NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
17
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
10
7
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
4
3
22:25
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/NFLResearch/status/1072591173448015872na akkor flame generalas vol 2. 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
hden
339
és tényleg.3 hete meg az ment hogy Luck MVP, Prescott helyett meg új QB kell,twitter.com/RealSkipBayless/status/1072696275286482945Skip Bayless egy idióta 346345564. rész
sztem meg a 'Boys fanok sincsenek ezen a velemenyen 😀
Borbinho
iktriad
Bírom az NFLben, hogy 2-3 hetenként hogyan tud változni bárkiről az emberek véleménye. Ez semelyik sportban, ligában nincs így.
braxa88
bár Cowherd szerint Darnold még mindig jobb mint Mayfield. Viszont Prescottról érdekes dolgokat mond az új szerződésével kapcsolatban.
több mint 5 éve
Igazából engem is nagyon felbasz.3 hete meg az ment hogy Luck MVP, Prescott helyett meg új QB kell,twitter.com/RealSkipBayless/status/1072696275286482945Skip Bayless egy idióta 346345564. rész
Borbinho
iktriad
Bírom az NFLben, hogy 2-3 hetenként hogyan tud változni bárkiről az emberek véleménye. Ez semelyik sportban, ligában nincs így.
braxa88
Cowherdtol ment hogy a következő időszakban majd jön a cowboys 0-5 két milliószor elmondva, aztán meg amikor jött az ellentéte akkor meg kussban pakolta be őket a top10be.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
3 hete meg az ment hogy Luck MVP, Prescott helyett meg új QB kell,twitter.com/RealSkipBayless/status/1072696275286482945Skip Bayless egy idióta 346345564. rész
Borbinho
iktriad
több mint 5 éve
twitter.com/RealSkipBayless/status/1072696275286482945Skip Bayless egy idióta 346345564. rész
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/RealSkipBayless/status/1072696275286482945sztem meg a 'Boys fanok sincsenek ezen a velemenyen 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
top10 védő idén:Reggeli kávé nem volt még meg gondolom 😀
www.espn.com/nfl/team/stats/_/name/chi
eléggé egyet értek, de a lista végére beférne nálam Mack, Fuller vagy Chris Jones.
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
top10 védő idén:www.profootballfocus.com/news/pro-ranking-the-top-10-defenders-in-the-nfl-through-week-13
eléggé egyet értek, de a lista végére beférne nálam Mack, Fuller vagy Chris Jones.
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Ne írigykedj.amikor a betyárok egymásra találnak.Mekkora forma vagy basszkkkiiii😃Majd holnap.Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀Szia lesz ma eredménykövető??
Löfli
Én szeretném nagyon ha lenne.
Előre is köszönöm szépen !
Rózsa Sándor
Sobri Jóska
De jogos !
Akkor úgy kérdezem a Sea-Vikingsen hajnalban ????
Rózsa Sándor
Amadeus
Jön majd neked egy Salieri.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
amikor a betyárok egymásra találnak.Mekkora forma vagy basszkkkiiii😃Majd holnap.Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀Szia lesz ma eredménykövető??
Löfli
Rózsa Sándor
Sobri Jóska
De jogos !
Rózsa Sándor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
ozibozi
17 156
Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀azon múlik az aktivitás, hogy a saját csapatod játszik e 19 órakor vagy nem+a szezon első felében amikor még nem a rájátszás a tét, ugyancsak nagyobb a 'nézettsége'
Löfli
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Oks Köszönöm szépen a választ.leszMekkora forma vagy basszkkkiiii😃Majd holnap.Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀Szia lesz ma eredménykövető??
Löfli
Rózsa Sándor
Sobri Jóska
De jogos !
Rózsa Sándor
Löfli
több mint 5 éve
leszMekkora forma vagy basszkkkiiii😃Majd holnap.Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀Szia lesz ma eredménykövető??
Löfli
Rózsa Sándor
Sobri Jóska
De jogos !
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mekkora forma vagy basszkkkiiii😃Majd holnap.Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀Szia lesz ma eredménykövető??
Löfli
Rózsa Sándor
Sobri Jóska
De jogos !
több mint 5 éve
Majd holnap.Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀Szia lesz ma eredménykövető??
