NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ellenben a Darnold kérdés érdekes, mivel jó eséllyel nem fog játszani.
gabokocka
A Julio vs Nuk vs barmelyik Falcons playa vs barmelyik Texans playa is erdekes sztem 😀
+ Mennyi washingtoni QB lát pályát a Pats ellen?
1, Keenum
1, McCoy
1, Haskins
2
3

Oke 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Ellenben a Darnold kérdés érdekes, mivel jó eséllyel nem fog játszani.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.
Stez
Ilyen hülyeségeket én is tudok mondani...
kristóf17
Tényleg.

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.
Stez
Ilyen hülyeségeket én is tudok mondani...
több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
a kérdésben sehol nincs, hogy TD passzt oszt ki, egyszerű elkapásokról van szó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Olvass topicokat és eredménykövetőket!
Szerintem hamar kiderül ki a csapatod!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
A vedoink is szamitanak?
Borbinho
Aha, neztem a fogalmazast, de igazabol kb. barmilyen elosztasban nezem, nem kis bravur lenne, ha elerne ezt a szamot. Ha a Colts-defense ellen dob akarcsak ket vagy harom picket, akkor megerett a visszavonulasra is.

több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Stez
Ilyen kérdés nincs is. 😛
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Stez
A vedoink is szamitanak?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
YoungZeeZee 8 561
Na jovok en.
nem muszaj drukkolni vkinek ahhoz h jol szorakozz.En 30+ eve megvagyok igazi szurkolas nelkul ertsd ez alatt h nem bosszankodok es nem ugy beszelek roluk hogy MI😂 es nem frissitem a csapat honlapjat percenkent.
szimpatikus csapatok vannak es altalaban azert druķkolok hogy legyen "drama"
kulonben is sztem ahhoz h igazan aterezze vki mit jelent xy csapatnak szurkolni ahhoz szemelyes elmeny szukseges
több mint 5 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Ha szereted a kemény focit, ez a te csapatod, itt bárki bármikor meg tudja verni az asszonyt a kölyköt vagy egy kurvát, ha épp az van kéznél lábnál.
Black_Adder
+ ha nincs kéznél a láb, akkor van pisztoly is
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha 2017-es kezdő RB-d van, akkor egyelőre ez a te éved.
 twitter.com/PanthersBill/status/1178747396119040000
iktriad
2 éve folyamatosan fikázod , most van 2-3 jó meccse és top3 ban van egy statisztikában akkor minden fórumba betolod..?!
Igazi insider szakértő lett belőled 😊
gordon
Ez a 1. hsz, ahová ezt ilyen formában beírtam, és mint érdekesség jegyeztem meg. És mellesleg csak 1 kitűnő félideje volt, szóval továbbra se lett nagy kedvencem. 😉
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
iktriad
2 éve folyamatosan fikázod , most van 2-3 jó meccse és top3 ban van egy statisztikában akkor minden fórumba betolod..?!
gordon
Mondjuk a 2017-es class tényleg ordas jó lett. A listán levőkön kívül még ott van Mixon, Foreman, Conner, Hunt, Mack, Aaron Jones, Carson. Nem is olyan nagy túlzással a fél ligában 2017-es futó az első számú most.
peterk2005
Büszke is vagyok rá, hogy ebből a classból sikerült kimerítenem a Joe Williams, Jeremy McNichols kettőst

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
iktriad
gordon
Mondjuk a 2017-es class tényleg ordas jó lett. A listán levőkön kívül még ott van Mixon, Foreman, Conner, Hunt, Mack, Aaron Jones, Carson. Nem is olyan nagy túlzással a fél ligában 2017-es futó az első számú most.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Illetve még ez segíthet csapatválasztásban, ez minden csapatot lefed:
Black_Adder
imádom, hogy te is belinkelted, kb ugyanazzal a kommenttel 😀

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Olvass sok Pats-topicot is, ott még akkor is sok a sirám, ha a csapat az év első kilenc hónapjában csak nyert 😊

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
iktriad
De nekünk abból a gárdából nem kellett futó inkább behúztuk Sidney Jonest. Egyelőre bejött 😛 😀
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Legyél Denver drukker :
Amit én tudok ajánlani...
- Holdingok (bár végülis az egész ligában sok csapat tudja még ezt biztosítani)
- Irányítókeresés : garantáltan bustot választunk úgy, hogy utána simán kikopik a ligából.
- Elit D : hát utóbbi időben volt, szóval az emlékezetünkben még él és még mindig nagy remenyéket fűzünk hozza.
- Amazing horse 10 hour edition
- Eredményközvetítőkben első szar drive után elkezdek kárálni hogy ez nem állapot és hogy vicc csapat vagyunk.

