NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Ha már sporrtv, heti kedvencem. Budaihoz a kérdés h ki szerinte a top5 wr. Erre ő felolvassa a pffnél kik vannak jelenleg a pff gradekben a top5ben. Hát ezigen
több mint 4 éve
Mondjuk Chris Myers is először az óralepörgetést mondta 😊youtu.be/KmXOXe8EYL0?t=196
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Én a szövegértelmezés résszel foglalkoztamMost tényleg nem értitek, hogy a ZERO által berakott mondatakkor neked külön is,
„IGEN, 1 pontos előnyben 2 mpvel a vége előtt az extra pontnál azért térdelnek mert LE AKARTÁK PÖRGETNI AZ ÓRÁT.... te ostoba marha, te...”
arra utal, hogy rohadtul nem lehet lepörgetni az időt, ezért hülyeség ilyet mondani?
Ami persze nem baj, mert elképzelhető, hogy valóban úgy gondolja, hogy tényleg ezért térdeltek, és ezt nem vették észre a kommentátorok, de szerintem lényegesen sanszosabb, hogy inkább a fentebbi a jó megoldás
Wyatt
ez nem hangzott el, Zero hazudik
sutianap
több mint 4 éve
Willie Parker
15 385
Jah, az volt a beef a mondandómban😁Nem kell nézni a Sport tv-t, van ezer lehetőség. Vagy ha zavar a kommentátor, mutáld le. Vagy írj a szolgáltatódnak, h ezért a szarért te nem fizetsz. Menj át Digibe és bojkottáld. Ìrj Makának, Galusnak, h te nem vagy hajlandó tovább hallgatni ezeket az embereket.igen, pont az ilyen hozzáállás miatt mondhat hétről hétre hülyeségeket Kovács "szakértő" úr... nehogy véletlenül olyan kerüljön mikrofon elé, aki legalább alapszinten tisztában van a ligával és az azon belüli történésekkel
Esetleg írj nekik SMS-t, hogy mindjárt szülni fogsz a hülyeségtől és ami kijön belőled, azt magaddal viszed vizsgázni. Jelentkezz szakkomcsinak.
Millió opciód van. Te helyette azt választottad, h fölbaszod a mi agyunkat is azzal, hogy még mindig képes vagy ezen forogni.
Fast Willie
de köszönöm a kedves szavakat, majd javaslom a sok "csaló, mocskos pecc"-es trollnak a topicunkban, hogy nem muszáj ám követni az NFL-t, ott a curling nagyon izgalmas csaták szoktak ott is zajlani 😉
OFF:
Digi épp most szedi ki az AMC-s csatikat a kínálatából, de oké 😀
ZERO_L
több mint 4 éve
Most tényleg nem értitek, hogy a ZERO által berakott mondatakkor neked külön is,
„IGEN, 1 pontos előnyben 2 mpvel a vége előtt az extra pontnál azért térdelnek mert LE AKARTÁK PÖRGETNI AZ ÓRÁT.... te ostoba marha, te...”
arra utal, hogy rohadtul nem lehet lepörgetni az időt, ezért hülyeség ilyet mondani?
Ami persze nem baj, mert elképzelhető, hogy valóban úgy gondolja, hogy tényleg ezért térdeltek, és ezt nem vették észre a kommentátorok, de szerintem lényegesen sanszosabb, hogy inkább a fentebbi a jó megoldás
Wyatt
ez nem hangzott el, Zero hazudik
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Mind tudjuk miért térdeltek.Ugorhatunk arra a pontra amikor mindenki újra rájön, hogy a sportTVvel kapcsolatban megfogalmazott kritikája olyan mint a falrahányt borsó és az égvilágon soha semmi nem fog változni, akár konstruktívan írod, akár destruktívan?
A SportTV-nek van alternatívája. Akinek megfelel amit ők nyújtanak nézze, akinek nem, az válogasson a HD streamek között.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Nem kell nézni a Sport tv-t, van ezer lehetőség. Vagy ha zavar a kommentátor, mutáld le. Vagy írj a szolgáltatódnak, h ezért a szarért te nem fizetsz. Menj át Digibe és bojkottáld. Ìrj Makának, Galusnak, h te nem vagy hajlandó tovább hallgatni ezeket az embereket.igen, pont az ilyen hozzáállás miatt mondhat hétről hétre hülyeségeket Kovács "szakértő" úr... nehogy véletlenül olyan kerüljön mikrofon elé, aki legalább alapszinten tisztában van a ligával és az azon belüli történésekkel
Esetleg írj nekik SMS-t, hogy mindjárt szülni fogsz a hülyeségtől és ami kijön belőled, azt magaddal viszed vizsgázni. Jelentkezz szakkomcsinak.
