NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Igazabol kar is ezen vitazni, barki megmondhassa aki erti a focsit, hogy Big Q az OROY. Mer' 4 ember-t huzott fel maga mellett a mentalitasaval eleg komoly szintre, miatta ment a futas, miatta ep Luck is, raadasul mindig hozza a meccsenkenti 5+ teabag-et 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mondjuk a passzstatok inflálódása és egy másodéves Mahomes mellett ennek annyira azért nem kéne ütnie szerintem...Barkley 2000 scrimmage yard ->kurva jó. És szemre is olyan playek megoldások, futásban, kb minden playben missed tackle. egykezes elkapások, stbMayfield azért 14 meccsen dobott annyi td-t mint rookie-ként még senki, valamint összehozott egy majdnem pozitív szezont egy olyan csapatnál, ahol évek óta 0,1,2 győzelmek voltak.
Mayfield 27 TD, 14 INT, 93,7rating -> jó szezon, sok hibával. Megtanította a Brownst nyerni,
Barkley szezonja all-pro kaliber. Mayfield? rookie szinten volt király.
de hát ilyen ez ha egy RB-t akarunk megvesenyeztetni a QB-val, mivel a QB az QB, neki sokkal nagyobb a hatása, így mindig lehet mellette érvelni
braxa88
Barkley jó szezont tolt, de a csapatára ez nem volt hatással, mert nem segítette annyi győzelemhez hozzá mint Mayfield.
kapitnono
S annyit még hozzáteszek, hogy Derek Anderson 2007... ő is megtanította a Brownst nyerni (ő valóban pozitív mérleget csinált 😛)
Mi lett a vége?
Nem tagadom, hogy Mayfieldnek ígéretes éve volt, de ha a győzelmek számítanak, kis túlzással Lamart előrébb kéne rakni, mert ő meg 6-1 a Ravens-szel... 😛
Barkley, uff.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ha szerinted Mayfield nem volt kurva jo, es te nem lattal tole bravuros dobasokat, playeket es megoldasokat es huzasokat, amik utan te azt mondod, o csak ujonc szinten volt jo, akkor nincs is tobb kerdesen. Innentol ez pont az a vita, amirol beszelgethetunk barmilyen szamokkal, videofelvetelekkel es egyebekkel, akkor sem jutunk dulore.de nem voltak azonosan kurva jók.Ha van egy vezér, akit lehet követni, akkor sokkal könnyebb. Ebben pedig neki van a legnagyobb szerepe. Szóval ha azt vesszük, hogy azonosan kurva jók voltak, akkor is a csapatra gyakorolt hatása lényegesen nagyobb.Nyilván, de talán azért másnak is volt szerepe benne, nem egymaga húzza ki a Brownst a gödörből.Lehet célozgatni, nyilván van benne ez is, de azért ne próbáljuk már meg elbagatellizálni azt, milyen hatalmas szerepe van a felemelkedésben. Pedig én aztán tuti, hogy nem őt húztam volna, mert tőle fáztam a legjobbanIgen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt
Barkley kurva jó volt,
Mayfield jó volt, sok hibával.
braxa88
Te nem lattad Mayfieldnel a bravuros megoldasokat, en viszont lattam. Puff. Majd a kibaszottul hozzaertok eldontik, ki kapja a dijat.
több mint 5 éve
Barkley 2000 scrimmage yard ->kurva jó. És szemre is olyan playek megoldások, futásban, kb minden playben missed tackle. egykezes elkapások, stbMayfield azért 14 meccsen dobott annyi td-t mint rookie-ként még senki, valamint összehozott egy majdnem pozitív szezont egy olyan csapatnál, ahol évek óta 0,1,2 győzelmek voltak.
