NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ettol meg jo jatekos, csak Mayfield meg felelmetes hatassal volt a csapatara.
Stez
Honnan tudod, hogy a Browns jobb szereplése Mayfield hatása?
Hogy tudod mérni, hogy a Giants milyen lett volna Barkley nélkül?
tenorx
Jozan esz?
Borbinho
Steznél? még az ész is erősen megkérdőjelezett, de hogy józan az konkrétan esélytelen 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Stez
tenorx
Jozan esz?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Stez
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 740
azt lehet tudni, hogy Hue Jackson-t miért akarják alkalmazni fontos pozícióba még igazi NFL csapatok?
shawnka
Ha OC-nak jött volna vissza Cincinnatibe, még meg is tapsoltam volna.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
vitaindítónak írtam egy all-pro keretet (1-2.csapatos), és díjazottak
braxa88
Sztem kvázi mindegyik választás védhető, nekem pár személyes preferenciám:

TE: George Kittle. vetélytársaihoz képest sokkal rosszabb QBktól kapott el több yardot mint bárki, legtöbb YAC bármely posztot figyelembe véve és run blockban is magasan jobb Ertznél és Kelcenél

katonadani
Pont őt akartam írni, megelőztél. 😊

több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
vitaindítónak írtam egy all-pro keretet (1-2.csapatos), és díjazottak
braxa88
Sztem kvázi mindegyik választás védhető, nekem pár személyes preferenciám:

TE: George Kittle. vetélytársaihoz képest sokkal rosszabb QBktól kapott el több yardot mint bárki, legtöbb YAC bármely posztot figyelembe véve és run blockban is magasan jobb Ertznél és Kelcenél
OT: Nálam sérülések miatt Armstead csak második csapatos, Bakhtiari LT és Schwartz RT az első csapatos az én listámon.
LB: Kuechly over Leonard és Martinez helyett LVE
CB: Byron Jones over Xavien Howard és Haden helyett Patrick Peterson
S: Derwin over Eddie

COY: Matt Nagy nálam, de Carroll és Reich is védhető
OROY: Ez azért nehéz kérdés, mert ha Most Valuable Rookie lenne akkor egyértelmű Baker szerintem, így hogy legjobb védhető a Barkley teljesen.

btw nekünk is jön ma estére egy konszenzus All-Pro az oldalon 😊
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Nalam nem Barkley, de en igazabol ezeknel a dijazasoknal azt is nezem, hogy hosunk milyen hatassal volt a csapatara. Ebben pedig Mayfield verhetetlen, mig Barkley kis tulzassal kitorolheti a popojat a szep szamokkal, mert hat a Giants sok meccset sajnos nem nyert ezekkel.

Es Luck fele is ezert hajlok, mert a Houston Watt nelkul is ment PO-ba, de a Colts meg Luck nelkul egy nulla.

Illetve Wattnal olyan teren volt lihegve ez a visszavonulos tema, hogy o neki a nagyon sulyos serulese az meg az ez elotti, a hatserulese, de abbol o visszatert, jatszott is az elozo szezonban ot meccsen, ami szerintem nagyon nem mindegy. Neki a terdeben tort el egy csont legutobb, de arra abszolut azt irtak, hogy hosszu tavon nem valoszinu, hogy tenyezo lesz, csak hat annyit serult szerencsetlen, hogy ennek szolt a karogas, hogy jaj, visszavonulhat lassan, mert neki annyi.

Luck kozvetlenul a sulyos vallserulese utan van.

De egyebkent barmelyik kapja a dijat, abszolut megerdemli es raszolgalt, ettol fuggetlenul nalam egyertelmuen Lucke a dij. Az MVP az Brees lesz szvsz, de en Mahomesnek adnam.

több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
-LVE: adom simán beférne.
-Armstead annyira jó volt így is, hogy nem lehetett lejebb rakni. Whitworth nem volt nálam annyira jó hogy közelben legyen
-Kelcet sztem nem lehet nem első helyre rakni
-Mahomest nem kapja meg mindkét díjat, de most minek rakjam be oda Breest ha nem ő volt a legjobb offensive játékos idén. Mahomes lehet nem a legértékesebb játékos, de az biztos hogy az év legjobb támadójátékosa.
-Luck: teljesen kétesélyes, akár megosztott is lehetne. Azért tettem Wattra, mert ő is félvisszavonulásból tért vissza, lett az év legjobb DE-je, és a liga legnagyobb védőneve.
-Barkley videokat minden forduló után linkelgettem haveroknak mert nem hittük el mit művel hétrőlhétre. Extraklasszis. Baker is király, de itt nekem 100%ig Barkley a OROY.

Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Szamomra erthetetlen, hogy nem Luck a comeback player. Nem azert, mert Watt nem erdemli meg, nagyon is megerdemli, csak Luck egyreszt MVP-idenyt nyomott, masreszt lattuk, hogy a Colts nelkule mennyit er, harmadreszt 550 napig labda sem volt a kezeben, a fel vilag mar visszavonultatta.

Csattanos valaszt adott.

De Barkley sem OROY Mayfield elott nalam.

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Mahomes nem fogja mindkettő címet megkapni, az egyik breese lesz.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
vitaindítónak írtam egy all-pro keretet (1-2.csapatos), és díjazottak:

MVP: Patrick Mahomes, KC
OPOY: Patrick Mahomes, KC
DPOY: Aaron Donald, LAR
OROY: Saquan Barkley, NYG
DROY: Darius Leonard, IND
COY: Pete Carroll, SEA
segédCOY: Vic Fangio, CHI
Comeback: J.J. Watt, HOU

QB: Patrick Mahomes (KC); [Drew Brees (NO)]
RB: Ezekiel Elliott (DAL); [Saquan Barkley (NYG)]
TE: Travis Kelce (KC); [Zach Ertz (PHI)]
WR: DaAndre Hopkins (HOU), Julio Jones (ATL); [Davante Adams (GB), Tyreek Hill (KC)]
FLEX: Michael Thomas (NO); [Christian McCaffrey (CAR)]
OT: Terron Armstead (NO), David Bakhtiari (GB); [Ryan Ramczyk (KC), Mitchell Schwartz (KC)]
OG: Zack Martin (DAL), Mashal Yanda (BAL); [David DeCastro (PIT), Quenton Nelson (IND)
C: Jason Kelce (PHI); [Mike Pouncey (LAC)]

DT: Aaron Donald (LAR), Akiem Hicks (CHI); [Chris Jones (KC), Fletcher Cox (PHI)]
EDGE: J.J. Watt (HOU), Khalil Mack (CHI); [Von Miller (DEN), Danielle Hunter (MIN)]
LB: Bobby Wagner (SEA), Darius Leonard (IND); [Luke Kuechly (CAR), Blake Martinez(GB)]
CB: Kyle Fuller (CHI), Stephon Gilmore (NE), Xavien Howard (MIA); [Byron Jones (DAL), Desmond King (LAC), Joe Haden (PIT)]
S: Eddie Jackson (CHI), Jamaal Adams (NYJ); [Derwin James (LAC), Jabrill Peppers (CLE)]

K: Will Lutz (NO); [Aldrick Rosas(NYG)]
P: Michael Dickson, (SEA); [Thomas Morstead (NO)]
RS: Andre Roberts (NYJ); [Jakeem Grant (MIA)]
braxa88
Az egyetlen érdemi belekötni-valóm: Ertz Kelce előtt.

*mondjuk Armstead is többet volt sérült annál, hogy valaki ne szorítsa hátra. Andrew Withworth pl.
** Kuechly elé meg LVE-t tenném. Mégis vannak itt észrevenni valók, csak több átolvasás kell. 😀

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
vitaindítónak írtam egy all-pro keretet (1-2.csapatos), és díjazottak:

MVP: Patrick Mahomes, KC
OPOY: Patrick Mahomes, KC
DPOY: Aaron Donald, LAR
OROY: Saquan Barkley, NYG
DROY: Darius Leonard, IND
COY: Pete Carroll, SEA
segédCOY: Vic Fangio, CHI
Comeback: J.J. Watt, HOU

QB: Patrick Mahomes (KC); [Drew Brees (NO)]
RB: Ezekiel Elliott (DAL); [Saquan Barkley (NYG)]
TE: Travis Kelce (KC); [Zach Ertz (PHI)]
WR: DaAndre Hopkins (HOU), Julio Jones (ATL); [Davante Adams (GB), Tyreek Hill (KC)]
FLEX: Michael Thomas (NO); [Christian McCaffrey (CAR)]
OT: Terron Armstead (NO), David Bakhtiari (GB); [Ryan Ramczyk (KC), Mitchell Schwartz (KC)]
OG: Zack Martin (DAL), Mashal Yanda (BAL); [David DeCastro (PIT), Quenton Nelson (IND)
C: Jason Kelce (PHI); [Mike Pouncey (LAC)]