Millió opciód van. Te helyette azt választottad, h fölbaszod a mi agyunkat is azzal, hogy még mindig képes vagy ezen forogni.
Fast Willie
de köszönöm a kedves szavakat, majd javaslom a sok "csaló, mocskos pecc"-es trollnak a topicunkban, hogy nem muszáj ám követni az NFL-t, ott a curling nagyon izgalmas csaták szoktak ott is zajlani 😉
OFF:
Digi épp most szedi ki az AMC-s csatikat a kínálatából, de oké 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Most tényleg nem értitek, hogy a ZERO által berakott mondat„IGEN, 1 pontos előnyben 2 mpvel a vége előtt az extra pontnál azért térdelnek mert LE AKARTÁK PÖRGETNI AZ ÓRÁT.... te ostoba marha, te...”
Nagyon durván teljesítenek az idei újonc WR-ek. Van több is aki már most elit kategóriába sorolható (nyilván McLaurin már most a legjobb WR a ligában). Pedig azért draft előtt nem számított túl erősnek a class. Sűrű volt, a 3. körben is lehetett 1. kör végi elkapót találni annyian voltak, de a teteje nem volt ott.Pont azért volt a 3. körben is egy csomó érték, mert tele volt jó elkapóval az erős class, ezért nem kellett az elején húzogatni. Ha csak egy-két értelmes lett volna, megint kimegy mindkettő a top 10-ben, aztán lehet, megint olyan szarok is lennének, mint az akkor húzottak
Sixo
Csóri Chandler Jones. MIóta Arizona-ba költözött, minden évben kb. 15 sackes átlagot produkál, mellé rengeteg nyomást, forced fumble-t, tackle for loss, stb.. A statokban HOF karriert nyom - majdnem olyan statisztikai karrierje van eddig, mint pl. Demarcus Ware-nek -, és nemhogy DPOY, de még player of the week címeket se kap, és a kutya se beszél tulajdonképpen róla.Én aztán karmolom Chandler Jonest, de nálam valahogy ő arra volt példa, hogy miért nem a sackszámok határozzák meg egy játékos valódi értékét.
Nem gondolom, hogy nyerhetne, de megemlítem, mint az egyik most underrated játékost a ligában. Megérdemli.
Cam Jordan nevét pedig hiányolom a listáról.
peterk2005
A Patriotsban is voltak szép számos évei, csak ezek általában úgy néztek ki, hogy az első 8-9 meccsen le is tudta az idényt, az alapszakasz második felében már lényegesen gyengébb volt, a PO-ban pedig láthatatlan ember.
2012: 6 meccs 5 sack, 8/6, bye, utána PO-val együtt 0 sack
2013: 9 meccs/8.5 sack, bye, utána 3 sack, PO 0
2014: a sérülése miatt nem lehet felróni neki a visszaesést, és a Super Bowlon volt egy sackje is (mondjuk előtte egy olyan benézett irányítófutás, hogy azóta keresi Wilsont, de ez más kérdés)
2015: 9 meccs/10.5 sack, utána PO-val együtt 3 sack
Nálunk ezért nem voltak azért akkora sirámok, hiszen pont az idény lényegi szakaszára tűnt el.
Érdekes módon a Cardinalsnál ez a helyzet megváltozott, most már stabilan hozza magát egész idényen (PO ugye nincs), de nem tudom, mennyire segíti ezeket a számokat, hogy mennyit kell fent lennie a védelemnek, és hogy ebből mennyivel több lehetősége van sackekre.
Tényleg remek ez a 92 sack, meg is lepett, hogy ilyen jól áll már, de a HoF-tól szerintem még nagyon messze van. Ha hoz még 3-4 ilyen évet, akkor persze már más kérdés
több mint 4 éve
Kampman
28 327
Messze a legjobb komment, amit a Belichick tree-ből származó edzőkről olvastam (egyszer beraktam már a Lions topikba is:A számos remek BB&Brady ajnározó sztori mellett egy könyvet elolvasnék arról is, hogyan lehet, hogy Belichick keze alól csak máshol undorítóan megbukó edzők kerülnek kiBeszéljük inkább a hüvelyg... akarom írni a jaguarsrólNálunk minden rendben.
Hihetetlen hulladék franchise, bár nagy a verseny a browns-szal és a lions-szal
r.baggio
Fatricia megmondta, hogy ez a csapat sokkal jobb mint a mérlege mutatja. Kár, hogy a "jók vagyunk csak soha nem nyerünk" elv alapján nem lehet SB-ba jutni.
De szerencsére nálunk állítólag mindenki állása stabil.
Egy kis csemege tőlünk is:
@MikeSullivan: Former Lions TE Hakeem Valles on @PridePodcast:
"Matt Patricia is creating a culture based on fear. There's too much ego involved. He's the alpha and everyone else better be the beta. There was not one meeting where he ever showed up on time."
Bazzani
BOB az eddigi egyetlen ellenpélda, de hát azért ő sem egy sikertörténet
r.baggio
and they all fall perfectly into two distinct types. Annoying control freak wunderkind types who are convinced that nobody will ever figure them out or annoying meatheads that Belichick clearly did all the thinking for
több mint 4 éve
Willie Parker
15 385
Nem kell nézni a Sport tv-t, van ezer lehetőség. Vagy ha zavar a kommentátor, mutáld le. Vagy írj a szolgáltatódnak, h ezért a szarért te nem fizetsz. Menj át Digibe és bojkottáld. Ìrj Makának, Galusnak, h te nem vagy hajlandó tovább hallgatni ezeket az embereket.Esetleg írj nekik SMS-t, hogy mindjárt szülni fogsz a hülyeségtől és ami kijön belőled, azt magaddal viszed vizsgázni. Jelentkezz szakkomcsinak.
több mint 4 éve
Előbb hallgasd/nézd már meg miről van szó, után próbáld meg értelmezni a leírtakat...Milyen objektivítást vársz el? Ketten együtt nem tudták megfejteni, a "ha nem fut az óra minek térdelnek" kérdéskörét, erre jött a "most meg én forgatom a szememet" Faragótól. Persze ez nyilván egyszerűbb mint gondolkodni egy kicsit, ezt belátom.ZERO_LNo offense, de tényleg nem ártott volna, hogy ha már ilyen stílusban küldöd el őket melegebb éghajlatra, akkor TUDJAD, hogy mi volt a valódi oka annak amiben hibáztak. 😉
peterk2005
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Milyen objektivítást vársz el? Ketten együtt nem tudták megfejteni, a "ha nem fut az óra minek térdelnek" kérdéskörét, erre jött a "most meg én forgatom a szememet" Faragótól. Persze ez nyilván egyszerűbb mint gondolkodni egy kicsit, ezt belátom.ZERO_LNo offense, de tényleg nem ártott volna, hogy ha már ilyen stílusban küldöd el őket melegebb éghajlatra, akkor TUDJAD, hogy mi volt a valódi oka annak amiben hibáztak. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Előbb hallgasd/nézd már meg miről van szó, után próbáld meg értelmezni a leírtakat...Esküszöm direkt megfogadtam, hogy nem fogok vele foglalkozni és ha tehetem inkább nem is nézem, de sajnos a meccs vége megkövetelte a visszanézést, bár ne tettem volna... mert hát megint amit leművelt a Kovács-Faragó páros a SF-ATL utolsó extra pontos jeleneténél az egy újabb mélypont volt az NFL magyar közvetítések történelmében.Az a bökkenő, hogy te sem tudod jól. Azért térdeltek, mert így biztos nem kaphattak return td-t, míg egy blokkolt xp vagy elbaszott két pontos esetében vissza lehet hordani.
Számomra felfoghatatlan, hogy 1x éve sportágat közvetítő, követő(HAHAHHA), kis túlzással a liga itthoni felkent pápájaként, mégis hogyan beszélhet ennyi hülyeséget. Az a legszomorúbb, hogy egy másodperc erejéig sem merül fel, esetleg ő tudja rosszul. Látszik semmi visszacsatolást nem kapnak, mert ennyi marhaság után én kétszer is elgondolkodnék, hogy bármilyen konkrét kijelentést megmerjek-e tenni, nemhogy kiröhögjek egy edzői döntést.
De ők az NFL magyar hangja meg a vicces, aranyos szaki, így minden oké, mindenki szereti őket.
