NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Na pont ezt akartam írni, hogy oké, hogy irányító kapja, nem a három WR vagy egy RB egyike, de akkor miért olyan, aki még a QB-k közül is kb a harmadik legjobb volt csak 😀 De így jól jött ki, hogy az 1/1 és az 1/2 a legjobb
Gilmore mondjuk egy darab Miami elleni meccset leszámítva az idény simán legjobb CB-je volt, és mivel nem volt olyan összteljesítmény senkitől, ami egyértelműen megelőzi, ezért szerintem teljesen jó helyre ment.
Te kinek adtad volna a DPoY-t?
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Murray , he ? Azt hittem csak az a kérdés melyik WR kapja. Erre Murray. Löfli nagyon megverhetett valakit.SixoEgyértelműen a két rookie WR-nek volt a legnagyobb hatása a csapata teljesítményére, de gyanítom mivel egyikük sem hozott extrán kimagasló számokat, így a marketing döntött.
Egyébként természetesen Drew Locknak kellett volna megnyernie, ahogy az MVP címet is. De ami késik, nem múlik.
több mint 4 éve
Én meg biztos voltam benne hogy Jacobs kapja. Szerintem ő jobb volt mint bármelyik rookie wr.twitter.com/AdamSchefter/status/1223753285951160320?s=19Murray , he ? Azt hittem csak az a kérdés melyik WR kapja. Erre Murray. Löfli nagyon megverhetett valakit.
Cruyffista
Sixo
több mint 4 éve
Nem kifejezetten erzem erosnek az indokod, ami arra mutogat, hogy az abszolut kozonsegszavazas, meg bohoc Pro Bowlbol kinek mennyi van. Mint ahogy az all prot sem kifejezetten. Egyreszt az is egyre komolytalanabb, masreszt azert, mert voltak nagyobb klasszisok az idodben, akik mindig elvittek ezeket a dijakat, attol meg te is lehetsz kurva jo. Fitzgerald tizezer ev alatt peldaul egyetlen all pro csapatban tudott ott lenni. Akkor o rosszabb jatekos? Vagy peldaul Gore, akinek asszem eleteben van talan egy 2nd team all proja, meg 5 pro bowlja? O szerinted nem hof? Mert szerintem rohogve ott a helye a palinak a hiressegek csarnokaban.Mondjuk az all-pro nem komolytalan. Illetve, ha az, akkor a hof választás is. Mindemellett egyetértek, nem csak a statok számítanak.
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1223753285951160320?s=19Murray , he ? Azt hittem csak az a kérdés melyik WR kapja. Erre Murray. Löfli nagyon megverhetett valakit.
Cruyffista
több mint 4 éve
Nem kifejezetten erzem erosnek az indokod, ami arra mutogat, hogy az abszolut kozonsegszavazas, meg bohoc Pro Bowlbol kinek mennyi van. Mint ahogy az all prot sem kifejezetten. Egyreszt az is egyre komolytalanabb, masreszt azert, mert voltak nagyobb klasszisok az idodben, akik mindig elvittek ezeket a dijakat, attol meg te is lehetsz kurva jo. Fitzgerald tizezer ev alatt peldaul egyetlen all pro csapatban tudott ott lenni. Akkor o rosszabb jatekos? Vagy peldaul Gore, akinek asszem eleteben van talan egy 2nd team all proja, meg 5 pro bowlja? O szerinted nem hof? Mert szerintem rohogve ott a helye a palinak a hiressegek csarnokaban.Atwater, Polamalu és Hutchinson valóban rászolgált. Valamennyire James is, Bruceba viszont be lehet kötni...Itt az idei Hall Of Fame 5-ös.nehéz belekötni.
twitter.com/PFN365/status/1223733293184618501
iktriad
Janek
twitter.com/NFLDraftBites/status/1223732498636726273
iktriad
több mint 4 éve
Atwater, Polamalu és Hutchinson valóban rászolgált. Valamennyire James is, Bruceba viszont be lehet kötni...Itt az idei Hall Of Fame 5-ös.nehéz belekötni.
iktriad
Janek
twitter.com/NFLDraftBites/status/1223732498636726273
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Itt az idei Hall Of Fame 5-ös.nehéz belekötni.
iktriad
több mint 4 éve
A buzizás az túlzás, én annyit mondtam egyébként róla, hogy olyan mintha nem lenne százas, nekem tök fura az a bárgyú mosoly nála meccs közben. A teljesítménye irigylésre méltó!Nem te. Hogy is mondjam, egy Raiders es egy Steelers fan mondta, hogy "lathato a mozgasan, hogy buzi", meg hasonlot. Na most nem megyek bele, miszerint ezzel azt feltelezi adott ember, hogy mivel o homofob, gondolja mindenki mas is az. Tehat akkor most jol leszolta. Pedig mar ott is joparan kinevettek a dolgot, mert ezzel csak magarol mond velemenyt valaki. De en akkor is viccesen fogtam fel, csak Wyatt megjegyzesere irtam, hogy erte azert tamadas. Bar nem ezert mutogatta a baratnojet, meg jopofizott, mert itt mit irtak rola.
NB2
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
A buzizás az túlzás, én annyit mondtam egyébként róla, hogy olyan mintha nem lenne százas, nekem tök fura az a bárgyú mosoly nála meccs közben. A teljesítménye irigylésre méltó!Az eredmenykovetoben lebuziztak. Bar nem hiszem, hogy a halaszle tuloldalan ez nagy vihart kavart volna.Az világos, csak azt hittem volt valaki, aki konkrétan fikázta már valamiért, pedig senkitől semmi ilyet nem láttam még sehol 😊Ez vilagos, en azt nem ertem, miert kell hetente bizonyitani, hogy jo srac. Azt hittem, van valami kiindulasaDe nem kell bizonyitani semmit. Hidd el, mikor a Brady az isten ment, az sem volt mindnekinek szimpi. Attol ez a dolgok rendje. Hypeolni fognak mindig, teljesen mindegy miert. Most ketto csapat van, egyiknek van igazan sztar iranyitoja, ez van. Mindennapi hir kell, es lesz is.
Wyatt
ulpianus
Wyatt
ulpianus
több mint 4 éve
Az eredmenykovetoben lebuziztak. Bar nem hiszem, hogy a halaszle tuloldalan ez nagy vihart kavart volna.Az világos, csak azt hittem volt valaki, aki konkrétan fikázta már valamiért, pedig senkitől semmi ilyet nem láttam még sehol 😊Ez vilagos, en azt nem ertem, miert kell hetente bizonyitani, hogy jo srac. Azt hittem, van valami kiindulasaDe nem kell bizonyitani semmit. Hidd el, mikor a Brady az isten ment, az sem volt mindnekinek szimpi. Attol ez a dolgok rendje. Hypeolni fognak mindig, teljesen mindegy miert. Most ketto csapat van, egyiknek van igazan sztar iranyitoja, ez van. Mindennapi hir kell, es lesz is.
Wyatt
ulpianus
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Az világos, csak azt hittem volt valaki, aki konkrétan fikázta már valamiért, pedig senkitől semmi ilyet nem láttam még sehol 😊Ez vilagos, en azt nem ertem, miert kell hetente bizonyitani, hogy jo srac. Azt hittem, van valami kiindulasaDe nem kell bizonyitani semmit. Hidd el, mikor a Brady az isten ment, az sem volt mindnekinek szimpi. Attol ez a dolgok rendje. Hypeolni fognak mindig, teljesen mindegy miert. Most ketto csapat van, egyiknek van igazan sztar iranyitoja, ez van. Mindennapi hir kell, es lesz is.
Wyatt
ulpianus
több mint 4 éve
Ez vilagos, en azt nem ertem, miert kell hetente bizonyitani, hogy jo srac. Azt hittem, van valami kiindulasaDe nem kell bizonyitani semmit. Hidd el, mikor a Brady az isten ment, az sem volt mindnekinek szimpi. Attol ez a dolgok rendje. Hypeolni fognak mindig, teljesen mindegy miert. Most ketto csapat van, egyiknek van igazan sztar iranyitoja, ez van. Mindennapi hir kell, es lesz is.
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ez vilagos, en azt nem ertem, miert kell hetente bizonyitani, hogy jo srac. Azt hittem, van valami kiindulasa
több mint 4 éve
Vagy tényleg nem ismerte fel őt a kutya sem ott, mert nem volt sisakban és mezben 😀Most o a sztar, ha WC-re megy, az is hir. Mert ugy ahogy o pisil, nem pisil ugy senki. Ahogy mindenki az uj Brady-P. Manning volt, most majd mindenki az uj Mahomes lesz, aztan meg valaki mas. Ez igy megy.
Amúgy mi ez a folytonos bizonyítási kényszer Mahomes kapcsán? Valaki antipatikusnak bélyegezte meg, ezért van minden héten, hogy valaki meg beírja, hogy milyen tündibündi?
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Vagy tényleg nem ismerte fel őt a kutya sem ott, mert nem volt sisakban és mezben 😀Amúgy mi ez a folytonos bizonyítási kényszer Mahomes kapcsán? Valaki antipatikusnak bélyegezte meg, ezért van minden héten, hogy valaki meg beírja, hogy milyen tündibündi?
több mint 4 éve
twitter.com/TylerRickyTynes/status/1223269588902780928?s=19Hogy amerikainak lenni jó.
Még a kígyó is térdel 😀😀😀
Mire gondolt vajon aki ezt csinálta?
Borbinho
több mint 4 éve
twitter.com/TylerRickyTynes/status/1223269588902780928?s=19Még a kígyó is térdel 😀😀😀
Mire gondolt vajon aki ezt csinálta?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."