DT: Aaron Donald (LAR), Akiem Hicks (CHI); [Chris Jones (KC), Fletcher Cox (PHI)]
EDGE: J.J. Watt (HOU), Khalil Mack (CHI); [Von Miller (DEN), Danielle Hunter (MIN)]
LB: Bobby Wagner (SEA), Darius Leonard (IND); [Luke Kuechly (CAR), Blake Martinez(GB)]
CB: Kyle Fuller (CHI), Stephon Gilmore (NE), Xavien Howard (MIA); [Byron Jones (DAL), Desmond King (LAC), Joe Haden (PIT)]
S: Eddie Jackson (CHI), Jamaal Adams (NYJ); [Derwin James (LAC), Jabrill Peppers (CLE)]

K: Will Lutz (NO); [Aldrick Rosas(NYG)]
P: Michael Dickson, (SEA); [Thomas Morstead (NO)]
RS: Andre Roberts (NYJ); [Jakeem Grant (MIA)]
több mint 5 éve
azt lehet tudni, hogy Hue Jackson-t miért akarják alkalmazni fontos pozícióba még igazi NFL csapatok?
shawnka
Mondjuk mert OC-ként 5 NFL idénye van, abból 4-szer felülteljesített a keze alatt a támadósor?
Ilyen alapon Rod Marinellit is ki kellett volna tagadni az edzőtársadalomnak a detroiti 0-16 után azt most egész jól dolgozik DC-ként Dallasban (és tette előtte ugyanezt Chicagoban).
empty taxi
Ez abszolut jogos, mondjuk ettol fuggetlenul ha a kerdes az lenne, HC-nak hogy a fenebe akarhatjak meg alkalmazni, az mar valoban erdekesebb lenne. Mert pozicios edzonek szerintem fohosunk abszolut korrekt, de egy csapat vezetesere mar nem.

Es nem csak azert, mert igy megbukott, de en ugy gondolom, hogy neki az a respektje sincsen meg a jatekosok koreben, ami egy vezetoedzonek kell. Az meg egyenesen meglep, hogy a Bengals egy ilyen bukas utan rogton ugy vette vissza, hogy kb. nyilt titok volt az, hogy az ideny utan HC lesz.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
shawnka
Mondjuk mert OC-ként 5 NFL idénye van, abból 4-szer felülteljesített a keze alatt a támadósor?
Ilyen alapon Rod Marinellit is ki kellett volna tagadni az edzőtársadalomnak a detroiti 0-16 után azt most egész jól dolgozik DC-ként Dallasban (és tette előtte ugyanezt Chicagoban).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
shawnka
Mert a maga módján már most igazi legenda!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
A Colts szerintem is nyer, meg Kansas Cityben is, de New Englandben már nem, a másik meg olyan mindegy
Wyatt
Mert oda már nem tud menni? 😊 Így a mondat folytatásának is értelme van..😊
csi77
Hát, hogy a Chiefs legyőzése után annyira bebaszik-e mindenki, hogy oda sem találnak, vagy hogy az is jobb lett volna, ha oda sem találnak, azt nem tudom. Az NFC-ből mindegy, az Eaglesnek legalább vissza lehetne vágni, de Brees megérdemelne még egy döntőt, vesztes még úgysincs neki, úgyhogy itt az ideje
Wyatt
Nyilván arra gondoltam, hogy a Pats addigra eliminálódik......
csi77
Nem kell elmagyarázni a poént, mindenki értette, attól még simán tudom ignorálni, hogy értem 😀
Wyatt
Azt bárki mondhassa...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Colts szerintem is nyer, meg Kansas Cityben is, de New Englandben már nem, a másik meg olyan mindegy
Wyatt
csi77
Hát, hogy a Chiefs legyőzése után annyira bebaszik-e mindenki, hogy oda sem találnak, vagy hogy az is jobb lett volna, ha oda sem találnak, azt nem tudom. Az NFC-ből mindegy, az Eaglesnek legalább vissza lehetne vágni, de Brees megérdemelne még egy döntőt, vesztes még úgysincs neki, úgyhogy itt az ideje
Wyatt
csi77
Nem kell elmagyarázni a poént, mindenki értette, attól még simán tudom ignorálni, hogy értem 😀

több mint 5 éve
Wyatt
csi77
Wyatt

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Wyatt
csi77

több mint 5 éve
Wyatt

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 019
Wyatt
Megértem, hogy most ténylegesen underdog a Pats a rájátszásban 😀
De ne feledjük, annak idején volt valami Greatest Show on the Turf csapat is akik ellen valami underdog nyert.
Ráadásul 1:30-al a vége előtt, időkérés nélkül, egyenlő állásnál Madden bácsi lefuttatta volna az órát.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jósoltunk a PO-ra:
 fuzovelkifele.com/2019/01/fk-rajatszas-joslatok/
katonadani
Húh, ennyien tippelnek ránk, ez gyanús 😊

Ha nem mi, nyilván a Chiefs nyerjen.