NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Berry vissza fog vonulni.Nála sajnos tényleg ez a legvalószínűbb opció. Na érte nagyon nagy kár.
Stez
több mint 6 éve
Feltételezem arra gondolsz, hogy első körös játékosok és miért nem csapnak le rájuk. Ezek között sok volt a sérülés, sőt pl Wilkersonnal season ending boka stb. Amit iktriad írt az így van, de véleményem szerint elsősorban a medical staff fog dönteni bevállalhatók vagy nem.Az olyan játékosok, mint Eric Berry, Nick Perry, Wilkerson, Ajayi, Gaines... Találhat még csapatot? Illetve szerintem nem rossz játékosok. Miért nincs csapatuk még? Elképzelhető, hogy őket többet nem látjuk a pályán?Hosszú a szezon és sok lesz sajnos a sérült. Ezért lesz belőlük olyan, akit majd leigazolnak, főleg, hogy a 2. héttől nem kell garantált szerződést adni nekik.
Vass49ers
iktriad

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Az olyan játékosok, mint Eric Berry, Nick Perry, Wilkerson, Ajayi, Gaines... Találhat még csapatot? Illetve szerintem nem rossz játékosok. Miért nincs csapatuk még? Elképzelhető, hogy őket többet nem látjuk a pályán?Hosszú a szezon és sok lesz sajnos a sérült. Ezért lesz belőlük olyan, akit majd leigazolnak, főleg, hogy a 2. héttől nem kell garantált szerződést adni nekik.
Vass49ers
több mint 6 éve
Az olyan játékosok, mint Eric Berry, Nick Perry, Wilkerson, Ajayi, Gaines... Találhat még csapatot? Illetve szerintem nem rossz játékosok. Miért nincs csapatuk még? Elképzelhető, hogy őket többet nem látjuk a pályán?
több mint 6 éve
Super Bowl XXXVII - Tampa Bay Buccaneers vs. Oakland Raiders - January 26th, 2003mindenszóvicchülye mottó jegyében csak annyit jegyeznék meg, hogy Tamparinget legutóbb Gruden követett el 2003 januárjábantamperinget mindenki kovet el, csak a nagyjat nem buntetik erte
batyu
Stez
TampAring ééérteed... és egyúttal mindenkitől itt kérek elnézést!
több mint 6 éve
mindenszóvicchülye mottó jegyében csak annyit jegyeznék meg, hogy Tamparinget legutóbb Gruden követett el 2003 januárjábantamperinget mindenki kovet el, csak a nagyjat nem buntetik erte
batyu
több mint 6 éve
mindenszóvicchülye mottó jegyében csak annyit jegyeznék meg, hogy Tamparinget legutóbb Gruden követett el 2003 januárjában
több mint 6 éve
És van amikor egy üzletember korházat épít, alapítványt fundál, önzetlenül adományozik, persze.Azért vannak olyan családok, vagyoni helyzetek, nagy vagyonnal rendelkező nagyik és főleg olyan pénzsóvár emberek, akiknél a kórházba kíséréstől is profitot remélnek... Bár (legalábbis remélem) szerencsére ritka az ilyen.Egy üzleti, pénzügyi döntésnek ugyanúgy nincsenek erkölcsi relációi, ahogy egy erkölcsi alapú döntés nem a profitról szól. Te azért kíséred a nagyit korházba, mert hasznot remélsz belőle? Ugyan...Marad az Ekszer TV. 8)Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.Jósnak ne menj.
Stez
Sobri Jóska
Mondjuk azert egy kicsit mas a sztori, tekintve, hogy a kozzetett videobol egyertelmuen kiderul, Brown azert rugatta ki magat, mert ott volt a Pats-offer az asztalon. Ebbol meg lesz cirkusz, a Raiders szvsz ezt nem hagyja annyiban, irgalmatlanul mocskos lepes volt ez az Oaklanddel szemben, mind a jatekostol, ha pedig igazak a pletykak, akkor a New Englandtol is.
Stez
Sobri Jóska
iktriad
De itt az a vita tárgya, hogy egy nyilvánvalóan haszonelvű döntésnél erkölcsi szempontokat a döntésbe keverni botorság.
több mint 6 éve
Azért vannak olyan családok, vagyoni helyzetek, nagy vagyonnal rendelkező nagyik és főleg olyan pénzsóvár emberek, akiknél a kórházba kíséréstől is profitot remélnek... Bár (legalábbis remélem) szerencsére ritka az ilyen.Egy üzleti, pénzügyi döntésnek ugyanúgy nincsenek erkölcsi relációi, ahogy egy erkölcsi alapú döntés nem a profitról szól. Te azért kíséred a nagyit korházba, mert hasznot remélsz belőle? Ugyan...Marad az Ekszer TV. 8)Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.Jósnak ne menj.
Stez
Sobri Jóska
Mondjuk azert egy kicsit mas a sztori, tekintve, hogy a kozzetett videobol egyertelmuen kiderul, Brown azert rugatta ki magat, mert ott volt a Pats-offer az asztalon. Ebbol meg lesz cirkusz, a Raiders szvsz ezt nem hagyja annyiban, irgalmatlanul mocskos lepes volt ez az Oaklanddel szemben, mind a jatekostol, ha pedig igazak a pletykak, akkor a New Englandtol is.
Stez
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Egy üzleti, pénzügyi döntésnek ugyanúgy nincsenek erkölcsi relációi, ahogy egy erkölcsi alapú döntés nem a profitról szól. Te azért kíséred a nagyit korházba, mert hasznot remélsz belőle? Ugyan...Marad az Ekszer TV. 8)Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.Jósnak ne menj.
Stez
Sobri Jóska
Stez
Unom mar, hogy az egesz nyar errol a bohocrol szol, kiabrandit, hogy hova jutott el az NFL, en azon nottem fel, hogy ebben a ligaban nem a jatekosok mondjak meg, mit lehet es mit nem.Ez is egy teljesen pontatlan analizis.
Stez
Nem a játékosok mondják meg, nem is a csapatok. Hanem az, aki tudja. Aki erősebb, okosabb, felkészültebb. Ez van olyan, hogy egy játékos, de legtöbbször azért a csapat.
(Mondjuk ha valóban erkölcsös lennél, akkor a munkavállalói oldallal szimpatizálnál a multi helyett, de ez csak sima mellékes ellentmondás.)
több mint 6 éve
Én úgy tudom, hogy a Steelers_Raiders tradeben volt vmi továbbtradelési tiltás. Ergo csak FA-ként mehetett máshovaEzt Gruden mondta neked? Vagy te bizonyítottan tudod, hogy a héten nem hívtak fel 10 csapatot azzal, hogy eltradelnék AB-t?Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiTalán azért, mert nem azon járt az eszük, hogy hogyan szivathatják Brownt vissza. Belenyúltak egy darászfészekbe, és meg akartak szabadulni a problémától.
A végkimenetelben én biztos voltam, abban is, hogy a Patsbe kerül
Fast Willie
peterk2005
gordon
több mint 6 éve
A Steelers locker roomot rendesen felkavarta tavaly. Nem csak Brown, de már Bell ügye is. Pedig ő nem is balhézott, csak simán holdoutolt szép csendben.Mert a twitter huszároktól függ egy profi csapat jövője. Meg a divat drukkerektől. No meg a csillagok állásától.Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiTalán azért, mert nem azon járt az eszük, hogy hogyan szivathatják Brownt vissza. Belenyúltak egy darászfészekbe, és meg akartak szabadulni a problémától. Nem akarták, hogy egész idény arról szóljon, hogy Brown twitteren kívülről bomlaszt. Gondolom egyetértünk, hogy ez lett volna várható egy jegelés esetén.
Fast Willie
peterk2005
♉gaben♉
A játékosokat nem tudod hermetikusan elzárni. Ritkán ugyan előfordul, hogy egy külső zavaró tényezőt pozitívra sikerül fordítani és plusz motivációvá alakítani, de az esetek többségében az ilyesmi negatívan hat.
Ezt nem tudom, de nem is erről beszéltem. Az eltradelés is egy formája a problémától való megszabadulásnak. A jegelés viszont nem az.Ezt Gruden mondta neked? Vagy te bizonyítottan tudod, hogy a héten nem hívtak fel 10 csapatot azzal, hogy eltradelnék AB-t?Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiTalán azért, mert nem azon járt az eszük, hogy hogyan szivathatják Brownt vissza. Belenyúltak egy darászfészekbe, és meg akartak szabadulni a problémától.
Fast Willie
peterk2005
gordon
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ezt Gruden mondta neked? Vagy te bizonyítottan tudod, hogy a héten nem hívtak fel 10 csapatot azzal, hogy eltradelnék AB-t?Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiTalán azért, mert nem azon járt az eszük, hogy hogyan szivathatják Brownt vissza. Belenyúltak egy darászfészekbe, és meg akartak szabadulni a problémától.
