NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Akkor vedd ki őket .Tedd be Barkley-t bármelyik csapatba, ahol nincs se kompetens edző, fal stb, és tedd be a kedvencem /Browns irányító amúgy/ mondjuk a Giantsbe, vagy bármelyik szenvedő csapatba. Ez csak teoretikus, felvetés, de sok mindenre választ is ad.Betették őket, a Browns feltámadt, a Giants nem
/mellesleg ha egy szinten játszik a Paks vagy a fradi felfedezettje, abból ritkán jön ki a paksi fiú győztesen. Lehet az USA más, majd meglátjuk/
ozibozi
Wyatt
A Browns jó csapat, a Giants szar, ott tele vagy talenttal akik pl nélküle is simán csak az edző miatt játszottak akár egy döntetlent a Vasassal, stb...
amott meg van egy gyenge semmi, akit életben tartott, és szinte segítség nélkül érte el azt egyedül amit. Nem olyan bonyolult ez.
Mindegy, én leszarom ki kapja meg, csak gondoltam ez is egy nézőpont.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tedd be Barkley-t bármelyik csapatba, ahol nincs se kompetens edző, fal stb, és tedd be a kedvencem /Browns irányító amúgy/ mondjuk a Giantsbe, vagy bármelyik szenvedő csapatba. Ez csak teoretikus, felvetés, de sok mindenre választ is ad.Betették őket, a Browns feltámadt, a Giants nem
/mellesleg ha egy szinten játszik a Paks vagy a fradi felfedezettje, abból ritkán jön ki a paksi fiú győztesen. Lehet az USA más, majd meglátjuk/
ozibozi
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Tedd be Barkley-t bármelyik csapatba, ahol nincs se kompetens edző, fal stb, és tedd be a kedvencem /Browns irányító amúgy/ mondjuk a Giantsbe, vagy bármelyik szenvedő csapatba. Ez csak teoretikus, felvetés, de sok mindenre választ is ad. /mellesleg ha egy szinten játszik a Paks vagy a fradi felfedezettje, abból ritkán jön ki a paksi fiú győztesen. Lehet az USA más, majd meglátjuk/
több mint 5 éve
Nyilatkozta a Clevelandet, de azota mar a Bucshoz is megy allitolag interjura es nyitott az allasra a hirek szerint, szoval o szerintem nagy esellyel visszajon a nyugdijbol.Arians nem nyugdíjba vonult?Ev kozben tobbszor nyilatkozta, hogy egy csapathoz, a Brownshoz visszaterne, mint HC. Kerdes, mennyire gondolta komolyan, es erdemes lenne-e egy rookie QB melle hozni egy idos HC-t.
jamaicababa
Borbinho
több mint 5 éve
Arians nem nyugdíjba vonult?Ev kozben tobbszor nyilatkozta, hogy egy csapathoz, a Brownshoz visszaterne, mint HC. Kerdes, mennyire gondolta komolyan, es erdemes lenne-e egy rookie QB melle hozni egy idos HC-t.
jamaicababa
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Arians nem nyugdíjba vonult?Én egyébként a Browns helyében esélyt adnék Gregg Williams-nek. Oké, emberileg lehet geci a bountygate miatt; de nem bontanám meg a chemistry-t. A nagy kapkodásban odavisznek valakit, akinek megint hoz egy új szisztémát, látásmódot + a keretet sem ismeri.En nem adnek neki eselyt. Nem a bounty miatt, egyszeruen ugy gondolom, hogy a hirtelen fellendules nem feltetlenul neki koszonheto, hanem annak, hogy felszabadultan, nyomas nelkul jatszhatott ez a csapat es szerintem Williams azert nem is kototte meg a kezuket peldaul offense-ben, hisz nem is ert hozza. Es mivel o is ideiglenesen kinevezett HC lett, igy en nala sem gondolom, hogy hosszu tavon tudna ezt a szinten tartani. Williams nalam egy olyan szakember, aki DC-kent baromi jo, alkalmaznam, de nagyobb teret mar nem feltetlenul adnek neki. Hasonlo Hue Jacksonhoz, akit meg a tamadoegysegen kivul sehova sem engednek. De OC-nak viszont igen, mert ahhoz nagyon is ert.
jamaicababa
A Browns helyeben en Arianst vagy JMD-t hoznam, elobbitol tudom, mit kaphatok, illetve azert o neki van multja es tapasztalata a csoportban, utobbiban meg a potencial nagy, Mayfieldet meg elit szintre emelheti hamar.
