NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Dehogy marad, miért is tenné?Valószínűleg fake hír, de miután kiválasztották őt visszamehetne az egyetemre ha akar? Mennyire szabályozza ezt az új kollektív szerződés? Ha visszamegy akkor bukta a picket a Jets vagy akármikor kijön a draftra ő már a Jetsé maradna?
r.baggio
több mint 5 éve
Mi még az 1/1-hez is bénák vagyunk! Idén vagy jövőre bukjuk el TL-t, tökmindegy... 😭Jokes on him, akkor még egy évet szarok leszünkKék vagy a Zöld lesz a nyerő?Főleg hogy olyanokat hallani marad 1 évet az egyetemen...
steelwolf
aranytöküJimmy
Wester

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Dehogy marad, miért is tenné?Darnold
r.baggiotöretlen fejlődéséhezmentális összeomlásához / diliházba jutásához / Luck-féle sírós visszavonulásához pedig kell Gase.
Matthew99
több mint 5 éve
Dehogy marad, miért is tenné?Lawrence padozik, hogy ne égessék meg első évben, Darnold töretlen fejlődéséhez pedig kell Gase.
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Dehogy marad, miért is tenné?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Jövőre is meglesz az 1/1, marad Gase 🤣Jokes on him, akkor még egy évet szarok leszünkKék vagy a Zöld lesz a nyerő?Főleg hogy olyanokat hallani marad 1 évet az egyetemen...
steelwolf
aranytöküJimmy
Wester
több mint 5 éve
Jokes on him, akkor még egy évet szarok leszünkKék vagy a Zöld lesz a nyerő?Főleg hogy olyanokat hallani marad 1 évet az egyetemen...
steelwolf
aranytöküJimmy
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Kék vagy a Zöld lesz a nyerő?Főleg hogy olyanokat hallani marad 1 évet az egyetemen...
steelwolf
több mint 5 éve
1/1-re semmi esélyük. Túlképzettek hozzá.az ilyen meccseken mi nem kegyelmezünk...😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Vicces h a NY és a Was mehet az 1/1-ért meg a csoportgyőzelemért is!
iktriad
steelwolf
yooker
több mint 5 éve
az ilyen meccseken mi nem kegyelmezünk...😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Vicces h a NY és a Was mehet az 1/1-ért meg a csoportgyőzelemért is!
iktriad
steelwolf
több mint 5 éve
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Vicces h a NY és a Was mehet az 1/1-ért meg a csoportgyőzelemért is!
iktriad
több mint 5 éve
not fair, the Jets have run plenty from their own goal line https://t.co/DYDGvT1Vh4
— Matt Ufford (@mattufford) October 20, 2020
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Az irreleváns, nekünk a kabbojz elleni győzelem a karácsony meg a super bowl egyben 😜🤣megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀A kérdés csupán az h hány meccs alatt 😀
warr_b
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀A kérdés csupán az h hány meccs alatt 😀
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
több mint 5 éve
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
több mint 5 éve
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊több mint 5 éve
És nekem, hogy az utolsó életemet a pats-cel buktam el? :pakkor itt a survivornem jár vmi különdíj, h eltaláltam a Texans eddigi egyetlen W-jét? 😀
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
Borbinho

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
akkor itt a survivornem jár vmi különdíj, h eltaláltam a Texans eddigi egyetlen W-jét? 😀
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
hát Rivera most bejelentkezett azért 😀Kék vagy a Zöld lesz a nyerő?Jets, kivéve ha szezon közben kirúgják Gase-t, mert akkor még lehet, hogy meccseket is fognak nyerni.
steelwolf
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
32 yardról kihagyta, úgyhogy csak menj le az edzésre egy negatív Covid teszttel...Akkor van esélyem? Hol kell jelentkezni? 😊This is... Not an exaggeration.
— Rodger Sherman (@rodger) October 18, 2020
Jaguars kicker today is Jon Brown, who:
—played WR/KR in HS
—played soccer at Kentucky
—transfered to kick at Louisville, but only did kickoffs
—spent some preseasons with the Bengals but never got in a game
He has Never. Ever. Kicked. A Field Goal https://t.co/SB9qlXeVqa
r.baggio
peterk2005
több mint 5 éve
Most missed tackles:
— ProFootballReference (@pfref) October 18, 2020