NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Tebow még nem is volt 😊
NB2
Asse, hogy ki a goat 😊
warr_b
Miért, erről volt vita valaha?

P.Manning, nyílván.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 24 156 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tebow még nem is volt 😊
NB2
Asse, hogy ki a goat 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez ilyenkor mindig kicsit időutazás, minden évben lefutjuk ezeket a köröket. A miért a Pats meccs van a TV-ben és miért nem Titans vagy Bills téma volt már?
gabokocka
Soha nem felejtem el, hogy 2007-ben egy már előre is teljesen nyilvánvalóan blowout Pats - Redskins meccset adott a sporttv az azzal egyidőben zajló, remek meccset hozó Bucs-Jags összecsapás helyett. Akkor is napokon át ment a szentségelés az akkori topikban | (és milyen jogosan) |
Kampman
Emlékszem 17-3-ról fordított a Jeff Garcia vezette Bucs és egy Quinn Gray(az amúgy nagyon tartós Garrard éppen sérült volt) -> Matt "Coke Zero" Jones TD-vel és Scobee extra pontjával nyertünk 1 ponttal.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tebow még nem is volt 😊
NB2
Már igen 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 945 — nabege2@yahoo.com
Tebow még nem is volt 😊
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
És ha végig értünk az összes botond témán, soroljuk fel mindet még egyszer. Nehogy egy is kimaradjon.
peterk2005
 coub.com/view/72yv9
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt csak így ideteszem. Idén a zebráknak lézerebb a szeme:

De ez az izgibb inkább. Addig oké, hogy 2mp-től felfelé fokozatosan nő a befújt holdingok száma. De 2mp alatt hogy? Ezt már díjazni kéne, emberes dolog 1mp alatt fel is állni, és holdingot is csinálni. A fél másodperces meg már egyenesen bravúr.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
Ez ilyenkor mindig kicsit időutazás, minden évben lefutjuk ezeket a köröket. A miért a Pats meccs van a TV-ben és miért nem Titans vagy Bills téma volt már?
gabokocka
Soha nem felejtem el, hogy 2007-ben egy már előre is teljesen nyilvánvalóan blowout Pats - Redskins meccset adott a sporttv az azzal egyidőben zajló, remek meccset hozó Bucs-Jags összecsapás helyett. Akkor is napokon át ment a szentségelés az akkori topikban | (és milyen jogosan) |
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Szerintem írjátok meg sms-ben egymásnak, meg Galuskának is. Csaló Pats! Köcsög Goodell!

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem haladjunk😉 😛
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
És ha végig értünk az összes botond témán, soroljuk fel mindet még egyszer. Nehogy egy is kimaradjon.
peterk2005
valójában a témák felsorolása az egyik téma...
Black_Adder
Felesleges, mindig van elég Jax, Colts és Pats téma bármellik topikba s a többire ott van AnytoninoBran.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
peterk2005
valójában a témák felsorolása az egyik téma...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve

több mint 5 éve
batyu New England Patriots 630
gabokocka
Én a Pats első idei vereségét várom, hogy meg tudjuk beszélni a hogy lett vége a dinasztiának/égett ki Brady, témát.
De a Flacco elit/nem elit kérdést is felmelegíthetnénk, mert nagyon hiányzik már.
😥
akdestroyer
Esetleg Ricsi közvetítéseit is fikázhatnánk egy kicsit
vpi
Az FK meg fizetős lett! De kérdem én, fizetni ezért, hogy gondolják ezt?

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot
gabokocka
Én a Pats első idei vereségét várom, hogy meg tudjuk beszélni a hogy lett vége a dinasztiának/égett ki Brady, témát.
De a Flacco elit/nem elit kérdést is felmelegíthetnénk, mert nagyon hiányzik már.
😥
akdestroyer
Esetleg Ricsi közvetítéseit is fikázhatnánk egy kicsit
több mint 5 éve
gabokocka
😥

több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Már csak a "college offense-ek soha nem működnek hosszabb távon az nfl-ben" vitát kell újrajátszani és minden a helyére kerül

Oh, wait...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
roncsderbi csoport... aham

Akkor most keressünk egy jelzőt az NFC North, NFC East csoportoknak is
ZERO_L
Tényleg nem feszkózni akartam, de hát most minek hívjam?
Bakker, tavaly a csoportotok 3 bottom 10-es csapatot adott.

Igen, tudom a Miami 13. lett, de állapodjunk meg abban hogy erősen felülteljesítettek, az is egy bottom 10 roster volt.

