NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 6 éve
Sztroga New Orleans Saints 123
jó meccset választott a sport tv
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!
Stez
Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
csi77
Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8D
Stez
Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊
csi77
Van olyan?
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 742 — Whoops, looks like something went wrong.
Az a Philly special.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 976 — situational football
 www.youtube.com/watch?v=iSzaZyhUE8Q

Tudom, erről "vitázni" még annyira sincs értelme mint korszakos játékosokat összehasonlítani, de azért vicces, hogy első helyre egy olyan dobás került, ami | évtizedek óta "The Catch" néven híresült el | 😊

Egyébként nálam, ha minden aspektust figyelembe veszek (tét + dobás konkrétan meccset nyer) akkor szerintem BigBen-Holmes TD-nek kellene első helyre kerülnie, azt a dobást (és azért az elkapást is) mai napig nem tudom elhinni, de lehet inkább a Greatest Clutch Play Ever összeállításban lenne megkérdőjelezhetetlenül első.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)

www.youtube.com/watch?v=41mQLDA38TI
JSanyo
Én néztem élőben.
Okádék akadozó streamen.
Bazzani
az első negyedben elmentem sörért, kb félidőtől emlékeztem rá, nekem a Brady Quinn magic kimaradt 😊

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)

JSanyo
Én néztem élőben.
Okádék akadozó streamen.
Bazzani
Amúgy az a Detroit komoly csapat volt, azzal nyomattam le két szezont bowl.hu-s madden ligában. A jó öreg Gosder, a holdingkiraly.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 084 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1177586973290242048
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De régen is volt már, csak a sérülésnél jutott eszembe, melyik meccs volt ez. Már akartam is írni pedig, hogy micsoda gyönyörű védekezések voltak itt kérem szépen 😀

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley

JSanyo
Én néztem élőben.
Okádék akadozó streamen.

több mint 6 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Ez elég teleshopos lett. vpi
Ezért le is nyomtad rögtön ismétlésben, ismétlésben, ahogy az ilyent szokás.

(Egyébként nem tudom van-e jó teleshopos cucc - életemben nem vettem így semmit -, de ez jó. A teleshopnak is beajánlom ha megkérdeznek.)

Más. Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon akarnak-e az NFL csapatok futni, vagy utálják? Itt egy ábra arról, hogy melyik csapat pillanatnyilag hogyan gondolja. Van, aki szeretne futni és tud is, van aki szeretne de nem tud, van aki passzolna inkább és van akinek megy, másnak nem. És van a Chiefs.

peterk2005
4. nekifutásra meg is találtam a KC logót. Már azt hittem rajta se vagyunk azért tettél minket külön kategóriába. 😀

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀
peterk2005
de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
Black_Adder
2019 wired dolgok. Na ne már 😀
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 137 — Bears & Illinois fan
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!
Stez
csi77
Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8D
Stez
Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Stez
csi77

több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 342 — The only discipline that lasts, is self discipline
Stez
csi77
Időnként megunja, hogy mindenkit megbasszon - néha kétszer is kell, fárasztó -, és akkor csak hátradől és nézi.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Stez

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 342 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez elég teleshopos lett. vpi
Ezért le is nyomtad rögtön ismétlésben, ismétlésben, ahogy az ilyent szokás.

(Egyébként nem tudom van-e jó teleshopos cucc - életemben nem vettem így semmit -, de ez jó. A teleshopnak is beajánlom ha megkérdeznek.)

Más. Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon akarnak-e az NFL csapatok futni, vagy utálják? Itt egy ábra arról, hogy melyik csapat pillanatnyilag hogyan gondolja. Van, aki szeretne futni és tud is, van aki szeretne de nem tud, van aki passzolna inkább és van akinek megy, másnak nem. És van a Chiefs.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 368 — Patriot
Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀

Azért kérdezem, mert rengetegszer olvasom a streamezéssel kapcsolatban, hogy a monitor / tablet / laptop / teló előtt kell gúvadni. Hát chromecastot tudó TV esetén nem kell. Vagy ha a TV nem tudja, akkor pl. egy Google Chromecast 3 manapság 12-13 ezer forint. Rádugod a TV-re, letöltöd a telóra a google home alkalmazást 1 perc alatt bekonfigurálod és kész is, máris fogadja telóról, pc-ről, laptopról, tabletről a chromecast streameket és teszi ki jó minőségben a TV-re. (Wifi kell persze otthonra, de az már úgyis mindenkinek van aki netezik. Ha esetleg nincs vezetékes net wifi routerrel, akkor sincs vége a sztorinak, mert a teló netjét is tudja használni hotspot módban.)