Amúgy tényleg az az igazság tényleg annak a csapatnak vagy embernek kell drukkolni aki úgy megfog hogy szó szerint együtt érzel a csapattal egyszer fent egyszer lent de igazából másnak nem tudnál drukkolni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
iktriad
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Illetve még ez segíthet csapatválasztásban, ez minden csapatot lefed:

szerk.: Tavalyi kép, azóta Colts kicsit outdated

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
AFCW Team guide:

Chiefs
Annyira nincs agyonsztárolva, hogy senki se tudja hova való a csapat. A saját szurkolók, játékosok se. Elnevezték Kansas Citynek a városukat, Missouriban.
A bírók sosem tévednek és a KC a kedvenc csapatuk ez csak elég érv, nem? Ha szereted a kemény focit, ez a te csapatod, itt bárki bármikor meg tudja verni az asszonyt a kölyköt vagy egy kurvát, ha épp az van kéznél lábnál. Az irányítójuk baseballt és focit is játszott egyetemen, de az eredmények alapján a kedvenc sportja a kosárlabda lehet. Vagy csak 100-ra kerekítve kíváncsi az eredményekre.
A Mikulás a vezérszurkolójuk, minden meccsen ott van az oldalvonal mellett.

Chargers
Nem kell félni, hogy agyon lesznek sztárolva. A hazai meccsiken is több vendég szurkoló van, mint saját. Ráadásul ahogy lenne egy sztárkaliberű játékos azonnal lesérül. És még ha össze is raknak egy #1 offenset és #1 defense-t, akkor is megtalálják a módját, hogy PO-ba se jussanak és mindenki elfelejtse őket. Los Angeles 2. legnagyobb és 32. legnépszerűbb csapata.
Jótékonykodásból gyakran látogatják a helyi kórházakat munkahely teremtő céllal. Aki nem sérült, az gyereket csinál. Sokat.

Raiders
Náluk nem sérülnek le a sztárkaliberű játékosok, mert nincs nekik olyan, vagy ha mégis, akkor elcserélik. A szurkolóik annyira sötétek, hogy rájuk ragadt a Black Hole név, pedig csak Kiss koncertre akartak menni. Amúgy a csapat annyira csóró, hogy focipályára se telik ezért baseball pályán játszanak. Ez a korábban említett baseballos múltú QB ellen ritkán válik be, ezért Vegasba költöznek
Darth Vader személyesen nekik szurkol, pedig az Uralkodó a Patriots edzője... Spoiler: Az urolkodó erősebb ezért Space Operaról a csapathoz sokkal jobban illő horror műfajra tértek át Chucky leigazolásával.

Broncos
Kétség kívül a legjobb NFL csapat >1600 méter magasan és még a tengerszinten is - éppencsak ugyan de - befér a top 32-be. A sikerességre vágyú szurkolókat azzal nyerik meg, hogy viszonylag gyakran bejutnak a Super Bowlba, a loser csapatnak szurkolókat pedig azzal, hogy a Super Bowlon 40-50 pont különbséggel kapnak ki. Az elmúlt pár év alapján utóbbi típusú szurkolókat sokkal többre tartják. A csapat szereplésére való tekintettel Colorado államban legalizálták a füvet...
Ha a 6-6 magas QBk felé van valamilyen fétised ne keress tovább, ez a te csapatod
Vigyázat a mérföldmagas létnek van néhány nem kívánt mellékhatása is

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Látom great competiton van az új szurkolóért, és mindenki tudja hogy ebben Carroll fiai a legjobbak! Szóval nem lehet más mint a Szíhóksz!

Amit garantálni tudunk neked:

-Évente legalább 3 vérre menő vitát arról hogy Wilson top3-e vagy nem.
-McDowell édesanyjának havi, Ifedi édesanyjának heti szintű felemlegetését.
-Rengeteg kacagást (sírva vígad a magyar (vagy fordítva))
-3&sokra benyalt flea flickereket - akár minden héten!
-Rengeteg futást (3&9-re, a negyedik negyedben, akár 14+pontos hátrányban is!)
-Wrigleys szponzorációt.
-Elit támadófalat és a csapat kulcsait... ja nem!
Más nem jut eszembe, kérem kapcsojjaki!

Ui:Ha oda vagy a fumble-ökért, ebben az esetben még a kedvenc playádat is meg tudom nevezni!

több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Hát a Jets nincsen agyonsztarolva es meglepetést is okoznak, mert mindig azt hisszük ennél nincs lejjebb, aztan csak osszehozzak

Lesz ez még így se!