NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
57
10
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
34
7
RedZone week 12
34
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
22
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
16
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Ott remélem még nem tartunk, de tény, hogy egyre több az aggasztó erre utaló jel sajnos.sok topicot a te hsz-ed mentett meg...Tippem a bucs,lions lenneÚgy szerettem volna, hogy a Bucsnál legyen Pro Bowler, hogy 20 nap után(mindezt szezon közben!) legyen ott új hsz, de sajna ők meg a Bills idénegyelőre nem küldene ember a Pro Bowlra.
Janek
És igen, Bazza nagyon hiányzik a Lions topikból.
iktriad
voltam már olyan fórumon ahol autolock volt 30 nap után ha nem volt friss hsz.... na ezt itt nem szabadna bevezetni mert lassan kihall a fórum
Janek
több mint 5 éve
sok topicot a te hsz-ed mentett meg...Tippem a bucs,lions lenneÚgy szerettem volna, hogy a Bucsnál legyen Pro Bowler, hogy 20 nap után(mindezt szezon közben!) legyen ott új hsz, de sajna ők meg a Bills idénegyelőre nem küldene ember a Pro Bowlra.
Janek
iktriad
voltam már olyan fórumon ahol autolock volt 30 nap után ha nem volt friss hsz.... na ezt itt nem szabadna bevezetni mert lassan kihall a fórum
több mint 5 éve
Akkora a káosz, hogy elképzelni nem bírod!Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛Idén pl a Raiders topkiban elég jól bírják a srácok 😀
dande
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Tippem a bucs,lions lenneÚgy szerettem volna, hogy a Bucsnál legyen Pro Bowler, hogy 20 nap után(mindezt szezon közben!) legyen ott új hsz, de sajna ők meg a Bills idénegyelőre nem küldene ember a Pro Bowlra.
Janek
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Tippem a bucs,lions lenneHát igen. Bazza nélkül azért elég kihalt a Detroit is.
Janek
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ez igaz. De pl a Cardinals érintett... 😛Az ÉRINTETT szót nem emeltem ki eléggé 😛 😉Nálunk is. 😁Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛Idén pl a Raiders topkiban elég jól bírják a srácok 😀
dande
Matthew99
peach
dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Igazabol evek ota jol birjak, emlekszem, 7-8 eve meg allandoan lebuziztak az osszes jatekosukat, ha epp szarok voltak. 8-)Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛Idén pl a Raiders topkiban elég jól bírják a srácok 😀
dande
Matthew99
több mint 5 éve
Az ÉRINTETT szót nem emeltem ki eléggé 😛 😉Nálunk is. 😁Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛Idén pl a Raiders topkiban elég jól bírják a srácok 😀
dande
Matthew99
peach
több mint 5 éve
Nálunk is. 😁Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛Idén pl a Raiders topkiban elég jól bírják a srácok 😀
dande
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛Idén pl a Raiders topkiban elég jól bírják a srácok 😀
dande
több mint 5 éve
Jövőre rendezünk egy versenyt hogy melyik érintett csaptnál bírják ki a legtovább a szurkolók hogy NEM írják be: "Máshol lesz dolga" 😛
több mint 5 éve
Pro Bowl fórumélete:Szavazás alatt:
- Xy vezet.
Eredmények után:
- Mekkora egy szar ez!
- Az én csapatom embere/kedvence/legjobbja/arca/kabalafigurája miért nincs ott mikor a másik meg igen!?
| Pro szinten statisztikával alatámasztva. |
- Szimpátiaszavazás.
- Úgyse fognak ráérni.
Meccsről:
- Minek ez!? Nincs semmi értelme.
- Lightos ütközéseknél: Mi ez, flagfoci!?
- Rendes csattanós tackle: Mit csinál ez? Nem tudja, hogy ez gálameccs???
- Legalább nyaraltak egy jót.
- Csak sérülés ne legyen.
- Inkább ne ért volna rá.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Köszönöm, bármilyen hihetetlen, ezekkel én is tisztában vagyok 😀Az egyetlen divízió ahol mindenkinek van már legalább 1 SB győzelme,Már szerepelt, mondjuk tavaly illetve idén februárban 😉 😛twitter.com/JayVeeThree/status/1074817867491684352?s=19El is basszátok a fogadásomat 😕
Borbinho
Az NFC Eastnek is egyszer kellene jól szerepelnie :d
Wyatt
dande
ozibozi
Reméltem, hogy a nem túl izmos AFC South ellen hozzátok is a papírformát, de sajnos nem a 2008, 2012 és 2018 februári harapást láthatjuk a csoporttól idén, ami számomra négyszeresen is fájó 😛
több mint 5 éve
twitter.com/JayVeeThree/status/1074817867491684352?s=19És ráadásul a Jags az egyetlen, aki nincs 0.5 felett.
