NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Amúgy ezen meg ne lepődj meg, ez Magyarország itt még mindenki azt hiszi, hogy a TV csatornák azért vannak hogy személyesen az ő igényeit elégítsék ki.HA HA sok hülye aki azt hiszi normális, ha elvár valamit a PÉNZÉért
Toca
Sok hülye aki azt hiszi, ha fizet egy étteremben, elvárhatja hogy ne legyen szar a kaja. Pedig az étterem nem személyes igényeket elégít ki.
Sok hülye aki azt hiszi, ha fizet egy termékért, elvárhatja hogy ne menjen tönkre.
Sok hülye aki azt hiszi, ha fizet egy szolglátatónak egy csatornáért, elvárhatja, hogy ne legyen szar a műsor, akár választék akár minőség. A TV nem az ő igényeit elégíti ki, ő csak FIZET érte.
Igazad van, hülye vagyok. Hülye vagyok, hogy úgy gondolom sorozatokat nézek majd netflixe, primeon, hülye vagyok hogy sportot nézek majd gamepasson, eurosport playeren, hülye vagyok hogy nem abba az étterembe megyek, ahol szar kaját adnak, hanem oda ahol jót, hülye vagyok hogy nem a szar márkát veszem meg, hanem a jót. Az étterem, a gyártó/bolt, a TV szolgáltató mondjuk semmit nem fog látni a pénzemből, de én vagyok hülye. Meg az a sok retardált kretén, aki olyan hülye hogy a fogyasztó személyes igényeit próbálja kielégíteni és ezért áttérnek hozzá a fogyasztók, és náluk költik el a pénzüket. Hihetetlen hova tart a világ.... És már Magyarországon is terjed ez a kór, hogy emberek abban a tévhitben élnek, hogy normális ha elvárnak valamit a pénzükért cserébe.
Hát a műsorvezető a saját igéyne szerint alakítsa a műsort, és igenis mindenki fizessen érte és mindenki nézze! Söpörjünk le minden kritikát azzal, hogy nem az ő személyes igényeit kell kielégíteni. Elmegy egy fizető vevő, nevessük ki. Elmegy még egy, őt is. Így lehet megfékezni a kórt, hogy az embereknek legyenek elvárásaik....
De nem baj, Vágom vissza a centiket, hogy ne kelljen ezért a szarért fizetni, aztán nem fogom panaszkodással megzavarni a tökéletes világotokat. Fizethettek bármennyit egy szolgáltatásért, ami nem a ti igényetekre van szabva, hiába ti fizettek érte. És nem is a többség igényére. Akkor fel lett volna mérve, hogy mi a többség igénye és hamar kiderül, hogy a hangos kisebbség puffog, vagy esetleg tényleg a Titanstre többen kíváncsiak. De mindegy, én azt a meccset nézem, amit én akarok, nem azt amit galuska, mert hülye vagyok
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Tényleg hihetetlen hogy ez a Pats választás még mindig minden héten ekkora kommentáradatot vált ki. Annyiszor elmondta már mindegyik fél ugyanazokat az érveket, kimutatásokat, adatokat, kiajánlottakból választhattunk csak, pro és kontra érveket. Én is nagyon sajnálom mindig mikor meglátom, hogy egy teljesen érdektelen, unalmas, sima meccset adnak a legjobb műsoridőben és megint szarakodhatok a stream-ekkel inkább, de ez van. Ezt 10 egységnyi-vel több ember nézi szívesen állítólag mert Pats, ez van, és csak ez számít a csatornának.Szerintem meg az a hihetetlen, hogy teged ez meg mindig meglep, amikor ezen a forumon egybol ugranak az emberek, ha a Patset lehet fikazni, de a masik oldalt sem kell felteni, mert a nem kicsit magas lorol leokoskodo NE-fanok meg nyilvan rogton jonnek is vedeni az erem masik oldalat.
zavi27
Es lam, igy lett a chocapic.
több mint 5 éve
Google Chromecast nem lájkolja...Aki csak a Sport TV-n követi, azok számára valószínűleg inkább mind1 h milyen meccset adnak. Kocanéző, amit eléraknak, azt fogyasztja.Ez nagyon nem így van. ha valaki már streamen néz meccset az már elég nagy nfl fan, rá kell keresni, működő jó minőségi linket kell találni, reklámok, kényelmetlenebb nézési póz stb. Tv elé meg csak le kell ülni a kanapéra és bámulni.
empty taxi
aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi. Simán eltudom képzelni hogy nem kapcsolnak oda mert már megint egy 30-7es pats W van.
