NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Bosa kb. Chubb számait hozta rookieként (annyi h ugye Bosa 12 meccsen játszott rookieként).Igen, talán Bosa rookie éve volt hasonló mint Chubbé. Csak az a 4 meccs az elején és a contract vita őt nem segítette.
Leonardnál LVE még jobb coverben btw eddig.empty taxi
(Szerintem nincs egyértelmű különbség a kettő között coverage-ben, csak Leonard-al ugyanaz a szitu. mint Nelsonnal, hogy ő az első pillanattól kezdve kezdő volt, LVE meg elkezdhette Lee mögött csereként, így az első meccsek "hely keresése" feltűnőbb volt Leonardnál. Az első hetek alapján egyébként nálam még James, Denzel Ward volt a két befutó, de aztán Ward picit "beszürkült". Idézőjelesen, mert még így is remek szezonja volt neki is.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
katonadani
453
McGlinchey számait is letudnad légyszi írni? Másik amit még hozzátennek a tiszta lelkiismeret miatt az csak annyi hogy McGlinchey > Nelson4 sack, 10 hit, 21 hurry, összesen tehát 35 pressure
KRSTF20K
több mint 5 éve
KRSTF20K
2
McGlinchey számait is letudnad légyszi írni? Másik amit még hozzátennek a tiszta lelkiismeret miatt az csak annyi hogy McGlinchey > Nelson
több mint 5 éve
katonadani
453
kicsit jobban belemélyedtem: a 22 pressure-ből egyébként 13 az első 5 héten jöttKöszönöm szépen! Nagyon tetszik, de a többi poszton játszó srác űrszámához képest talán tényleg eggyel visszább van összességében. Még, ha ezt meccsek alapján meg nem mondanám. Bár elvileg minden snappet a pályán volt, akár ezzel is érdemes pluszba számolni nála.2 sack, 4 hit, 16 hurry, így összesen 22 pressure.Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Elmult 3evben 3W, iden vele 7. Harmadik helyre meg lassan LJ is beerhet.
De Mayfield hozzaadott erteke a csapathoz sztem messze a legnagyobb kozuluk.
Borbinho
Ha az a gyerek nincs benne a TOP3-ban (függetlenítsünk, hogy nem kirakat poszt) akkor nem tudom mi kell hozzá. 😊 De azért ez a stat érdekelne előtte, hátha valaki utána tud nézni valami spéci fizetős oldalon.
kristóf17
A minimum 50%ot pályán lévő guardok közt ez a 21. helyre elég a nyomásokat nézve. 80%-os snap rátánál a 10. helyre
Ha teljes támadófalat nézünk, akkor 80%-os snap rátánál 26. helyre.
katonadani
kristóf17
6. hét óta Nelson 4. a 80%-os snap rátások közül G poszton, teljes támadófalat nézve 8.
több mint 5 éve
katonadani
453
Ha valaki szeret számolgatni, itt vannak az AFC kiemelési lehetőségek a POra az utolsó kör eredményeinek fényében, nem egyszerű:fuzovelkifele.com/2018/12/hihetetlenul-bonyolult-az-afc-rajatszas/
Van NFC is, de az nem olyan érdekes 😀
( fuzovelkifele.com/2018/12/pofonegyszeru-az-nfc-rajatszas/ )
Szerkesztette: katonadani
több mint 5 éve
Bosa kb. Chubb számait hozta rookieként (annyi h ugye Bosa 12 meccsen játszott rookieként).Szvsz Leonard egy hangyafasznyival nyer LVE elött! (Persze ha lesz PO)Azt nem tudom, hogy mi lesz az eredmény, de ha LVE előtt nyer a győztes, akkor monnyon le aki kitalálta a díjakat. 😊 És nem azért, mert LVE ne lenne eszméletlen jó, mert az. De idén én három olyan rookie teljesítményt láttam, amilyenre nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna korábban. Chubb, James, Leonard. Nálam Chubb a harmadik, de az ő szezonja is jobb, mint bármelyik edge rusheré minimum az elmúlt évtizedből, beleértve Von Millert, Wattot és Macket is (rookie évről van szó). A másik kettő meg kb. a szemünk előtt definiálja újra a posztját, és enged betekintést a jövőbe ... rookieként.
