Eastben, 16 years and counting 😆Jövőre viszont lesz! 😀
warr_b
Bár brutál kemény lesz a sorsolásunk, az ideinél is nehezebb...
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
És továbbra sincs címvédés az Eastben, 16 years and counting 😆Jövőre viszont lesz! 😀
warr_b
Bár brutál kemény lesz a sorsolásunk, az ideinél is nehezebb...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Az, hogy a támadó-, vagy a védekező játék e a fontosabb, illetve az agymunka, vagy a fizikai képességek a fociban, örök vitaforrás. Nem is itt kívánunk igazságot tenni, és hely sincs elegendő, viszont rendkívül érdekes ezt a kérdéskört a 80-as évek két meghatározó edzője, Bill Parcells, és Bill Walsh ideológiái mentén kicsit megvizsgálni. E két edzőlegenda neve mindenki előtt ismert, ők ketten hatalmas mértékben felelősek a mai NFL arculatának kialakításáért, hatásuk mindenkinél nagyobb a jelenlegi profi futballt tekintve. A karrierjük alatt náluk dolgozó aszisztensek közül szép számmal kerültek ki későbbi head coachok, a jelenlegi HC-k kb. kétharmada köthető hozzájuk.
több mint 5 éve
A coaching tree ágai mi alapján kerülnek meghatározásra?Mind2.
Egy példa: ugye a legterebélyesebb edzői fa BB nevéhez köthető. Ha Dabollt - aki BB alatt is dolgozott évekig segédedzőként - elviszik valahova HC-nak, akkor ő a jelenlegi főedzőjének, McDermottnak az ágához fog tartozni, vagy pedig BB-éhez, mint azon főedzőhöz, akinél a legtöbb ideig dolgozott? A wiki szócikkét elolvastam, de okosabb nem lettem általa, és mea culpa, de alaposabb kutatómunkát nem végeztem.
Ha valaki tudna segíteni abban, hogy kilássak az ágak mögül, azt megköszönném. 😊
Hungarian Bill
Ami szvsz egészséges is hisz valszeg mind2 kultúrából próbál átemelni dolgokat mikor megkapja a lehetőséget HC-ként.
Példának okáért Rivera dolgozott egyrészt mondjuk Reid alatt, aki valóban a Holmgren-féle edzői fáról jön, de az első HC megbízatását a Norv Turner alatt végzett munkájáért kapta, aki meg ugye Jimmy Johnson borja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Szerintem senki nem trackeli ezt hivatalosan és pontosan
több mint 5 éve
A coaching tree ágai mi alapján kerülnek meghatározásra?Nehéz ezt kibogozni. Saját gondolatból írom most ezt.
Egy példa: ugye a legterebélyesebb edzői fa BB nevéhez köthető. Ha Dabollt - aki BB alatt is dolgozott évekig segédedzőként - elviszik valahova HC-nak, akkor ő a jelenlegi főedzőjének, McDermottnak az ágához fog tartozni, vagy pedig BB-éhez, mint azon főedzőhöz, akinél a legtöbb ideig dolgozott? A wiki szócikkét elolvastam, de okosabb nem lettem általa, és mea culpa, de alaposabb kutatómunkát nem végeztem.
Ha valaki tudna segíteni abban, hogy kilássak az ágak mögül, azt megköszönném. 😊
Hungarian Bill
Sztem alapvetően a közvetlenebb vagy legelső hosszabb kapcsolat számít. Ilyen értelemben jelenleg igazán két főedzőnek van jelentős coaching treeje. BBnek és Reidnek. Reidét tudom fejből mondani: JonHarb, Rivera, DougP, SMcD, Matt Nagy
De ennél ez öszetettebb mert Rivera, SmcD vagy JonH nem mindent vitt Reidtől hiszen az ez elsō kettő D szaki a másik ST edzőként indult. Ráadul Rivera még jó néhány évet vándorolt is mielőtt CP főedző lett. De Reidhez kötik ott szerezte meg az alapokat.
Viszont Reid, Mike Holmgrenhez, BB pedig Bill Parcellshez köthető.
Az ifjabbak közül például ha úgy nézzük mâr Mcvaynek is van ága mert a GB HC MattLf "alóla" indult.
Daboll mivel már több évet dolgozott SmcD alatt, nyilván köthető hozzá, de a BB vonalat sem lehet teljesen letagadni. Sőt ha Rivera példáját nézzük, akkor BBhez kötik majd.
Illetve pont SmcDt lehetne Riverahoz kötni is, pláne, hogy Dszaki, de őt is inkább Reidhez kötik.
