NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tippem a bucs,lions lenne
Janek
Úgy szerettem volna, hogy a Bucsnál legyen Pro Bowler, hogy 20 nap után(mindezt szezon közben!) legyen ott új hsz, de sajna ők meg a Bills idénegyelőre nem küldene ember a Pro Bowlra.

És igen, Bazza nagyon hiányzik a Lions topikból.
iktriad
sok topicot a te hsz-ed mentett meg...

voltam már olyan fórumon ahol autolock volt 30 nap után ha nem volt friss hsz.... na ezt itt nem szabadna bevezetni mert lassan kihall a fórum
Janek
Ott remélem még nem tartunk, de tény, hogy egyre több az aggasztó erre utaló jel sajnos.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 972 — Apu ökölbeszorított keze
Janek
Úgy szerettem volna, hogy a Bucsnál legyen Pro Bowler, hogy 20 nap után(mindezt szezon közben!) legyen ott új hsz, de sajna ők meg a Bills idénegyelőre nem küldene ember a Pro Bowlra.

iktriad
sok topicot a te hsz-ed mentett meg...

voltam már olyan fórumon ahol autolock volt 30 nap után ha nem volt friss hsz.... na ezt itt nem szabadna bevezetni mert lassan kihall a fórum

több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛
dande
Idén pl a Raiders topkiban elég jól bírják a srácok 😀
Matthew99
Akkora a káosz, hogy elképzelni nem bírod!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Janek

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Janek
Hát igen. Bazza nélkül azért elég kihalt a Detroit is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 972 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 5 éve
Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛
dande
Matthew99
Nálunk is. 😁
peach
Az ÉRINTETT szót nem emeltem ki eléggé 😛 😉
dande
Ez igaz. De pl a Cardinals érintett... 😛

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
dande
Matthew99
Igazabol evek ota jol birjak, emlekszem, 7-8 eve meg allandoan lebuziztak az osszes jatekosukat, ha epp szarok voltak. 8-)

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 669 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Matthew99
Nálunk is. 😁
peach
Az ÉRINTETT szót nem emeltem ki eléggé 😛 😉
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
dande
Matthew99
Nálunk is. 😁

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
dande

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 669 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
Pro Bowl fórumélete:

Szavazás alatt:

- Xy vezet.

Eredmények után:
- Mekkora egy szar ez!
- Az én csapatom embere/kedvence/legjobbja/arca/kabalafigurája miért nincs ott mikor a másik meg igen!?
| Pro szinten statisztikával alatámasztva. |
- Szimpátiaszavazás.
- Úgyse fognak ráérni.

Meccsről:
- Minek ez!? Nincs semmi értelme.
- Lightos ütközéseknél: Mi ez, flagfoci!?
- Rendes csattanós tackle: Mit csinál ez? Nem tudja, hogy ez gálameccs???
- Legalább nyaraltak egy jót.
- Csak sérülés ne legyen.
- Inkább ne ért volna rá.

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/JayVeeThree/status/1074817867491684352?s=19
Borbinho
El is basszátok a fogadásomat 😕

Az NFC Eastnek is egyszer kellene jól szerepelnie :d
Wyatt
Már szerepelt, mondjuk tavaly illetve idén februárban 😉 😛
dande
Az egyetlen divízió ahol mindenkinek van már legalább 1 SB győzelme,
ozibozi
Köszönöm, bármilyen hihetetlen, ezekkel én is tisztában vagyok 😀
Reméltem, hogy a nem túl izmos AFC South ellen hozzátok is a papírformát, de sajnos nem a 2008, 2012 és 2018 februári harapást láthatjuk a csoporttól idén, ami számomra négyszeresen is fájó 😛

több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Borbinho
És ráadásul a Jags az egyetlen, aki nincs 0.5 felett.
Papírforma.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 149
Borbinho

Wyatt
dande
Az egyetlen divízió ahol mindenkinek van már legalább 1 SB győzelme,
több mint 5 éve
Borbinho

Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Borbinho

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
NFC-ben már van három csoportgyőztes, AFC-ben még egy sincs, idény elején erre nem gondoltam volna.
vik
Sokkal kiegyensúlyozottabb, erősebb az AFC, ennyi.
Tavaly pont fordítva volt.

több mint 5 éve
vik New England Patriots 43
NFC-ben már van három csoportgyőztes, AFC-ben még egy sincs, idény elején erre nem gondoltam volna.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
1) A kiemelés a Norbihoz való hasonlításra vonatkozott. Hozzád és a helyesírásodhoz semmi köze.
2) A stílus maga az ember.☝️
3) Nálad nagyobb trollokat sem némítok és nem is fogok, mert attól még lehet véleményed neked is🙊🙉🙈, amit nem befolyásol, ha valaki ignorálja.
Fast Willie
Az emoji fertőzést mindenesetre már te is elkaptad. Jobbulást!
peterk2005
Teljesen "véletlen" volt...😊
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
1) A kiemelés a Norbihoz való hasonlításra vonatkozott. Hozzád és a helyesírásodhoz semmi köze.
2) A stílus maga az ember.☝️
3) Nálad nagyobb trollokat sem némítok és nem is fogok, mert attól még lehet véleményed neked is🙊🙉🙈, amit nem befolyásol, ha valaki ignorálja.
Fast Willie
Az emoji fertőzést mindenesetre már te is elkaptad. Jobbulást!

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Rózsa Sándor
Csak annyit tudok én is mondani, amit Fast Willie írt le korábban.
Mielőtt írsz, gondold végig, hogy mi a probléma vagy mit akarsz írni, szánj rá időt, ne egyből a fórumba írd a kérdéseket.

Másrészt, tudom, hogy stroke-ból felépülni nem könnyű, sokáig tart és megmarad a hatása, ezért ajánlom, hogy a gyógytorna mellett kezdj el indulatkezelő tréningekre is járni, mert a koncentrációs, kontrollálási képességeidre is kihat a betegség és ahogy látod, nem csak a fizikai részére.

Amúgy peace, vegyél mély levegőt és kicsit nyugodj le. Nem utál itt senki se, de neked is alkalmazkodnod kell az adott közeghez.
Solymi
Ez tény ebben igazad van !
De ha vissza olvasod egyszerű segítséget kértem és kaptam is ötletet de nem működik !
És ezután írt rám a Braxa hogy én a Helm vagyok és erre fel írtam fasz stílusban hogy végre érzékelje hogy nem a Helm vagyok !
Erre meg belém állt a
Fast Willie hogy tudathasadásom van meg hogy két filozofus keveréke vagyok ráadásul úgy hogy a helyes írási hibámat emelete ki vastagon ! Tény túlreagáltam én is ! De a fene enne meg ez a beszélgetés nem is kellet volna Hogy ki alakuljon ha nincs a Braxa aki szopat ezzel kurva Helmel és már tényleg nagyon idegesít
Rózsa Sándor
Mint írtam nincsen probléma, de ha ideges vagy, akkor ne egyből reagálj, hanem próbálj meg előtte megnyugodni 😉

Amúgy meg wow, most nézem mennyi hozzászólásod van már kb. 1-2 hónap alatt 😀
Ha így haladsz jövő ilyenkorra lekörözöl mindenkit 😉 😛
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Nehogy abbahagyjatok mar, ez jobb moka, mint az orosz botok tamadasa.