NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
roncsderbi csoport... ahamAkkor most keressünk egy jelzőt az NFC North, NFC East csoportoknak is
twitter.com/bostonsportsinf/status/1160231159667855363
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azert ez a mindig kiderul reszbol ajanlanam megnezni az elmult x evben hol huztak ezek a csapatok es hol masik csoportokei, mert egeszen meglepo dolgok jonnek ki 😊Nekunk az elso honapban szokott docogni a gepezet, most ez eddig elmaradt, nekem nem is hianyzik persze :d de ugy kalkulaltam, hogy ott meg nem lesz popec az o, a d ott eros lesz es ha tud futni a Bills, baj lehet. De nekem csak jo a w
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Én mondjuk pont a Bills otthonában kalkuláltam vereséggel, de legyen úgy. Amúgy a Lions–Chiefs is jó lehetTényleg nem kötözködni akarok...
Wyatt
De annyira vicces ez a hozzáállás ehhez a roncsderbi csoporthoz amiben vagytok. 😀
A Dolphins-Bills-Jets trióból az utóbbi 5-6 évben legalább kettő csapatról minden évben kiderül hogy bottom 5, és általában sima 5-1 el hozzátok a csoportmeccseket (6-0 lenne az, de Miamiban valahogy mindig kedvetek támad szopni 😀), ehhez képest mindig annyira bizonygatjátok, hogy nagyon kemény a csoport, meg karcolnak a csoportmeccsek... de én ezt valahogy nem látom.
Egyszer hozzatok csoporton belül egy 3-3-at, és mea culpázok majd.
Én szeretem ha megvan az alázat az ellenfelek iránt, és nálatok megvan, de azért ne essünk át a lovon se.
Ez a roncsderbi csoport, rengeteg balfaszkodással a fent említett trióban, és gyakorlatilag évek óta instant PO részvétellel a 4. csapat számára.
Korszakos csapat vagytok, idén is minimum top2 (1?), és akkor is az lesztek ha a csoportban nem kell megharcolni a PO részvételért, mert jelenleg nem kell. De ez semmit nem von le az érdemeitekből!
A pszihológusok szerint szembe kell nézni a tényekkel, még ha fájnak is, szóval ezt vegyük alapul, és ne várjunk L-t minden csoportmeccs előtt, mert idén is 6-0 hoz lesz közel a mérleg, köszi!
Ui: Tényleg no offense, téged szeretlek! 😊
több mint 5 éve
Kampman
28 323
A 2007-es meccsüket úgyse fogja überelni.lesz dolphins-steelers MNF is, az lesz a csemege 😀na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólEz érthető. Közel, s távol az egyetlen Pats meccs ahol ellenfél is lesz, inkább ezt, mint a többit.
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
19:00-Patriots-at-Bills
22:25-Vikings-at-Bears
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
(Amúgy a Bengals-Steelers helyett is inkább megnéznék egy Ravens-Brownst, ha már AFC észak. De az MNF, áprilisban még jó ötletnek látszott. 😀)
peterk2005
braxa88
több mint 5 éve
Jah bocs, azt hittem azért mert mindkét csapat szar.miami miatt leginkább.Azért ennyire nem vagyunk szarok 😀lesz dolphins-steelers MNF is, az lesz a csemege 😀na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólEz érthető. Közel, s távol az egyetlen Pats meccs ahol ellenfél is lesz, inkább ezt, mint a többit.
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
(Amúgy a Bengals-Steelers helyett is inkább megnéznék egy Ravens-Brownst, ha már AFC észak. De az MNF, áprilisban még jó ötletnek látszott. 😀)
peterk2005
braxa88
Jók se, de cmon 😀
tenorx
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
miami miatt leginkább.Azért ennyire nem vagyunk szarok 😀lesz dolphins-steelers MNF is, az lesz a csemege 😀na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólEz érthető. Közel, s távol az egyetlen Pats meccs ahol ellenfél is lesz, inkább ezt, mint a többit.
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
peterk2005
braxa88
Jók se, de cmon 😀
tenorx
több mint 5 éve
Azért ennyire nem vagyunk szarok 😀lesz dolphins-steelers MNF is, az lesz a csemege 😀na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólEz érthető. Közel, s távol az egyetlen Pats meccs ahol ellenfél is lesz, inkább ezt, mint a többit.
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
peterk2005
braxa88
Jók se, de cmon 😀
több mint 5 éve
Willie Parker
15 383
Azt még én sem fogom néznilesz dolphins-steelers MNF is, az lesz a csemege 😀na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólEz érthető. Közel, s távol az egyetlen Pats meccs ahol ellenfél is lesz, inkább ezt, mint a többit.
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
peterk2005
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
lesz dolphins-steelers MNF is, az lesz a csemege 😀na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólEz érthető. Közel, s távol az egyetlen Pats meccs ahol ellenfél is lesz, inkább ezt, mint a többit.
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
peterk2005
több mint 5 éve
na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólEz érthető. Közel, s távol az egyetlen Pats meccs ahol ellenfél is lesz, inkább ezt, mint a többit.
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jogos a Pats élőzés, senki sem maradhat le az első meccsről, amit csak 30-as pontkülönbséggel húznak be.18+ a spread?
Vagy reménykednek benne, hogy Antonio Brown elkapja Erin Andrews-t az orvosi sátor mögött.
