NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 310 — we almost always almost win
Szia!

{..}
Ha a fociban a Real Madridot/Barcelonát szereted, akkor Patriots.
tenorx
Ez a komment nincs kelloen ertekelve 😀
undisputedly
Mert az elején próbáltam konstruktívan tanácsot adni, nem vicceskedni 😀
tenorx
Én nyomtam volna rá egy -1et mint ahogy minden socceros hasonlatra/párhuzamra adnék, de szerencsére nincs ilyen funkció, úgyhogy marad a lesújtó pillantás képernyőn keresztül 😛
De azt értékelem, hogy NYi kötődést feltételezve bostsoni csapatot (is) ajánlottál

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.
nygaben
Szia!

{..}
tenorx
undisputedly
Mert az elején próbáltam konstruktívan tanácsot adni, nem vicceskedni 😀
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 706 — SuperBowl Champions 2013/2014
sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.
nygaben
Szia!

{..}
tenorx
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 706 — SuperBowl Champions 2013/2014

jets, dolphins és broncos nem fért rá 😀
braxa88
Pats a legjobb vedelemmel, mint ahogyan azt mindenki varta 😀
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Olvass topicokat és eredménykövetőket!
Szerintem hamar kiderül ki a csapatod!
steelwolf
Ne már! Hozzánk Stez írogat, az hatalmas handicap 😀
dugo93
Ha meg nem irogatok, utanam sirtok. 8D Latod, a nagysag atka.

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

braxa88
Broncos a Giants - Falcons szendvicsben van. Jobbra a Saintsből kinövő Jaguarstőll!
Húsrágó
tényleg 😀
több mint 6 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan

braxa88
Broncos a Giants - Falcons szendvicsben van. Jobbra a Saintsből kinövő Jaguarstőll!
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
steelwolf
dugo93
Az a baj inkább, hogy Sobri mindenhova írogat. Ez alapján nehéz lesz 😉 😛
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 491
steelwolf

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/SexyTroopLover/status/1179845791894134784?s=19

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
Vélemény?

www.nfl.com/news/story/0ap3000001061158/article/nfl-rookie-rankings-gardner-minshew-on-top-at-quarter-mark?campaign=fb-nf-sf220605957-sf220605957&sf220605957=1&fbclid=IwAR1HkQmjJWeLn0I3au8aQL1Jg6KOy1EplonmuRuApJ_psXaqACB_6536PlY
steelwolf
Imádom amikor egy QB-t összevetnek egy TE-vel meg egy LB-vel.
Bush jobban szerel, Minshew jobban dob, Hockenson meg legjobban kap el.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 324 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Vélemény?

www.nfl.com/news/story/0ap3000001061158/article/nfl-rookie-rankings-gardner-minshew-on-top-at-quarter-mark?campaign=fb-nf-sf220605957-sf220605957&sf220605957=1&fbclid=IwAR1HkQmjJWeLn0I3au8aQL1Jg6KOy1EplonmuRuApJ_psXaqACB_6536PlY
több mint 6 éve
Ellenben a Darnold kérdés érdekes, mivel jó eséllyel nem fog játszani.
gabokocka
A Julio vs Nuk vs barmelyik Falcons playa vs barmelyik Texans playa is erdekes sztem 😀
+ Mennyi washingtoni QB lát pályát a Pats ellen?
1, Keenum
1, McCoy
1, Haskins
2
3

Oke 😀
Borbinho
Sima harmas, mivel latni fogja az osszes a palyat, hacsak meg nem vakul valamelyik. Ne ezen bukj el!

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
gabokocka
A Julio vs Nuk vs barmelyik Falcons playa vs barmelyik Texans playa is erdekes sztem 😀
+ Mennyi washingtoni QB lát pályát a Pats ellen?
1, Keenum
1, McCoy
1, Haskins
2
3

Oke 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 516 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.
Stez
Ilyen hülyeségeket én is tudok mondani...
kristóf17
Tényleg.

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.
Stez
Ilyen hülyeségeket én is tudok mondani...
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
a kérdésben sehol nincs, hogy TD passzt oszt ki, egyszerű elkapásokról van szó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 324 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 6 éve
Stez
A vedoink is szamitanak?
Borbinho
Aha, neztem a fogalmazast, de igazabol kb. barmilyen elosztasban nezem, nem kis bravur lenne, ha elerne ezt a szamot. Ha a Colts-defense ellen dob akarcsak ket vagy harom picket, akkor megerett a visszavonulasra is.

több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
Stez
Ilyen kérdés nincs is. 😛
több mint 6 éve
Stez
A vedoink is szamitanak?

több mint 6 éve

Szerkesztette: Stez

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 386
Na jovok en.
nem muszaj drukkolni vkinek ahhoz h jol szorakozz.En 30+ eve megvagyok igazi szurkolas nelkul ertsd ez alatt h nem bosszankodok es nem ugy beszelek roluk hogy MI😂 es nem frissitem a csapat honlapjat percenkent.
szimpatikus csapatok vannak es altalaban azert druķkolok hogy legyen "drama"
kulonben is sztem ahhoz h igazan aterezze vki mit jelent xy csapatnak szurkolni ahhoz szemelyes elmeny szukseges