NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
Titans’ RB Derrick Henry now has become the eighth player in NFL history to rush for 2,000 yards in a season. Henry now joins Barry Sanders, Eric Dickerson, Terrell Davis, Jamal Lewis, Adrian Peterson, Chris Johnson and OJ Simpson.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 4, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
betyár vagy te! 😀ha fenn vagy Survivor ligaban megnezheted. 😛 😀screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
Negritis
Toto21
A Bills és Browns a PO-ban? Ráadásul egyszerre? Milyen évet írunk? 😊covid 2021...
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
ha fenn vagy Survivor ligaban megnezheted. 😛 😀screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
Negritis
screenshot van? 😀Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Toto21
nut fumble pic.twitter.com/yLYrLvGDds
— Adam Stites (@AdamStites_) January 3, 2021
Meg sajnosNa? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L
Na? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Now that he Browns have finally made the playoffs, the longest active playoff drought belongs to
— SB Nation (@SBNation) January 3, 2021
... the New York Jets pic.twitter.com/a4YdL7FNMM
Lamar Jackson 1,000-yard rushing seasons: 2
— Field Yates (@FieldYates) January 3, 2021
All other QBs in NFL history 1,000-yard rushing seasons combined: 1
Yep. Neki annak kell szurkolni, hogy a Rams O sokat legyen pályán.A ma jelentős extra zsét szakíthatók listája.Brockers amúgy Covid listán van asszem
iktriad
Löfli
A ma jelentős extra zsét szakíthatók listája.Brockers amúgy Covid listán van asszem
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
A ma jelentős eytra zsét szakíthatók listája.mondjuk én a fizetésük arányához viszonyítanám ezt mer sztem
iktriad
Attochunak 250k egy sackért többet ér mint Bradynek 500k
az nfl gamepass azt mondja hogy egy IP-n belül 5 egység használhatjaenyémet mintha használtuk volna 3 ipről egyszer és ment, de ja try most menjetek rá mindketten nfl network aztán kiderül megy e
valaki tudja hogy mi történik ha 2 ip-ről lépnek be?
öcsém szeretné használni meg én is, viszont már nem lakik itt nálam
Negritis
az nfl gamepass azt mondja hogy egy IP-n belül 5 egység használhatjamiért nem próbáljátok ki a meccsek előtt? Szerintem mindegy hogy élőt vagy felvettet néztek 2 IPről, ha bejelentkezve hagy mindkeettőtöket, akkor működni fog meccs közben is
Negritis
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Búék minden szurkolónak!Ezt szét adom tesókám
youtu.be/TmfS_FJRrPQ
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
És aki azt hiszi, hogy két egymás utáni 1/1-el már tényleg nem lehet mellényúlniAki 2022-ben 1/1-es picket akar, igazolja le Mike Glennont! 😮plot twist: marad nálatok backupnak, és megint ti lesztek az 1/1
Crazy stat: Jaguars QB Mike Glennon is on his third team that's locked up the No. 1 pick.
— Mark Long (@APMarkLong) December 30, 2020
He was with TB before Jameis Winston and with Arizona before Kyler Murray.
Those QB picks are trending in the right direction for Jax.
iktriad
Löfli
www.youtube.com/watch?v=ZMu83tP2GDQ
Aki 2022-ben 1/1-es picket akar, igazolja le Mike Glennont! 😮plot twist: marad nálatok backupnak, és megint ti lesztek az 1/1
Crazy stat: Jaguars QB Mike Glennon is on his third team that's locked up the No. 1 pick.
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!