IGEN, 1 pontos előnyben 2 mpvel a vége előtt az extra pontnál azért térdelnek mert LE AKARTÁK PÖRGETNI AZ ÓRÁT.... te ostoba marha, te...
ZERO_L
peach
Milyen objektivítást vársz el? Ketten együtt nem tudták megfejteni, a "ha nem fut az óra minek térdelnek" kérdéskörét, erre jött a "most meg én forgatom a szememet" Faragótól. Persze ez nyilván egyszerűbb mint gondolkodni egy kicsit, ezt belátom.Esküszöm direkt megfogadtam, hogy nem fogok vele foglalkozni és ha tehetem inkább nem is nézem, de sajnos a meccs vége megkövetelte a visszanézést, bár ne tettem volna... mert hát megint amit leművelt a Kovács-Faragó páros a SF-ATL utolsó extra pontos jeleneténél az egy újabb mélypont volt az NFL magyar közvetítések történelmében.ez így nem hangzott el, nem értették mér térdel, hiszen az óra áll
Számomra felfoghatatlan, hogy 1x éve sportágat közvetítő, követő(HAHAHHA), kis túlzással a liga itthoni felkent pápájaként, mégis hogyan beszélhet ennyi hülyeséget. Az a legszomorúbb, hogy egy másodperc erejéig sem merül fel, esetleg ő tudja rosszul. Látszik semmi visszacsatolást nem kapnak, mert ennyi marhaság után én kétszer is elgondolkodnék, hogy bármilyen konkrét kijelentést megmerjek-e tenni, nemhogy kiröhögjek egy edzői döntést.
De ők az NFL magyar hangja meg a vicces, aranyos szaki, így minden oké, mindenki szereti őket.
IGEN, 1 pontos előnyben 2 mpvel a vége előtt az extra pontnál azért térdelnek mert LE AKARTÁK PÖRGETNI AZ ÓRÁT.... te ostoba marha, te...
ZERO_L
én ehiszem, hogy utáljátok őket, de ne próbáljátok meg objektíven utálni, Spec szerintem egy korrekt közvetítés volt, s mérne fogalmazhatna meg dolgokat akár a játékvezetéssel, akár az edzőkkel szemben, attól hogy NFL lehet egy halom szar
sutianap
Konkrétan kiröhögnek egy olyan edzői döntést, amihez nem kell analitikai mágusnak lenni, hogy belásd ezzel maximalizálod a győzelmi esélyeidet. Elég ha minimálisan ismered a sportot/ligát vagy követted az elmúlt pár évben (ne mond nekem, hogy egy ilyen szituban nem közelmúltbeli Saints-Broncos vagy Browns-Ravens meccs jut eszedbe).
Ha neked ez a "korrekt" közvetítés, akkor nyilván te megelégedsz azzal, hogy láthatod a tévében a meccseket, bocs de én kicsit többre vágyom a 21. században. Mert azt már bele se vettem, mikor Kovács Sándor elkezdi "elemezni" az NFC South (-Saints) lejtmenetének mikéntjeit, mert az már inkább súrolja a tragikomédiát, és lássuk be többre tőle nem igen számíthatunk.
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Esküszöm direkt megfogadtam, hogy nem fogok vele foglalkozni és ha tehetem inkább nem is nézem, de sajnos a meccs vége megkövetelte a visszanézést, bár ne tettem volna... mert hát megint amit leművelt a Kovács-Faragó páros a SF-ATL utolsó extra pontos jeleneténél az egy újabb mélypont volt az NFL magyar közvetítések történelmében.Az a bökkenő, hogy te sem tudod jól. Azért térdeltek, mert így biztos nem kaphattak return td-t, míg egy blokkolt xp vagy elbaszott két pontos esetében vissza lehet hordani.