Ha megvan a chromecast, onnantól kezdve bármilyen streaming alkalmazásból (youtube, spotify, bármi) csak egy kattintás és már a TV-n is van a kép és hang (azt az eszközt amiről átküldted ki is kapcsolhatod utána). Aminek nincs külön alkalmazása, azt pedig a chrome böngészőből lehet castolni. A chrome (böngésző) át tud küldeni bármilyen oldalt a tv-re. Akár böngészhetsz is TV-n, de most nem ez a lényeg. Megnyitod a reddites streamet, átküldöd az oldalt chromecasttal a TV-re, kinagyítod a videót fullscreenbe (ilyenkor a küldő gépen a chrome nem teszi magát fullscreenbe, csak a TV-n) és kész is.

Én évek óta nem nézek PC-n, tableten, stb. meccset. Rossz is a szemem, erőltetni is kell, kényelmetlen is a szék. Kikeresem a streamet, átlököm a TV-re (akár a hálószobaira is, ha a nappali foglalt), aztán fekve nézem. Mindenkinek ajánlom aki a görnyedezést nem szereti. (A 720p fölötti streamek egész szépek már TV-n, de van már általában 1080p-is
. Akinek esetleg van gamepass-a, annak streameket sem kell keresgélnie, mert a gamepass is támogatja a chromecastot. Letöltöd a gamepasst a telóra, elindítod a meccset és átlököd a TV-re. Kifogástalan 1080P-nem nézhető így a meccs. A telót le is teheted/ki is kapcsolhatod utána.)
peterk2005
Ez elég teleshopos lett.

több mint 6 éve
Amúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕
Wyatt
A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Black_Adder
nem a távolság fárasztja a szemet, hanem a képernyősugárzás, de erre van az oled, nem pusztúsz meg az éjszakai meccsnézéstől
sutianap
És ekkor jön a klasszikus: a MÁSNAP!

Apa pelenkáz, apa játszóterel, apa leköt, apa apaként viselkedik, apa férjként viselkedik, apa tanul, apa győzköd, apa döntőbírál, apa megold, apa kertimunkál, apa cipel, apa bevásárol, apa micsinász, apa gyere, apa mennyé má, apa haggyá, apa szevasz, apa alszik.... vekker csörög, fasszommá' negyedik negyed van.

Jutalom a nap végén.
Fast Willie
Az igazi klasszikus az, hogy APA AZÉRT ISZIK, MERT TI SÍRTOK! 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Amúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕
Wyatt
A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Black_Adder
nem a távolság fárasztja a szemet, hanem a képernyősugárzás, de erre van az oled, nem pusztúsz meg az éjszakai meccsnézéstől
sutianap
És ekkor jön a klasszikus: a MÁSNAP!

Apa pelenkáz, apa játszóterel, apa leköt, apa apaként viselkedik, apa férjként viselkedik, apa tanul, apa győzköd, apa döntőbírál, apa megold, apa kertimunkál, apa cipel, apa bevásárol, apa micsinász, apa gyere, apa mennyé má, apa haggyá, apa szevasz, apa alszik.... vekker csörög, fasszommá' negyedik negyed van.

Jutalom a nap végén.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Wyatt
Black_Adder

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 310 — we almost always almost win
peterk2005
de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
Black_Adder
Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.
peterk2005
Ezért kell két méteres hdmi kábel. Bárhova elér.
samu09
Boccs, de ehhez azért inkább egy igazán kicsi lakás kell először

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear