NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
10
4
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Kezdem úgy érezni, hogy sokan túltolják a Minshaw-mániát. A srác egy poén, de én nem látok benne többet egy jóféle cserénél. Erre azt olvasom, hogy sokan már franchise qb-nak tekintik. Na ez az igazi vicc, nem a karakter! 😀Mert papír vagy. 😊 Minshaw-mánia amúgy nincs, szóval azt nem tudom túltolni. A Minshew-Mania meg úgyse tart tovább pár hétnél (lehet már holnap vége lesz), hadd élvezzük már ki. Nem volt ennyire izgalmas QB a Jaguarsnál.... kb soha.
Ui: szándékosan nem a Jags topicba írtam, hadd örüljenek! 😁
Szokol
I.K.T.R.I.A.D. mindenki címét, sőt IP címét is tudja, szóval tökmindegy mit mondana. 😊 Mellesleg ha valakinek különvéleménye van egy dologról, az engem nem zavar. 😉Kezdem úgy érezni, hogy sokan túltolják a Minshaw-mániát. A srác egy poén, de én nem látok benne többet egy jóféle cserénél. Erre azt olvasom, hogy sokan már franchise qb-nak tekintik. Na ez az igazi vicc, nem a karakter! 😀ha elkéri ik a címed ne add meg neki, vagy mondjál solymárt
Szokol
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Minshaw?Kezdem úgy érezni, hogy sokan túltolják a Minshaw-mániát. A srác egy poén, de én nem látok benne többet egy jóféle cserénél. Erre azt olvasom, hogy sokan már franchise qb-nak tekintik. Na ez az igazi vicc, nem a karakter! 😀ha elkéri ik a címed ne add meg neki, vagy mondjál solymárt
Szokol
Sixo
több mint 5 éve
Kezdem úgy érezni, hogy sokan túltolják a Minshaw-mániát. A srác egy poén, de én nem látok benne többet egy jóféle cserénél. Erre azt olvasom, hogy sokan már franchise qb-nak tekintik. Na ez az igazi vicc, nem a karakter! 😀ha elkéri ik a címed ne add meg neki, vagy mondjál solymárt
Szokol
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na Beszéljünk erről skacok !!youtu.be/4zfHbnmTMKY
Kinek mi a véleménye ?
Szerintem a szezon passza 😊😊
több mint 5 éve
Kezdem úgy érezni, hogy sokan túltolják a Minshaw-mániát. A srác egy poén, de én nem látok benne többet egy jóféle cserénél. Erre azt olvasom, hogy sokan már franchise qb-nak tekintik. Na ez az igazi vicc, nem a karakter! 😀OneYearWonder meg 15 perc hírnév és hasonlók. Èn örülök neki, keressen egy kis pènzt.
Szokol
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Kezdem úgy érezni, hogy sokan túltolják a Minshaw-mániát. A srác egy poén, de én nem látok benne többet egy jóféle cserénél. Erre azt olvasom, hogy sokan már franchise qb-nak tekintik. Na ez az igazi vicc, nem a karakter! 😀szerencséd, hogy Iktriad csak és kizárólag a Jags topicba ír, sehova máshova
Szokol
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Kezdem úgy érezni, hogy sokan túltolják a Minshaw-mániát. A srác egy poén, de én nem látok benne többet egy jóféle cserénél. Erre azt olvasom, hogy sokan már franchise qb-nak tekintik. Na ez az igazi vicc, nem a karakter! 😀Ui: szándékosan nem a Jags topicba írtam, hadd örüljenek! 😁
több mint 5 éve
Ott van egyébként jobbra alul le is írva, hogy "omitting the Jets and Dolphins until they return to being an NFL team". 😀tényleg 😀Broncos a Giants - Falcons szendvicsben van. Jobbra a Saintsből kinövő Jaguarstőll!
jets, dolphins és broncos nem fért rá 😀
braxa88
Húsrágó
braxa88
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
😀 😀www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.591943334185692/2788920317821305
több mint 5 éve
Én nyomtam volna rá egy -1et mint ahogy minden socceros hasonlatra/párhuzamra adnék, de szerencsére nincs ilyen funkció, úgyhogy marad a lesújtó pillantás képernyőn keresztül 😛Mert az elején próbáltam konstruktívan tanácsot adni, nem vicceskedni 😀Szia!Ez a komment nincs kelloen ertekelve 😀
{..}
Ha a fociban a Real Madridot/Barcelonát szereted, akkor Patriots.
tenorx
undisputedly
tenorx
De azt értékelem, hogy NYi kötődést feltételezve bostsoni csapatot (is) ajánlottál
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Mert az elején próbáltam konstruktívan tanácsot adni, nem vicceskedni 😀Ez a komment nincs kelloen ertekelve 😀sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Szia!
nygaben
{..}
tenorx
undisputedly
több mint 5 éve
Ez a komment nincs kelloen ertekelve 😀sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Szia!
nygaben
{..}
tenorx
több mint 5 éve
Pats a legjobb vedelemmel, mint ahogyan azt mindenki varta 😀
braxa88
több mint 5 éve
Ha meg nem irogatok, utanam sirtok. 8D Latod, a nagysag atka.Olvass topicokat és eredménykövetőket!Ne már! Hozzánk Stez írogat, az hatalmas handicap 😀
Szerintem hamar kiderül ki a csapatod!
steelwolf
dugo93
több mint 5 éve
braxa88
12 534
tényleg 😀Broncos a Giants - Falcons szendvicsben van. Jobbra a Saintsből kinövő Jaguarstőll!
braxa88
Húsrágó
több mint 5 éve
Broncos a Giants - Falcons szendvicsben van. Jobbra a Saintsből kinövő Jaguarstőll!
braxa88
több mint 5 éve
Az a baj inkább, hogy Sobri mindenhova írogat. Ez alapján nehéz lesz 😉 😛Olvass topicokat és eredménykövetőket!Ne már! Hozzánk Stez írogat, az hatalmas handicap 😀
steelwolf
dugo93
több mint 5 éve
dugo93
4 225
Olvass topicokat és eredménykövetőket!Ne már! Hozzánk Stez írogat, az hatalmas handicap 😀
steelwolf
több mint 5 éve
twitter.com/SexyTroopLover/status/1179845791894134784?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Vélemény?Imádom amikor egy QB-t összevetnek egy TE-vel meg egy LB-vel.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001061158/article/nfl-rookie-rankings-gardner-minshew-on-top-at-quarter-mark?campaign=fb-nf-sf220605957-sf220605957&sf220605957=1&fbclid=IwAR1HkQmjJWeLn0I3au8aQL1Jg6KOy1EplonmuRuApJ_psXaqACB_6536PlY
steelwolf
Bush jobban szerel, Minshew jobban dob, Hockenson meg legjobban kap el.
több mint 5 éve
Sima harmas, mivel latni fogja az osszes a palyat, hacsak meg nem vakul valamelyik. Ne ezen bukj el!Ellenben a Darnold kérdés érdekes, mivel jó eséllyel nem fog játszani.A Julio vs Nuk vs barmelyik Falcons playa vs barmelyik Texans playa is erdekes sztem 😀
gabokocka
+ Mennyi washingtoni QB lát pályát a Pats ellen?
1, Keenum
1, McCoy
1, Haskins
2
3
Oke 😀
Borbinho