Fast Willie
peterk2005
több mint 6 éve
Mert a twitter huszároktól függ egy profi csapat jövője. Meg a divat drukkerektől. No meg a csillagok állásától.Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiTalán azért, mert nem azon járt az eszük, hogy hogyan szivathatják Brownt vissza. Belenyúltak egy darászfészekbe, és meg akartak szabadulni a problémától. Nem akarták, hogy egész idény arról szóljon, hogy Brown twitteren kívülről bomlaszt. Gondolom egyetértünk, hogy ez lett volna várható egy jegelés esetén.
Fast Willie
peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Ez a Brown-saga lassan megérdemelne egy külön eredménykövetőt, olyan jóféle playoff-osat!
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Persze, csak most akkor őket perlik Brownék a garantált összeg miatt, nem?Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiTalán azért, mert nem azon járt az eszük, hogy hogyan szivathatják Brownt vissza. Belenyúltak egy darászfészekbe, és meg akartak szabadulni a problémától. Nem akarták, hogy egész idény arról szóljon, hogy Brown twitteren kívülről bomlaszt. Gondolom egyetértünk, hogy ez lett volna várható egy jegelés esetén.
Fast Willie
peterk2005
több mint 6 éve
Oszinten? Nem erdekel az egesz. Unom mar, hogy az egesz nyar errol a bohocrol szol, kiabrandit, hogy hova jutott el az NFL, en azon nottem fel, hogy ebben a ligaban nem a jatekosok mondjak meg, mit lehet es mit nem.Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiMarad az Ekszer TV. 8)Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.Jósnak ne menj.
Stez
Sobri Jóska
Stez
Fast Willie
De nem vagyok hajlando, es nem is akarok ezzel foglalkozni. Sem az Oaklanddel, sem Brownnal, sem a New Englanddel. Itt az ideny, szeretnem elvezni a kedvenc csapatom meccseit, es orulok, hogy a Coltsnal nincsenek ilyen balhet es fesztivalok.
Illetve szeretnem kielvezni Brissett elso gyurujet, elvegre nem mindennap esik meg a ligaban, hogy egy csereiranyito a ket hettel az ideny elott visszavonulo sztar helyett jon, es Super Bowlt nyer. 8D
több mint 6 éve
Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiTalán azért, mert nem azon járt az eszük, hogy hogyan szivathatják Brownt vissza. Belenyúltak egy darászfészekbe, és meg akartak szabadulni a problémától. Nem akarták, hogy egész idény arról szóljon, hogy Brown twitteren kívülről bomlaszt. Gondolom egyetértünk, hogy ez lett volna várható egy jegelés esetén.
Fast Willie

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Csak azt nem értem, hogy a Raiders miért nem várt egy picit és tette őt left squad listára, amivel jól megszívta volna, mert heti fizetése lett volna. Cserébe nem látogathatta volna a létesítményeket, satöbbiMarad az Ekszer TV. 8)Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.Jósnak ne menj.
Stez
Sobri Jóska
Stez
több mint 6 éve
Marad az Ekszer TV. 8)Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.Jósnak ne menj.
Stez
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Nem értem ezt a sajnálom a pats fanokat dolgot. Szerintem nem fognak a hónap végén levonni a fizetésükből vagy nem húzza le a félévi átlagukat a suliban. Lehet nem örülnek egy ilyen embernek a csapatban, de januárban mikor újabb gyűrűt nyer a new england ki fog már ilyenre gondolni? AB amekkora pöcs, akkora játékos is és sokat hozza fog tenni a játékhoz. Ha lesz is tampering ügy, úgy el fog húzódni hogy valszeg csak a következő szezonban tiltják el brownt, akkor meg már nem lesz rá szüksége Belichicknek, le is jár a szerződése.
Ha meg nem nyer idén semmit a pats, jövő nyáron senki nem fog már erre emlékezni.
több mint 6 éve
Én adnám, csak maradjon addig egyben. Pl. élje túl a mai Chiefs meccset kezdésnek egy olyan kezdő LT-vel, aki középsuli óta nem játszott ezen a poszton. Bár valahogy az az érzésem, hogy Will Richardson helyt fog ma állni a poszton Frank Clark ide vagy oda.Ő már smafu 😊?
shawnka
clutchpoints.com/wp-content/uploads/2019/08/e-22.jpg
dande
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Ő már smafu 😊?
shawnka
clutchpoints.com/wp-content/uploads/2019/08/e-22.jpg
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Elmegy mindenki a bús picsába.