ZERO_L
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Esküszöm direkt megfogadtam, hogy nem fogok vele foglalkozni és ha tehetem inkább nem is nézem, de sajnos a meccs vége megkövetelte a visszanézést, bár ne tettem volna... mert hát megint amit leművelt a Kovács-Faragó páros a SF-ATL utolsó extra pontos jeleneténél az egy újabb mélypont volt az NFL magyar közvetítések történelmében.ez így nem hangzott el, nem értették mér térdel, hiszen az óra áll
ZERO_L
én ehiszem, hogy utáljátok őket, de ne próbáljátok meg objektíven utálni, Spec szerintem egy korrekt közvetítés volt, s mérne fogalmazhatna meg dolgokat akár a játékvezetéssel, akár az edzőkkel szemben, attól hogy NFL lehet egy halom szar
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Esküszöm direkt megfogadtam, hogy nem fogok vele foglalkozni és ha tehetem inkább nem is nézem, de sajnos a meccs vége megkövetelte a visszanézést, bár ne tettem volna... mert hát megint amit leművelt a Kovács-Faragó páros a SF-ATL utolsó extra pontos jeleneténél az egy újabb mélypont volt az NFL magyar közvetítések történelmében.PAT-nàl mintha nem pörögne az óra. Szerintem a blokkolàs miatt nem rúgtak.
ZERO_L
De lehet én tudom rosszul 😊
több mint 4 éve
A számos remek BB&Brady ajnározó sztori mellett egy könyvet elolvasnék arról is, hogyan lehet, hogy Belichick keze alól csak máshol undorítóan megbukó edzők kerülnek kiBeszéljük inkább a hüvelyg... akarom írni a jaguarsrólNálunk minden rendben.
r.baggio
Fatricia megmondta, hogy ez a csapat sokkal jobb mint a mérlege mutatja. Kár, hogy a "jók vagyunk csak soha nem nyerünk" elv alapján nem lehet SB-ba jutni.
"Matt Patricia is creating a culture based on fear. There's too much ego involved. He's the alpha and everyone else better be the beta. There was not one meeting where he ever showed up on time."
Bazzani
BOB az eddigi egyetlen ellenpélda, de hát azért ő sem egy sikertörténet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Esküszöm direkt megfogadtam, hogy nem fogok vele foglalkozni és ha tehetem inkább nem is nézem, de sajnos a meccs vége megkövetelte a visszanézést, bár ne tettem volna... mert hát megint amit leművelt a Kovács-Faragó páros a SF-ATL utolsó extra pontos jeleneténél az egy újabb mélypont volt az NFL magyar közvetítések történelmében.Számomra felfoghatatlan, hogy 1x éve sportágat közvetítő, követő(HAHAHHA), kis túlzással a liga itthoni felkent pápájaként, mégis hogyan beszélhet ennyi hülyeséget. Az a legszomorúbb, hogy egy másodperc erejéig sem merül fel, esetleg ő tudja rosszul. Látszik semmi visszacsatolást nem kapnak, mert ennyi marhaság után én kétszer is elgondolkodnék, hogy bármilyen konkrét kijelentést megmerjek-e tenni, nemhogy kiröhögjek egy edzői döntést.
több mint 4 éve
Egy kis csemege tőlünk is:Ezt látta, nem!? Csak ő rosszul csinálja.
Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Beszéljük inkább a hüvelyg... akarom írni a jaguarsrólNálunk minden rendben.
r.baggio
több mint 4 éve
Beszéljük inkább a hüvelyg... akarom írni a jaguarsrólHolnap sajnos még lesz munkája, de remélem 2 hét múlva már nem.
twitter.com/TomPelissero/status/1206663415558803458
Ezek után ha coughlinnak még holnap munkája van, már az is rég késő
r.baggio
Inkább holtversenyben 2. Calaisszal, akin azért sajna idén már mutatkoznak az öregedés jelei.Idénre értettem. Allen a 3. legjobb DE a Jagsban idén.A DPOY-t nem a legjobb kapja.Josh Allen - ha nem egy PO-ba se jutó Jaxben villogna.Allen még a saját csapatán belül sem a legjobb, Ngakogue jobb játékos nála. De senki nem háboroghatna, ha megkapná a DROY címet. (Nem fogja.)
Így Gilmore.
Sobri Jóska
peterk2005
Hanem az adott évben legjobb.
Von Miller vagy JJ is sokkal jobb az eddig felmerülteknél. Csak nem idén.
Sobri Jóska
peterk2005
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
AFC is szerintem már csak 7 csapatra szűkült a rájátszás szempontjából
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/NFL/status/1206737592516923392/photo/1
több mint 4 éve
Ja én is hiányolom a Vikingst örülök hogy nem vagyok egyedül!Pro Bowl nézői szavazás:A bajnoktól és a nr1 def-től senki? Oh, so sad!
Matthew99
vpi
több mint 4 éve
Pro Bowl nézői szavazás:A bajnoktól és a nr1 def-től senki? Oh, so sad!
Matthew99