Pl nekem az NBA. Ha csak lakers, meg gsw, meg xy meccs van, nem biztos h leülök a TV elé, de ha egy jó párosítás akkor sokkal inkább. streamen meg maximum csak akkor nézek ha PO van. Ez nem "kocanézés"
braxa88
több mint 5 éve
Ha így folytatjátok, lassan aktuális lesz 😊 😉több mint 5 éve
Tényleg hihetetlen hogy ez a Pats választás még mindig minden héten ekkora kommentáradatot vált ki. Annyiszor elmondta már mindegyik fél ugyanazokat az érveket, kimutatásokat, adatokat, kiajánlottakból választhattunk csak, pro és kontra érveket. Én is nagyon sajnálom mindig mikor meglátom, hogy egy teljesen érdektelen, unalmas, sima meccset adnak a legjobb műsoridőben és megint szarakodhatok a stream-ekkel inkább, de ez van. Ezt 10 egységnyi-vel több ember nézi szívesen állítólag mert Pats, ez van, és csak ez számít a csatornának.
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Akkor most had idézzek valakit:Ó ez gyönyörű! Abba ne hagyd, tudsz te még lejjebb is menni!FixedViselkedjek felnőttként? Szerintem teljesen belefér aHehe, minden héten fanyalog valaki. A mostani HD streamek mellett nem oly mindegy milyen meccset adnak a SportTv-n? Ráadásul sokkal helyén valóbb lenne az a kérdés, hogy miért nem a Titans meccset adják?Meddig szórakozol még? Már kezd rohadtul unalmas lenni. Az ominózus reklamálásom óta hozzá se szólok a meccsekhez, úgyhogy nem hiszem, hogy hónapok után is ezen kéne lovagolni. Légy szíves viselkedj felnőttként, kezeld helyén a történteket, és foglalkozz inkább a saját csapatoddal. Köszönöm!
batyu
NanditofelnőttkéntPats drukkerként való viselkedésbe azélcelődéskötekedés, mert ez nem volt annál több.
batyu
Toca
Azért megmosolyogtató, hogy a fórumozók egy része telibe hányja a SportTv-s közvetítést, de számon kéri, hogy melyik meccset közvetíti. Mielőtt még valaki azt hiszi, hogy ezt a Pats meccs kapcsán írom, jelzem én streamet nézek általában.
batyu
Szerintem teljesen belefér a felnőttkéntvaló viselkedésbe az élcelődés, mert ez nem volt annál több.
Most a saját elveid mentén bírni kell az élcelődést vagy nem ? 😀
Amúgy ezen meg ne lepődj meg, ez Magyarország itt még mindenki azt hiszi, hogy a TV csatornák azért vannak hogy személyesen az ő igényeit elégítsék ki.
több mint 5 éve
batyu
630
Ó ez gyönyörű! Abba ne hagyd, tudsz te még lejjebb is menni!FixedViselkedjek felnőttként? Szerintem teljesen belefér aHehe, minden héten fanyalog valaki. A mostani HD streamek mellett nem oly mindegy milyen meccset adnak a SportTv-n? Ráadásul sokkal helyén valóbb lenne az a kérdés, hogy miért nem a Titans meccset adják?Meddig szórakozol még? Már kezd rohadtul unalmas lenni. Az ominózus reklamálásom óta hozzá se szólok a meccsekhez, úgyhogy nem hiszem, hogy hónapok után is ezen kéne lovagolni. Légy szíves viselkedj felnőttként, kezeld helyén a történteket, és foglalkozz inkább a saját csapatoddal. Köszönöm!
batyu
NanditofelnőttkéntPats drukkerként való viselkedésbe azélcelődéskötekedés, mert ez nem volt annál több.
batyu
Toca
Azért megmosolyogtató, hogy a fórumozók egy része telibe hányja a SportTv-s közvetítést, de számon kéri, hogy melyik meccset közvetíti. Mielőtt még valaki azt hiszi, hogy ezt a Pats meccs kapcsán írom, jelzem én streamet nézek általában.
több mint 5 éve
Jaja Dallasnál minden évben fix a hálaadáskori meccs.Sporttv 2016 w1-től 2019 w5-igEbbol azert vond le a kotelezo, fomusoridos meccseket, amiknel nem valaszthatnak, azert eleg sok ilyen van, a Patsnel es a Dallasnal is.
