NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Minkah Fitzpatrick első körért a Steelersben. Többen állítottátok nekem, hogy az NFLben direkt tankolás nem létezik, néha cinikus hangnemben. Akkor amit a Dolphins most csinál, az mégis mi?akdestroyer
Ez a fajta tankolás mindig is létezett. A Browns is kiárusított, mielőtt elkezdett újraépíteni. A Raiders, Giants is ezt csinálták, csak nem ilyen extrém módon. De annyira bőven, hogy versenyképtelenek legyenek. Onnantól meg már nem mindegy?

Abban a tankolásban viszont, hogy a csapat direkt veszít meccseket nem hiszek. Grudennél biztosabb posztja nincs senkinek a ligában, de még ő is küzdött, próbált nyerni, ha másért nem, azért, hogy megmaradjon az arca. Ha Flores bedobja a törölközőt úgy, hogy az NFL-ben el is hiszik, hogy nyaral, direkt veszít munka helyett, akkor az életben nem kap új melót sehol többet. Ilyen sz*r csapattal nincs is értelme, mert úgyis kikapnak, hogy közben megtesznek mindent, akkor meg felesleges direkt is rájátszani.

Fitzpatrick elcserélését ettől függetlenül én sem értem. Fiatal, olcsó, nagyon jó játékos. Őrá nyugodtan lehetett volna a jövő csapatát is építeni. (Azt ugyanakkor nem látom problémának, hogy egyszerre fognak behúzni egy csomó játékost. Lehet azt menedzselni, főleg, ha ki van takarítva a cap, nincsenek rossz szerződések. Mire oda jutnak, hogy ki kell osztani a nagy pénzeket, annyi rollovert tudnak felhalmozni, amennyit nem szégyellnek. A 89%-os szabály elég megengedő ehhez.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Amúgy ez Minkah trade időben kb mikor volt? A Jets 2.QB sérülése előtt vagy után? Féltik itt az 1/1t 😀
több mint 6 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 777 — Jó ötletnek tűnt!
én nem tudom mivel lesznek előrébb azzal hogy egy mármár bevált jó védőt eltradelnek egy 1.körért. Azzal az első körrel most lutri hogy tudnak e olyan jó játékost húzni. Vagy azzal hátratradelnek és csinálnak belőle több 2-3-4.köröst, amiből jó ha egyből lesz stabil kezdő.
braxa88
Maguknak próbálnak nyerni egy évet! Vagy a játékos követelte, csak nem verte nagy dobra.
🤘gaben🤘
Fitzpatrick többször is szóvatette, hogy szerinte rossz helyen játszatják

Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan
én nem tudom mivel lesznek előrébb azzal hogy egy mármár bevált jó védőt eltradelnek egy 1.körért. Azzal az első körrel most lutri hogy tudnak e olyan jó játékost húzni. Vagy azzal hátratradelnek és csinálnak belőle több 2-3-4.köröst, amiből jó ha egyből lesz stabil kezdő.
braxa88
Inkább az az érdekes, hogy jelen állás szerint 2 év alatt akarnak ledraftolni egy teljes csapatot szinte. Akkor 4-5 év múlva egyszerre kellene mindenkinek új szerződést adni. Na az érdekes lesz...
peach
Szerintem ezzel nem lesz gond... az NFL draftpickek hany szazalekban valnak be? Ha 50-et mondok, mar az magas... szoval bovenlesz aki kihullik a rostan, es nem kap majd rookie contract utan semmit..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
braxa88
Maguknak próbálnak nyerni egy évet! Vagy a játékos követelte, csak nem verte nagy dobra.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 twitter.com/galuskahulud/status/1173888003372126208
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 246 — no es importante
Ez is jó, Gregg Williams ajándéka OBJ-nek 😊