steelwolf
A ROY-t viszont én is Mayfieldnek adnám. A QB poszt ennyire fontos, és Mayfield méltóan játszik a posztja fontosságához. Gondolkodnom kell, hogy kinek volt utoljára ennyire jó rookie szezonja QB-ként. Mivel Mahomes papíron nem rookie, Watsoné túl rövidre sikerült, talán Luck és Newton szezonjai voltak utoljára ennyire jók.
peterk2005
Leonardnál LVE még jobb coverben btw eddig.
Ettől függetlenül sztem is Leonard vagy James fog nyerni, lehet egyébként az lesz a döntő h a Colts bejut-e a rájátszásba.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Köszönöm szépen! Nagyon tetszik, de a többi poszton játszó srác űrszámához képest talán tényleg eggyel visszább van összességében. Még, ha ezt meccsek alapján meg nem mondanám. Bár elvileg minden snappet a pályán volt, akár ezzel is érdemes pluszba számolni nála.2 sack, 4 hit, 16 hurry, így összesen 22 pressure.Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
Ha az a gyerek nincs benne a TOP3-ban (függetlenítsünk, hogy nem kirakat poszt) akkor nem tudom mi kell hozzá. 😊 De azért ez a stat érdekelne előtte, hátha valaki utána tud nézni valami spéci fizetős oldalon.
kristóf17
A minimum 50%ot pályán lévő guardok közt ez a 21. helyre elég a nyomásokat nézve. 80%-os snap rátánál a 10. helyre
katonadani
több mint 5 éve
Új logó, valami elindult! 😁Asztali gépen a jobb menüsávot is érdemes csekkolni 😊
steelwolf
Közben visszakerült helyére a teljes gépház részleg (az off témák alá), várjuk az ötleteket, észrevételeket!
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
katonadani
453
2 sack, 4 hit, 16 hurry, így összesen 22 pressure.Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
kristóf17
több mint 5 éve
Új logó, valami elindult! 😁
több mint 5 éve
Philip Lindsay vagy Maniac nálam.
több mint 5 éve
Szvsz Leonard egy hangyafasznyival nyer LVE elött! (Persze ha lesz PO)Azt nem tudom, hogy mi lesz az eredmény, de ha LVE előtt nyer a győztes, akkor monnyon le aki kitalálta a díjakat. 😊 És nem azért, mert LVE ne lenne eszméletlen jó, mert az. De idén én három olyan rookie teljesítményt láttam, amilyenre nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna korábban. Chubb, James, Leonard. Nálam Chubb a harmadik, de az ő szezonja is jobb, mint bármelyik edge rusheré minimum az elmúlt évtizedből, beleértve Von Millert, Wattot és Macket is (rookie évről van szó). A másik kettő meg kb. a szemünk előtt definiálja újra a posztját, és enged betekintést a jövőbe ... rookieként.