1. Dallas Cowboys 33 meccs
2. New England Patriots 32
3. Green Bay Packers 26
4. Minnesota Vikings 26
5. Pittsburgh Steelers 26
előszezon, po és felvételes meccsek nincsenek benne
mmdan
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
FixedViselkedjek felnőttként? Szerintem teljesen belefér aHehe, minden héten fanyalog valaki. A mostani HD streamek mellett nem oly mindegy milyen meccset adnak a SportTv-n? Ráadásul sokkal helyén valóbb lenne az a kérdés, hogy miért nem a Titans meccset adják?Meddig szórakozol még? Már kezd rohadtul unalmas lenni. Az ominózus reklamálásom óta hozzá se szólok a meccsekhez, úgyhogy nem hiszem, hogy hónapok után is ezen kéne lovagolni. Légy szíves viselkedj felnőttként, kezeld helyén a történteket, és foglalkozz inkább a saját csapatoddal. Köszönöm!
batyu
batyu
több mint 5 éve
batyu
630
Viselkedjek felnőttként? Szerintem teljesen belefér a felnőttként való viselkedésbe az élcelődés, mert ez nem volt annál több.Hehe, minden héten fanyalog valaki. A mostani HD streamek mellett nem oly mindegy milyen meccset adnak a SportTv-n? Ráadásul sokkal helyén valóbb lenne az a kérdés, hogy miért nem a Titans meccset adják?Meddig szórakozol még? Már kezd rohadtul unalmas lenni. Az ominózus reklamálásom óta hozzá se szólok a meccsekhez, úgyhogy nem hiszem, hogy hónapok után is ezen kéne lovagolni. Légy szíves viselkedj felnőttként, kezeld helyén a történteket, és foglalkozz inkább a saját csapatoddal. Köszönöm!
batyu
Nandito
több mint 5 éve
Sporttv 2016 w1-től 2019 w5-igEbbol azert vond le a kotelezo, fomusoridos meccseket, amiknel nem valaszthatnak, azert eleg sok ilyen van, a Patsnel es a Dallasnal is.
1. Dallas Cowboys 33 meccs
2. New England Patriots 32
3. Green Bay Packers 26
4. Minnesota Vikings 26
5. Pittsburgh Steelers 26
előszezon, po és felvételes meccsek nincsenek benne
mmdan
több mint 5 éve
Én alapból nézem a saját csapatom meccsét streamen, meg a tv-t. Tehát általában kettő megy egyszerre, tv némítva, stream eredeti kommentárral.Ha a kettő egybeesik, tehát Steelers meccset ad a tv, akkor nyilván nem nézek streamet.
Ha meg olyan az idősáv, hogy saját csapatom nem játszik, akkor megy a tv-s meccs némítva, streamen meg belenézek a csoportriválisok meccseibe. És kb ennyi.
több mint 5 éve
hát ezen jót röhögtem 😀már úgy éreztem nem tud felbaszni Gyula de legutóbbi meccsén azért sikerült!Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Olyan duális élményt, mint a meccs nézése és Gyula teljesen szürreális trash jellegű szakkommentálása egyetlen stream se biztosít.
Sobri Jóska
empty taxi
És én Gyulát az eredeti környezetében szeretem hallgatni.
Sobri Jóska
valami totál egyértelmű esetnél Ricsi kérdezi mi a véleménye ?jogos-e a zászló?
10 másodperc kussolás után Ricsi benyögi hogy Gyula bólogat....
no comment.....
yooker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Hamár gyula.Ravens-Chiefs, 3db play ment le: Blake Bellt 2x is le-Hillezte, majd az egy dolog h nem ismeri Averrettet (tudjuk h kb 3-4 embert ismer csapatonként) de a h 34es szám helyett 54est lát, majd lapról bemondja h 54essel tyus bowser.
Szegény Maka némán tűrte.