Szóval szerintem ettől sem lettél sokkal okosabb, de talán így magyarázható és nem egészen blődség amit írtam 😛 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
A coaching tree ágai mi alapján kerülnek meghatározásra?Egy példa: ugye a legterebélyesebb edzői fa BB nevéhez köthető. Ha Dabollt - aki BB alatt is dolgozott évekig segédedzőként - elviszik valahova HC-nak, akkor ő a jelenlegi főedzőjének, McDermottnak az ágához fog tartozni, vagy pedig BB-éhez, mint azon főedzőhöz, akinél a legtöbb ideig dolgozott? A wiki szócikkét elolvastam, de okosabb nem lettem általa, és mea culpa, de alaposabb kutatómunkát nem végeztem.
több mint 5 éve
Jól sejtem, hogy Rivera az egyetlen edző, aki kétszer is playoffba tudott jutni negatív mérleggel? 😊ez 100%, a Panthers előtt a Seahawks volt a legutóbbi negatív mérleggel rájátszásba jutó csapat 2010-ben (a beast quake már 9 éve volt 😮 )
warr_b
előtte csak 1982-ben sikerült ez a bravúr, akkor két csapat is bejutott 4-5-ös rekorddal, ott a játékosok sztrájkja miatt volt ilyen rövid az alapszakasz, azért történhetett ez meg.
www.sportscasting.com/how-many-nfl-teams-have-made-the-playoffs-with-a-losing-record/
több mint 5 éve
Jól sejtem, hogy Rivera az egyetlen edző, aki kétszer is playoffba tudott jutni negatív mérleggel? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ha már KC: 11 meccses idegenbeli győzelmi sorozatban vannak, utoljára 2019 novemberében kaptak ki Tennessee-ben.A rekordot az 1988-90 közti 49ers tartja 18 meccsel. Kb. 10 évvel ezelőtt ez benne is volt az NFL Network "Top 10 records that will never be broken" összeállításában.
több mint 5 éve
Crazy NFL fact:
— Matt Verderame (@MattVerderame) January 4, 2021
If the Kansas City Chiefs win their Divisional game, they will become the first team in history to host three straight AFC Championship Games.
The only team to do it in the NFC? The 2002-04 Philadelphia Eagles.
Both teams coached by ... Andy Reid.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Dehaazanalitika ezt mondja, akkor mit tegyenek?
Klaci79
Amúgy Brady - ha nem is volt a második legjobb - kellemes meglepetés volt számomra. Idény előtt azt gondoltam, hogy ennél jobban meg fog szenvedni az Arians féle b*szd fel minden második labdát 25+ yardra - féle stílussal 😊 Igaz, lényegében egy all-star gárdának passzolgatott, de akkor is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣
több mint 5 éve
ok de te nem rózsa sanyi vagy, róla beszéltünkHehehe, nem teljesen, csak melo volt 😀 A pick-em a WFT lett volna, de ha már bemondtam akkor a Boys-t választottam 😊A Havannáról Havannába költözöttbetyárosan lelépett 😊Tényleg hol a betyár?betyár vagy te! 😀ha fenn vagy Survivor ligaban megnezheted. 😛 😀screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
Negritis
Toto21
Negritis
steelwolf
NB2
briareos
Toto21
több mint 5 éve
Hehehe, nem teljesen, csak melo volt 😀 A pick-em a WFT lett volna, de ha már bemondtam akkor a Boys-t választottam 😊A Havannáról Havannába költözöttbetyárosan lelépett 😊Tényleg hol a betyár?betyár vagy te! 😀ha fenn vagy Survivor ligaban megnezheted. 😛 😀screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
Negritis
Toto21
Negritis
steelwolf
NB2
briareos
több mint 5 éve
A Havannáról Havannába költözöttbetyárosan lelépett 😊Tényleg hol a betyár?betyár vagy te! 😀ha fenn vagy Survivor ligaban megnezheted. 😛 😀screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
Negritis
Toto21
Negritis
steelwolf
NB2
több mint 5 éve
12.692 pont összesen...huhh...persze a legtöbb ever
több mint 5 éve
Megnéznék egy Browns-WTF Superbowl-t 😊
több mint 5 éve
Saturday, Jan. 9AFC No. 7 seed Indianapolis Colts at AFC No. 2 seed Buffalo Bills, 1:05 p.m. ET (CBS)
NFC No. 6 seed Los Angeles Rams at NFC No. 3 seed Seattle Seahawks, 4:40 p.m. ET (FOX)
NFC No. 5 seed Tampa Bay Buccaneers at NFC No. 4 seed Washington Football Team, 8:15 p.m. ET (NBC)
Sunday, Jan. 10
AFC No. 5 seed Baltimore Ravens at AFC No. 4 seed Tennessee Titans, 1:05 p.m. ET (ABC, ESPN)
NFC No. 7 seed Chicago Bears at NFC No. 2 seed New Orleans Saints, 4:40 p.m. ET (CBS, Nick, Amazon Prime Video)
AFC No. 6 seed Cleveland Browns at AFC No. 3 seed Pittsburgh Steelers, 8:15 p.m. ET (NBC, Telemundo, Peacock)
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
NFL Wild Card TV schedule: pic.twitter.com/pWf7OReOO3
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) January 4, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
betyárosan lelépett 😊Tényleg hol a betyár?betyár vagy te! 😀ha fenn vagy Survivor ligaban megnezheted. 😛 😀screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
Negritis
Toto21
Negritis
steelwolf
több mint 5 éve
Tényleg hol a betyár?betyár vagy te! 😀ha fenn vagy Survivor ligaban megnezheted. 😛 😀screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
Negritis
Toto21
Negritis
több mint 5 éve
MVPTitans’ RB Derrick Henry now has become the eighth player in NFL history to rush for 2,000 yards in a season. Henry now joins Barry Sanders, Eric Dickerson, Terrell Davis, Jamal Lewis, Adrian Peterson, Chris Johnson and OJ Simpson.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 4, 2021
Negritis