NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...
gabokocka
Hagyjad, mindent meglehet magyarázni!

,Azért Allen előtte dobott három interceptiont. Barkley jobban passzolt mint ő. Ez nem ezen múlt.'
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!
Stez
Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
csi77
Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8D
Stez
Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊
csi77
Van olyan?
Coolearie
Nem figyeled a Sport tv-s sms-eket?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Keményen bejelentkeztünk az 1/1-ért.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
jó meccset választott a sport tv
Sztroga
A BillsMafia jól zsarolt. 😊
több mint 5 éve
Sztroga New Orleans Saints 123
jó meccset választott a sport tv
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!
Stez
csi77
Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8D
Stez
Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊
csi77
Van olyan?
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Az a Philly special.

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 www.youtube.com/watch?v=iSzaZyhUE8Q

Tudom, erről "vitázni" még annyira sincs értelme mint korszakos játékosokat összehasonlítani, de azért vicces, hogy első helyre egy olyan dobás került, ami | évtizedek óta "The Catch" néven híresült el | 😊

Egyébként nálam, ha minden aspektust figyelembe veszek (tét + dobás konkrétan meccset nyer) akkor szerintem BigBen-Holmes TD-nek kellene első helyre kerülnie, azt a dobást (és azért az elkapást is) mai napig nem tudom elhinni, de lehet inkább a Greatest Clutch Play Ever összeállításban lenne megkérdőjelezhetetlenül első.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)

www.youtube.com/watch?v=41mQLDA38TI
JSanyo
Én néztem élőben.
Okádék akadozó streamen.
Bazzani
az első negyedben elmentem sörért, kb félidőtől emlékeztem rá, nekem a Brady Quinn magic kimaradt 😊

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)

JSanyo
Én néztem élőben.
Okádék akadozó streamen.
Bazzani
Amúgy az a Detroit komoly csapat volt, azzal nyomattam le két szezont bowl.hu-s madden ligában. A jó öreg Gosder, a holdingkiraly.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1177586973290242048
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De régen is volt már, csak a sérülésnél jutott eszembe, melyik meccs volt ez. Már akartam is írni pedig, hogy micsoda gyönyörű védekezések voltak itt kérem szépen 😀

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

JSanyo
Én néztem élőben.
Okádék akadozó streamen.

több mint 5 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Ez elég teleshopos lett. vpi
Ezért le is nyomtad rögtön ismétlésben, ismétlésben, ahogy az ilyent szokás.

(Egyébként nem tudom van-e jó teleshopos cucc - életemben nem vettem így semmit -, de ez jó. A teleshopnak is beajánlom ha megkérdeznek.)

Más. Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon akarnak-e az NFL csapatok futni, vagy utálják? Itt egy ábra arról, hogy melyik csapat pillanatnyilag hogyan gondolja. Van, aki szeretne futni és tud is, van aki szeretne de nem tud, van aki passzolna inkább és van akinek megy, másnak nem. És van a Chiefs.

peterk2005
4. nekifutásra meg is találtam a KC logót. Már azt hittem rajta se vagyunk azért tettél minket külön kategóriába. 😀

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀
peterk2005
de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
Black_Adder
2019 wired dolgok. Na ne már 😀
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Stez
csi77
Stez

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Stez
csi77

több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Stez
csi77
Időnként megunja, hogy mindenkit megbasszon - néha kétszer is kell, fárasztó -, és akkor csak hátradől és nézi.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Stez

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez elég teleshopos lett. vpi
Ezért le is nyomtad rögtön ismétlésben, ismétlésben, ahogy az ilyent szokás.

(Egyébként nem tudom van-e jó teleshopos cucc - életemben nem vettem így semmit -, de ez jó. A teleshopnak is beajánlom ha megkérdeznek.)

Más. Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon akarnak-e az NFL csapatok futni, vagy utálják? Itt egy ábra arról, hogy melyik csapat pillanatnyilag hogyan gondolja. Van, aki szeretne futni és tud is, van aki szeretne de nem tud, van aki passzolna inkább és van akinek megy, másnak nem. És van a Chiefs.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)