NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Azért ez nem semmi

twitter.com/E_Scal/status/1171521100422893573

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.

dande
Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
Btw alázat... számomra az nem az mikor visszakérdezel egy gyalázatos meccs után az újságírónak, hogy " szép teljesítmény egy futótól , nem? " 😊
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A hétvégén 16 QB-nak volt 100-as fölött a klasszikus QB passer ratingje. Ebből 15-nek 110 fölött, 13-nak 120 fölött volt a ratigje. A sort Keenum, Stafford és Dalton zárják.

Itt az ideje ünnepélyesen eltemetni ezt a statisztikát. Szép, hosszú életet megélt, jár neki a hangulatos jazz a temetési meneten. Az utódot egyelőre még nem látni, a következő statisztikai draftra nem látok megfelelő jelöltet érkezni. Amíg nem jön, addig a legvalószínűbb megoldás az lehet, hogy NFL áttér stats by committe-ra.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 426 — #NoStress
Nézzétek: ahhoz képest, hogy kb az volt a jóslat vele kapcsolatban, hogy kb 1 snapet nem fog kezdő QBként játszni a ligában és még JJ is erre hajlott vele kapcsolatban, akinél nagyobb drukkere nem nagyon van közöttünk, akkor szerintem bőven túlteljesített.

Ha pedig azt nézzük, hogy ne 1, nem 2 meccset nyertek vele. Épp Sobrira gondolva: nyertek és ez a lényeg.

Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.

Egy bajom van vele: a Ravenben játszik 😉 (de elismerem, jó helyre került 😊)

Mi innen fotelből, olyan könnyen tudjuk mondani, hogy csak egy meccs volt meg izé meg hozé. Nekünk kb 3 snap se menne...

De ti vagytok a nagy szagértők, én csak egyszerű szurkoló. Ezért kérdeztem plJJt. Most már látom, mehetett volna PMbe😊
dande
Nem kell a jóslatokkal törődni.
Hiszen a jövőt senki se tudhatja, pláne egyetlen játékosra vetítve, ami nem trend vagy millióadatos prognózis.

több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ha akkor kerül a ligába, amikor Tebow, biztos nem feccölnek bele ennyi energiát, szerencséjére viszont nagyot változott az nfl pár év alatt.

Nála jobban most csak Minshew sikerének örülök, óriási sztori az övé és hát kevesebb király van a szakmában, mint Mike Leach (Murray első Cards TD-je is Leach egyik kedvenc játékából született)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nézzétek: ahhoz képest, hogy kb az volt a jóslat vele kapcsolatban, hogy kb 1 snapet nem fog kezdő QBként játszni a ligában és még JJ is erre hajlott vele kapcsolatban, akinél nagyobb drukkere nem nagyon van közöttünk, akkor szerintem bőven túlteljesített.

Ha pedig azt nézzük, hogy ne 1, nem 2 meccset nyertek vele. Épp Sobrira gondolva: nyertek és ez a lényeg.

Egy bajom van vele: a Ravenben játszik 😉 (de elismerem, jó helyre került 😊)

Mi innen fotelből, olyan könnyen tudjuk mondani, hogy csak egy meccs volt meg izé meg hozé. Nekünk kb 3 snap se menne...

De ti vagytok a nagy szagértők, én csak egyszerű szurkoló. Ezért kérdeztem plJJt. Most már látom, mehetett volna PMbe😊

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
JJ, mint fő LamarJ szurkoló, hogy is van ő NFL alkalmassága? 😊 Mit szólsz hozzá?
dande
Azért ne egy meccsből...
Sobri Jóska
Azért ez már nem egy meccs.....
dande
De egy meccs, bár ez kétségtelenül pofásan nézett ki. Kíváncsi vagyok, ez lesz-e a trend, vagy az előző idénybeli énje jön újra elő
Wyatt
Tavaly a Billst pakolták meg 47-3-ra az első fordulóban. Aztán a másodikban kikaptak a Bengalstól, A trendet követve még az első 8 fordulóban nullázni fogják mondjuk a Cardinalst, kikapnak a Steelerstől, Bengalstól és Chiefstől, de idegenben verik a Seahawkst. Aztán jön a bye, és onnantól RGIII-al végignyerik a szezont.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 304 — Whoops, looks like something went wrong.
JJ, mint fő LamarJ szurkoló, hogy is van ő NFL alkalmassága? 😊 Mit szólsz hozzá?
dande
Azért ne egy meccsből...
Sobri Jóska
dande
De egy meccs, bár ez kétségtelenül pofásan nézett ki. Kíváncsi vagyok, ez lesz-e a trend, vagy az előző idénybeli énje jön újra elő
Wyatt
Igen, pofasan, de igazabol sokat nem lehet leszurni belole, mert hogy ez a Miami valami szegyen es gyalazat modon tankol, az is biztos. Azt nem tudom elhinni, hogy alapvetoen ennyire szar csapat ez.

több mint 5 éve
Hát márpedig én egy meccs alapján is biztos vagyok benne, hogy Lamarr nem fog 330 yardot passzolni (17 passzból) és 5TD-t kiosztani mecsenként. De többet fog futni 6 yardnál!