Borbinho
Papírforma.
több mint 5 éve
ozibozi
17 149
Az egyetlen divízió ahol mindenkinek van már legalább 1 SB győzelme,Már szerepelt, mondjuk tavaly illetve idén februárban 😉 😛twitter.com/JayVeeThree/status/1074817867491684352?s=19El is basszátok a fogadásomat 😕
Borbinho
Wyatt
dande
több mint 5 éve
Már szerepelt, mondjuk tavaly illetve idén februárban 😉 😛twitter.com/JayVeeThree/status/1074817867491684352?s=19El is basszátok a fogadásomat 😕
Borbinho
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/JayVeeThree/status/1074817867491684352?s=19El is basszátok a fogadásomat 😕
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/JayVeeThree/status/1074817867491684352?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
NFC-ben már van három csoportgyőztes, AFC-ben még egy sincs, idény elején erre nem gondoltam volna.Sokkal kiegyensúlyozottabb, erősebb az AFC, ennyi.
vik
Tavaly pont fordítva volt.
több mint 5 éve
vik
43
NFC-ben már van három csoportgyőztes, AFC-ben még egy sincs, idény elején erre nem gondoltam volna.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Teljesen "véletlen" volt...😊1) A kiemelés a Norbihoz való hasonlításra vonatkozott. Hozzád és a helyesírásodhoz semmi köze.Az emoji fertőzést mindenesetre már te is elkaptad. Jobbulást!
2) A stílus maga az ember.☝️
3) Nálad nagyobb trollokat sem némítok és nem is fogok, mert attól még lehet véleményed neked is🙊🙉🙈, amit nem befolyásol, ha valaki ignorálja.
Fast Willie
peterk2005
több mint 5 éve
1) A kiemelés a Norbihoz való hasonlításra vonatkozott. Hozzád és a helyesírásodhoz semmi köze.Az emoji fertőzést mindenesetre már te is elkaptad. Jobbulást!
2) A stílus maga az ember.☝️
3) Nálad nagyobb trollokat sem némítok és nem is fogok, mert attól még lehet véleményed neked is🙊🙉🙈, amit nem befolyásol, ha valaki ignorálja.
Fast Willie
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mint írtam nincsen probléma, de ha ideges vagy, akkor ne egyből reagálj, hanem próbálj meg előtte megnyugodni 😉Ez tény ebben igazad van !Rózsa SándorCsak annyit tudok én is mondani, amit Fast Willie írt le korábban.
Mielőtt írsz, gondold végig, hogy mi a probléma vagy mit akarsz írni, szánj rá időt, ne egyből a fórumba írd a kérdéseket.
Másrészt, tudom, hogy stroke-ból felépülni nem könnyű, sokáig tart és megmarad a hatása, ezért ajánlom, hogy a gyógytorna mellett kezdj el indulatkezelő tréningekre is járni, mert a koncentrációs, kontrollálási képességeidre is kihat a betegség és ahogy látod, nem csak a fizikai részére.
Amúgy peace, vegyél mély levegőt és kicsit nyugodj le. Nem utál itt senki se, de neked is alkalmazkodnod kell az adott közeghez.
Solymi
De ha vissza olvasod egyszerű segítséget kértem és kaptam is ötletet de nem működik !
És ezután írt rám a Braxa hogy én a Helm vagyok és erre fel írtam fasz stílusban hogy végre érzékelje hogy nem a Helm vagyok !
Erre meg belém állt a
Fast Willie hogy tudathasadásom van meg hogy két filozofus keveréke vagyok ráadásul úgy hogy a helyes írási hibámat emelete ki vastagon ! Tény túlreagáltam én is ! De a fene enne meg ez a beszélgetés nem is kellet volna Hogy ki alakuljon ha nincs a Braxa aki szopat ezzel kurva Helmel és már tényleg nagyon idegesít
Rózsa Sándor
Amúgy meg wow, most nézem mennyi hozzászólásod van már kb. 1-2 hónap alatt 😀
Ha így haladsz jövő ilyenkorra lekörözöl mindenkit 😉 😛
több mint 5 éve
Nehogy abbahagyjatok mar, ez jobb moka, mint az orosz botok tamadasa.