Mayfield 27 TD, 14 INT, 93,7rating -> jó szezon, sok hibával. Megtanította a Brownst nyerni,
de hát ilyen ez ha egy RB-t akarunk megvesenyeztetni a QB-val, mivel a QB az QB, neki sokkal nagyobb a hatása, így mindig lehet mellette érvelni
braxa88
Barkley jó szezont tolt, de a csapatára ez nem volt hatással, mert nem segítette annyi győzelemhez hozzá mint Mayfield.
több mint 5 éve
Nézzél Kentucky meccseket vissza ebből az idényből 😉Josh Allentől azt a remek játékot azért még nem látomMi alapján hasonlítasz össze különböző posztú játékosokat egymással? A legjobb akkor legyen egy punter, ha minden puntja inside 5 mondjuk?ezzel az erővel akkor már Josh Allen is Barkley előtt van...
Látod, hogy mire ment a Giants Barkley remek játékával és mire a Browns Mayfieldével.
Wyatt
braxa88
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
katonadani
453
Mayfield a Texans ellen sok hibával játszott, illetve a Broncos ellen volt rosszabb meccse Hue Jackson kirúgása óta (ennyi azért volt Barkley-nak is). A többin viszont top szinten játszott és egyértelműen hatalmas érdeme van a Browns kiváló teljesítményében. Hue-t meg nyilván el kellett távolítani az egyenletből 😀 (A PFF-nél konkrétan a 4. legjobb értékelést kapta a QB-k közt a 10. játékhéttől kezdődően)
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Barkley 2000 scrimmage yard ->kurva jó. És szemre is olyan playek megoldások, futásban, kb minden playben missed tackle. egykezes elkapások, stbMayfield 27 TD, 14 INT, 93,7rating -> jó szezon, sok hibával. Megtanította a Brownst nyerni,
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Szerinted nem.de nem voltak azonosan kurva jók.Ha van egy vezér, akit lehet követni, akkor sokkal könnyebb. Ebben pedig neki van a legnagyobb szerepe. Szóval ha azt vesszük, hogy azonosan kurva jók voltak, akkor is a csapatra gyakorolt hatása lényegesen nagyobb.Nyilván, de talán azért másnak is volt szerepe benne, nem egymaga húzza ki a Brownst a gödörből.Lehet célozgatni, nyilván van benne ez is, de azért ne próbáljuk már meg elbagatellizálni azt, milyen hatalmas szerepe van a felemelkedésben. Pedig én aztán tuti, hogy nem őt húztam volna, mert tőle fáztam a legjobbanIgen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt
Barkley kurva jó volt,
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
de nem voltak azonosan kurva jók.Ha van egy vezér, akit lehet követni, akkor sokkal könnyebb. Ebben pedig neki van a legnagyobb szerepe. Szóval ha azt vesszük, hogy azonosan kurva jók voltak, akkor is a csapatra gyakorolt hatása lényegesen nagyobb.Nyilván, de talán azért másnak is volt szerepe benne, nem egymaga húzza ki a Brownst a gödörből.Lehet célozgatni, nyilván van benne ez is, de azért ne próbáljuk már meg elbagatellizálni azt, milyen hatalmas szerepe van a felemelkedésben. Pedig én aztán tuti, hogy nem őt húztam volna, mert tőle fáztam a legjobbanIgen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt
Barkley kurva jó volt,
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ha van egy vezér, akit lehet követni, akkor sokkal könnyebb. Ebben pedig neki van a legnagyobb szerepe. Szóval ha azt vesszük, hogy azonosan kurva jók voltak, akkor is a csapatra gyakorolt hatása lényegesen nagyobb.Nyilván, de talán azért másnak is volt szerepe benne, nem egymaga húzza ki a Brownst a gödörből.Lehet célozgatni, nyilván van benne ez is, de azért ne próbáljuk már meg elbagatellizálni azt, milyen hatalmas szerepe van a felemelkedésben. Pedig én aztán tuti, hogy nem őt húztam volna, mert tőle fáztam a legjobbanIgen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