Pl az ellenetek behúzott Miami Miracle is az 1000ből 1x kategória volt, papíron mégis oda került az 1-0.
De kb annyit számított, ming a ZTE egygólos győzelme a Untied ellen.
akdestroyer
Ilyen alapon akkor elmondhatjuk a másik 30 csapatra is, hogy volt bemákolt győzelme😊
Idén valóban úgy néz ki, hogy gyenge a csoportunk, de az előző években simán hoztak egy közepes szintet. A pats meg tokkal vonóval kiemelkedett az egész mezőnyből, soha nem azért voltak a PO-ba, mert gyenge volt a csoportjuk!
NB2
Valóban, de a PO-ban végig hazai pályához jól jön a gyengébb csoport.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 945 — nabege2@yahoo.com

ZERO_L

Igen, tudom a Miami 13. lett, de állapodjunk meg abban hogy erősen felülteljesítettek, az is egy bottom 10 roster volt.

Pl az ellenetek behúzott Miami Miracle is az 1000ből 1x kategória volt, papíron mégis oda került az 1-0.
akdestroyer
Ilyen alapon akkor elmondhatjuk a másik 30 csapatra is, hogy volt bemákolt győzelme😊
Idén valóban úgy néz ki, hogy gyenge a csoportunk, de az előző években simán hoztak egy közepes szintet. A pats meg tokkal vonóval kiemelkedett az egész mezőnyből, soha nem azért voltak a PO-ba, mert gyenge volt a csoportjuk!
több mint 5 éve
Pont a Patriots győzelmi mutatója a legobjektívabb mérőszám ez esetben, valóban. Nem pl. az h az adott időszakban mely div hányszor adott wild card csapatot.
empty taxi
Egyébként ebben az esetben valóban. Ha átgondolod ez mutatja meg ténylegesen, hogy a csoportjuk milyen a többi csoporthoz képest a Pats ellen, mivel ugye mindig a sima 6-0 szokott lenni az argument (vagy 5-1). De ha a többi csoportot is így hozzák, akkor nem igazán van miről beszélni.tenorx
És akkor mi van, ha ez a másik 31 csapat többségére ugyanígy igaz? Azaz, a divízión kívüli mérlegük - nagyjából - megegyezik a divízión belüli mérleggel? Akkor meglepődünk? 😊 (Megsúgom, ez a helyzet. Mégpedig azért, mert ez a statisztika - néhány devianciától eltekintve - az adott csapatról mond inkább valamit, a divíziókról nem. Főleg nem divízió vs divízió összehasonlításban. Utóbbiról mozgó átlagolásos vagy analitikus trendszámításos módszerrel lehet információt nyerni. Már, ha sima W/L alapon érdemes nekiállni egyáltalán. Szerintem nem is érdemes, - több adat kell a véletlen hatások kiszűréséhez -, de ez mindegy is. Egyébként ha akad itt profi buki vagy fogadásokból élő, ő tudja, hogy miisez mert használja. 😊)
peterk2005
én látom a lehajló ágat, Peyton Manningnek hívják
sutianap
Nem, de nem kapisgálsz messze. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Pont a Patriots győzelmi mutatója a legobjektívabb mérőszám ez esetben, valóban. Nem pl. az h az adott időszakban mely div hányszor adott wild card csapatot.
empty taxi
Egyébként ebben az esetben valóban. Ha átgondolod ez mutatja meg ténylegesen, hogy a csoportjuk milyen a többi csoporthoz képest a Pats ellen, mivel ugye mindig a sima 6-0 szokott lenni az argument (vagy 5-1). De ha a többi csoportot is így hozzák, akkor nem igazán van miről beszélni.tenorx
És akkor mi van, ha ez a másik 31 csapat többségére ugyanígy igaz? Azaz, a divízión kívüli mérlegük - nagyjából - megegyezik a divízión belüli mérleggel? Akkor meglepődünk? 😊 (Megsúgom, ez a helyzet. Mégpedig azért, mert ez a statisztika - néhány devianciától eltekintve - az adott csapatról mond inkább valamit, a divíziókról nem. Főleg nem divízió vs divízió összehasonlításban. Utóbbiról mozgó átlagolásos vagy analitikus trendszámításos módszerrel lehet információt nyerni. Már, ha sima W/L alapon érdemes nekiállni egyáltalán. Szerintem nem is érdemes, - több adat kell a véletlen hatások kiszűréséhez -, de ez mindegy is. Egyébként ha akad itt profi buki vagy fogadásokból élő, ő tudja, hogy miisez mert használja. 😊)
peterk2005
én látom a lehajló ágat, Peyton Manningnek hívják

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve

ZERO_L

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
De jo, mar kezdtem hianyolni, hogy legalabb ket hete nem volt faszmeregetes ebben a temaban. Ideje volt mar.

több mint 5 éve
empty taxi

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond