NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Baromi egyszerű kivédeni, hogy ne vadássz le senkit sisakkal. Nem fejjel előre kell menni szerelni. És nem csak az ellen testi épsége, hanem saját magáé védelmében is, lásd Shazier. Nálam mind Jones, mind Barnett megmozdulása ejection és automatikus egy meccses eltiltás. Lehet itt mindent megmagyarázni, hogy miket tesz meg a liga az agyrázkodások elkerülése érdekében, de amíg ezeket nem szankcionálják, addig lófasz esti fény.
gabokocka
Háááát, tessék, itt a következő vélemény:

Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...
gabokocka
nem ismerem olyan szinten a szabálykönyvet hogy tisztában legyek vele, azért nem állították ki Jonest mert volt egy holding az o-falban? vagy csak a bírók úgy döntöttek hogy nem állítják ki?
szerintem le kellett volna küldeni, csak nem értem hogy ez azért nem történt meg mert szarok a szabályok vagy mert hülyék voltak a bírók
Cuchulain82
 twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405
Wyatt
Háát. A meccset nem láttam, csak most látom az esetet. Lehet, hogy ez a kameraszög megtévesztő, de én itt egy futóvá váló QB-t látok, aki sisakkal előre belefut a védő pozícióban álló, még csak nem is előre mozgó védőbe. Nekem ez ebből a szögből még szabálytalannak se tűnik, nemhogy kiállításnak. De valószínűleg a szög nem jó.

A "klasszikus" kiállításos eset az, amit Burflict csinált. Nem is volt 1 percig sem kérdés, hogy menni fog zuhanyozni.
peterk2005
De tessék, nézd meg ismét

Egy darab fejjel előre menő mozdulat volt, levitt fejjel, az az irányítóé, aki belefut az álló védőbe.

Itt eltiltásról beszélni, hááát

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...
gabokocka
nem ismerem olyan szinten a szabálykönyvet hogy tisztában legyek vele, azért nem állították ki Jonest mert volt egy holding az o-falban? vagy csak a bírók úgy döntöttek hogy nem állítják ki?
szerintem le kellett volna küldeni, csak nem értem hogy ez azért nem történt meg mert szarok a szabályok vagy mert hülyék voltak a bírók
Cuchulain82
Wyatt
Háát. A meccset nem láttam, csak most látom az esetet. Lehet, hogy ez a kameraszög megtévesztő, de én itt egy futóvá váló QB-t látok, aki sisakkal előre belefut a védő pozícióban álló, még csak nem is előre mozgó védőbe. Nekem ez ebből a szögből még szabálytalannak se tűnik, nemhogy kiállításnak. De valószínűleg a szög nem jó.

A "klasszikus" kiállításos eset az, amit Burflict csinált. Nem is volt 1 percig sem kérdés, hogy menni fog zuhanyozni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Baromi egyszerű kivédeni, hogy ne vadássz le senkit sisakkal. Nem fejjel előre kell menni szerelni. És nem csak az ellen testi épsége, hanem saját magáé védelmében is, lásd Shazier. Nálam mind Jones, mind Barnett megmozdulása ejection és automatikus egy meccses eltiltás. Lehet itt mindent megmagyarázni, hogy miket tesz meg a liga az agyrázkodások elkerülése érdekében, de amíg ezeket nem szankcionálják, addig lófasz esti fény.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
gabokocka
Cuchulain82
Wyatt
Tegnap eredménykövetőben ezt írtam:

visszatérve a hth ütközésre:
úgy baromi nehéz védekezni, ha az irányító is kezd összegörnyedni, onnan a védő sem tudja mennyire menjen le
NB2

kaptam érte hidegen-meleget...
NB2
amikor élőben láttam az ütközést nem látszott különösebben brutálisnak, amikor az ismétlést láttam más kameraállásból ott viszont kifejezetten durvának tűnt és simán kiállíthatták volna érte Jonest

ha hasonló ütést Brady, Michel vagy Edelman kapna akkor most a Patriots tábor háborogna hogy miért nem állították ki a vétkest

elfogadom NB2 álláspontját is, hogy Allen is elég mélyre hajtotta a fejét ez nyilván nehezíti a védő dolgát, ettől függetlenül szerintem ez finoman fogalmazva nem volt szép megmozdulás
Cuchulain82
Közben Sobri leírta amit hazafelé ballagva meg akartam még fogalmazni😊
Edelman amúgy rendszeresen görnyed és húzza össze magát és én ott is azt mondtam már, hogy ha így összegörnyedve mész, akkor nagyon nehéz jó tacklet csinálni
nah ez pl hth a javából😊
több mint 5 éve
gabokocka
Cuchulain82
Wyatt

úgy baromi nehéz védekezni, ha az irányító is kezd összegörnyedni, onnan a védő sem tudja mennyire menjen le
NB2

