NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
10-7-1. Tíz nyert, 7 kikapott, 1 döntetlen. (Közben 18-an lettek, bekerültek a hétfő esti eredmények is.)A hétvégén 16 QB-nak volt 100-as fölött a klasszikus QB passer ratingje. Ebből 15-nek 110 fölött, 13-nak 120 fölött volt a ratigje. A sort Keenum, Stafford és Dalton zárják.A 16-ból mennyi nyert meccset is?
Itt az ideje ünnepélyesen eltemetni ezt a statisztikát. Szép, hosszú életet megélt, jár neki a hangulatos jazz a temetési meneten. Az utódot egyelőre még nem látni, a következő statisztikai draftra nem látok megfelelő jelöltet érkezni. Amíg nem jön, addig a legvalószínűbb megoldás az lehet, hogy NFL áttér stats by committe-ra.
peterk2005
🤘gaben🤘
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A hétvégén 16 QB-nak volt 100-as fölött a klasszikus QB passer ratingje. Ebből 15-nek 110 fölött, 13-nak 120 fölött volt a ratigje. A sort Keenum, Stafford és Dalton zárják.A 16-ból mennyi nyert meccset is?
Itt az ideje ünnepélyesen eltemetni ezt a statisztikát. Szép, hosszú életet megélt, jár neki a hangulatos jazz a temetési meneten. Az utódot egyelőre még nem látni, a következő statisztikai draftra nem látok megfelelő jelöltet érkezni. Amíg nem jön, addig a legvalószínűbb megoldás az lehet, hogy NFL áttér stats by committe-ra.
peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
szabadon lehet amúgy az fk-ra jelentkezni cikkírónak, és szerintem azt is le lehet velük beszélni, hogy patreonos blokk mögé kerüljön az adott írásmondom mindezt annak tudatában, hogy én is úgy vélem, kezdenek ingoványos talajon járni pl. nyilvánvalóan olyan playelemzések fizetőssé tételével, melyek alapvetően nem saját kútfőből jönnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Viccnek szántad, de valóban. Szerintem igény is lenne rá. Komolyan mondom.
Fiatal voltam és balga.
(Ritkán akarok elolvasni FK-s cikket, erre pénzt kérnek érte.)
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
De. Jött. 😊Mert már egy hete nem jöttél semelyik topicba lángpallosú lovagként megvédeni a Pats-et valami tök indifferens témában. Már én is aggódtam érted. 😊Már hiányoltalak, hiszen vagy egy hete nem szóltál be. Minden rendben? 😊Szerencsére nem kellett szóba hoznunk, itt vagy nekünk erre Te. 😊Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
Btw alázat... számomra az nem az mikor visszakérdezel egy gyalázatos meccs után az újságírónak, hogy " szép teljesítmény egy futótól , nem? " 😊
gordon
Mit kellett volna csinálnia ? Elnézést kérni ?
Toca
Remélem, ez így is marad, ha esetleg egy másik csapat csinál ilyet megint :d
Wyatt
somoskovig
Wyatt
somoskovig
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Én azt honnan tudhatnám?Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Vajon minden fizetős cikknél megbotránkozik valaki, hogy vannak nem ingyenes tartalmak az interneten?
Fiatal voltam és balga.
Bazzani
Toca
több mint 5 éve
Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Vajon minden fizetős cikknél megbotránkozik valaki, hogy vannak nem ingyenes tartalmak az interneten?
Fiatal voltam és balga.
Bazzani
Szerkesztette: Toca
több mint 5 éve
Azt se gondoltuk, hogy az OPoW 1.héten Dakota meg Lamar lesz...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Fiatal voltam és balga.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na ezt inkább PM-benMert a Patset annyira védeni kellene bárhol is :DAkkó' minek csinálod? 😊
Az a lényeg, hogy élvezed ezt 😊
Wyatt
somoskovig
több mint 5 éve
Mert a Patset annyira védeni kellene bárhol is :DAkkó' minek csinálod? 😊
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mert a Patset annyira védeni kellene bárhol is 😀Mert már egy hete nem jöttél semelyik topicba lángpallosú lovagként megvédeni a Pats-et valami tök indifferens témában. Már én is aggódtam érted. 😊Már hiányoltalak, hiszen vagy egy hete nem szóltál be. Minden rendben? 😊Szerencsére nem kellett szóba hoznunk, itt vagy nekünk erre Te. 😊Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
Btw alázat... számomra az nem az mikor visszakérdezel egy gyalázatos meccs után az újságírónak, hogy " szép teljesítmény egy futótól , nem? " 😊
gordon
Toca
Wyatt
somoskovig
Wyatt
somoskovig
több mint 5 éve
Mert már egy hete nem jöttél semelyik topicba lángpallosú lovagként megvédeni a Pats-et valami tök indifferens témában. Már én is aggódtam érted. 😊Már hiányoltalak, hiszen vagy egy hete nem szóltál be. Minden rendben? 😊Szerencsére nem kellett szóba hoznunk, itt vagy nekünk erre Te. 😊Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
gordon
Toca
Wyatt
somoskovig
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Már hiányoltalak, hiszen vagy egy hete nem szóltál be. Minden rendben? 😊Szerencsére nem kellett szóba hoznunk, itt vagy nekünk erre Te. 😊Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
gordon
Toca
Wyatt
somoskovig
több mint 5 éve
Szerencsére nem kellett szóba hoznunk, itt vagy nekünk erre Te. 😊Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
gordon
Toca
Wyatt
több mint 5 éve
Ha ez vígasztal engem rettenetesen felkúrt.Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
gordon
Toca
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
gordon
Toca
több mint 5 éve
De mi van, ha ilyen nyúl? 😮Eléggé unatkozok, és pont arra gondoltam, hogy bekattintok a Ravens szobába, és beírom, hogy Lemar egy RB. 😀Szerintem nyúl vagy.
Csak előtte még be kell ugranom a CBA-ba egy csomag mikrós popcornért.
akdestroyer
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=NXAAYwsNr6Q
több mint 5 éve
Eléggé unatkozok, és pont arra gondoltam, hogy bekattintok a Ravens szobába, és beírom, hogy Lemar egy RB. 😀Lemar az Atletico középpályása de az inkább a Soccer topikba illene
akdestroyer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Eléggé unatkozok, és pont arra gondoltam, hogy bekattintok a Ravens szobába, és beírom, hogy Lemar egy RB. 😀Szerintem nyúl vagy.
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Eléggé unatkozok, és pont arra gondoltam, hogy bekattintok a Ravens szobába, és beírom, hogy Lemar egy RB. 😀 Csak előtte még be kell ugranom a CBA-ba egy csomag mikrós popcornért.
több mint 5 éve
Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
gordon