NFL csevegő
82 feliratkozó
26 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Aranyos mikor még teljesen elfogadott processek sincsenek a liga és az NFLPA között. 😀twitter.com/TomPelissero/status/1284495775129645057
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/egyesult-allamok-a-redskins-utan-az-eskimos-is-nevet-valthat-2773349Elmondtam a véleményem magamban (sok köszönet nem volt benne, káromkodás annál több)!
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/egyesult-allamok-a-redskins-utan-az-eskimos-is-nevet-valthat-2773349

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Biztos szar dolog, ha egy 14 éve futó műsorát bukja egy csati, de ez egy picit rossz volt Bazskától.Egyébként talán egyedül a BK fut ennyi ideje egy helyen, szerintem nem magazinműsor ennyi ideje nem volt egy helyen sehol. Ha látható helyen van, akkor nem zavar a váltás 😊 De elégedett akkor leszek ha tényleg jön a HD!
több mint 5 éve
Szerintem is egy sértett, tőle szokatlan videó ez. Jó nagy fos.www.youtube.com/watch?v=jKmicAGjQpgAz elején - bár burkoltan és cizelláltan - de kőkemény beszólogatás megy mind az Arena, mind az index felé, pedig Bazskától idegen ez a style.
par jo dolog elhangzik arrol is, hogy miert kerult at oda.
ZoliMP
Fast Willie
Bár az index valóban szokásos indexes módon, felszínesen, csúsztatásokkal tálalta, de a Network4-ről úgy beszél, mintha gonosz erők műve lenne az AMC lúzersége.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=jKmicAGjQpgAz elején - bár burkoltan és cizelláltan - de kőkemény beszólogatás megy mind az Arena, mind az index felé, pedig Bazskától idegen ez a style.
par jo dolog elhangzik arrol is, hogy miert kerult at oda.
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
www.youtube.com/watch?v=jKmicAGjQpgpar jo dolog elhangzik arrol is, hogy miert kerult at oda.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
A pozitív tesztet produkáló játékosok 3 hétre IR-re kerülnek.
több mint 5 éve
az évtized domináns védelmeiDefensive performance doesn't typically carry over year-to-year at the same level as offensive performance, but there are undoubtedly still teams who saw protracted defensive success (or lack thereof) in the last decade. pic.twitter.com/jInKKgmUC6
— Anthony Reinhard (@reinhurdler) July 14, 2020
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=2-2K4qOlbdY
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
Nezettseg szempontjabol ertettem.de egy nfl, nhl, championship, indy car nem uti a bundas, forma 1 , nb 1 ,premier league stb szintet.itt mire gondolsz "nem üti meg a szintet" alatt? népszerűség/nézőszám, minőség v valami más?
ZoliMP
JSanyo
több mint 5 éve
de egy nfl, nhl, championship, indy car nem uti a bundas, forma 1 , nb 1 ,premier league stb szintet.itt mire gondolsz "nem üti meg a szintet" alatt? népszerűség/nézőszám, minőség v valami más?
ZoliMP
több mint 5 éve
Sport tv "elgyászolási folyamatának" részeként a 2017s SBt nézem 😉 😛
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
Amugy nem hiszem h ne lenne majd minden szolgaltatonal.a legnagyobb jogok eladva, ergo olyan megautokartya nincs a kezukben.ha kijovunk az nfl-es buborekbol illetve lattunk par cikket eme temaban tudhatjuk h meg az nb1 is tobb embert ultet le mit par top ligas meccs.az arena most epitkezik, meg 1 csatorna ahol lehet bambulni de egy nfl, nhl, championship, indy car nem uti a bundas, forma 1 , nb 1 ,premier league stb szintet.Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Érdeklődtem telefonon a helyi kábelszolgáltatómnál, ahol azt mondták, hogy ha csak pár évre (3-at mondott a csaj), akkor esélytelen, hogy berakják a csomagba, max valami külön előfizetéssel, mint as HBO-t vagy a Cinemaxot vagy a DigiFilmet.
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
- Kedves Mama, szeptembertől február elejéig nem tudjuk látogatni!
csi77
több mint 5 éve
Egy pillanatra azt hittem Luck tábornok kezdett el újra levelezni az anyjával. 😊-Kedves Mama, szeptembertől február elejéig csak a lánya és a gyerekek tudják látogatni!Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Érdeklődtem telefonon a helyi kábelszolgáltatómnál, ahol azt mondták, hogy ha csak pár évre (3-at mondott a csaj), akkor esélytelen, hogy berakják a csomagba, max valami külön előfizetéssel, mint as HBO-t vagy a Cinemaxot vagy a DigiFilmet.
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
csi77
thank me later
briareos
több mint 5 éve
-Kedves Mama, szeptembertől február elejéig csak a lánya és a gyerekek tudják látogatni!Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
csi77
thank me later
több mint 5 éve
Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Oké, megbeszéltük, csak - ha szabad kérnem - lehetőleg ne Packers-meccsre ugorjanak be.Nem bírósztrájk. Boger, Blakeman, Hochuli Jr és még pár zebra és csapata COVID-osak lesznek és kell pár ember, aki beugrik helyettük. Olyan, aki már rendelkezik NFL tapasztalattal. 😊Igen, nagyon hiányzik már egy kis bírósztrájk. Úgy is mondhatnám, más se hiányzik.Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
sport365.hu/csapatsportok,egyeb,a-halal-torkabol-mentett-meg-egy-kisfiut-az-egykori-amerikaifutball-jatekos,127204
(Nem tudtam eldönteni, melyik topikba tegyem be.)
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza
iktriad
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Nem bírósztrájk. Boger, Blakeman, Hochuli Jr és még pár zebra és csapata COVID-osak lesznek és kell pár ember, aki beugrik helyettük. Olyan, aki már rendelkezik NFL tapasztalattal. 😊Igen, nagyon hiányzik már egy kis bírósztrájk. Úgy is mondhatnám, más se hiányzik.Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
sport365.hu/csapatsportok,egyeb,a-halal-torkabol-mentett-meg-egy-kisfiut-az-egykori-amerikaifutball-jatekos,127204
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
Igen, nagyon hiányzik már egy kis bírósztrájk. Úgy is mondhatnám, más se hiányzik.Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza
több mint 5 éve
Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
Jogos!😊mert amúgy mióta dobnak incomplete passzra sárga zászlót?Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Black_Adder
több mint 5 éve
Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
több mint 5 éve
mert amúgy mióta dobnak incomplete passzra sárga zászlót?Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear