NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha szereted a kemény focit, ez a te csapatod, itt bárki bármikor meg tudja verni az asszonyt a kölyköt vagy egy kurvát, ha épp az van+ ha nincs kéznél a láb, akkor van pisztoly iskéznéllábnál.
Black_Adder
több mint 6 éve
Ez a 1. hsz, ahová ezt ilyen formában beírtam, és mint érdekesség jegyeztem meg. És mellesleg csak 1 kitűnő félideje volt, szóval továbbra se lett nagy kedvencem. 😉Ha 2017-es kezdő RB-d van, akkor egyelőre ez a te éved.2 éve folyamatosan fikázod , most van 2-3 jó meccse és top3 ban van egy statisztikában akkor minden fórumba betolod..?!
twitter.com/PanthersBill/status/1178747396119040000
iktriad
Igazi insider szakértő lett belőled 😊
gordon
több mint 6 éve
Büszke is vagyok rá, hogy ebből a classból sikerült kimerítenem a Joe Williams, Jeremy McNichols kettőstMondjuk a 2017-es class tényleg ordas jó lett. A listán levőkön kívül még ott van Mixon, Foreman, Conner, Hunt, Mack, Aaron Jones, Carson. Nem is olyan nagy túlzással a fél ligában 2017-es futó az első számú most.Ha 2017-es kezdő RB-d van, akkor egyelőre ez a te éved.2 éve folyamatosan fikázod , most van 2-3 jó meccse és top3 ban van egy statisztikában akkor minden fórumba betolod..?!
iktriad
gordon
peterk2005

több mint 6 éve
Mondjuk a 2017-es class tényleg ordas jó lett. A listán levőkön kívül még ott van Mixon, Foreman, Conner, Hunt, Mack, Aaron Jones, Carson. Nem is olyan nagy túlzással a fél ligában 2017-es futó az első számú most.Ha 2017-es kezdő RB-d van, akkor egyelőre ez a te éved.2 éve folyamatosan fikázod , most van 2-3 jó meccse és top3 ban van egy statisztikában akkor minden fórumba betolod..?!
iktriad
gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Illetve még ez segíthet csapatválasztásban, ez minden csapatot lefed:imádom, hogy te is belinkelted, kb ugyanazzal a kommenttel 😀
Black_Adder
több mint 6 éve
Olvass sok Pats-topicot is, ott még akkor is sok a sirám, ha a csapat az év első kilenc hónapjában csak nyert 😊

több mint 6 éve
Ha 2017-es kezdő RB-d van, akkor egyelőre ez a te éved.De nekünk abból a gárdából nem kellett futó inkább behúztuk Sidney Jonest. Egyelőre bejött 😛 😀
iktriad
több mint 6 éve
Legyél Denver drukker :Amit én tudok ajánlani...
- Holdingok (bár végülis az egész ligában sok csapat tudja még ezt biztosítani)
- Irányítókeresés : garantáltan bustot választunk úgy, hogy utána simán kikopik a ligából.
- Elit D : hát utóbbi időben volt, szóval az emlékezetünkben még él és még mindig nagy remenyéket fűzünk hozza.
- Amazing horse 10 hour edition
- Eredményközvetítőkben első szar drive után elkezdek kárálni hogy ez nem állapot és hogy vicc csapat vagyunk.
Amúgy tényleg az az igazság tényleg annak a csapatnak vagy embernek kell drukkolni aki úgy megfog hogy szó szerint együtt érzel a csapattal egyszer fent egyszer lent de igazából másnak nem tudnál drukkolni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ha 2017-es kezdő RB-d van, akkor egyelőre ez a te éved.2 éve folyamatosan fikázod , most van 2-3 jó meccse és top3 ban van egy statisztikában akkor minden fórumba betolod..?!
iktriad
több mint 6 éve
Ha 2017-es kezdő RB-d van, akkor egyelőre ez a te éved. twitter.com/PanthersBill/status/1178747396119040000
több mint 6 éve
Illetve még ez segíthet csapatválasztásban, ez minden csapatot lefed:
szerk.: Tavalyi kép, azóta Colts kicsit outdated
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
AFCW Team guide:Chiefs
Annyira nincs agyonsztárolva, hogy senki se tudja hova való a csapat. A saját szurkolók, játékosok se. Elnevezték Kansas Citynek a városukat, Missouriban.
A bírók sosem tévednek és a KC a kedvenc csapatuk ez csak elég érv, nem? Ha szereted a kemény focit, ez a te csapatod, itt bárki bármikor meg tudja verni az asszonyt a kölyköt vagy egy kurvát, ha épp az van
A Mikulás a vezérszurkolójuk, minden meccsen ott van az oldalvonal mellett.
Chargers
Nem kell félni, hogy agyon lesznek sztárolva. A hazai meccsiken is több vendég szurkoló van, mint saját. Ráadásul ahogy lenne egy sztárkaliberű játékos azonnal lesérül. És még ha össze is raknak egy #1 offenset és #1 defense-t, akkor is megtalálják a módját, hogy PO-ba se jussanak és mindenki elfelejtse őket. Los Angeles 2. legnagyobb és 32. legnépszerűbb csapata.
Jótékonykodásból gyakran látogatják a helyi kórházakat munkahely teremtő céllal. Aki nem sérült, az gyereket csinál. Sokat.
Raiders
Náluk nem sérülnek le a sztárkaliberű játékosok, mert nincs nekik olyan, vagy ha mégis, akkor elcserélik. A szurkolóik annyira sötétek, hogy rájuk ragadt a Black Hole név, pedig csak Kiss koncertre akartak menni. Amúgy a csapat annyira csóró, hogy focipályára se telik ezért baseball pályán játszanak. Ez a korábban említett baseballos múltú QB ellen ritkán válik be, ezért Vegasba költöznek
Darth Vader személyesen nekik szurkol, pedig az Uralkodó a Patriots edzője... Spoiler: Az urolkodó erősebb ezért Space Operaról a csapathoz sokkal jobban illő horror műfajra tértek át Chucky leigazolásával.
Broncos
Kétség kívül a legjobb NFL csapat >1600 méter magasan és még a tengerszinten is - éppencsak ugyan de - befér a top 32-be. A sikerességre vágyú szurkolókat azzal nyerik meg, hogy viszonylag gyakran bejutnak a Super Bowlba, a loser csapatnak szurkolókat pedig azzal, hogy a Super Bowlon 40-50 pont különbséggel kapnak ki. Az elmúlt pár év alapján utóbbi típusú szurkolókat sokkal többre tartják. A csapat szereplésére való tekintettel Colorado államban legalizálták a füvet...
Ha a 6-6 magas QBk felé van valamilyen fétised ne keress tovább, ez a te csapatod
Vigyázat a mérföldmagas létnek van néhány nem kívánt mellékhatása is
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Látom great competiton van az új szurkolóért, és mindenki tudja hogy ebben Carroll fiai a legjobbak! Szóval nem lehet más mint a Szíhóksz!Amit garantálni tudunk neked:
-Évente legalább 3 vérre menő vitát arról hogy Wilson top3-e vagy nem.
-McDowell édesanyjának havi, Ifedi édesanyjának heti szintű felemlegetését.
-Rengeteg kacagást (sírva vígad a magyar (vagy fordítva))
-3&sokra benyalt flea flickereket - akár minden héten!
-Rengeteg futást (3&9-re, a negyedik negyedben, akár 14+pontos hátrányban is!)
-Wrigleys szponzorációt.
-Elit támadófalat és a csapat kulcsait... ja nem!
Más nem jut eszembe, kérem kapcsojjaki!
Ui:Ha oda vagy a fumble-ökért, ebben az esetben még a kedvenc playádat is meg tudom nevezni!
több mint 6 éve
Hát a Jets nincsen agyonsztarolva es meglepetést is okoznak, mert mindig azt hisszük ennél nincs lejjebb, aztan csak osszehozzak
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
A Redskins játékában régóta semmi élvezetes nincs 🤣😂a "más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben?" leírás alapján sima Chargers egyébként.Vagy Falcons. Vagy Niners. Vagy Redskins. Vagy Bucs például.
eaglesmcnabb
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
a "más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben?" leírás alapján sima Chargers egyébként.Vagy Falcons. Vagy Niners. Vagy Redskins. Vagy Bucs például.
eaglesmcnabb

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én az NBA-vel teljesen el voltam veszve évekig.köszönöm mindenkinek a segítséget, meg a befogadást! Szétnézek a csapatok között, meg persze belenézek pár meccsbe, aztán meglátjuk, merre visza a szimpátia! Pont most olvastam a hírt, hogy a clevelandes Baker Mayfield szezonbeli legmagasabb sebességét akkor futotta, mikor ment ünnepelni a touchdown-t szerző Chubbot. Hihetetlen, egyből bevésődött ennek a fickónak a neve 😀😀😀.Ne hallgass senkire, ne erőltesd a csapat választást. 😊 Csak nézd és élvezd a meccseket, olvass / nézz fociról szóló műsorokat, és jönni fog az magától.
nygaben
peterk2005
Aztán az idei szezonban illetve playoffban teljesen meggyőzött a Clippers (We ain't no bitches). Aztán nyáron odahozták George-ot meg Kawhi-t, a jóisten se mossa le magamról, hogy ezért szurkolok nekik 😀
több mint 6 éve
köszönöm mindenkinek a segítséget, meg a befogadást! Szétnézek a csapatok között, meg persze belenézek pár meccsbe, aztán meglátjuk, merre visza a szimpátia! Pont most olvastam a hírt, hogy a clevelandes Baker Mayfield szezonbeli legmagasabb sebességét akkor futotta, mikor ment ünnepelni a touchdown-t szerző Chubbot. Hihetetlen, egyből bevésődött ennek a fickónak a neve 😀😀😀.Ne hallgass senkire, ne erőltesd a csapat választást. 😊 Csak nézd és élvezd a meccseket, olvass / nézz fociról szóló műsorokat, és jönni fog az magától.
nygaben

több mint 6 éve
utolsó sort kikérem magamnak!!! 😀sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Szia!
nygaben
Üdv köztünk 😊
A nickedből ítélve ha a NY az New York akar lenni, akkor igazából három választásod van.
Egy csapat van, ami ténylegesen New Yorkban játszik, természetesen a Buffalo Bills.
Ha a két new jersey-ben játszó csapat is játszhat, akkor a NY Giants vagy a NY Jets lehet ideális választás, itt a Giantsben talán több örömed lesz, bár mindkét csapat rendelkezik egy fiatal, nagy potenciállal bíró QB-val, és egy zseni futóval. A Giants történelmileg sikeresebb, talán ott több örömöd lenne, de ha szereted az underdogokat én a Billst vagy a Jetst se zárnám ki.
Ha a fociban a Real Madridot/Barcelonát szereted, akkor Patriots.
tenorx
a "más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben?" leírás alapján sima Chargers egyébként.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
köszönöm mindenkinek a segítséget, meg a befogadást! Szétnézek a csapatok között, meg persze belenézek pár meccsbe, aztán meglátjuk, merre visza a szimpátia! Pont most olvastam a hírt, hogy a clevelandes Baker Mayfield szezonbeli legmagasabb sebességét akkor futotta, mikor ment ünnepelni a touchdown-t szerző Chubbot. Hihetetlen, egyből bevésődött ennek a fickónak a neve 😀😀😀.
nygaben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
nygaben
6
köszönöm mindenkinek a segítséget, meg a befogadást! Szétnézek a csapatok között, meg persze belenézek pár meccsbe, aztán meglátjuk, merre visza a szimpátia! Pont most olvastam a hírt, hogy a clevelandes Baker Mayfield szezonbeli legmagasabb sebességét akkor futotta, mikor ment ünnepelni a touchdown-t szerző Chubbot. Hihetetlen, egyből bevésődött ennek a fickónak a neve 😀😀😀.
több mint 6 éve
Miert akarna bárki is Vasas drukker lenni, miközben szurkolhat a Varjaknak is?! 🙂 Varom a vasarnapi derbit..Csak az #O!A KC nem agyonsztárolt? LOLsziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Milyen beállitottságú vagy? Védő vagy támadó focit szereted?
nygaben
Én amúgy a Kansas city chiefs-et mondanám, ha már új vagy!
Mahomes egy zseni!
Meglepetés ha 300 yard alatt dobàl!
steelwolf
Tony Adams
Amúgy én a Colts-ot is javasolnám!
Tavalyi draft elött rengeteget olvastam! Ballard munkásságáról, a csapat összeállításról! Hogyan építkeznek, mi a fontos!
Amúgy meg gyere Steelers szurkolónak! | Talán | Most kezdődik egy új éra!
steelwolf
több mint 6 éve
sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Szia!
nygaben
Üdv köztünk 😊
A nickedből ítélve ha a NY az New York akar lenni, akkor igazából három választásod van.
Egy csapat van, ami ténylegesen New Yorkban játszik, természetesen a Buffalo Bills.
Ha a két new jersey-ben játszó csapat is játszhat, akkor a NY Giants vagy a NY Jets lehet ideális választás, itt a Giantsben talán több örömed lesz, bár mindkét csapat rendelkezik egy fiatal, nagy potenciállal bíró QB-val, és egy zseni futóval. A Giants történelmileg sikeresebb, talán ott több örömöd lenne, de ha szereted az underdogokat én a Billst vagy a Jetst se zárnám ki.
Ha a fociban a Real Madridot/Barcelonát szereted, akkor Patriots.
több mint 6 éve
Szurkolj Antonio Brownnak, hogy ne keruljon dutyiba.
több mint 6 éve
Nem. Jogosan sztárolt. Nagy különbség 😉 😛 A Rams pl nálam az, az volt 😊A KC nem agyonsztárolt? LOLsziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Milyen beállitottságú vagy? Védő vagy támadó focit szereted?
nygaben
Én amúgy a Kansas city chiefs-et mondanám, ha már új vagy!
Mahomes egy zseni!
Meglepetés ha 300 yard alatt dobàl!
steelwolf
Tony Adams