tenorx
Wyatt
tenorx
több mint 5 éve
Nyilván, de talán azért másnak is volt szerepe benne, nem egymaga húzza ki a Brownst a gödörből.Lehet célozgatni, nyilván van benne ez is, de azért ne próbáljuk már meg elbagatellizálni azt, milyen hatalmas szerepe van a felemelkedésben. Pedig én aztán tuti, hogy nem őt húztam volna, mert tőle fáztam a legjobbanIgen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
tenorx
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Lehet célozgatni, nyilván van benne ez is, de azért ne próbáljuk már meg elbagatellizálni azt, milyen hatalmas szerepe van a felemelkedésben. Pedig én aztán tuti, hogy nem őt húztam volna, mert tőle fáztam a legjobbanIgen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
tenorx
több mint 5 éve
Mondjuk ezzel nem ertek egyet, Gurley, Zeke, de nalam meg Bell is jatszott nem egyszer igy. Sot, iden is ravagom Gurleyt, de meg McCaffreyt is, akik a poszton hoztak azt.az NFLben (vagy NBAben) hogy minden egyes díj érv csak és kizárólag statisztákkal szerint lehet megítélni?Egyébként ez azért is érdekes kérdés így, mert ahogy katonadani is írta, nem Most Valuable Rookie-ról van szó, hanem egyszerűen a legjobbról. Itt nem feltétlen kell figyelembe venni azt, hogy ki mekkora hatással van a csapatra szvsz. Nálam is Barkley.De en ezzel kapcsolatban valtozatlanul Mayfieldet berakom Barkley ele. Szamomra az o teljesitmenye egyszeruen tobb es kulonlegesebb.
dugo93
Ha iderak elem valaki egy listat, hogy hujujuj, Barkley miket dontott meg, akkor en meg ramutatok, hogy Mayfield meg azzal egyutt dontott meg nem epp szar rekordokat (peldaul Manninget es Wilsonet), hogy ket es fel meccsel kevesebb alapszakasz-meccset nyomott.
Mindketto megerdemli a maga nemeben egyebkent, de ha itt kozottuk agyalok, akkor nem igazan latom, hogy nalam Barkley a nyero Mayfielddel szemben. Es akkor nem mentem bele a ket jatekos csapatra es eredmenyekre gyakorolt hatasat.
Stez
az hogy Barkley úgy játszotta idén a RB posztot mint talán az elmult pár évben évben senki az kit érdekel.
braxa88
De pont ez az, hogy te is statokra mutogatsz, amikor Barkleyt mondod. En Mayfieldre mutatok. De ha a statjait nem nezem, akkor sem tudok masra mutogatni, mert a faszi playmaker volt, kis tulzassal egyszer hibazott olyan helyzetben, amikor clutchnak kellett lenni, az most volt az utolso forduloban.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Nagyhoz:Trubiskyvel mit tett? speciálisat? az mi? nem hagyja hogy elveszítse a meccseket kb 😀 Nagy egy nagyszerű offense elme, de én nem a Bears offenseben semmi különlegeset, sőt. A Bears a D miatt annyira jó, ami Fangio műve.
Wilson feljavulása? ha a tavalyi 34 TDhez képest az idei 35 feljavulás akkor igen 😀 vagy ha te is PO-t és 10Wt vártál a Seahawkstól és nem a 3-5 körülit akkor oké 😛
Watt: tavalyelőtt 3 majd tavaly 5 meccset játszott a sérülései előtt. azok előtt DPOY díjak. Majd most megint all-pro szezon. Ha ez nem elengendő az "eligible"-hez akkor semmi)
Kittle:
persze all-pro szezon volt ez, de nekem a másik kettő jobb. inkább a flex 2.csapatra gondolkoztam h betegyem.
-Kittle sokszor volt légüres térben, Shanahan zseni. ezért (meg a gyorsasága missed tackle kiharcolása miatt) annyira sok YAC
-aktuálus 49ers QBnek semmi más célpontja nem volt., ezért jött a sok yard.
ezek mind nüanszok.
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
vitaindítónak írtam egy all-pro keretet (1-2.csapatos), és díjazottak:braxa88Nálam az MVP idén is flukey díj, mert ilyen szezon után nem lehet nem Mahomesnek adni. De nem tudom eldönteni, hogy ebben mennyi a rendszer és mennyi a srác. Akkor se, ha minden arra utal, hogy Mahomes egy korszakos zseni lehet. Persze "rendszer nélkül" senki se dob 50TD-t, Manning és Brady se dobott volna, ha nem áll össze nekik is minden. De akkor is. Lamarr Jackson is szinte verhetetlenné tette a Ravenst idén azzal, hogy ez a college foci off guard érte a ligát. És akkor most ő mennyire jó? A Panthers SB évében ez volt a dilemmám Newtonnal. Tőle sem lehetett elvitatni a díjat, de ott se voltam róla meggyőződve, hogy a rendszer állt-e össze körülötte éppen optimálisra, vagy valóban Newton lépett szintet. Na mindegy, úgyis Mahomes lesz, és nem tudom azt mondani, hogy nem érdemli meg.
- Az OROY nálam is Mayfield
- TE poszton nálam is Kittle az első. Ő ráadásul blokkolásban is jó, komplettebb TE.
- COY: Nálam Matt Nagy. Szép dolog, hogy Carroll nem engedte széthullani a csapatot, de azért önmagában nem jár díj. A Hawks-t a futás meglendítése és vele Wilson feljavulása vitte playoffba, az sem ér díjat, hogy végre volt mersze kivágni Kábelt. 😊 A védelem pedig ugyan nem esett szét, de nem is jobb, mint ami azokból a nevekből egyébként elvárhatóan össze is rakható egy védő szakember számára. Nagy viszont speciálisat művelt Trubiskyvel.
- Nálam Barkley helyett Kamara van 1st teamben. Barkley olyan amilyennek írjátok, élmény nézni, de egyszer csinál 200 yardot, aztán a következő két meccsen 30-at, aztán megint 200 yard, aztán megint 40. Kamara meg csak azért nem hoz olyan számokat (bár TD-ben többet is hoz), mert nem egyedül van, nincs annyi snapje. És ő konzisztensen mindig teljesít és lassan fontosabb, mint Brees abban a Saints offense-ben - amelyik szét is nyeri magát vele.
- Comeback: Luck. Watt éve is remek, de neki ez nem igazán comeback év szerintem sem. A tavalyi lett volna az, pechjére belesérült. (Ha Luck idén félidőben kiesett volna, de játszott volna fél idényt, jövőre ő sem lenne nálam eligible a díjra.)
All pro:
- Calais Campbell over Daniell Hunter
- Shaq Mason over DeCastro
- Nálam Chris Jones first team, Hick second team
- LVE over Blake Martinez
- CB: nálam Kareem Jackson, King, Ward is előbbre van, mint Haden, de sorrendet nem tudok mondani, túl sok az egyforma. 😊
- Derwin James first team, Adams second
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Igen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
több mint 5 éve
Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Josh Allentől azt a remek játékot azért még nem látomMi alapján hasonlítasz össze különböző posztú játékosokat egymással? A legjobb akkor legyen egy punter, ha minden puntja inside 5 mondjuk?ezzel az erővel akkor már Josh Allen is Barkley előtt van...
Látod, hogy mire ment a Giants Barkley remek játékával és mire a Browns Mayfieldével.
Wyatt
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
az NFLben (vagy NBAben) hogy minden egyes díj érv csak és kizárólag statisztákkal szerint lehet megítélni?Egyébként ez azért is érdekes kérdés így, mert ahogy katonadani is írta, nem Most Valuable Rookie-ról van szó, hanem egyszerűen a legjobbról. Itt nem feltétlen kell figyelembe venni azt, hogy ki mekkora hatással van a csapatra szvsz. Nálam is Barkley.De en ezzel kapcsolatban valtozatlanul Mayfieldet berakom Barkley ele. Szamomra az o teljesitmenye egyszeruen tobb es kulonlegesebb.
dugo93
Ha iderak elem valaki egy listat, hogy hujujuj, Barkley miket dontott meg, akkor en meg ramutatok, hogy Mayfield meg azzal egyutt dontott meg nem epp szar rekordokat (peldaul Manninget es Wilsonet), hogy ket es fel meccsel kevesebb alapszakasz-meccset nyomott.
Mindketto megerdemli a maga nemeben egyebkent, de ha itt kozottuk agyalok, akkor nem igazan latom, hogy nalam Barkley a nyero Mayfielddel szemben. Es akkor nem mentem bele a ket jatekos csapatra es eredmenyekre gyakorolt hatasat.
Stez
az hogy Barkley úgy játszotta idén a RB posztot mint talán az elmult pár évben évben senki az kit érdekel.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Mi alapján hasonlítasz össze különböző posztú játékosokat egymással? A legjobb akkor legyen egy punter, ha minden puntja inside 5 mondjuk?ezzel az erővel akkor már Josh Allen is Barkley előtt van...
Wyatt
több mint 5 éve
Egyébként ez azért is érdekes kérdés így, mert ahogy katonadani is írta, nem Most Valuable Rookie-ról van szó, hanem egyszerűen a legjobbról. Itt nem feltétlen kell figyelembe venni azt, hogy ki mekkora hatással van a csapatra szvsz. Nálam is Barkley.De en ezzel kapcsolatban valtozatlanul Mayfieldet berakom Barkley ele. Szamomra az o teljesitmenye egyszeruen tobb es kulonlegesebb.
dugo93
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mi alapján hasonlítasz össze különböző posztú játékosokat egymással? A legjobb akkor legyen egy punter, ha minden puntja inside 5 mondjuk? Látod, hogy mire ment a Giants Barkley remek játékával és mire a Browns Mayfieldével.
De hogy homer legyen, Shaq Masont a csapatba^^
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Egyébként ez azért is érdekes kérdés így, mert ahogy katonadani is írta, nem Most Valuable Rookie-ról van szó, hanem egyszerűen a legjobbról. Itt nem feltétlen kell figyelembe venni azt, hogy ki mekkora hatással van a csapatra szvsz. Nálam is Barkley.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azért ha megnézed, mit csinált a Browns Mayfielddel és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny. Egyszerűen Mayfielddel egy 1–31-es csapatból majdnem playoffos lett, Barkleyval pedig egy masszívan alul teljesítés miatt 1/2-es csapat szerzett 5 győzelmet. Ég és föld a különbség a két játékos csapatra gyakorolt hatását illetően, már csak ezért is és a poszt miatt is Mayfield lesz az ORoY szerintem isEttol meg jo jatekos, csak Mayfield meg felelmetes hatassal volt a csapatara.Honnan tudod, hogy a Browns jobb szereplése Mayfield hatása?
Stez
Hogy tudod mérni, hogy a Giants milyen lett volna Barkley nélkül?
tenorx
És pont ezért sanszos sajnos Luck díja is, pedig Watt legalább annyira megérdemelné, gyakorlatilag 2.5 év után tért vissza és a liga egyik legjobbja lett ismét.
De hát Donald sem fog nyerni, pedig ő is kurva nagy állat volt, de hát a QB-poszt, az QB-poszt
Szóval
Mayfield
Luck
Mahomes, Brees – majd Donald, Rivers, talán Luck
több mint 5 éve
Jaa hát úgy könnyű.Jozan esz?Ettol meg jo jatekos, csak Mayfield meg felelmetes hatassal volt a csapatara.Honnan tudod, hogy a Browns jobb szereplése Mayfield hatása?
Stez
Hogy tudod mérni, hogy a Giants milyen lett volna Barkley nélkül?
tenorx
Borbinho
De akkor gondolom a HC/OC váltásnak, Chubbnak meg a többieknek nincs köze hozzá, csak Mayfield?