Löfli
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀Szia lesz ma eredménykövető??
Löfli
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Durva, en most tudtam meg , hogy salary cap csak 94-tol van az nfl-ben. Eddig burokban eltem. Az elso szezonom a 92-es vege volt 😀
több mint 5 éve
Lol, 13 éve nézek NFL-t, de még nem láttam olyat, hogy a hátra passzolgatós "semmi esély rá" játék bejöjjön, erre a Pats beszívja 😀A lesajnált Miami és Tanyahill ellen pláne"miracle" 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm a választ.Tud segíteni abban valaki, hogy egy egy csapatban mitől függ a total cap liability?A total liability az adott évi hivatalos NFL salary cap plusz az előző évről áthozott rollover összege (ha van).
Rózsa Sándor
Gondolom a Seahawks érdekel: a 2018-as salary cap 177.2 millió volt, és a Seahawks az előző évről nagyjából 0.5 milliót hozott át ("spórolt meg"), így a Hawks totalja 177.2 + 0.5 = 177.7 millió volt 2018-ra.
peterk2005
több mint 5 éve
Tud segíteni abban valaki, hogy egy egy csapatban mitől függ a total cap liability?A total liability az adott évi hivatalos NFL salary cap plusz az előző évről áthozott rollover összege (ha van).
Rózsa Sándor
Gondolom a Seahawks érdekel: a 2018-as salary cap 177.2 millió volt, és a Seahawks az előző évről nagyjából 0.5 milliót hozott át ("spórolt meg"), így a Hawks totalja 177.2 + 0.5 = 177.7 millió volt 2018-ra.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tud segíteni abban valaki, hogy egy egy csapatban mitől függ a total cap liability?
több mint 5 éve
katonadani
453
Írtam közben egy ilyet:fuzovelkifele.com/2018/12/mi-van-akkor-ha-aaron-rodgers-a-hibas-green-bay-packers/
több mint 5 éve
katonadani
453
Nem mondom, hogy feltétlen neki adnám, de én felvetném Ryan Pace-t is, még ha az utóbbi években sok kritika is érhette, idén kvázi minden húzása bejött. Nagy kinevezése, offense megerősítése, Fangio megtartása (ez is részben az ő érdeme, hiszen nem szokás, hogy új HCval marad a régi koordinátor), aztán meg a Mack trade.
De Ballard és Dorsey is legit jelöltek, egyiküknél sem lenne rossz helyen a cím szerintem.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ha akarod, bár értelmét nem látnám.Most kezdjem sorolni a briwns top pickjeit?Nálam az év GM-e csakis Dorsey.Nah, azért ebből az első kettő top 4-ben, volt, inkább az lett volna a gáz, ha onnan sem sikerült volna jó. 2. kör elején futó megint olyan, hogy akkor legyen is állat. Avery nem rossz, de annyira azért nem is számítanám bele és túl sokáig hagyta Hue-t, szóval nálam azért vannak itt minimum kérdéses dolgok is
Nézd meg a draftot ... Baker Ward Chubb Avery .waiweren is szedett össze jó játékosokat,eltradelte hyde-ot stb ja és kirúgatta Hue-t !!!
Janek
Wyatt
Vagy a tobbi top 5 bustot?...
Ugyan mar.
Janek
Szimplán most azért nálam még nem az év GM-je valaki, mert tudott 1/1-re és 1/4-re hozni két olyan játékost, akik kiemelkedőek lehetnek hosszú távon. Ott ez az elvárás, attól még, hogy sokat elbasztak, még ez lenne a normális. 1-2. körben futót húzol, akkor megint legyen használható, ez megint tök alap, mert ezen a poszton hátul is lehet sok jót találni, ha ilyen magas picket adsz érte, akkor legyen is kiemelkedő. Hue pedig nálam inkább hiba, hogy ilyen sokáig maradhatott.
Úgyhogy igen, nagyon jó dolgokat csinált, de pl a Colts legalább olyan jól draftolt, pláne olyan jól bizniszelt az offseasonben és az edzőkérdést is jóval jobban oldotta meg, szóval én még azt sem mondom, hogy Dorsey a legjobb lett volna idén