NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Willie Parker
15 384
És ekkor jön a klasszikus: a MÁSNAP!nem a távolság fárasztja a szemet, hanem a képernyősugárzás, de erre van az oled, nem pusztúsz meg az éjszakai meccsnézéstőlAmúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Wyatt
Black_Adder
sutianap
Apa pelenkáz, apa játszóterel, apa leköt, apa apaként viselkedik, apa férjként viselkedik, apa tanul, apa győzköd, apa döntőbírál, apa megold, apa kertimunkál, apa cipel, apa bevásárol, apa micsinász, apa gyere, apa mennyé má, apa haggyá, apa szevasz, apa alszik.... vekker csörög, fasszommá' negyedik negyed van.
Jutalom a nap végén.
több mint 5 éve
nem a távolság fárasztja a szemet, hanem a képernyősugárzás, de erre van az oled, nem pusztúsz meg az éjszakai meccsnézéstőlAmúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Wyatt
Black_Adder
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Boccs, de ehhez azért inkább egy igazán kicsi lakás kell előszörEzért kell két méteres hdmi kábel. Bárhova elér.Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
peterk2005
samu09
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Amúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Wyatt
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Amúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕
több mint 5 éve
Létező fogalom a trash-sznobizmus.Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Olyan duális élményt, mint a meccs nézése és Gyula teljesen szürreális trash jellegű szakkommentálása egyetlen stream se biztosít.
Sobri Jóska
empty taxi
És én Gyulát az eredeti környezetében szeretem hallgatni.
Sobri Jóska
Ma is tanultam valamit. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nekem 5 méteres volt és azt se volt elég 😊Ezért kell két méteres hdmi kábel. Bárhova elér.Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
peterk2005
samu09
több mint 5 éve
Ezért kell két méteres hdmi kábel. Bárhova elér.Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
peterk2005
több mint 5 éve
Ezért tehát el kellene érnem, hogy minden Eagles meccs legyen TNF. Már várom holnap 😛 😀úgy könnyű ha kihagyod a szombati ncaa dömpinget, csakvasárnap én is kemény vagyok mint a szilvalekvár, nade vombat 6kor elindítod a teljespályás letámadást, vasárnap már néplázadás vanNem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁Ez a te hibád.
sutianap
Vasárnap este a gyerek nem zavar be: 7-től vacsora, fürdés, iskolatáska bepakolás, stb... ilyenkor már neki nincs tv-zés.
A hitves meg egyértelműen tudja, hogy a hét minden napján, minden órában övé a tv, kivéve amikor nfl meccs van. Működik ez, csak meg kell szervezni.😊
Jan
sutianap
több mint 5 éve
úgy könnyű ha kihagyod a szombati ncaa dömpinget, csakvasárnap én is kemény vagyok mint a szilvalekvár, nade vombat 6kor elindítod a teljespályás letámadást, vasárnap már néplázadás vanNem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁Ez a te hibád.
sutianap
Vasárnap este a gyerek nem zavar be: 7-től vacsora, fürdés, iskolatáska bepakolás, stb... ilyenkor már neki nincs tv-zés.
A hitves meg egyértelműen tudja, hogy a hét minden napján, minden órában övé a tv, kivéve amikor nfl meccs van. Működik ez, csak meg kell szervezni.😊
Jan
több mint 5 éve
Én ezt úgy oldottam meg, hogy van egy saját TV-m a dolgozó szobában. A megoldás hátránya, hogy ha rászokik a család, akkor kvázi-állandóra száműzhetnek a nappaliból. 😀(A streames dolgot a miért nézünk sport tv mer görnyedni szemszeretünkre írtam.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁Ez a te hibád.
sutianap
több mint 5 éve
Nem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁
több mint 5 éve
Pont akartam mondani.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
Nem mindenkinek van (kell) okostévé 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
Amit leírtál 1 perc. TV-n elindítod a web böngészőt, ott felmész reddit NFL/NBA streams, kiválasztod a meccset, és a top 3 stream közül választasz egyet. Az elmúlt 1 évben az összes meccset így néztem HD-ben, zömmel 50/60 FPS-el. Vagy PS4-en ugyanez.Aki csak a Sport TV-n követi, azok számára valószínűleg inkább mind1 h milyen meccset adnak. Kocanéző, amit eléraknak, azt fogyasztja.Ez nagyon nem így van. ha valaki már streamen néz meccset az már elég nagy nfl fan, rá kell keresni, működő jó minőségi linket kell találni, reklámok, kényelmetlenebb nézési póz stb. Tv elé meg csak le kell ülni a kanapéra és bámulni.
empty taxi
aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi. Simán eltudom képzelni hogy nem kapcsolnak oda mert már megint egy 30-7es pats W van.