Hát nézzük tovább
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
De fogyasztóbarát ötletekért itt máglyán szoktak elégetni embereket, az örüljünk hogy egyáltalán van és kussoljunk mentalitás uralkodik...Igen, "ha nem lenne sport tv senki nem nézne itthon nfl-t" mondjuk 10 éve még valamennyire elfogadható indok volt, 2019-ben biztos, hogy ha ők nem adnák, megvenné/megvette volna a jogokat valaki más
Black_Adder
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
(a közvetítés minőségét most hagyom az szubjektív).Nem szubjektív. Tudom, nehéz elhinni, de ez is egy szakma. Vagy akár kettő.
Black_Adder
több mint 5 éve
evolution of sofa football man in hungary whit 3 childrenspórtévé altató néha üvöltözés
piréz stream laptopon guvadjak meg
return spórtévé vérnyomáscsökkentővel
meccsletöltés hétfőn rapidshare vasszák meg akik tudják az eredményeket
gamepass tableten guvadjak meg 2
smarttv amcsi hd stream előfizu atomanti
redzonecsenöl élesztő
szombati enszíéj dzsuvály allin 12h ( na itt ne kérdezzenek rá este nyolckor mit nézek, mer már nekemsincs fogalmam)
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Én elfogadtam a te túlzó nyolcvanadat, udvariasabb lenne, ha az én hsz-em lényegiségét jelentő plusz 20 százalékát te is elfogadnád. Persze nem kötelező.Két tévedést pontosítanék:Egyrészt nem 95% a Pats nézők aránya. Másrészt nincs minden hétvégén a 19órás műsorsávban Pats meccs. Mondjuk ezt te is tudod. Egyre gyengébben trollkodsz Jóska.
aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi.De.
braxa88
És kurvára unalmas, hogy évek óta ez a meccsek 80%-ában (tudom jön majd Sobri és kimutatja, hogy ez csak 65%) a Pats legyen az akár egy előre látható 40 pontos alázas.Valójában ha a nézők preferenciáiból számolnánk, akkor a 95% lenne az elvárt.
Bazzani
Ehhez képest a 80% (elfogadom, mint hipotézist) alacsony.
Sobri Jóska
Bazzani
Valóban nincs, ettől még az “átlagnéző” szeretné, hogy legyen.
Egyre gyengébben érvelsz és markánsabban csúsztatsz Bazzani.
több mint 5 éve
Gyuláról?Pontosan így vagyok az nfl-lel én is, végre van sport tv-m hd-ben, alapvetően azt nézném, ami a tv-ben megy, ha az alapvetően kompetitív meccs...Aki csak a Sport TV-n követi, azok számára valószínűleg inkább mind1 h milyen meccset adnak. Kocanéző, amit eléraknak, azt fogyasztja.Ez nagyon nem így van. ha valaki már streamen néz meccset az már elég nagy nfl fan, rá kell keresni, működő jó minőségi linket kell találni, reklámok, kényelmetlenebb nézési póz stb. Tv elé meg csak le kell ülni a kanapéra és bámulni.
empty taxi
aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi. Simán eltudom képzelni hogy nem kapcsolnak oda mert már megint egy 30-7es pats W van.
Pl nekem az NBA. Ha csak lakers, meg gsw, meg xy meccs van, nem biztos h leülök a TV elé, de ha egy jó párosítás akkor sokkal inkább. streamen meg maximum csak akkor nézek ha PO van. Ez nem "kocanézés"
braxa88
Miattatok utálják a bowl.hu-t a sport tv-sek! Ezentúl tessék csak pozitívan kommentelnimár úgy éreztem nem tud felbaszni Gyula de legutóbbi meccsén azért sikerült!Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Olyan duális élményt, mint a meccs nézése és Gyula teljesen szürreális trash jellegű szakkommentálása egyetlen stream se biztosít.
Sobri Jóska
empty taxi
És én Gyulát az eredeti környezetében szeretem hallgatni.
Sobri Jóska
valami totál egyértelmű esetnél Ricsi kérdezi mi a véleménye ?jogos-e a zászló?
10 másodperc kussolás után Ricsi benyögi hogy Gyula bólogat....
no comment.....
yooker
r.baggio
amint lesz bármi pozitív említésre való dolog vele kapcsolatban , meg fogom tenni!
több mint 5 éve
7 éve nem nézek soccert, azóta lehet, h változott a helyzet, de ott szerintem ennél is rosszabb volt a választék, Barca és Real meccsét mindig adták, kis csapatokét csak akkor, ha ellenük játszottak. Itt azért legalább néha becsúszik 1-1 más meccs.Teniszben is elsősorban a nagy hármas meccseit adják, pedig az másik csatorna, mondjuk azért is, mert többnyire övék a center pálya, ott mondjuk örülök is ennek, szóval képmutató is lennék, ha lázadnék a pats közvetítések ellen.
Más olyan jellegű sportot meg nem nézek, ahol átfedő események közül kéne választania egy csatornának, de feltétlezem, hogy ahol van ilyen, mindenhol a legnépszerűbbeket választják. Lehet sok embert zavar, de arra kívácsiak a legtöbben. Persze vasárnap 7kor vannak sokan, akiknek nem játszik a kedvenc csapatuk, de nézik a meccset, ők mint aktuálisan semlegesek, lehet másfelé billentenék a mérleg nyelvét, és kiderülne hogy most nem a New Englandre kíváncsiak a legtöbben, ennek felmérésében segítene egy, ..., felmérés?
Mondjuk én akkor is streamen nézem, ha a sportTV adja a Broncos meccset. És amíg lehalkítják az atmoszférahangot ez biztosan nem fog változni (a közvetítés minőségét most hagyom az szubjektív). Ezért olyan nagyon nem is akarok beleszólni, hogy mikor mit adnak, de azt nem értem, hogy ha a streamek világában mégis ennyire sokakat foglalkoztat az aktuális választék, miért nincs egy felmérés a sportTV részéről? Szavazz melyik meccset akarod, hogy adja a TV, kijön a pecc lehet a felmérésre mutatni amúgy meg kiderülhet hogy mondjuk a Steelers-Ravensre kíváncsiak a legtöbben, ha azt adnák, lehet többen néznék őket, és elvileg ez az egyetlen célja a SportTV-nek.... (amúgy nem tudom mekkora biznisz, 3 órás idősávban arányosan elég alacsony reklámfelület, hogy csak negyedek közt szakítják meg az adást)
Ha a netflix adás közben megtudta oldani az interakciót, nem hiszem hogy ha más nem egy héttel előre nem lehetne a szurkolók bevonásával dönteni...
De fogyasztóbarát ötletekért itt máglyán szoktak elégetni embereket, az örüljünk hogy egyáltalán van és kussoljunk mentalitás uralkodik...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Két tévedést pontosítanék:Egyrészt nem 95% a Pats nézők aránya. Másrészt nincs minden hétvégén a 19órás műsorsávban Pats meccs. Mondjuk ezt te is tudod. Egyre gyengébben trollkodsz Jóska.
aki csak a TVben nézi ami megy az nem kocanéző, hanem nfl szerető ember, és nyílván nemcsak a patsre kiváncsi.De.
braxa88
És kurvára unalmas, hogy évek óta ez a meccsek 80%-ában (tudom jön majd Sobri és kimutatja, hogy ez csak 65%) a Pats legyen az akár egy előre látható 40 pontos alázas.Valójában ha a nézők preferenciáiból számolnánk, akkor a 95% lenne az elvárt.
Bazzani
Ehhez képest a 80% (elfogadom, mint hipotézist) alacsony.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Hát így nem tudunk segíteni.Igen, de főleg a szakmailag mindig jól felkeszült Kovács Sándor és az NCAA-t ismerő és szerető Faragó Richard, illetve az elfogulatlan, kiváló programigazgató, Hollai Olivér szeretetére vágyokMiattatok utálják a bowl.hu-t a sport tv-sek! Ezentúl tessék csak pozitívan kommentelniSzeretnéd ha Gyula szeretne?
r.baggio
Sobri Jóska
r.baggio
több mint 5 éve
Igen, de főleg a szakmailag mindig jól felkeszült Kovács Sándor és az NCAA-t ismerő és szerető Faragó Richard, illetve az elfogulatlan, kiváló programigazgató, Hollai Olivér szeretetére vágyokMiattatok utálják a bowl.hu-t a sport tv-sek! Ezentúl tessék csak pozitívan kommentelniSzeretnéd ha Gyula szeretne?
r.baggio
Sobri Jóska
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Miattatok utálják a bowl.hu-t a sport tv-sek! Ezentúl tessék csak pozitívan kommentelniSzeretnéd ha Gyula szeretne?
r.baggio