NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Craig Dahl aktív még?
több mint 5 éve
Nagy lehet a scoutolás a GM eknél.Volt már olyan és működött is.
Aki nem tölti be a 40et, és NFL csapatnál edzősködik, azt meghívják interjúzni, sztem rövidesen a cheerlederek edzői jönnek.
Nem adok 5évet, és jönnek a játékosedzők.😀
Tony Adams
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nagy lehet a scoutolás a GM eknél.Aki nem tölti be a 40et, és NFL csapatnál edzősködik, azt meghívják interjúzni, sztem rövidesen a cheerlederek edzői jönnek.
Nem adok 5évet, és jönnek a játékosedzők.😀
több mint 5 éve
Újévi Jókivánság lenne, viszont aki kitalálta ezeket a telefonra bénított programokat az kurja meg az anyukáját. Töröljétek nyugodtan.bnc.lt/a/key_live_eifqPbvhIRnKEb1T0MSFpipgsCenSDRu?%24ios_deeplink_path=pinterest%3A%2F%2Fpin%2F348888302376148739&%24android_deeplink_path=pinterest%3A%2F%2Fpin%2F348888302376148739&_client_id=T7X9jauq4chwfLEoHZGQG3PyguzKZ9avFKQYrrDpvnk6DYm9EolZctJ8M7wmIunu&utm_source=168&utm_medium=2160¤t_page_url=https%3A%2F%2Fin.pinterest.com%2Famp%2Fpin%2F348888302376148739%2F&install_id=f487e618394718e27e44f6b8f4a82f3a&%24fallback_url=https%3A%2F%2Fin.pinterest.com%2Fpin%2F348888302376148739%2F%23detailsReturn of the bots? Megfertőzték gabent és átvették felette az uralmat? Gyanúsak voltak azok a csillagjegyek a neve körül eddig is... Mindenesetre ilyen mocskosul hosszú linket kommentár nélkül biztos nem nyitok meg.
♉gaben♉
gyeek
több mint 5 éve
bnc.lt/a/key_live_eifqPbvhIRnKEb1T0MSFpipgsCenSDRu?%24ios_deeplink_path=pinterest%3A%2F%2Fpin%2F348888302376148739&%24android_deeplink_path=pinterest%3A%2F%2Fpin%2F348888302376148739&_client_id=T7X9jauq4chwfLEoHZGQG3PyguzKZ9avFKQYrrDpvnk6DYm9EolZctJ8M7wmIunu&utm_source=168&utm_medium=2160¤t_page_url=https%3A%2F%2Fin.pinterest.com%2Famp%2Fpin%2F348888302376148739%2F&install_id=f487e618394718e27e44f6b8f4a82f3a&%24fallback_url=https%3A%2F%2Fin.pinterest.com%2Fpin%2F348888302376148739%2F%23detailsReturn of the bots? Megfertőzték gabent és átvették felette az uralmat? Gyanúsak voltak azok a csillagjegyek a neve körül eddig is... Mindenesetre ilyen mocskosul hosszú linket kommentár nélkül biztos nem nyitok meg.
♉gaben♉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Vikings elcseszte az 5–0-nkat 😕twitter.com/FieldYates/status/1079819908702183425
több mint 5 éve
Vintage NFL:twitter.com/Eric_Edholm/status/1079589184401276929
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Attis
247
Én csak a saját véleményemet írom, rendkívül gusztustalannak találtam azt a videót, amin örül - talán a Jets- érdeklődésnek, merthogy majd így több pénzt ad neki a Minnesota. Hát eddig jól megszívták szerencsétlenek. Azért évi 28M garantáltat közel sem ér a csávó. Félreértés ne legyen, tudom, hogy minden játékos - sőt, ember- örül annak, ha feljebb tudja srófolni a pénzét, de ezt szerintem elég nagy tiszteletlenség volt posztolni mindkét érintett csapattal szemben.Nem tudom, en valahogy nem ertem Cousins fikazasat, mintha divat lenne rajta elcelodni, amikor egyebkent abszolut jo idenyt zart, nem teljesitett szarul. A Vikings blamaja a tamadorendszer oriasi kaoszabol alakult ki, ami Shurmur utan kialakult es amit DeFilippo keptelen volt megoldani. Es nem tudta kiaknazni a remek WR-sorban rejlo potencialt. A tamadofal is kritikan aluli volt, Cousins az ideny harmadaban az eleteert menekult.A védelem lehetett volna a siker letéteményese, de szerencsére a miénk még jobb lett. Aztán az egyik legjobb elkapó párossal illett volna jobban karcolni az O-nak a nagyreményű Cousins-szalA Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
Hát, finoman szólva beb@szták maguk előtt a championship ablakot...
csi77
LeviPoki
Apropó, ez a wikipedia oldal csak ma ilyen genyó Cousins-szal?
en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Cousins
Az első két mondatot egy csalódott Vikings drukker írhatta...😊
"
Kirk Daniel Cousins (born August 19, 1988) is an underperforming and overrated American football quarterback for the Minnesota Vikings of the National Football League (NFL). He’s a underperforming overrated bust. He’s absolutely trash and he is the weirdest NFL player ever. He had the worst voice crack I have ever heard too.
"
csi77
Ezenfelul a vedelem is hullamzo volt, iden nem jottek a playmakeret es a kulcs labdaszerzesek, a nagy jatekok. Tegnap meg ket vezeruk nelkul nyomtak, ez meg is latszott, folyamatosan az o helyukon szoptak be mindent.