Stez
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Én egyébként a Browns helyében esélyt adnék Gregg Williams-nek. Oké, emberileg lehet geci a bountygate miatt; de nem bontanám meg a chemistry-t. A nagy kapkodásban odavisznek valakit, akinek megint hoz egy új szisztémát, látásmódot + a keretet sem ismeri.Mondjuk én pont most nem érzem a Brownsnál a kapkodást. 10 személyt hívtak eddig HC-interjúra (a második legtöbbet per pill a Jets és a Bengals, ők 7-nél járnak), nekem ez pont arról árulkodik, hogy jól körbe akarják járni ezt a kérdést mielőtt döntenek.
jamaicababa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Én egyébként a Browns helyében esélyt adnék Gregg Williams-nek. Oké, emberileg lehet geci a bountygate miatt; de nem bontanám meg a chemistry-t. A nagy kapkodásban odavisznek valakit, akinek megint hoz egy új szisztémát, látásmódot + a keretet sem ismeri.En nem adnek neki eselyt. Nem a bounty miatt, egyszeruen ugy gondolom, hogy a hirtelen fellendules nem feltetlenul neki koszonheto, hanem annak, hogy felszabadultan, nyomas nelkul jatszhatott ez a csapat es szerintem Williams azert nem is kototte meg a kezuket peldaul offense-ben, hisz nem is ert hozza. Es mivel o is ideiglenesen kinevezett HC lett, igy en nala sem gondolom, hogy hosszu tavon tudna ezt a szinten tartani. Williams nalam egy olyan szakember, aki DC-kent baromi jo, alkalmaznam, de nagyobb teret mar nem feltetlenul adnek neki. Hasonlo Hue Jacksonhoz, akit meg a tamadoegysegen kivul sehova sem engednek. De OC-nak viszont igen, mert ahhoz nagyon is ert.
jamaicababa
A Browns helyeben en Arianst vagy JMD-t hoznam, elobbitol tudom, mit kaphatok, illetve azert o neki van multja es tapasztalata a csoportban, utobbiban meg a potencial nagy, Mayfieldet meg elit szintre emelheti hamar.
több mint 5 éve
Sajnálom hogy elolvastam ezt a hosszú kommentet, mert azok után hogy látom Wagner nem 1.csapatban van minden előző okosság kukába megy.Miért is?
Curtis Riley?!
braxa88
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Én egyébként a Browns helyében esélyt adnék Gregg Williams-nek. Oké, emberileg lehet geci a bountygate miatt; de nem bontanám meg a chemistry-t. A nagy kapkodásban odavisznek valakit, akinek megint hoz egy új szisztémát, látásmódot + a keretet sem ismeri.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Én is OC-nek gondoltam.120 Yard: Ma reggel már az a szóbeszéd járta, hogy ha Hue Jackson nem kapná meg az állást a Bengalsnál, akkor Mike Zimmer szívesen látná a Vikings egyik edzőjeként Jacksont.OC-nek gondolom, azzal szenvedtek iden. Oda meg jo is lehet, a Bengalsnak voltak is egyutt Marvin Lewis alatt (Hue mint special team majd RB coach, Zimmer mint DC).
Egyszerűen elképesztő ez a faszi.
jamaicababa
Offensive coordinatornak meg jo lehetne nagyon, egy brutalis kerethez (mondjuk az OL ergya).
Zimmernek meg ugye tobbszor is gond volt az egeszsegevel, szeme is mutve volt, meg azt is kinezem, h Hue-nak is megfelelne, par ev koordinatorkodas ujra, aztan lehet ott HC ha jol mennek a dolgok.
Persze Hue azt nyilatkozta, h o HC szeretne lenni, ha vhol kap lehetoseget, sztem el is fogadna...
Borbinho
A Vikingsnak pedig az O-Line a gyenge pontja. Minden más poszton gyakorlatilag elit játékosok vannak. Ha azt meg tudnák erősíteni, újra SB contenderek lehetnének.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ha mcdaniels lelép, remélem a Pats Hue-t nevezi ki OC-nek. 😀nanana, JMD csak maradjon ahol van. latni akarom, ahogy beleallitja a Pats-et a foldbe egy offseason alatt | (igaz kizartnak tartom, h Kraft kinevezne barmikor is HC-nak) |
Tony Adams
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ha mcdaniels lelép, remélem a Pats Hue-t nevezi ki OC-nek. 😀
több mint 5 éve
120 Yard: Ma reggel már az a szóbeszéd járta, hogy ha Hue Jackson nem kapná meg az állást a Bengalsnál, akkor Mike Zimmer szívesen látná a Vikings egyik edzőjeként Jacksont.OC-nek gondolom, azzal szenvedtek iden. Oda meg jo is lehet, a Bengalsnak voltak is egyutt Marvin Lewis alatt (Hue mint special team majd RB coach, Zimmer mint DC).
Egyszerűen elképesztő ez a faszi.
jamaicababa
Offensive coordinatornak meg jo lehetne nagyon, egy brutalis kerethez (mondjuk az OL ergya).
