NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...Hagyjad, mindent meglehet magyarázni!
gabokocka
,Azért Allen előtte dobott három interceptiont. Barkley jobban passzolt mint ő. Ez nem ezen múlt.'
több mint 5 éve
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nem figyeled a Sport tv-s sms-eket?Van olyan?Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8DShakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
Stez
csi77
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Keményen bejelentkeztünk az 1/1-ért.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
jó meccset választott a sport tvA BillsMafia jól zsarolt. 😊
Sztroga
több mint 5 éve
Sztroga
123
jó meccset választott a sport tv
több mint 5 éve
Van olyan?Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8DShakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
Stez
csi77
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=iSzaZyhUE8QTudom, erről "vitázni" még annyira sincs értelme mint korszakos játékosokat összehasonlítani, de azért vicces, hogy első helyre egy olyan dobás került, ami | évtizedek óta "The Catch" néven híresült el | 😊
Egyébként nálam, ha minden aspektust figyelembe veszek (tét + dobás konkrétan meccset nyer) akkor szerintem BigBen-Holmes TD-nek kellene első helyre kerülnie, azt a dobást (és azért az elkapást is) mai napig nem tudom elhinni, de lehet inkább a Greatest Clutch Play Ever összeállításban lenne megkérdőjelezhetetlenül első.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
az első negyedben elmentem sörért, kb félidőtől emlékeztem rá, nekem a Brady Quinn magic kimaradt 😊Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)Én néztem élőben.
www.youtube.com/watch?v=41mQLDA38TI
JSanyo
Okádék akadozó streamen.
Bazzani
több mint 5 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amúgy az a Detroit komoly csapat volt, azzal nyomattam le két szezont bowl.hu-s madden ligában. A jó öreg Gosder, a holdingkiraly.Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)Én néztem élőben.
JSanyo
Okádék akadozó streamen.
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/1177586973290242048
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
De régen is volt már, csak a sérülésnél jutott eszembe, melyik meccs volt ez. Már akartam is írni pedig, hogy micsoda gyönyörű védekezések voltak itt kérem szépen 😀
több mint 5 éve
Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)Én néztem élőben.
JSanyo
Okádék akadozó streamen.
több mint 5 éve
4. nekifutásra meg is találtam a KC logót. Már azt hittem rajta se vagyunk azért tettél minket külön kategóriába. 😀Ez elég teleshopos lett. vpiEzért le is nyomtad rögtön ismétlésben, ismétlésben, ahogy az ilyent szokás.
(Egyébként nem tudom van-e jó teleshopos cucc - életemben nem vettem így semmit -, de ez jó. A teleshopnak is beajánlom ha megkérdeznek.)
Más. Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon akarnak-e az NFL csapatok futni, vagy utálják? Itt egy ábra arról, hogy melyik csapat pillanatnyilag hogyan gondolja. Van, aki szeretne futni és tud is, van aki szeretne de nem tud, van aki passzolna inkább és van akinek megy, másnak nem. És van a Chiefs.
peterk2005
több mint 5 éve
Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)www.youtube.com/watch?v=41mQLDA38TI
több mint 5 éve
2019 wired dolgok. Na ne már 😀Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
több mint 5 éve
Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8DShakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8DShakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Időnként megunja, hogy mindenkit megbasszon - néha kétszer is kell, fárasztó -, és akkor csak hátradől és nézi.Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!
több mint 5 éve
Ez elég teleshopos lett. vpiEzért le is nyomtad rögtön ismétlésben, ismétlésben, ahogy az ilyent szokás.
(Egyébként nem tudom van-e jó teleshopos cucc - életemben nem vettem így semmit -, de ez jó. A teleshopnak is beajánlom ha megkérdeznek.)
Más. Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon akarnak-e az NFL csapatok futni, vagy utálják? Itt egy ábra arról, hogy melyik csapat pillanatnyilag hogyan gondolja. Van, aki szeretne futni és tud is, van aki szeretne de nem tud, van aki passzolna inkább és van akinek megy, másnak nem. És van a Chiefs.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)