NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Beszéljük inkább a hüvelyg... akarom írni a jaguarsról
Hihetetlen hulladék franchise, bár nagy a verseny a browns-szal és a lions-szal

twitter.com/TomPelissero/status/1206663415558803458

Ezek után ha coughlinnak még holnap munkája van, már az is rég késő

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Nah azért itt durva nevek vannak. Majdnem, mint a régi szép időben amikor cserék is simán bekerültek.

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Pro Bowl nézői szavazás:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon durván teljesítenek az idei újonc WR-ek. Van több is aki már most elit kategóriába sorolható (nyilván McLaurin már most a legjobb WR a ligában). Pedig azért draft előtt nem számított túl erősnek a class. Sűrű volt, a 3. körben is lehetett 1. kör végi elkapót találni annyian voltak, de a teteje nem volt ott.
Sixo
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1206619687775342592?s=19

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
Katonadani, nem tudom olvadod e ezt de nem lenne botorság kicsit alaposabban feltüntetni, hogy a TEd fizetéséről szóló írásod mi alapján készült. Az ugyanis kevés, hogy Adam Schefter szerint, mert olyan, mintha csak az rész lenne onnan, de maga a téma felvetés, ötlet, és a cikk is megvan angolban, láttam magam is...
Bocs, csak a "tisztesség" kedvéért 😉 😊

Szóval ez így nekem plágium kategória.....

www.thescore.com/nfl/news/1905896

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Josh Allen - ha nem egy PO-ba se jutó Jaxben villogna.
Így Gilmore.
Sobri Jóska
Allen még a saját csapatán belül sem a legjobb, Ngakogue jobb játékos nála. De senki nem háboroghatna, ha megkapná a DROY címet. (Nem fogja.)
peterk2005
A DPOY-t nem a legjobb kapja.
Hanem az adott évben legjobb.
Von Miller vagy JJ is sokkal jobb az eddig felmerülteknél. Csak nem idén.
Sobri Jóska
Idénre értettem. Allen a 3. legjobb DE a Jagsban idén.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jól nézem, hogy az nfc rájátszásmezőnyében 2(1) kérdés maradt?
- Ki nyeri az Eastet nyilván
- Illetve, hogy ha a Vikings 2* kikap és a Rams 2* nyer akkor ők vannak bent. Amúgy már senki másnak nincs esélye és ugye ez a forgatókönyv is elég nehezen elképzelhető.
alatriste
Rosszul nezed. Levegoben levo kerdesek meg:
Ki nyeri a Westet?
Ki viszi az elso ketto kiemelest?
undisputedly
*rájátszásmezőnyében. Magyarul abban a tekintetben, hogy melyik 6 csapat lesz érdekelt. Nyilván a kiemelések még teljesen nyitottak de nem is erre vonatkozott a kérdés, hanem szimplán arra, hgoy ki lesz az a 6 csapat aki bejut.

Amúgy espn po machine szerint él az a forgatókönyv, hogy bejuthat még a Rams.
Az East pedig persze a legnagyobb kérdés.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
- Illetve, hogy ha a Vikings 2* kikap és a Rams 2* nyer akkor ők vannak bent. Amúgy már senki másnak nincs esélye és ugye ez a forgatókönyv is elég nehezen elképzelhető.
alatriste
Rosszul nezed. Levegoben levo kerdesek meg:
Ki nyeri a Westet?
Ki viszi az elso ketto kiemelest?
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Így Gilmore.
Sobri Jóska
Allen még a saját csapatán belül sem a legjobb, Ngakogue jobb játékos nála. De senki nem háboroghatna, ha megkapná a DROY címet. (Nem fogja.)
peterk2005
A DPOY-t nem a legjobb kapja.
Hanem az adott évben legjobb.
Von Miller vagy JJ is sokkal jobb az eddig felmerülteknél. Csak nem idén.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Így Gilmore.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Így Gilmore.

több mint 4 éve
Szerintem simán megérdemelné Aaron Donald is. Okés, hogy nincs annyival a többiek előtt, mint az előző években, de azt nem lehet mondani, hogy ha ő kapná akkor az nem lenne megérdemelt. Két nem jó meccsen van túl, de összeségében nagyon jó éve van, simán benne van, hogy ő a legjobb, csak nem annyira látványosan, mint pár éve. JJ Watt-tól vettek el így egyszer DPOY-t, mert bár szerintem ő volt a legjobb, de nem volt annyira domináns magához képest, és inkább más kapta. Nem szabad az ilyent figyelembe venni, hogy visszaesett, és így nem kaphatja meg. Annak kell megkapnia aki a legjobb, teljes mértékben függetlenül a múlttól.
Homérkedem, de én Gilmore-nak adnám. Talán az első Gamecock lenne aki ilyent kap. OROY-t vagy MVP-t se hinném, hogy vittünk volna. (+

Az tetszik hogy a top 5-ben két Steelers is van (akkor is ha 3. meg 5. hely)
tenorx
Lehet soloban leszek a véleményemmel, de nálam a legjobb Steelers védőjátékos nem ők, hanem Cameron Heyward.
Sixo
PFF-nel Donald az ev legjobb vedoje. Amugy en is Gilmorenak adnam.

Mas tema: Suggs-ra a claimeket ma 16 oraig kell leadni (nem tudom melyik idozona, keleti vagy nyugati part, de legkessobb hajnal 1-kor kiderul ki huzza be)

Szerk: @peterk: Igen, amugy felelmetes, hogy mennyire nem beszel rola senki, de hat Arizona ugye kis piac, senkit se erdekel kb.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Csóri Chandler Jones. MIóta Arizona-ba költözött, minden évben kb. 15 sackes átlagot produkál, mellé rengeteg nyomást, forced fumble-t, tackle for loss, stb.. A statokban HOF karriert nyom - majdnem olyan statisztikai karrierje van eddig, mint pl. Demarcus Ware-nek -, és nemhogy DPOY, de még player of the week címeket se kap, és a kutya se beszél tulajdonképpen róla.

Nem gondolom, hogy nyerhetne, de megemlítem, mint az egyik most underrated játékost a ligában. Megérdemli.

Cam Jordan nevét pedig hiányolom a listáról.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Szerintem simán megérdemelné Aaron Donald is. Okés, hogy nincs annyival a többiek előtt, mint az előző években, de azt nem lehet mondani, hogy ha ő kapná akkor az nem lenne megérdemelt. Két nem jó meccsen van túl, de összeségében nagyon jó éve van, simán benne van, hogy ő a legjobb, csak nem annyira látványosan, mint pár éve. JJ Watt-tól vettek el így egyszer DPOY-t, mert bár szerintem ő volt a legjobb, de nem volt annyira domináns magához képest, és inkább más kapta. Nem szabad az ilyent figyelembe venni, hogy visszaesett, és így nem kaphatja meg. Annak kell megkapnia aki a legjobb, teljes mértékben függetlenül a múlttól.
Homérkedem, de én Gilmore-nak adnám. Talán az első Gamecock lenne aki ilyent kap. OROY-t vagy MVP-t se hinném, hogy vittünk volna. (+

tenorx
Lehet soloban leszek a véleményemmel, de nálam a legjobb Steelers védőjátékos nem ők, hanem Cameron Heyward.

több mint 4 éve
Nálam TJ.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Merlin85 Houston Texans 1 407
10 éve volt utoljára CB a DPOY, úgyhogy lassan lehetne megint. De én titkon Wattot várom befutónak 😊

több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 007
Lehet, hogy volt már a téma, nem olvastam vissza sok oldalt, de szerintetek ki lesz a DPOY?
Gilmore, Barrett, Jones esetleg TJ Watt? Remélem nem Donald lesz, idén voltak jobbak nála. Ha Watt lesz, volt már olyan az NFL történelme során, hogy egy testvérpár 2 tagja is DPOY legyen?
Merlin85
Remelem, hogy Gilmore megkapja ami jar neki!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Lehet, hogy volt már a téma, nem olvastam vissza sok oldalt, de szerintetek ki lesz a DPOY?
Gilmore, Barrett, Jones esetleg TJ Watt? Remélem nem Donald lesz, idén voltak jobbak nála. Ha Watt lesz, volt már olyan az NFL történelme során, hogy egy testvérpár 2 tagja is DPOY legyen?
Merlin85
Vegas szerint:
NévPosztCsapatOdds
Stephon GilmoreCBNE+300
Aaron DonaldDTLAR+400
Nick BosaEDGESF+800
TJ WattEDGEPIT+800
Minkah FitzpatrickDBPIT+1000
Khalil MackEDGECHI+1400
Shaquil BarrettEDGETB+1400
Chandler JonesEDGEARI+1600
Jamie CollinsLBNE+1600
Joey BosaEDGELAC+1800

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Merlin85 Houston Texans 1 407

több mint 4 éve
 twitter.com/AlphaByeah/status/1206377531508576257?s=20
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Ennyit tud egy futó 😀
 twitter.com/JoeGoodberry/status/1206434971776356354
dande
Mert a futó cipeli a labdát, az irányító meg dobja. 😊
peterk2005
ja, egy futótól kifejezetten sok szerintem a 9 INT

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Ennyit tud egy futó 😀
dande
Mert a futó cipeli a labdát, az irányító meg dobja. 😊

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyit tud egy futó 😀