Zimmernek meg ugye tobbszor is gond volt az egeszsegevel, szeme is mutve volt, meg azt is kinezem, h Hue-nak is megfelelne, par ev koordinatorkodas ujra, aztan lehet ott HC ha jol mennek a dolgok.
Persze Hue azt nyilatkozta, h o HC szeretne lenni, ha vhol kap lehetoseget, sztem el is fogadna...
több mint 5 éve
120 Yard: Ma reggel már az a szóbeszéd járta, hogy ha Hue Jackson nem kapná meg az állást a Bengalsnál, akkor Mike Zimmer szívesen látná a Vikings egyik edzőjeként Jacksont.Egyszerűen elképesztő ez a faszi.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Mindkét mondat helytálló így is 😀Mayfield sokkal jobban kitűnik a rookie class irányítói közül, mint Mayfield a futók közül😀
...
A Colts Luckkal jobban túlszárnyalta az elvárásaimat, mint a Texans Luckkal.
Black_Adder
tenorx
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Mayfield sokkal jobban kitűnik a rookie class irányítói közül, mint Mayfield a futók közül😀
...
A Colts Luckkal jobban túlszárnyalta az elvárásaimat, mint a Texans Luckkal.
Black_Adder
több mint 5 éve
Mahomes Valuable PlayerOPoY szintén Mahomes. Ritka amikor megosztják a 2 díjat 2 ember között. Mahomesnek statisztikailag jobb szezonja van mint Breesnek, és nyert 12 meccset, ez mindkettő címhez elég lesz neki.
Donald Player of the Year
ORoY: Mayfield //nem is értem mi a vita tárgya. fr. QB vs akármi más. Még ha nem RB lenne, amit bármelyik bokorban találni... De ha nem egyértelmű leírom, Mayfield sokkal jobban kitűnik a rookie class irányítói közül, mint
Még két dologra szeretnék rávilágítani, Prescott lett ORoY Elliott előtt. Ha akkor így volt, most egyértelműen Mayfield...
A ligában a szurkolók szerint van 2-3 legjobb fal és 25-30 legszarabb fal. There's no middleground.
DRoY: Derwin James //talán fontosabb láncszem mint Leonard. Persze Chubb játszik a legfontosabb poszotn mégis úgy érzem az ő hiánya látszott volna meg legkevésbé hármójuk közül. Őket érzem amúgy frontrunnernek, de Da'Shawn Handnek és Vander Eschnek is több köze van a DRoYhoz mint Mayfielden kívül bárkinek az ORoYhoz szerintem.
CBPoY: Luck // de felőlem lehet Watt is... A legizgaságosabb az lenne, ha megosztva kapják, de nincs igazság. A Colts Luckkal jobban túlszárnyalta az elvárásaimat, mint a Texans
QB: Mahomes (KC), Brees (NO)
RB: Gurley (LAR), Elliott (DAL)
FLEX: Barkley (NYG), McCaffrey (CAR)
WR: Hopkins (HOU), Julio Jones (ATL), Thielen (MIN), Michael Thomas (NO)
TE: Kittle (SF), Kelce (KC)
OT: David Bakhtiari (GB), Mitchell Schwartz (KC), Whitworth (LAR), Ryan Ramczyk (NO)
OG: Zack Martin (DAL), Shaq Mason (NE), Nelson (IND), Yanda (BAL)
C: Jason Kelce (PHI), Rodney Hudson (OAK)
DI: Donald (LAR), Chris Jones (KC), Cox (PHI), Akiem Hicks (CHI)
EDGE: JJ Watt (HOU), Von Miller (DEN), Garrett (CLE), Mack (CHI),
LB: Leonard (IND), Keuchly (CAR), Wagner (HOX), Jayon Brown (TEN)
CB: Xavien Howard (MIA), Chris Harris Jr (DEN), Kyle Fuller (CHI), Minkah Fitzpatrick (MIA), Brandon Carr (BAL), Kareem Jackson (HOU)
S: Curtis Riley (NYG), Eddie Jackson (CHI), Derwin James (LAC), Kevin Byard (TEN)
Na innen biztos sok kedvencet kihagytam, mindet nem védem, de a 2 denveriből nem engedek egy tapodtat se. Talán Harris szorul nagyobb magyarázatra. Ő 747 snappet játszott, ez összesen 58cal kevesebb mint Howard, és 400 snap felett övé a második legalacsonyabb Defensive Passer Rating 63,6-tal... (Fuller 66,6, Gilmore 71,8, Fitz 69,0, Carr 69,8, Ramsey 73,8, Ward 70,7, Kareem Jackson 75,2 viszont ő (és Carr) nem engedett egyetlen TD-t sem. Haden 81,0, Patrick Peterson 82,5...) Azt már nem is mondom, hogy Chris Harris slotban is játszik nem csak szélen...