steelwolf
A ROY-t viszont én is Mayfieldnek adnám. A QB poszt ennyire fontos, és Mayfield méltóan játszik a posztja fontosságához. Gondolkodnom kell, hogy kinek volt utoljára ennyire jó rookie szezonja QB-ként. Mivel Mahomes papíron nem rookie, Watsoné túl rövidre sikerült, talán Luck és Newton szezonjai voltak utoljára ennyire jók.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Szvsz Leonard egy hangyafasznyival nyer LVE elött! (Persze ha lesz PO)Ha már ti, akkor Leonard DROY?Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
kristóf17
csi77Szerintem az igencsak adná magát ühüm. Nálam Chubb, James és Ő vannak a pakliban. Objektív szeretnék maradni, ezért nem tudnék dönteni utóbbi kettő közül, mert csak Leonardot látom játszani folyamatosan, Jamest csak amennyit a highlight-okban szerepel.Ha már ti, akkor Leonard DROY?Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
kristóf17
csi77
Egy biztos, hogy a mi kutyánk kölyke az egész pályán ott van. Valami eszméletlen látni, hogy 53-as mez ahova nézel. Róla is kukkantanék statisztikát, hogy fejlődött-e passz elleni védekezésben, mert ha még mindig kifogásolható benne, akkor lehet, hogy emiatt fog James felé billenni a mérleg. De hátha valaki mindkét srácról tájékozott és felvilágosít 😊
kristóf17
több mint 5 éve
Ha már ti, akkor Leonard DROY?Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
kristóf17
csi77
Szerintem az igencsak adná magát ühüm. Nálam Chubb, James és Ő vannak a pakliban. Objektív szeretnék maradni, ezért nem tudnék dönteni utóbbi kettő közül, mert csak Leonardot látom játszani folyamatosan, Jamest csak amennyit a highlight-okban szerepel.Ha már ti, akkor Leonard DROY?Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
kristóf17
csi77
Egy biztos, hogy a mi kutyánk kölyke az egész pályán ott van. Valami eszméletlen látni, hogy 53-as mez ahova nézel. Róla is kukkantanék statisztikát, hogy fejlődött-e passz elleni védekezésben, mert ha még mindig kifogásolható benne, akkor lehet, hogy emiatt fog James felé billenni a mérleg. De hátha valaki mindkét srácról tájékozott és felvilágosít 😊
szerk.: Ahogy látom, a szakértőknél is rájuk szűkült a kör.
Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48415501_2170395076357197_4992802827655970816_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&oh=64979a50f5cb7c3a74dc8ae83db6134b&oe=5C8D6676
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Mayfild a nyertes, Barkley meg a ROTTY.
steelwolf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Ha már ti, akkor Leonard DROY?Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
kristóf17
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nelsonról hány sacket/ütést/siettetést kapott idén a Colts?Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
Borbinho
több mint 5 éve
Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?Nagyon meglepodnek ha nem Mayfield lenne.
steelwolf
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mayfield vagy Barkley lesz a ROTY?
több mint 5 éve
1/20+A pillanatnyi draft sorrend és hogy ki meddig mehet előre még/mennyit csúszhat. .Hol van a Seahawks? ?😃
twitter.com/AdamStites_/status/1077067219111014400
nem meglepő módon a Colts @ Titans lesz a 17. heti Sunday Night FootballLegyen Gabbert a Titans kezdő QB-ja kedves futball istenek!!!!
Löfli
iktriad
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A pillanatnyi draft sorrend és hogy ki meddig mehet előre még/mennyit csúszhat. .Hol van a Seahawks? ?😃
twitter.com/AdamStites_/status/1077067219111014400
nem meglepő módon a Colts @ Titans lesz a 17. heti Sunday Night FootballLegyen Gabbert a Titans kezdő QB-ja kedves futball istenek!!!!
Löfli
iktriad
több mint 5 éve
A pillanatnyi draft sorrend és hogy ki meddig mehet előre még/mennyit csúszhat. . twitter.com/AdamStites_/status/1077067219111014400
Löfli
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Eszem-faszom megall, en itt trollkodom, karomkodom, elkuldok a picsaba minden admint, moderatort, szerkesztot es kisistenseget, beszolok mindenkinek, emberunk pedig csak puncsol egyet peterknak, es mar megy is pihenni! Hat ezert kuzdottem en ennyit?Neked még ez se megy jól tesó. 😉 (És sajnálom a történteket. Remélem majd megesik az adminok szíve, és visszajöhet szurkolni az utolsó fordulóra. Mégiscsak egy évig nem lesz utána foci...)
Stez
több mint 5 éve
nem meglepő módon a Colts @ Titans lesz a 17. heti Sunday Night Football