Rhodes, Kendricks es a tavalyi Griffen hianya mar sok volt, meg igy is, hogy Hunter meg brutalisan jol teljesitett.
Stez
több mint 5 éve
Úgy tűnik az Amfocinak élünk, de azért hála Istennek az életünk ennél több.Ennek megélését kívánom mindenkinek, engedjétek meg így:
Áldott új esztendőt kívánva!!!
😀 😀 😀
több mint 5 éve
Látod, beigazolódott a jóslat 😀reggel hatkor kezdek holnap, de kösz a tippet :pNe dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
épp időben épp időben 2018 2019
Ezt previewban még rendesen mutatta.
gyeek
milyen böngészőt használsz? (a gépházban válaszolj kérlek)
r.baggio
peach
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Azt mondjuk sosem értettem, elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ez a Frank Reich Andy Reid meg Doug Pederson iskola tanítványa ez, hogy jött vagy miért legit? FK-nál is minden podcastben 2szer elmondják, itt is naponta írja valaki valamelyik topikba kb. Biztos velem van a gond, de Reich hamarabb lett edző az NF-benL, mint Patterson, és 8 éve már a ligában volt amikor Pederson kinevezte ahol 2 évet töltött, akkor miért is az ő iskolájának tanítványa? Tehát akkor mondhatjuk, hogy Whisenhunt Lynn iskola tanítványa, mert már 2. szezonját tölti nála?Talán mert akkor amikor ezek történtek még nem néztek NFL-t az eredeti szerzők, a többiek meg csak lemásolták? 😊
Sixo
Pedig nem bonyolult ez. Reich az égig érő coaching tree-hez tartozik, a főnöke pedig mindent lát és mindent hall!
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
reggel hatkor kezdek holnap, de kösz a tippet :pNe dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
gyeek
r.baggio
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ne dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
gyeek
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Azt mondjuk sosem értettem, elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ez a Frank Reich Andy Reid meg Doug Pederson iskola tanítványa ez, hogy jött vagy miért legit? FK-nál is minden podcastben 2szer elmondják, itt is naponta írja valaki valamelyik topikba kb. Biztos velem van a gond, de Reich hamarabb lett edző az NF-benL, mint Patterson, és 8 éve már a ligában volt amikor Pederson kinevezte ahol 2 évet töltött, akkor miért is az ő iskolájának tanítványa? Tehát akkor mondhatjuk, hogy Whisenhunt Lynn iskola tanítványa, mert már 2. szezonját tölti nála?
több mint 5 éve
ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
gyeek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
épp | időben |
2018 | 2019 |
Szerkesztette: r.baggio
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
LEHET | MÁR |
TÁBLÁZATOT | BESZÚRNI |
ctrl+f5, akinél még nem látszódik
---
több mint 5 éve
Kemény Black Monday van!Légyszives nevezze ki valaki Cable-t!
Gase, Joseph, Koetter, Lewis, Wilks, Bowles out!
steelwolf
több mint 5 éve
twitter.com/billbarnwell/status/1079765268212125697
---
több mint 5 éve
Kemény Black Monday van!Gase, Joseph, Koetter, Lewis, Wilks, Bowles out!
több mint 5 éve
Nem tudom, en valahogy nem ertem Cousins fikazasat, mintha divat lenne rajta elcelodni, amikor egyebkent abszolut jo idenyt zart, nem teljesitett szarul. A Vikings blamaja a tamadorendszer oriasi kaoszabol alakult ki, ami Shurmur utan kialakult es amit DeFilippo keptelen volt megoldani. Es nem tudta kiaknazni a remek WR-sorban rejlo potencialt. A tamadofal is kritikan aluli volt, Cousins az ideny harmadaban az eleteert menekult.A védelem lehetett volna a siker letéteményese, de szerencsére a miénk még jobb lett. Aztán az egyik legjobb elkapó párossal illett volna jobban karcolni az O-nak a nagyreményű Cousins-szalA Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
Hát, finoman szólva beb@szták maguk előtt a championship ablakot...
csi77
LeviPoki
Apropó, ez a wikipedia oldal csak ma ilyen genyó Cousins-szal?
en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Cousins
Az első két mondatot egy csalódott Vikings drukker írhatta...😊
"
Kirk Daniel Cousins (born August 19, 1988) is an underperforming and overrated American football quarterback for the Minnesota Vikings of the National Football League (NFL). He’s a underperforming overrated bust. He’s absolutely trash and he is the weirdest NFL player ever. He had the worst voice crack I have ever heard too.
"
csi77
Ezenfelul a vedelem is hullamzo volt, iden nem jottek a playmakeret es a kulcs labdaszerzesek, a nagy jatekok. Tegnap meg ket vezeruk nelkul nyomtak, ez meg is latszott, folyamatosan az o helyukon szoptak be mindent.
Rhodes, Kendricks es a tavalyi Griffen hianya mar sok volt, meg igy is, hogy Hunter meg brutalisan jol teljesitett.
több mint 5 éve
Csoki-fekete valójában, a latinók érdekében kellene egy új szabály.Flores hogy lett ennyire hot candidate?Nevéből itélve latino, így sztem Rooney rule.
Mindenhol az ő nevét olvasni.
tenorx
empty taxi