twitter.com/billbarnwell/status/1173786933102809088

twitter.com/thecheckdown/status/1173786332415442944

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
braxa88
Inkább az az érdekes, hogy jelen állás szerint 2 év alatt akarnak ledraftolni egy teljes csapatot szinte. Akkor 4-5 év múlva egyszerre kellene mindenkinek új szerződést adni. Na az érdekes lesz... Arról nem beszélve, hogy normális veterán jelenlét nélkül sztem egy szinte full rookie csapatot bármelyik másik hülyére fogja verni.
peach
majd nyáron minden nagy FA-t odacsábítanak mert napfény, kurvák, florida, pénz
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
braxa88
Inkább az az érdekes, hogy jelen állás szerint 2 év alatt akarnak ledraftolni egy teljes csapatot szinte. Akkor 4-5 év múlva egyszerre kellene mindenkinek új szerződést adni. Na az érdekes lesz... Arról nem beszélve, hogy normális veterán jelenlét nélkül sztem egy szinte full rookie csapatot bármelyik másik hülyére fogja verni.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Minkah Fitzpatrick első körért a Steelersben.

Többen állítottátok nekem, hogy az NFLben direkt tankolás nem létezik, néha cinikus hangnemben.
Akkor amit a Dolphins most csinál, az mégis mi?

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Vinának meg lesz a 60 XP ?
Tony Adams
Kihagyott XP? Talán.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Vinának meg lesz a 60 XP ?

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 435 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mahomesnak meg lesz a 60 TD?😊
NB2
meglesz-e a Dolphinsnak a 60 TD ?
Heisman Trophy
Bekapott TD? Simán.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 015 — "Montoya por favor!"
NB2
meglesz-e a Dolphinsnak a 60 TD ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 435 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tudtam mi hiányzik az életemből - melyik pokemon lenne minden NFL csapat kezdő QB-jának* megfelelője.
 twitter.com/ellle_em/status/1173303852570992640

*Szegény Foles helyett megnéztem volna Minshew pokemon hasonmását. 😊

NB2
Ha nem sérül meg a válaszom egy határozott talán.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 444 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
egy jó kis videó az NFL csapatok hogyan változtak az évek során... azok a nevek az őskorban 😀😀

www.youtube.com/watch?v=ovdbrdCIP7U

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
 twitter.com/PFF_Steve/status/1172357659900731392
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Idei Hall of Fame jelölt bő lista immár Polamaluval, Reggie Waynenel, Patrick Willisszel és MJD-vel:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000001053757/article/reggie-wayne-troy-polamalu-lead-firsttime-hof-candidates
Ebből nálam csak Cher(Polamalu) biztos 1st ballot hall of famer,

iktriad
Én kb ezeknél a srácoknál indítottam a foci igazi, rendszeres követését.

Nálam HOF-kaliberek: McNabb, Shaun Alexander, Isaac Bruce vagy Torry Holt (akár mindkettő, köztük nem tudok különbséget tenni), Reggie Wayne, Hines Ward, Jeff Saturday, Justin Smith, Richard Seymour, Tedy Bruschi, James Farrior, London Fletcher, Patrick Willis, Rodney Harrison, Troy Polamalu.

A QB-k közül Cunningham kiesik sztem McNabb és az Eagles párhuzam miatt, Garcia és Delhomme nálam kevesek.

A RB-k közül Tiki Barber, Corey Dillon, Edgerrin James, MJD, Clinton Portis, Fred Taylor, Priest Holmes (off field issue?), Ricky Watters nagyon hasonlóak, ez egy erős mezőny, bárki bemehet HOF-ba. Alexandernél volt öt rendkívül erős év, a 27 TD-s szezon pedig elég brutál.

WR-nél szerintem Driver, Mason, Rod Smith + az on/off fieldes, problémás arcok, mint Jimmy Smith és Ocho a többiek mögött vannak.

Kiemelkedő TE-t nem látok, ha kellene választani akkor Clark vs Shockey.

OL-ből Matt Birk és a többszörös kimaradó Boselli, Faneca páros, esetleg Hutchinson, bár körülöttük nincs hype.