Pl nekem az NBA. Ha csak lakers, meg gsw, meg xy meccs van, nem biztos h leülök a TV elé, de ha egy jó párosítás akkor sokkal inkább. streamen meg maximum csak akkor nézek ha PO van. Ez nem "kocanézés"
braxa88
Ezzel csak azt akarom mondani hogy 2019-ben az elég vicc kategória ha valaki azért nem néz élőben meccset mert nem adja a TV.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀Azért kérdezem, mert rengetegszer olvasom a streamezéssel kapcsolatban, hogy a monitor / tablet / laptop / teló előtt kell gúvadni. Hát chromecastot tudó TV esetén nem kell. Vagy ha a TV nem tudja, akkor pl. egy Google Chromecast 3 manapság 12-13 ezer forint. Rádugod a TV-re, letöltöd a telóra a google home alkalmazást 1 perc alatt bekonfigurálod és kész is, máris fogadja telóról, pc-ről, laptopról, tabletről a chromecast streameket és teszi ki jó minőségben a TV-re. (Wifi kell persze otthonra, de az már úgyis mindenkinek van aki netezik. Ha esetleg nincs vezetékes net wifi routerrel, akkor sincs vége a sztorinak, mert a teló netjét is tudja használni hotspot módban.)
Ha megvan a chromecast, onnantól kezdve bármilyen streaming alkalmazásból (youtube, spotify, bármi) csak egy kattintás és már a TV-n is van a kép és hang (azt az eszközt amiről átküldted ki is kapcsolhatod utána). Aminek nincs külön alkalmazása, azt pedig a chrome böngészőből lehet castolni. A chrome (böngésző) át tud küldeni bármilyen oldalt a tv-re. Akár böngészhetsz is TV-n, de most nem ez a lényeg. Megnyitod a reddites streamet, átküldöd az oldalt chromecasttal a TV-re, kinagyítod a videót fullscreenbe (ilyenkor a küldő gépen a chrome nem teszi magát fullscreenbe, csak a TV-n) és kész is.
Én évek óta nem nézek PC-n, tableten, stb. meccset. Rossz is a szemem, erőltetni is kell, kényelmetlen is a szék. Kikeresem a streamet, átlököm a TV-re (akár a hálószobaira is, ha a nappali foglalt), aztán fekve nézem. Mindenkinek ajánlom aki a görnyedezést nem szereti. (A 720p fölötti streamek egész szépek már TV-n, de van már általában 1080p-is
. Akinek esetleg van gamepass-a, annak streameket sem kell keresgélnie, mert a gamepass is támogatja a chromecastot. Letöltöd a gamepasst a telóra, elindítod a meccset és átlököd a TV-re. Kifogástalan 1080P-nem nézhető így a meccs. A telót le is teheted/ki is kapcsolhatod utána.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
A spórtvévé a mi migráncsunk...
több mint 5 éve
Arról a sport tv-ről értekeztek, ahol 2019-ben hegyi iván, zombori sándor, puhl sándor és bognár györgy is szakértőként feltüntetve nemcsak, hogy megjelenhet, de még felületet is kap a mérhetetlen igénytelenség és ostobaság terjesztésére...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Tényleg hihetetlen hogy ez a Pats választás még mindig minden héten ekkora kommentáradatot vált ki. Annyiszor elmondta már mindegyik fél ugyanazokat az érveket, kimutatásokat, adatokat, kiajánlottakból választhattunk csak, pro és kontra érveket. Én is nagyon sajnálom mindig mikor meglátom, hogy egy teljesen érdektelen, unalmas, sima meccset adnak a legjobb műsoridőben és megint szarakodhatok a stream-ekkel inkább, de ez van. Ezt 10 egységnyi-vel több ember nézi szívesen állítólag mert Pats, ez van, és csak ez számít a csatornának.Mondjuk a 7 órás kezdés pont nem jó család mellett, mert mire vacsi, fürdés, esti mese, fektetés megvan, az első félidő le is ment. A 10:25-ösnek meg csak az első félidejét tudom nézni, főleg amikor délelőttös vagyok és 5-kor kelnem kell.
