NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
175
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
85
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
71
15
22:25
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
..és a Raiderst miért írogatják? Gruden nem hiszem h pont egy futóra adna 15(17) milliókat!!Szakadnek, ha Mack 22 korul nem kellett, Bellnek meg odatolnak evi 17 millat. Xd de Grudenbol kinezem. Valamivel vissza kell csalogatni a nezoket jovore.
steelwolf
több mint 6 éve
A Big XII négy nap alatt semmissé tette ezt a tweetet 😀twitter.com/ESPNStatsInfo/status/1064741771857416192
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
..és a Raiderst miért írogatják? Gruden nem hiszem h pont egy futóra adna 15(17) milliókat!!
több mint 6 éve
Kampman
28 323
A Packerst isSzerintetek hol fog kikötni Bell?A Coltsot szerintem ki is húzhatod 😀 Kizártnak tartom.
Nézegettem kik lehetnek a befutók!..
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
dugo93
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Nem tudom, hogy volt-e, de ebből kell Bellnél kiindulni:A felsoroltak közül a Colts-ot Ballard miatt (aki ódzkodik a problémás arcoktól és nem nagyon fizet túl senkit), az Eagles-t meg a capspace miatt kevésbé tartom valószínűnek.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
ozibozi
17 156
Ki van jövőre pont egy futónyira a SB runtól? Kinek van ezek közül pénze is rá? Ha vlknek van rá ideje, kb megnézheti a leendő csapatok szűkös listáját. Vagy nem 😊
több mint 6 éve
Az csoda lenne ha az eagles berakná őt is a sapka alá
több mint 6 éve
Kiköthet ott 3-4 év múlva is, ahogy néztem nem volt megnevezve, hogy 2019-ben :dAz ilyen kisstilu, piti kotozkodesek nem erdekelnek. Tipikus NSO-s mentalitas. Te foleg szegyelld el magad. Fuj. Bunko!
Wyatt
több mint 6 éve
Nagyon orulok, hogy sikerult kifrocliznotok a teljesen normalis, komoly valaszomat. Tre egy bagazs ez.Mason vagy Boston?
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kiköthet ott 3-4 év múlva is, ahogy néztem nem volt megnevezve, hogy 2019-ben :d
több mint 6 éve
Las Vegas meg nem jovore a Raiders elvileg. Mondjuk ha a Steelers kiszur vele, tagelik meg egy idenyre, akkor 2020-ban mar lehet Las Vegas, es rabasztam. X-DLas Vegas Raiders és máris megvan a szopó a la StezBárcsak elmenne a CFL-be 😀Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Nagy penzben is merek fogadni, a'la Sobri.
Stez
dugo93
Wyatt
De ez nem igy lesz, mivel mint tudjuk, en sosem szivom meg.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Las Vegas Raiders és máris megvan a szopó a la StezBárcsak elmenne a CFL-be 😀Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Stez
dugo93
több mint 6 éve
Nagyon orulok, hogy sikerult kifrocliznotok a teljesen normalis, komoly valaszomat. Tre egy bagazs ez. Szegyelljetek magatokat.
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
jogos, nem vagyok képben a magyar csapatokkal, de ha van Vasas akkor mindenképpen oda kell vinni BelltMiskolc Steelers?Budapest Wolves 😉 az lenne a tuti, csak gondoljatok bele milyen statisztikái lennénekBárcsak elmenne a CFL-be 😀Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Stez
dugo93
Cuchulain82
steelwolf
több mint 6 éve
TAO-ból futja, csináljuk meg!
több mint 6 éve
Miskolc Steelers?Budapest Wolves 😉 az lenne a tuti, csak gondoljatok bele milyen statisztikái lennénekBárcsak elmenne a CFL-be 😀Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Stez
dugo93
Cuchulain82
több mint 6 éve
végre lenne előtte egy normális fal? 😀Budapest Wolves 😉 az lenne a tuti, csak gondoljatok bele milyen statisztikái lennénekBárcsak elmenne a CFL-be 😀Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Stez
dugo93
Cuchulain82
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
Budapest Wolves 😉 az lenne a tuti, csak gondoljatok bele milyen statisztikái lennénekBárcsak elmenne a CFL-be 😀Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Stez
dugo93
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Bárcsak elmenne a CFL-be 😀Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Stez
több mint 6 éve
Szerintetek hol fog kikötni Bell?Fogadni mernek barkivel, hogy az Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Kansas City Chiefs, Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, New York Jets, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles, Pittsburgh Steelers, Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Tampa Bay Buccaneers, Tennessee Titans, Washington Redskins egyikeben fog kikotni.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Szerintetek hol fog kikötni Bell?A Coltsot szerintem ki is húzhatod 😀 Kizártnak tartom.
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
steelwolf
több mint 6 éve
Szerintetek hol fog kikötni Bell?Nézegettem kik lehetnek a befutók!..