Frontból még talán Casey Hampton (NT poszt akkor még értékmérő volt, de vannak nála nagyobb tiszta tehetségek és jobb karrierek), John Abraham és Lance Briggs jöhet, de a LB poszt iszonyatosan telített, korszakos csávókkal. Briggsnél nem tudom hogy szempont lesz-e bármelyik irányban Urlacher, mert egy korszakos páros voltak, viszont lehet, hogy BU volt a csodabogár. Willie McGinestet én egy rendes, jó arc csávónak gondolom, jó eredményei és szép pályafutása volt, de nekem abban a Pats def-ben csak sokadik ember volt.

DB-k közül szegény Steve Atwaternek már régen HOF-ban lenne a helye, ha eddig nem vitték be, akkor most Pola és RH mellett nem látom hogyan. John Lycnh is keresztbe játszik neki a Broncos múlttal, ő még valid lehet, de lehet, hogy a GM-kedése is szerepet játszik majd a megítélésében, és az nem biztos, hogy most lesz értékmérő a bizottságnál.

Ronde Barber nálam ilyen one trick pony volt, Leroy Butler-t bírtam, de ő egy tacklegyár volt, az nem biztos, hogy elég. Bob Sandersnek sztem a sérülések miatti sok kihagyás lehet ellenérv, de a pure tehetsége megvolt.

A többiek ezen a szinten "középszerek" - kérem nem félreérteni, mert Troy Vincent és Nick Collins is jók voltak, de a csapataikban is voltak jobbak náluk pl C. Woodson vagy Dawkins.

Spec teamhez nem értek karrierszinten, de nyilván szóba jöhet Elam, Akers vagy Feagles beválasztása.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/Gil_Brandt/status/1172207159146246149
r.baggio
Én azt nem értem, hogy az NC State Wolfpack miért 4 QB?
Rivers, Russel Wilson, Glennon, Brissett, Finley.
Lehet a többiben is van hiba, csak ez kevésnek tűnt, mert Finley miatt nemrég néztem meg az NC irányítókat és megmaradt, hogy 5 az a 4.
Sobri Jóska
most akartam belinkelni wyattnek válaszként az ourlads oldalt, ahol egyetemenként végig lehet futni a játékoslistán, de Finley ott is hiányzik 😊

www.ourlads.com/ncaa-football-depth-charts/active-nfl-players-by-college/nc-state/91280

Wilsont meg wisconsiniként draftolták
r.baggio
Zsír, pedig ezt az oldalt más miatt kb napi szinten használom 😊

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 246 — no es importante
r.baggio
Lehet a többiben is van hiba, csak ez kevésnek tűnt, mert Finley miatt nemrég néztem meg az NC irányítókat és megmaradt, hogy 5 az a 4.
Sobri Jóska
most akartam belinkelni wyattnek válaszként az ourlads oldalt, ahol egyetemenként végig lehet futni a játékoslistán, de Finley ott is hiányzik 😊

www.ourlads.com/ncaa-football-depth-charts/active-nfl-players-by-college/nc-state/91280

Wilsont meg wisconsiniként draftolták

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Idei Hall of Fame jelölt bő lista immár Polamaluval, Reggie Waynenel, Patrick Willisszel és MJD-vel:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000001053757/article/reggie-wayne-troy-polamalu-lead-firsttime-hof-candidates
Ebből nálam csak Cher(Polamalu) biztos 1st ballot hall of famer,

r.baggio
Sobri Jóska
Mert bár Wilson járt az NC Statere, az utolsó állomáshelye a Wisconsin volt, és így oda számolják.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
r.baggio

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
r.baggio
Ez nem rossz gondolat, de engem inkább az effektív kezdőknél érdekelne egy ilyen arány (aztán persze akkor meg lehet, hogy a minőségi kezdő, majd elit szint érdekelne jobban, de jelenleg ha 5-6 rostertölteléke van valamelyik egyetemnek, akkor jobbnak tűnhet, mint egy 3-4 elitet adó)