NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Két tévedést pontosítanék:aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi.De.
braxa88
És kurvára unalmas, hogy évek óta ez a meccsek 80%-ában (tudom jön majd Sobri és kimutatja, hogy ez csak 65%) a Pats legyen az akár egy előre látható 40 pontos alázas.Valójában ha a nézők preferenciáiból számolnánk, akkor a 95% lenne az elvárt.
Bazzani
Ehhez képest a 80% (elfogadom, mint hipotézist) alacsony.
több mint 5 éve
Pontosan így vagyok az nfl-lel én is, végre van sport tv-m hd-ben, alapvetően azt nézném, ami a tv-ben megy, ha az alapvetően kompetitív meccs...Aki csak a Sport TV-n követi, azok számára valószínűleg inkább mind1 h milyen meccset adnak. Kocanéző, amit eléraknak, azt fogyasztja.Ez nagyon nem így van. ha valaki már streamen néz meccset az már elég nagy nfl fan, rá kell keresni, működő jó minőségi linket kell találni, reklámok, kényelmetlenebb nézési póz stb. Tv elé meg csak le kell ülni a kanapéra és bámulni.
empty taxi
aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi. Simán eltudom képzelni hogy nem kapcsolnak oda mert már megint egy 30-7es pats W van.
Pl nekem az NBA. Ha csak lakers, meg gsw, meg xy meccs van, nem biztos h leülök a TV elé, de ha egy jó párosítás akkor sokkal inkább. streamen meg maximum csak akkor nézek ha PO van. Ez nem "kocanézés"
braxa88
Miattatok utálják a bowl.hu-t a sport tv-sek! Ezentúl tessék csak pozitívan kommentelnimár úgy éreztem nem tud felbaszni Gyula de legutóbbi meccsén azért sikerült!Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Olyan duális élményt, mint a meccs nézése és Gyula teljesen szürreális trash jellegű szakkommentálása egyetlen stream se biztosít.
Sobri Jóska
empty taxi
És én Gyulát az eredeti környezetében szeretem hallgatni.
Sobri Jóska
valami totál egyértelmű esetnél Ricsi kérdezi mi a véleménye ?jogos-e a zászló?
10 másodperc kussolás után Ricsi benyögi hogy Gyula bólogat....
no comment.....
yooker
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Igen, ha hagyományosan nézzük valóban döbbenetes. Vagy a mi korosztályunknak mondhatom, hogy meglepő és mulatságos.már úgy éreztem nem tud felbaszni Gyula de legutóbbi meccsén azért sikerült!Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Olyan duális élményt, mint a meccs nézése és Gyula teljesen szürreális trash jellegű szakkommentálása egyetlen stream se biztosít.
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
no comment.....
yooker
De ha egy szürreális trash-preformanszként tekintek rá, akkor új dimenziók nyílnak meg, és egyfajta transzcendes élményt jelent az a nulla hozzáadott értékkel bíró haszontalan, tudatlan, nihilista retro-sasjózsi attitűd, amit Gyula prezentál.
több mint 5 éve
Én úgy élveztem, hogy két 7ig nem rinyált ezen senki már néztem is mi van, , muszáj vót felhozni akár csak poénból is??? KÖSZI!! 😉 😛
több mint 5 éve
már úgy éreztem nem tud felbaszni Gyula de legutóbbi meccsén azért sikerült!Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
no comment.....
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Aki csak a Sport TV-n követi, azok számára valószínűleg inkább mind1 h milyen meccset adnak. Kocanéző, amit eléraknak, azt fogyasztja.Ez nagyon nem így van. ha valaki már streamen néz meccset az már elég nagy nfl fan, rá kell keresni, működő jó minőségi linket kell találni, reklámok, kényelmetlenebb nézési póz stb. Tv elé meg csak le kell ülni a kanapéra és bámulni.
empty taxi
aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi. Simán eltudom képzelni hogy nem kapcsolnak oda mert már megint egy 30-7es pats W van.
Pl nekem az NBA. Ha csak lakers, meg gsw, meg xy meccs van, nem biztos h leülök a TV elé, de ha egy jó párosítás akkor sokkal inkább. streamen meg maximum csak akkor nézek ha PO van. Ez nem "kocanézés"
több mint 5 éve
Én nem azért reklamálok mert nincs Lions meccs, leszarom megnézem streamen.2019. 11. 24., 22.05 Tennessee Titans–Jacksonville JaguarsEgyedül ez lehet karcos ha a Niners meg a Packers tartja a jelenlegi formáját.
2019. 11. 24., 22.25 New England Patriots–Dallas Cowboys ez megint egyértelmű
2019. 11. 24., 22.25 San Francisco 49ers–Green Bay Packers
Wyatt
Egyébként csatlakozom az előttem szólóakhoz: nem mind1 h mit ad a Sport TV? Ráguglizol arra h nflstreams reddit azt máris rendelkezésedre áll temérdek HD minőségű stream minden meccshez.
empty taxi
Igaz, hogy az első négy meccsünk mint kurva érdekesnek ígérkező volt és az eddig lejátszott 3 az is volt de elfogadom hogy kb csak akkor adnak minket ha valaki pisztolyt fog a fejükhöz.