Tony Adams
több mint 5 éve
ha Newton helyén tényleg Kyle Allen kezd, akkor a következő fordulóban 7 Air Raid rendszerből érkező QB a no. 1., ez lett a jövőkép 😊Basszus még el is számoltam: KILENC! irányító
r.baggio
Mahomes, Murray, Mayfield, Goff, Rudolph, Keenum, Minshew, Falk, Allen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Jogos a Pats élőzés, senki sem maradhat le az első meccsről, amit csak 30-as pontkülönbséggel húznak be. Vagy reménykednek benne, hogy Antonio Brown elkapja Erin Andrews-t az orvosi sátor mögött.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én mondjuk pont a Bills otthonában kalkuláltam vereséggel, de legyen úgy. Amúgy a Lions–Chiefs is jó lehetValóban Pats-Bills rekord alapján, de szerintem idén a Pats mindenkit bucira fog verni.na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólHelyes, mondjuk ebből a sorból eléggé egyértelmű is volt, pláne, ha a Bills hozza a papírformát a Bengals ellen és akár két 3–0-s csapat is lehet
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
Atlanta Falcons–Tennessee Titans
Baltimore Ravens–Cleveland Browns
Buffalo Bills–New England Patriots
Detroit Lions–Kansas City Chiefs
Houston Texans–Carolina Panthers
Indianapolis Colts–Oakland Raiders
Miami Dolphins–Los Angeles Chargers
New York Giants–Washington Redskins
Wyatt
Játék alapján talán Baltimore-Cleveland.
tenorx
több mint 5 éve
Valóban Pats-Bills rekord alapján, de szerintem idén a Pats mindenkit bucira fog verni.na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólHelyes, mondjuk ebből a sorból eléggé egyértelmű is volt, pláne, ha a Bills hozza a papírformát a Bengals ellen és akár két 3–0-s csapat is lehet
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
Wyatt
Játék alapján talán Baltimore-Cleveland.
több mint 5 éve
Kerdes nelkul Colts–Raiders.na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólHelyes, mondjuk ebből a sorból eléggé egyértelmű is volt, pláne, ha a Bills hozza a papírformát a Bengals ellen és akár két 3–0-s csapat is lehet
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólHelyes, mondjuk ebből a sorból eléggé egyértelmű is volt, pláne, ha a Bills hozza a papírformát a Bengals ellen és akár két 3–0-s csapat is lehet
Week 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
na de nyugi 4.héten már bills-pats lesz 19.00tólWeek 4:
TNF-Eagles-at-Packers
SNF-Cowboys-at-Saints
MNF-Bengals-at-Steelers
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
lehet ezen röhögni, de már az is érthetetlen hogy a pats meccset akarták alapból.twitter.com/galuskahulud/status/1173888003372126208😀 😀 😀 😀 😀
Tony Adams
Wyatt
braxa88
Ez a lényeg. Breakingként reklámozni, hogy mit adnak másnap felvételről, amikor akit már érdekelt, úgyis látta, nekem eléggé megmosolyogtató.Igazi pecces csak januarban kezd meccset nezni.Igazi pecces streamen élőben nézi meg ezt a meccset és nem másnak felvételről 😉
PM_the_sheriff
Egon bá
A Chiefs–Ravens meg persze no brainer lenne, ha élőben adnának valamit
több mint 5 éve
Igazi pecces csak januarban kezd meccset nezni.Igazi pecces streamen élőben nézi meg ezt a meccset és nem másnap felvételről 😉
PM_the_sheriff
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
De, a Sport Tv-n tudtommal a Pats az, es a Pats-meccseket nezik a legtobben. De a gifem igazabol a temanak szolt, ami az elmult evek alatt igen unalmassa valt mar.Amugysem a pecc a legnezetebb csapat. Igazi pecces csak januarban kezd meccset nezni.Így van, minek a legnézettebb csapat meccsét adni!?! #nempénzértcsinálunksportcsatornatlehet ezen röhögni, de már az is érthetetlen hogy a pats meccset akarták alapból.twitter.com/galuskahulud/status/1173888003372126208😀 😀 😀 😀 😀
Tony Adams
Wyatt
braxa88
vpi
Stez
PM_the_sheriff
több mint 5 éve
PM_the_sheriff
1 155
Amugysem a pecc a legnezetebb csapat. Igazi pecces csak januarban kezd meccset nezni.Így van, minek a legnézettebb csapat meccsét adni!?! #nempénzértcsinálunksportcsatornatlehet ezen röhögni, de már az is érthetetlen hogy a pats meccset akarták alapból.twitter.com/galuskahulud/status/1173888003372126208😀 😀 😀 😀 😀
Tony Adams
Wyatt
braxa88
vpi
Stez
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
A kiemelt részre utaltamÍgy van, minek a legnézettebb csapat meccsét adni!?! #nempénzértcsinálunksportcsatornatlehet ezen röhögni, de már az is érthetetlen hogy a pats meccset akarták alapból.twitter.com/galuskahulud/status/1173888003372126208😀 😀 😀 😀 😀
Tony Adams
Wyatt
braxa88
vpi
Stez
több mint 5 éve
Így van, minek a legnézettebb csapat meccsét adni!?! #nempénzértcsinálunksportcsatornatlehet ezen röhögni, de már az is érthetetlen hogy a pats meccset akarták alapból.twitter.com/galuskahulud/status/1173888003372126208😀 😀 😀 😀 😀
Tony Adams
Wyatt
braxa88
vpi
több mint 5 éve
Így van, minek a legnézettebb csapat meccsét adni!?! #nempénzértcsinálunksportcsatornatlehet ezen röhögni, de már az is érthetetlen hogy a pats meccset akarták alapból.twitter.com/galuskahulud/status/1173888003372126208😀 😀 😀 😀 😀
Tony Adams
Wyatt
braxa88