NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Mondjuk 78s QB ratinggel SB MVPnek lenni.... fordítás ide vagy oda.... minimum vicces na 😊 ilyenkor lehetne csapat MVP vagy Coach MVP cím 😊dandeSzerintem nem box score-t és QB ratinget kell nézni ilyenkor, hanem azt, hogy a meccs alakulására melyik játékosnak volt a legnagyobb hatása. A játékosok közül Mahomes keze van benne leginkább a Chiefs fordításában, és a meccsen rengeteg fontos futása volt, ami miatt tovább haladhattak fontos pillanatokban. Amikor meg kellett dobni a nagyot, akkor medobta, ráadásul kis túlzással tényleg a semmiből felállva a padlóról intek, homály passzok után. Senki nem volt olyan domináns igazság szerint, hogy ezt ne ő kapja.
több mint 4 éve
Mondjuk 78s QB ratinggel SB MVPnek lenni.... fordítás ide vagy oda.... minimum vicces na 😊 ilyenkor lehetne csapat MVP vagy Coach MVP cím 😊
több mint 4 éve
Shanny nagyobb choker lett, mint 24 órával ezelőtt, nem kis bravúr. Ugyanakkor nem szabad tőle elvenni, hogy milyen csapatot rakott össze, milyen futójátékot kreált úgy, hogy az offense-ben 3-4 átlag feletti játékos van, meg egyelit Kittle személyében, a többiek full középszer. Sztem ők nem fognak úgy visszaesni, mint a Rams, de az nagy kérdés, hogy tudnak-e majd, baszott erős az a csoport.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Bocsánat!Engedd. Nincs semmi baj, ennek így kellett lennieNa, csak összejött Mahomesnak a bajnoki cím, megvan a hollywoodi sztori, ez a lényegMost mi a **sz bajod van!
Wyatt
Tomnak van 6 gyűrűje, több mint érdekes meccsekkel!
Enged el!
steelwolf
Wyatt
*engedd
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Engedd. Nincs semmi baj, ennek így kellett lennieNa, csak összejött Mahomesnak a bajnoki cím, megvan a hollywoodi sztori, ez a lényegMost mi a **sz bajod van!
Wyatt
Enged el!
steelwolf
több mint 4 éve
Na, csak összejött Mahomesnak a bajnoki cím, megvan a hollywoodi sztori, ez a lényegMost mi a **sz bajod van!
Wyatt
Enged el!
több mint 4 éve
Na, csak összejött Mahomesnak a bajnoki cím, megvan a hollywoodi sztori, ez a lényegha Shanahan nem akkora balfarok, a bírókkal együtt sem nyerték volna meg
Wyatt
ennyi hibát nem lehet egy SB-ben hozni
szerintem amúgy baromira nem volt jó meccs (és nem azért mert a pats nem volt ott)
több mint 4 éve
Na Brady aláírt már vmit? 😊
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Na, csak összejött Mahomesnak a bajnoki cím, megvan a hollywoodi sztori, ez a lényeg
több mint 4 éve
AP milyen díjat kapott?
több mint 4 éve
twitter.com/RapSheet/status/1224067380768333825Deboo nagy színész! 😊
Cruyffista
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mondok egy durvát, de nem csak a sackszám a lényeg. Bár Barrettnek volt a legtöbb, pl összességében Chandler Jones simán jobb volt.Sőt, a Watt-felvetésre. Nálam az Év csapata cikkemben ő került be közülük egyedül.
Gilmore-nak nem volt FF meg sack? Hát milyen szörnyű, hogy egy konkrétan 0 pass rush playre elküldött CB nem hoz sackeket. Az a 47-es irányítómutató, meg a hat interception, két pick-six vs egy TD az azért eléggé meggyőző.
Plusz, Donald, Barrett, Jones, etc. 0 PO-s csapat, vs a liga legkevesebb pontját engedő D első számú játékosa. Ha valaki szerint ez semmit nem számít, az ámítja magát
több mint 4 éve
Mondjuk ezt meg leszarnam. O nem a legertekesebb jatekos, az annak szol, mennyire huzod fel a csapatod. De dpoy siman lehetett volna, mert embertelen idenye volt. Persze, tudom, az nfl szarhazi szervezet, ilyen nevek nem fognak megkapni ilyen nivos elismerest....vagy Barrett!...Wattnak, nyilván. 😊
Gilmore mondjuk egy darab Miami elleni meccset leszámítva az idény simán legjobb CB-je volt, és mivel nem volt olyan összteljesítmény senkitől, ami egyértelműen megelőzi, ezért szerintem teljesen jó helyre ment.
Te kinek adtad volna a DPoY-t?
Wyatt
Passrushban liga 4. volt 14,5 sackkel, de mellette volt 10 levédekezett passz, 2 INT, 8 forced fumble, 4 fumble rec, és futás ellen is jó volt, tehát egy elég összetett és komplett teljesítményt nyújtott.
Gilmore pedig egy top CB teljesítményre megkapta, úgy, hogy a számai nem kiugróak, és a D játék más elemeiben (FF: nulla, sack: nulla, stb… ) nem sokat mutatott.
Én ebben azt látom, hogy a passzjáték dominanciája miatt nagyon felértékelődött a CB poszt, és egy ott lehozott magas szintű, de „egysíkú” teljesítményt most ennyire értékelnek.
Szvsz akkor lenne ez a dolog egyértelmű, ha valami bődületesen kilógna a CB mezőnyből, vagy ha a mostani számai mellé még sokoldalú is lett volna. Legalábbis korábbi években, (mondjuk JJ Watt vagy Donald esetében) ez volt a gyakorlat.
De nézhetjük úgy is, hogy idén nem volt annyira egyértelműen domináns teljesítmény, mint korábban néhány évben, hanem volt 3-4 játékos aki szóba jöhetett, ezek közül az egyik kapta. Igazából nincs ezzel gond, bárki más kapta volna, lehetne kérdezni hogy miért nem X vagy Y?
Jan
58 tackle, 19.5 sack, 6 PDef, 1 INT, 6 FF!
Csak hát csóri gyerek a Tampában játszik!
steelwolf
több mint 4 éve
De nézhetjük úgy is, hogy idén nem volt annyira egyértelműen domináns teljesítmény, mint korábban néhány évben, hanem volt 3-4 játékos aki szóba jöhetett, ezek közül az egyik kapta. Igazából nincs ezzel gond, bárki más kapta volna, lehetne kérdezni hogy miért nem X vagy Y?Valójában ez a megoldás.
Jan
Nem volt egy egyértelműen megkérdőjelezhetetlenül kiemelkedő teljesítmény, így megkapta a legjobb CB-teljesítmény, ami sokaknál még csak nem is a legjobb CB-teljesítmény.
Ez ilyen év volt. Amennyire egyértelmű volt Lamar, annyira nem Gilmore. Na bumm.
Nem érdemtelenül kapta, és senkire se lehet rámutatni, hogy neki járt volna.
több mint 4 éve
...vagy Barrett!...Wattnak, nyilván. 😊
Gilmore mondjuk egy darab Miami elleni meccset leszámítva az idény simán legjobb CB-je volt, és mivel nem volt olyan összteljesítmény senkitől, ami egyértelműen megelőzi, ezért szerintem teljesen jó helyre ment.
Wyatt
Passrushban liga 4. volt 14,5 sackkel, de mellette volt 10 levédekezett passz, 2 INT, 8 forced fumble, 4 fumble rec, és futás ellen is jó volt, tehát egy elég összetett és komplett teljesítményt nyújtott.
Gilmore pedig egy top CB teljesítményre megkapta, úgy, hogy a számai nem kiugróak, és a D játék más elemeiben (FF: nulla, sack: nulla, stb… ) nem sokat mutatott.
Én ebben azt látom, hogy a passzjáték dominanciája miatt nagyon felértékelődött a CB poszt, és egy ott lehozott magas szintű, de „egysíkú” teljesítményt most ennyire értékelnek.
Szvsz akkor lenne ez a dolog egyértelmű, ha valami bődületesen kilógna a CB mezőnyből, vagy ha a mostani számai mellé még sokoldalú is lett volna. Legalábbis korábbi években, (mondjuk JJ Watt vagy Donald esetében) ez volt a gyakorlat.
De nézhetjük úgy is, hogy idén nem volt annyira egyértelműen domináns teljesítmény, mint korábban néhány évben, hanem volt 3-4 játékos aki szóba jöhetett, ezek közül az egyik kapta. Igazából nincs ezzel gond, bárki más kapta volna, lehetne kérdezni hogy miért nem X vagy Y?
Jan
58 tackle, 19.5 sack, 6 PDef, 1 INT, 6 FF!
Csak hát csóri gyerek a Tampában játszik!
több mint 4 éve
...Wattnak, nyilván. 😊
Wyatt
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/B8DWxsLgWbT/?hl=hu
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Azt nem csodálom, hogy Donaldnak nem adták oda újra, sokkal jobb idényére is maradt már el neki. Sherman sem volt rossz, de Gilmore is hozta azokat a számokat, csak feltűnőbb volt a rengeteg interceptionje miatt
több mint 4 éve
Na pont ezt akartam írni, hogy oké, hogy irányító kapja, nem a három WR vagy egy RB egyike, de akkor miért olyan, aki még a QB-k közül is kb a harmadik legjobb volt csak 😀Ha mar corner, Sherman semmivel sem hozott rosszabb statisztikakat, csak kivetelesen ot keson kezdtek el hype-olni, Gilmore-t meg mar a szezon elejetol. Ugyhogy o pontosan ugyanannyira megkaphatta volna szerintem. Mint ahogy Donald is peldaul, csak mivel nem volt 88 sackje, meg a Rams sem volt jo, ezert alap volt, hogy nem adjak oda neki.
De így jól jött ki, hogy az 1/1 és az 1/2 a legjobb
Wyatt
De Gilmore dijaval sincs baj, barmelyik kapja, azt mondom, jogos.
több mint 4 éve
honnan tudod, hogy nincsenek ott?😊twitter.com/AdamSchefter/status/1223753285951160320?s=19Nyolc emberből nulla van ott a SB-on.
Cruyffista
Sobri Jóska
(Bosa tuti ott van 😊 )
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez sem rossz... kár h valóban nem ott HC még... 😀twitter.com/AdamSchefter/status/1223967326384672769
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1223753285951160320?s=19Nyolc emberből nulla van ott a SB-on.
Cruyffista