NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
Egybol mindenki komolyabban venne. MEg hogy ha tunetmentesek a fiatal, eroteljes sportolok, akkor is karanten es tiltas kell a ligatol a felelossegkizaras miatt, ezt miert nem lehet megerteni?
100%, hogy nem csak a Titans szegi meg a szabalyokat, de ok lebuktak, megbetegedtek. Ideje lenne valami komolyabb policyt kitalalnia a liganak, mert ez a tologatas egy vicc.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
NFL suspends Ian Rapoport two weeks - ProFootballTalk
www.thescore.com/s/15586531
Egy régi 1933-s felvétel egy rosszul sikerült játékról, amit én már tegnap este belinkeltem ide, és aztán az FK oldalán meg (számomra) csak most jelent meg. De mindegy túl van tárgyalva 😊Miről is van most szó?Mondjuk ezzel most tele volt a twitterem még a posztod előtt, szóval kicsit erős azt mondani, hogy itt látták előszörBizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Black_Adder
dande
Wester
Vagy is melyik írásról?
Rózsa Sándor (betyár)
Jól van na 😊 egyébként állítottam ilyet 😊 Nem, sehol. 😉 Én az Eagles egyik twitter oldalán találtam, amit nézni szoktam, ahogy általában a legtöbbször, és azt osztom meg veletek. Egy kis "poén" akart lenni, amúgy nem gondolnám, hogy annyira számít mit osztok meg vagy sem, de nem jött át, sorry 😊Mondjuk ezzel most tele volt a twitterem még a posztod előtt, szóval kicsit erős azt mondani, hogy itt látták előszörBizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Black_Adder
dande
Wester
Szerkesztette: dande2
Miről is van most szó?Mondjuk ezzel most tele volt a twitterem még a posztod előtt, szóval kicsit erős azt mondani, hogy itt látták előszörBizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Black_Adder
dande
Wester
Vagy is melyik írásról?
Mondjuk ezzel most tele volt a twitterem még a posztod előtt, szóval kicsit erős azt mondani, hogy itt látták előszörBizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Black_Adder
dande
Lesz ez még így se!
Bizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Black_Adder
No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Az egyiket ki lehet érteni mi vagyunk, de a másikat nem sikerül.twitter.com/pff_seth/status/13146112679659847701933, vajon melyik két csapat lehetett az?
😀 😀 😀
dande
en.wikipedia.org/wiki/1933_NFL_season
Kampman
twitter.com/pff_seth/status/13146112679659847701933, vajon melyik két csapat lehetett az?
😀 😀 😀
dande
en.wikipedia.org/wiki/1933_NFL_season
elvileg a csapat 12k-ban maximalizálja a létszámotRetardált egy franchise ha ebbe belemegyMiami Dolphins Get 'Full Capacity' Approval from Gov. for 65,000 Seat Stadium https://t.co/aqrC09oEz2
— TMZ (@TMZ) October 7, 2020
Negritis
FLZOLI
haverék discordon:
haver 1
Florida gone Florida :thinking::pensive:
haver 2
What the fuck
haver 3
Dolphins already said they’re staying at 11500
Or 12500
Whatever was the plan at first
Just Florida politics doing Florida politicking
haver 2
That’s fucking absurd tho
haver 3
It is but Florida doesn’t give a fuck
The worst of us
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Retardált egy franchise ha ebbe belemegyMiami Dolphins Get 'Full Capacity' Approval from Gov. for 65,000 Seat Stadium https://t.co/aqrC09oEz2
Negritis
Remekek ezek a Patriots MNF-ek, nehogy lehessen aludni egyet^^legalább 11től lesz
Wyatt
Titans-Bills game scheduled for Sunday is being moved to Tuesday at 6 pm as long as there are no more positive tests with Tennessee, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 8, 2020
Bills-Chiefs game being switched from next Thursday to Sunday but goes back it more positive tests in Tennessee, per source.
Ja és a Broncos - Patriots is hétfőre csúszott. Megint MNF DOUBLE HEADER - idén már harmadszor 5 hét alatt!!!!
5. heti menetrend - jelenleg.
Week 5 of the NFL is scheduled to have...
— NFL Update (@MySportsUpdate) October 8, 2020
• Thursday Night game
• 7 early games on Sunday
• 4 late window Sunday games
• Sunday Night game
• 2 Monday Night games
• Tuesday night game
Szerkesztette: iktriad
Miami Dolphins Get 'Full Capacity' Approval from Gov. for 65,000 Seat Stadium https://t.co/aqrC09oEz2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Nem tudtam, h ennyire macerás a dolog. Így tényleg duplán szívás a Titans-nek.Nem kicsi pech, mert a PS-be se egyszerű most bejutni. Az a játékos akit hívnak, előbb a csapat által biztosított szálláson 4 nap kötelező karanténba vonul, utána lehet egyáltalán tesztelni edzésen/pályán, és szerződni vele. És utána a 3. napon állhat normálisan edzésbe. Tulajdonképpen 1 hét eltelik, mire egy új PS játékos érintkezhet a kereten levőkkel.Hát ez így akkor szimpla pech-nek tűnik nekem. Ha 2 nappal később jön Mabin valszeg rögtön kiszűritek és nincs gáz.Greg Mabint szeptember 22-én igazoltuk a PS-be, és 24-én már pozitív teszttel covid listára került. Ezután az egyik edző, Shane Bowen el se utazott a csapattal, mert covid gyanús lett, majd 27-én jött a meccs, majd 28-a óta megy a sorozatos pozitív tesztelés. Szerintem elég jól össze lehet rakni, hogyan keveredtünk bele a fertőzésbe. Persze el lehetett volna kerülni, ha mondjuk nem megyünk el Minnesotába...Ez oké, de itt a kérdés ki vitte be, és azt miért nem szűrték ki időben? Félreértés ne essék, nem akarom hibáztatni a Titánokat, hogy biztos ők basztak el vmit, de tényleg fura, hogy a többi csapathoz képest a Titans-nél valami nagyon félrement. Persze simán benne van, hogy egész egyszerűen pechük volt, a többi csapatnak pedig szerencséje.Plusz nálunk akkor jelent meg az első pozitív teszt, mikor utaztunk a Vikingshoz. Tehát a játékosok az edzéseken túl össze voltak zárva egy repülőúton, meg valami szállodában is. Így duplán nehéz védekezni a fertőzés ellen.Az érdekes, hogy a falconsnál terrel pozitív lett, el is különítették és nem lett több beteg a csapatban. A titans az no comment, de a pats is igyekszik utánuk. Vajon ez vakszerencse, vagy baszták betartani normálisan az előírásokat?Egy kontaktsportban, egy öltözőben, egy értekezleten hogy tartod be?
peach
Világjárvány van.
Az a kisebbfajta csoda, hogy még nem érintett minden csapat.
Sobri Jóska
Nandito
roberto23
Nandito
roberto23
peterk2005
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a liga mit fog lépni erre. Volt-e valami előzetes terv ilyen esetre is, vagy (ami valószínűbb) ad hoc döntés lesz.
„History is a set of lies agreed upon.”
Maurice Hurst lett pozitív, ő nem volt jelen az említett eseményen.Oké...ma nincs megállás...A Raidersnél volt egy videó, ahol maszk nélkül voltak egy csomóan rendezvényen (pl Carr).
twitter.com/diannaESPN/status/1313815349578657795
Beki
Ha azok közül van a játékos, akkor remélem forfeit/eltiltás lesz, mert clearly megszegték a protokollt.
tenorx