NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Én nyomtam volna rá egy -1et mint ahogy minden socceros hasonlatra/párhuzamra adnék, de szerencsére nincs ilyen funkció, úgyhogy marad a lesújtó pillantás képernyőn keresztül 😛Mert az elején próbáltam konstruktívan tanácsot adni, nem vicceskedni 😀Szia!Ez a komment nincs kelloen ertekelve 😀
{..}
Ha a fociban a Real Madridot/Barcelonát szereted, akkor Patriots.
tenorx
undisputedly
tenorx
De azt értékelem, hogy NYi kötődést feltételezve bostsoni csapatot (is) ajánlottál
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Mert az elején próbáltam konstruktívan tanácsot adni, nem vicceskedni 😀Ez a komment nincs kelloen ertekelve 😀sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Szia!
nygaben
{..}
tenorx
undisputedly
több mint 6 éve
Ez a komment nincs kelloen ertekelve 😀sziasztok, kicsit ismerkednék ezzel a sportággal, hogyan lehetne ezt elkezdeni? 😀 Van valami youtube-videó pl., ahol a szabályok el vannak magyarázva, vizualizálva van kicsit a játék? És milyen csapatot lenne érdemes követni? Én egyetlen csapatot sem ismerek, más sportágban általában azokat a klubokat szoktam kedvelni, akik nincsenek agyonsztárolva, de képesek meglepetéseket okozni, és belemennek kockázatosabb, élvezetesebb játékba akkor is, ha ezzel elveszíthetnek egy-egy találkozót. Van ilyesmi az NFL-ben? 😀 Köszönöm mindenkinek, ha tudtok valamit mondani 😊.Szia!
nygaben
{..}
tenorx
több mint 6 éve
Pats a legjobb vedelemmel, mint ahogyan azt mindenki varta 😀
jets, dolphins és broncos nem fért rá 😀
braxa88
több mint 6 éve
Ha meg nem irogatok, utanam sirtok. 8D Latod, a nagysag atka.Olvass topicokat és eredménykövetőket!Ne már! Hozzánk Stez írogat, az hatalmas handicap 😀
Szerintem hamar kiderül ki a csapatod!
steelwolf
dugo93
több mint 6 éve
tényleg 😀Broncos a Giants - Falcons szendvicsben van. Jobbra a Saintsből kinövő Jaguarstőll!
braxa88
Húsrágó
több mint 6 éve
Broncos a Giants - Falcons szendvicsben van. Jobbra a Saintsből kinövő Jaguarstőll!
braxa88
több mint 6 éve
Az a baj inkább, hogy Sobri mindenhova írogat. Ez alapján nehéz lesz 😉 😛Olvass topicokat és eredménykövetőket!Ne már! Hozzánk Stez írogat, az hatalmas handicap 😀
steelwolf
dugo93
több mint 6 éve
Olvass topicokat és eredménykövetőket!Ne már! Hozzánk Stez írogat, az hatalmas handicap 😀
steelwolf
több mint 6 éve
twitter.com/SexyTroopLover/status/1179845791894134784?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Vélemény?Imádom amikor egy QB-t összevetnek egy TE-vel meg egy LB-vel.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001061158/article/nfl-rookie-rankings-gardner-minshew-on-top-at-quarter-mark?campaign=fb-nf-sf220605957-sf220605957&sf220605957=1&fbclid=IwAR1HkQmjJWeLn0I3au8aQL1Jg6KOy1EplonmuRuApJ_psXaqACB_6536PlY
steelwolf
Bush jobban szerel, Minshew jobban dob, Hockenson meg legjobban kap el.
több mint 6 éve
Sima harmas, mivel latni fogja az osszes a palyat, hacsak meg nem vakul valamelyik. Ne ezen bukj el!Ellenben a Darnold kérdés érdekes, mivel jó eséllyel nem fog játszani.A Julio vs Nuk vs barmelyik Falcons playa vs barmelyik Texans playa is erdekes sztem 😀
gabokocka
+ Mennyi washingtoni QB lát pályát a Pats ellen?
1, Keenum
1, McCoy
1, Haskins
2
3
Oke 😀
Borbinho
több mint 6 éve
Ellenben a Darnold kérdés érdekes, mivel jó eséllyel nem fog játszani.A Julio vs Nuk vs barmelyik Falcons playa vs barmelyik Texans playa is erdekes sztem 😀
gabokocka
+ Mennyi washingtoni QB lát pályát a Pats ellen?
1, Keenum
1, McCoy
1, Haskins
2
3
Oke 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ellenben a Darnold kérdés érdekes, mivel jó eséllyel nem fog játszani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Tényleg.Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.Ilyen hülyeségeket én is tudok mondani...
Stez
kristóf17
több mint 6 éve
Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.Ilyen hülyeségeket én is tudok mondani...
Stez
több mint 6 éve
a kérdésben sehol nincs, hogy TD passzt oszt ki, egyszerű elkapásokról van szó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Aha, neztem a fogalmazast, de igazabol kb. barmilyen elosztasban nezem, nem kis bravur lenne, ha elerne ezt a szamot. Ha a Colts-defense ellen dob akarcsak ket vagy harom picket, akkor megerett a visszavonulasra is.Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.A vedoink is szamitanak?
Stez
Borbinho
több mint 6 éve
Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.Ilyen kérdés nincs is. 😛
Stez
több mint 6 éve
Bejeloltem a tippjatekban, hogy Mahomes 9 kulonbozo embernek passzol majd TD-t a Colts ellen. Ha ezzel nyerek, akkor inditvanyozom, hogy automatikusan en legyek a teljes idenyes tippjatek vegso gyoztese.A vedoink is szamitanak?
Stez
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 386
Na jovok en.nem muszaj drukkolni vkinek ahhoz h jol szorakozz.En 30+ eve megvagyok igazi szurkolas nelkul ertsd ez alatt h nem bosszankodok es nem ugy beszelek roluk hogy MI😂 es nem frissitem a csapat honlapjat percenkent.
szimpatikus csapatok vannak es altalaban azert druķkolok hogy legyen "drama"
kulonben is sztem ahhoz h igazan aterezze vki mit jelent xy csapatnak szurkolni ahhoz szemelyes elmeny szukseges