zavi27
Szóval igazán áttérhetne az NFL a magyar idő szerint este 9 órás kezdésre 😊😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Amúgy kár mindig előhozni, a sporttv sajnos nem teljesen okés nemcsak az nfl-el, hanem minden mással. Ugye az nem nehéz, hogy a bundásban is tavaly, Dárdai, Gulácsi, Bayern, Dortmund 4-es alapján választottak. Nem érdekel, hogy Pali ott volt, ha egyszer mondjuk egy Gladbach-Leverkusen meccs nagyobb izgalmat tartogat. De sorolhatnék én más példákat is, kár minden évben ismételgetni😊
több mint 5 éve
Amúgy ezen meg ne lepődj meg, ez Magyarország itt még mindenki azt hiszi, hogy a TV csatornák azért vannak hogy személyesen az ő igényeit elégítsék ki.HA HA sok hülye aki azt hiszi normális, ha elvár valamit a PÉNZÉért
Toca
Sok hülye aki azt hiszi, ha fizet egy étteremben, elvárhatja hogy ne legyen szar a kaja. Pedig az étterem nem személyes igényeket elégít ki.
Sok hülye aki azt hiszi, ha fizet egy termékért, elvárhatja hogy ne menjen tönkre.
Sok hülye aki azt hiszi, ha fizet egy szolglátatónak egy csatornáért, elvárhatja, hogy ne legyen szar a műsor, akár választék akár minőség. A TV nem az ő igényeit elégíti ki, ő csak FIZET érte.
Igazad van, hülye vagyok. Hülye vagyok, hogy úgy gondolom sorozatokat nézek majd netflixe, primeon, hülye vagyok hogy sportot nézek majd gamepasson, eurosport playeren, hülye vagyok hogy nem abba az étterembe megyek, ahol szar kaját adnak, hanem oda ahol jót, hülye vagyok hogy nem a szar márkát veszem meg, hanem a jót. Az étterem, a gyártó/bolt, a TV szolgáltató mondjuk semmit nem fog látni a pénzemből, de én vagyok hülye. Meg az a sok retardált kretén, aki olyan hülye hogy a fogyasztó személyes igényeit próbálja kielégíteni és ezért áttérnek hozzá a fogyasztók, és náluk költik el a pénzüket. Hihetetlen hova tart a világ.... És már Magyarországon is terjed ez a kór, hogy emberek abban a tévhitben élnek, hogy normális ha elvárnak valamit a pénzükért cserébe.
Hát a műsorvezető a saját igéyne szerint alakítsa a műsort, és igenis mindenki fizessen érte és mindenki nézze! Söpörjünk le minden kritikát azzal, hogy nem az ő személyes igényeit kell kielégíteni. Elmegy egy fizető vevő, nevessük ki. Elmegy még egy, őt is. Így lehet megfékezni a kórt, hogy az embereknek legyenek elvárásaik....
De nem baj, Vágom vissza a centiket, hogy ne kelljen ezért a szarért fizetni, aztán nem fogom panaszkodással megzavarni a tökéletes világotokat. Fizethettek bármennyit egy szolgáltatásért, ami nem a ti igényetekre van szabva, hiába ti fizettek érte. És nem is a többség igényére. Akkor fel lett volna mérve, hogy mi a többség igénye és hamar kiderül, hogy a hangos kisebbség puffog, vagy esetleg tényleg a Titanstre többen kíváncsiak. De mindegy, én azt a meccset nézem, amit én akarok, nem azt amit galuska, mert hülye vagyok
több mint 5 éve
Tényleg hihetetlen hogy ez a Pats választás még mindig minden héten ekkora kommentáradatot vált ki. Annyiszor elmondta már mindegyik fél ugyanazokat az érveket, kimutatásokat, adatokat, kiajánlottakból választhattunk csak, pro és kontra érveket. Én is nagyon sajnálom mindig mikor meglátom, hogy egy teljesen érdektelen, unalmas, sima meccset adnak a legjobb műsoridőben és megint szarakodhatok a stream-ekkel inkább, de ez van. Ezt 10 egységnyi-vel több ember nézi szívesen állítólag mert Pats, ez van, és csak ez számít a csatornának.Szerintem meg az a hihetetlen, hogy teged ez meg mindig meglep, amikor ezen a forumon egybol ugranak az emberek, ha a Patset lehet fikazni, de a masik oldalt sem kell felteni, mert a nem kicsit magas lorol leokoskodo NE-fanok meg nyilvan rogton jonnek is vedeni az erem masik oldalat.
zavi27
Es lam, igy lett a chocapic.