De mellette a szünetekben rendszeresen odapillantok a TVs meccsre. Nem Gyula meg Sanyi miatt mint amivel itt vicceskedve vagyon hanem maga miatt a meccs miatt.
És kurvára unalmas, hogy évek óta ez a meccsek 80%-ában (tudom jön majd Sobri és kimutatja, hogy ez csak 65%) a Pats legyen az akár egy előre látható 40 pontos alázas.
De a lányom lassan megtanulja hogy vasárnap esténként elveszem a táblagépét.
Mondjuk annyi a szerencse, hogy sokat vannak már a 19órás sávon kívül, azt legalább egy alvással tudom díjazni.
És ez most nem a Pats drukkerek ellen van mielőtt jön az üdvhadsereg a csapat védelmére.
több mint 5 éve
Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 5 éve
Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Azért nem mindegy.2019. 11. 24., 22.05 Tennessee Titans–Jacksonville JaguarsEgyedül ez lehet karcos ha a Niners meg a Packers tartja a jelenlegi formáját.
Wyatt
Egyébként csatlakozom az előttem szólóakhoz: nem mind1 h mit ad a Sport TV? Ráguglizol arra h nflstreams reddit azt máris rendelkezésedre áll temérdek HD minőségű stream minden meccshez.
empty taxi
Bónuszként meg ott van Sanyi világrekordja az “adott idő alatti legtöbbször kimondott ‘nemtudom’ “ kategóriában.
több mint 5 éve
Ez tiszta sor, el is fogadom, de azért 2 megjegyzésem lenne:Nekünk mindegy nyilván, de a nagyobb, casual rétegnek nem - aki csak SportTV-n követi.2019. 11. 24., 22.05 Tennessee Titans–Jacksonville JaguarsEgyedül ez lehet karcos ha a Niners meg a Packers tartja a jelenlegi formáját.
Wyatt
empty taxi
Aztán meg csodálkozunk, hogy a szurkolók nagy része csak a Pats fanságig jut el :p
tenorx
1. Aki csak a Sport TV-n követi, azok számára valószínűleg inkább mind1 h milyen meccset adnak. Kocanéző, amit eléraknak, azt fogyasztja.
2. Ha mégis ragaszkodik ahhoz, hogy x csapatot nézze y és z összecsapása helyett, akkor lásd az előző hsz-em.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 5 éve
Hehe, minden héten fanyalog valaki. A mostani HD streamek mellett nem oly mindegy milyen meccset adnak a SportTv-n? Ráadásul sokkal helyén vallóbb lenne az a kérdés, hogy miért nem a Titans meccset adják?Meddig szórakozol még? Már kezd rohadtul unalmas lenni. Az ominózus reklamálásom óta hozzá se szólok a meccsekhez, úgyhogy nem hiszem, hogy hónapok után is ezen kéne lovagolni. Légy szíves viselkedj felnőttként, kezeld helyén a történteket, és foglalkozz inkább a saját csapatoddal. Köszönöm!
batyu
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 5 éve
Vagy csak beírod az eredmény követőbe, hogy valaki aggggyon máán linket, aztakkó még a guglival sem kell bajlódni2019. 11. 24., 22.05 Tennessee Titans–Jacksonville JaguarsEgyedül ez lehet karcos ha a Niners meg a Packers tartja a jelenlegi formáját.
Wyatt
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nekünk mindegy nyilván, de a nagyobb, casual rétegnek nem - aki csak SportTV-n követi.2019. 11. 24., 22.05 Tennessee Titans–Jacksonville JaguarsEgyedül ez lehet karcos ha a Niners meg a Packers tartja a jelenlegi formáját.
Wyatt
empty taxi
Aztán meg csodálkozunk, hogy a szurkolók nagy része csak a Pats fanságig jut el :p
több mint 5 éve
2019. 11. 24., 22.05 Tennessee Titans–Jacksonville JaguarsEgyedül ez lehet karcos ha a Niners meg a Packers tartja a jelenlegi formáját.
Wyatt
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 5 éve
Akkor lesz majd nagy meglepődés, ha valahogy megverjük Brady-éket 😛Indiánok a hazafiak ellen.2019. 10. 6., 19.00 Carolina Panthers–Jacksonville JaguarsÉn ezek közül biztos a Steelers-Ravens-t adnám, klasszik csoportrangadó.
2019. 10. 6., 19.00 Cincinnati Bengals–Arizona Cardinals
2019. 10. 6., 19.00 Houston Texans–Atlanta Falcons
2019. 10. 6., 19.00 New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers
2019. 10. 6., 19.00 New York Giants–Minnesota Vikings
2019. 10. 6., 19.00 Oakland Raiders–Chicago Bears*
2019. 10. 6., 19.00 Philadelphia Eagles–New York Jets
2019. 10. 6., 19.00 Pittsburgh Steelers–Baltimore Ravens
2019. 10. 6., 19.00 Tennessee Titans–Buffalo Bills
2019. 10. 6., 19.00 Washington Redskins–New England Patriots
Wyatt
warr_b
Ennél klasszikabbat nem találsz.