-Raiders
-Eagles
-Packers
-Colts
-Texans
-Buccaners
-Jets
több mint 6 éve
Every NFL team's 2018 season thus far, summed up in one GIFftw.usatoday.com/gallery/every-nfl-teams-2018-season-thus-far-summed-up-in-one-gif
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/9b35bdc9fc4ff2e4a259279faddd7de2/5C6CDDE5/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/43984529_505799166569757_824818072702634568_n.jpg
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Pont így látom én is. Az egyértelmű sérülés okozásra irányuló megmozdulásokat büntessék, de ne az legyen, hogy a támadóknak mindent lehet, a védőknek semmit, mert akkor kb nulla kihívás űrszámokat fekrakni és élvezhetetlen lesz a meccs.Szerintem évtizedes távlatban le lesz szabályozva a “védők védelme” is, de ettől még sokpontos meccsek lesznek, és megmarad a flagfoci feelinged.
gabokocka
Én meg ott voltam 89ben vagy 90ben a Pecsában Auróra koncerten két barátommal, amikor először lépett Pesten színpadra a Tankcsapda, de olyan ergyák voltak, hogy ledobáltuk őket a színpadról.Szubjektív a dolog akár az élet. Én ha játszunk is szeretem a kemény kontaktot (otthon a három éves fiam úgy csinál tacle-t, hogy élmény átélni - mellkasra meg nyakra megy a kis szaros), a sérülés így is benne lesz mindig ezt láttuk hétvégén.És ez szerintem jól is van/lesz így.Így van, ráadásul a hatályban levő szabályokat sem alkalmazzák normálisan, mert míg a támadófalban minden huszadik holdingot dobják be, addig a védőknél szinte minden buzi kontaktra repül a zászló. Ez van, lassan flagfoci lesz az NFL.A cap egyre nagyobb, a támadókat jobban védik, a szabályváltozások sok pontot indukálnak, a sokpontos meccsek “eladhatóbbak”, a játékosok egyre atletikusabbak, a személyi edzések, csapatépítések egyre profibbak, ergo a meccsenkénti pontátlagok szépen emelkednek.Ennél már csak szabályozottabb lesz a dolog, mert az aranytojást tojó tyúkokat nem hagyják levágni. Sérülésveszély you know!A KC topikból áthozom ide, mert általánosságban érdekelne a véleményetek:Amint engedik a védőket tenni a dolgukat helyreáll minden. Minden fejes a támadó focit támogatja, az a látványos és eladható. Bullshit!
Szerintetek a védelmeket majd idővel fel lehet hozni erre a színvonalra, vagy nagyon egyedi emberanyag kellene hozzá, amit tömegével nem termel ki az egyetemi liga?
NCAA-ben is pontháborúk vannak. (Ott nekem tetszik, profi szinten nem vagyok oda érte, mert egyszerűen ez a kivétel-meccs, az általános inkább az, hogy egyik támadósor nagyon kiüti a másik csapatot: NO-PHI, PIT-CAR, etc., ami számomra már érdektelenné teszi - pl. a saját meccsünk negyedik negyedét már nem néztem, annyira eldőlt, de a Saints meccset is kinyomtam félidőben, annyira reménytelen volt az Eagles)
Nem tudom, hogy milyen védelmi séma tudja limitálni az ilyen támadósorokat, leginkább a cap oldja majd meg idővel, hogy egy csapatban ne játsszon ennyi playmaker.
Fast Willie
♉gaben♉
Nekem egyébként szabályszinten elég lenne, ha a holdingokat ugyanúgy alkalmaznák, mert OFalban nem fújnak semmit, cserébe a secben 40y-nyira a kulcsplaytől bedobálják.
10 y-ig nálam nem lenne semmi, minden kontakt engedett lenne, mert úgy a D kezében lenne egy fegyver, h szétverje az ütemeket.
(Tudom, h szabálymódosítás kellene.) Másrészt az RPO-nál eleve cheat code az illegal men downfield, mert azt sose nézik passzjátéknál a sporik, pedig az OL már két szinttel feljebb kamublokkol.😁 Harmadrészt az elkapásszabály is egy megafos, mert a dadogó, döcögő labdakezelést is kontrollnak veszik.
Fast Willie
Mint az NBA-ben.
Ez a világ rendje.
Sobri Jóska
gabokocka
Gondolom te se szeretnél gladiátorviadalokat élesben, megelégszel a boksszal, mma-val, olimpiákkal.
Változik a világ, és bár semmi se olyan, mint régen, de azt be kell látni, hogy kurva egészségtelen sport lett a foci.
Persze, így nem annyira látványos, de hidd el, élesben egy "kardos a lándzsás ellen halálig" is szórakoztatóbb lenne, mint egy McGregor-Nurma vagy egy Ali-Frazier.
Ezt meg Vonnegut mondja, nem én:
Soha nem létezett semmiféle "azok a régi szép idők", mindig is csak a mindennapok voltak.
Sobri Jóska
Erről a vitáról mindig a Tankcsapda koncertek jutnak eszembe (kölyökként a nem épp langyi haverokkal jártunk, most unokahúgom meg Dombi Tibiék), + egyik gyerekkori "példaképem" akinek a nevét félte a város most meg személyi edző!
Számomra sok tekintetben elkurvult a világ.
♉gaben♉
A háromból ketten cégvezetők lettünk, a harmadik srác meg logisztikai vezető. Annyi “punkság” maradt, hogy egyikünk se lett öltönyös majomruhás.
Nem a világ kurvul el, hanem az emberek változnak 20-30 év alatt.