Botrány hogy nem Pro Bowler és botrány hogy várhatóan az APnál nem lesz 1st team All Pro, de nálam az...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
A liga egyik legrosszabb támadófala mögött, értelmes Playbook nélkül játszott végig egy idényt, amivel viszont elérte hogy sajnos surmurék simán kapnak még időt, mert ahelyett hogy nélküle 1/1-ért mentünk volna, most bele tudják magyarázni, hogy csak 2 falemberre, meg pár védőre meg 1 egészséges OBJ re vagyunk egy csoportgyőzelemhez stb (Pedig lehet hogy nem is így van) elég nagy hatás ez egy csapatra.
több mint 5 éve
Nagyhoz: Trubiskyvel mit tett? speciálisat? az mi? nem hagyja hogy elveszítse a meccseket kb 😀 Nagy egy nagyszerű offense elme, de én nem a Bears offenseben semmi különlegeset, sőt. A Bears a D miatt annyira jó, ami Fangio műve. Wilson feljavulása? ha a tavalyi 34 TDhez képest az idei 35 feljavulás akkor igen 😀 vagy ha te is PO-t és 10Wt vártál a Seahawkstól és nem a 3-5 körülit akkor oké 😛braxa88Oké, akkor COY: Frank Reich. Megfelel? 😀
Bár bele lehet kötni, mert Luck tavaly 0, idén 39 TD-t dobott, egy végtelenszeresére javuló QB-val meg a hülye is képes nyerni. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
MVP-vita 2.0
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
De te mondtad, ne dobalozzak statisztikaval, erre azzal jossz. En viszont a statok mogott elbujva nem ket meccsen lattam Mayfieldnek olyan villanasokat, amikrol te beszeltel. Es amiket te Barkleynal lattal. Playmaker volt es clutch. Nyert nem egyszer kulcspillanatokban es nem egyszeru dobasokat oldott meg, nem az volt a dolga, hogy odadobott egy screent, aztan az elkapo beszaladt a labdaval. Es igen, akkor ehhez meg mar parosul az is, hogy o mit adott a csapatanak es hogy Barkley szamai mit adtak. Mert igenis szamit ez is. Nem a gyozelmen van a hangsuly itt feltetlenul. Onnantol, hogy Mayfield beallt, nem nagyon volt meccse, ahol ne lett volna faktor.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
27 TD 14INT nem kurvajó szezon. vagyis igen rookie szinten. nem rookie szinten egy jó szezon.Ha szerinted Mayfield nem volt kurva jo, es te nem lattal tole bravuros dobasokat, playeket es megoldasokat es huzasokat, amik utan te azt mondod, o csak ujonc szinten volt jo, akkor nincs is tobb kerdesen. Innentol ez pont az a vita, amirol beszelgethetunk barmilyen szamokkal, videofelvetelekkel es egyebekkel, akkor sem jutunk dulore.de nem voltak azonosan kurva jók.Ha van egy vezér, akit lehet követni, akkor sokkal könnyebb. Ebben pedig neki van a legnagyobb szerepe. Szóval ha azt vesszük, hogy azonosan kurva jók voltak, akkor is a csapatra gyakorolt hatása lényegesen nagyobb.Nyilván, de talán azért másnak is volt szerepe benne, nem egymaga húzza ki a Brownst a gödörből.Lehet célozgatni, nyilván van benne ez is, de azért ne próbáljuk már meg elbagatellizálni azt, milyen hatalmas szerepe van a felemelkedésben. Pedig én aztán tuti, hogy nem őt húztam volna, mert tőle fáztam a legjobbanIgen, én is ilyesmire akartam célozgatni itt alább 😊Azért ha megnézed, mit csinált a BrownsFixed that for you...MayfielddelHue Jacksonnal és nélküle, kapsz egy olyan durva eltérést, hogy totál egyértelművé teszi a versenyt, ami nem is verseny.
Wyatt
Igor
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt
Barkley kurva jó volt,
Mayfield jó volt, sok hibával.
braxa88
Te nem lattad Mayfieldnel a bravuros megoldasokat, en viszont lattam. Puff. Majd a kibaszottul hozzaertok eldontik, ki kapja a dijat.
Stez
Barkley teljesítménye all-pro kaliber.
de ezt már leírtam.
több mint 5 éve
Igazabol kar is ezen vitazni, barki megmondhassa aki erti a focsit, hogy Big Q az OROY.Hagyjad, nem értenek meg minket úgysem.😊
Mer' 4 ember-t huzott fel maga mellett a mentalitasaval eleg komoly szintre, miatta ment a futas, miatta ep Luck is, raadasul mindig hozza a meccsenkenti 5+ teabag-et 😀
Borbinho