NB2
amikor élőben láttam az ütközést nem látszott különösebben brutálisnak, amikor az ismétlést láttam más kameraállásból ott viszont kifejezetten durvának tűnt és simán kiállíthatták volna érte Jonest

ha hasonló ütést Brady, Michel vagy Edelman kapna akkor most a Patriots tábor háborogna hogy miért nem állították ki a vétkest

elfogadom NB2 álláspontját is, hogy Allen is elég mélyre hajtotta a fejét ez nyilván nehezíti a védő dolgát, ettől függetlenül szerintem ez finoman fogalmazva nem volt szép megmozdulás
Cuchulain82
Elsőre nekem is egyértelműnek tűnt, innen azért már kicsit árnyaltabb a kép

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
Azért az ilyen kifejelések sokszor láthatóan féktávon belüli fejlebiccentések, begörnyedések, testtartásváltozások eredményei.
Egyszerűen nincs meg a reakcióidő a test, testrészek útvonalának mozdításához, ha az egyik játékos nem pont úgy érkezik, ahogy ahhoz a másik agya ütközési tervet készített.
Mint a homály misstackleknél. Hiába ugrott el az egyik, ha a másik agya már nem tudja megváltoztatni a nyaláboló mozdulatot a reakcióidejének határán belül, és csak a levegőt karolja át. Ez ugyanaz, mint a kifejelés, csak a vicces verziója.
Túl gyors már a foci és túl nagyok az erőhatások.

több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
Csak én bízom Chucky-ban??? 😂

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
gabokocka
Cuchulain82
Wyatt

NB2

NB2

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
Minden csapat kapott, kemény 😳
warr_b
Jah, én akkor is Steelersre szavazok, ha egyébként látom hogy idén a pozitív szezon is kérdéses.
Még jó hogy nem a Peccre... azért mindennek van határa 😊
Jan
Pedig pont mondani akartam, hogy aki a Steelers-re szavazott azt ki kellene vizsgáltatni.
Én a Pats-re szavaztam 😕
tenorx
Áruló!
😀
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
Jah, én akkor is Steelersre szavazok, ha egyébként látom hogy idén a pozitív szezon is kérdéses.
Jan
Pedig pont mondani akartam, hogy aki a Steelers-re szavazott azt ki kellene vizsgáltatni.
Én a Pats-re szavaztam 😕
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
több mint 5 éve
gabokocka
Cuchulain82
Wyatt

NB2

több mint 5 éve
gabokocka
Cuchulain82

több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
eddig 11 idegenbeli győzelem és még van egy meccs
NB2
Road teams are 35-26-1 so far. It's only the third time since 1970 that road teams have a winning record after four weeks.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
eddig 11 idegenbeli győzelem és még van egy meccs
több mint 5 éve
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
Számold át újra.
Bazzani
😁 csak elejét közeoét végét néztem, igaz.
Mondjuk továbbra is elképesztő, hogy a Skins meg a Phins is kapott szavazatot, hacsak nem trollkodás...
warr_b
Nem határoztunk meg egyelőre semmilyen nyereményt, hogy nagyon tudományosan tippeljen csak emiatt bárki is 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
Számold át újra.
Bazzani
😁 csak elejét közeoét végét néztem, igaz.
Mondjuk továbbra is elképesztő, hogy a Skins meg a Phins is kapott szavazatot, hacsak nem trollkodás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem tudjatok, a hivatalos statisztikakban (nfl.com) a sack TFL-kent is megjelenik?
Szerk: Nem.
Szerk1: Tud valaki hivatalos magyarazatot a statokrol nfl.com-on? Tobb oldal maskepp szamolja ezeket a statisztikakat es nem talalok egyertelmu valaszt arra, hogy a liga sajat TFL szamaiban benne vannak-e a sackek.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
Számold át újra.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
SB tippek:

Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 5 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Keményen bejelentkeztünk az 1/1-ért.
warr_b
vagyunk ott még versenyben néhányan.
több mint 5 éve
Az ejectiont nem befolyásolja, szimplán úgy döntöttek a bírók, hogy nem ért kiállítást. A gond azzal van, hogy egy ilyen megmozdulás ugyanannyit ér, mint bármilyen offense bünti, és újrajátszák a játékot. Ezen kéne sztem változtatni.
gabokocka
értem, kösz akkor a bírók hibáztak hogy nem küldték ki Jonest
az valóban fura hogy egy kiütést gyakorlatilag bármilyen piti szabálytalanság ignorálhat
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Az ejectiont nem befolyásolja, szimplán úgy döntöttek a bírók, hogy nem ért kiállítást. A gond azzal van, hogy egy ilyen megmozdulás ugyanannyit ér, mint bármilyen offense bünti, és újrajátszák a játékot. Ezen kéne sztem változtatni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
gabokocka