Én a Pats-Bye Week meccset várom már nagyon. Ott tuti nem lesz nagy különbség.
Bazzani
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
A bye weeken leadják az elmardt Pats-Jets meccset, ÉLŐ felirattal a jobb sarokban. 😉
több mint 5 éve
Indiánok a hazafiak ellen.2019. 10. 6., 19.00 Carolina Panthers–Jacksonville JaguarsÉn ezek közül biztos a Steelers-Ravens-t adnám, klasszik csoportrangadó.
Wyatt
warr_b
Ennél klasszikabbat nem találsz.
Én a Pats-Bye Week meccset várom már nagyon. Ott tuti nem lesz nagy különbség.
több mint 5 éve
dugo93
4 225
Szerintem ezt a valasztast senki sem vedi be. Viszont jo lesz felkeszulni, mert dec kozepeig mindig lesz meccsunk a teveben 😊Ha januárban már nem lesz én aláírom 😀
Wyatt
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Védi a bánat! A heti rendszeres fanyalgást nem értem, amúgy meg a 19 órás sávban mindig streamet nézek, mert ekkor a srácaim nézik a tv-t.Én pl azért nyavajgok mert számomra speciel sokkal problémásabb streamen nézni egy meccset, mint a tvben. Meg minőségileg is szarabb úgy.
batyu
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Szerintem ezt a valasztast senki sem vedi be. Viszont jo lesz felkeszulni, mert dec kozepeig mindig lesz meccsunk a teveben 😊
több mint 5 éve
braxa88
12 534
HD streamek, szinte minden ismerősöm azt nézi amit a TV ad (már akinek van is TVje).ne haragudjatok de egy 16-0ra pályázó csapat játszik egy biztosan top3 pickre esélyes csapat ellen, miközben a sávban van még 9 meccs abban az időpontban
ezt ne védjétek már be
több mint 5 éve
2019. 10. 6., 19.00 Carolina Panthers–Jacksonville JaguarsÉn ezek közül biztos a Steelers-Ravens-t adnám, klasszik csoportrangadó.
Wyatt
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
2019. 10. 6., 19.00 Carolina Panthers–Jacksonville Jaguars 2019. 10. 6., 19.00 Cincinnati Bengals–Arizona Cardinals
Én szerintem a Giants–Vikingsot nézem majd streamről, az izginek tűnik, hogy mire lesz képes Daniel Jones egy ilyen védelemmel szemben. A két csereirányítós Panthers–Jaguars jópofa lehet, a Texans–Falcons még a PO miatt is izgi, a Steelers meg most már csak nyer egyet. De azért a 19-es felhozatal amúgy sem tűnik túl erősnek most. Persze jelenleg az alapállás szerint az Eagles Jets ellenije tűnik még ilyen szorosnak. Na mindegy, egy streames meccsel kevesebb (idén három meccsből már kettő is volt 😮 )
Viszont készüljetek, mert december közepéig, a bye weeket leszámítva, MINDEN HÉTEN LESZ PATS-MECCS A TÉVÉBEN!
2019. 9. 29., 19.00 Buffalo Bills–New England Patriots ez már eldőlt, amúgy is 3–0 vs 3–0
2019. 10. 6., 19.00 Washington Redskins–New England Patriots hát ez igazán kimaradhatott volna valóban, mert ezt követően minden meccsünk no brainer
2019. 10. 11., 2.20 New England Patriots–New York Giants TNF, szal az megint lesz
2019. 10. 22., 2.15 New York Jets–New England Patriots MNF, dettó
2019. 10. 27., 21.05 San Francisco 49ers–Carolina Panthers
2019. 10. 27., 21.25 Indianapolis Colts–Denver Broncos
2019. 10. 27., 21.25 New England Patriots–Cleveland Browns ebből megint csak lesz tévés meccs
2019. 11. 4., 2.20 Baltimore Ravens–New England Patriots SNF, ez is fix
kövi hét bye week, itt szerintem a Dolphins elleni meccset leadhatnák felvételről 😊
2019. 11. 17., 22.05 San Francisco 49ers–Arizona Cardinals
2019. 11. 17., 22.25 Oakland Raiders–Cincinnati Bengals
2019. 11. 17., 22.25 Philadelphia Eagles–New England Patriots ezen se lepődjön meg senki, hogy tévés
2019. 11. 24., 22.05 Tennessee Titans–Jacksonville Jaguars
2019. 12. 2., 2.20 Houston Texans–New England Patriots SNF, nem kérdés
2019. 12. 8., 22.05 Jacksonville Jaguars–Los Angeles Chargers
2019. 12. 8., 22.25 Arizona Cardinals–Pittsburgh Steelers
2019. 12. 8., 22.25 New England Patriots–Kansas City Chiefs ugyanmár...
2019. 12. 8., 22.25 Oakland Raiders–Tennessee Titans
A jó hír, hogy az utolsó három fordulóban a Bengals és a Dolphins is lesz, úgyhogy csak a 16. fordulós, Bills elleni meccs lesz a kérdéses (az lehet, hogy szombati lesz, akkor meg adós 😕 )