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
dande
Azért ne egy meccsből...
Sobri Jóska
dande

több mint 5 éve
dande
Azért ne egy meccsből...
Sobri Jóska
dande
De. Ez pont egy meccs volt. Nem fél éve írtad ezt.
Sobri Jóska
Mondja ezt aki Minshawt új Bradynak kiáltja ki hagyjuk...... Nem téged kérdeztelek 😊
dande
Finlayt. Ő tiszta Brady 2.0.
Minshew csak a kedvenc csapatomban játszik, akiknek vannak pesszimizmusra hajlamosult szurkolói, nekik keresem mindig az optimista megközelítéseket.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Azért ne egy meccsből...
Sobri Jóska
dande
Sobri Jóska
Mondja ezt aki Minshawt új Bradynak kiáltja ki hagyjuk...... Nem téged kérdeztelek 😊
több mint 5 éve
dande
Azért ne egy meccsből...
Sobri Jóska
dande

több mint 5 éve
dande
Azért ne egy meccsből...
Sobri Jóska
több mint 5 éve
dande
Azért ne egy meccsből...

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Továbbra sem figyeltek, már nincs nálunk Mankins...
Wyatt
Szerencsétlen Mankins. Egy all pro játékos volt, de annyit kering. ez a kép a neten, hogy ez fog ráégni. 😀

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

shawnka
 twitter.com/DrawPlayDave/status/1170377823241900032?s=19

😀 adnam ha igy alakulna
Borbinho
Továbbra sem figyeltek, már nincs nálunk Mankins...

több mint 5 éve
Ajayival nem tudom mi lehet. Már tavasszal járta a csapatokat, feltételezem nem járta volna, ha nem gondolja úgy, hogy megmutatható állapotban van. Ehhez képest most sincs csapata, pedig volt pár RB needes csapat a cutok után. Nem néz ki jól, mert ha egészséges lenne, kizártnak tartom, hogy ne szedte volna fel valaki.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Berry vissza fog vonulni.
Stez
Nála sajnos tényleg ez a legvalószínűbb opció. Na érte nagyon nagy kár.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Berry vissza fog vonulni.

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Az olyan játékosok, mint Eric Berry, Nick Perry, Wilkerson, Ajayi, Gaines... Találhat még csapatot? Illetve szerintem nem rossz játékosok. Miért nincs csapatuk még? Elképzelhető, hogy őket többet nem látjuk a pályán?
Vass49ers
Hosszú a szezon és sok lesz sajnos a sérült. Ezért lesz belőlük olyan, akit majd leigazolnak, főleg, hogy a 2. héttől nem kell garantált szerződést adni nekik.
iktriad
Feltételezem arra gondolsz, hogy első körös játékosok és miért nem csapnak le rájuk. Ezek között sok volt a sérülés, sőt pl Wilkersonnal season ending boka stb. Amit iktriad írt az így van, de véleményem szerint elsősorban a medical staff fog dönteni bevállalhatók vagy nem.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az olyan játékosok, mint Eric Berry, Nick Perry, Wilkerson, Ajayi, Gaines... Találhat még csapatot? Illetve szerintem nem rossz játékosok. Miért nincs csapatuk még? Elképzelhető, hogy őket többet nem látjuk a pályán?
Vass49ers
Hosszú a szezon és sok lesz sajnos a sérült. Ezért lesz belőlük olyan, akit majd leigazolnak, főleg, hogy a 2. héttől nem kell garantált szerződést adni nekik.
több mint 5 éve
Vass49ers San Francisco 49ers Clemson Tigers 37
több mint 5 éve
batyu New England Patriots 630
mindenszóvicchülye mottó jegyében csak annyit jegyeznék meg, hogy Tamparinget legutóbb Gruden követett el 2003 januárjában
batyu
tamperinget mindenki kovet el, csak a nagyjat nem buntetik erte
Stez
Super Bowl XXXVII - Tampa Bay Buccaneers vs. Oakland Raiders - January 26th, 2003

TampAring ééérteed... és egyúttal mindenkitől itt kérek elnézést!