NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezek a par hsz-el rendelkező illemtanárok honnan érkeznek és mi az elképzelés velük?
több mint 5 éve
9 a kedvenc számom 😛 mai nap után még jobban 😀
több mint 5 éve
Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀
több mint 5 éve
Valaki érdeklődött a legtöbb hozzászólás listájáról, tessék. Minden 10ezer feletti hsz-el rendelkező user:
i.imgur.com/2uIX3Du.jpg?DirtyWindows.jpg
több mint 5 éve
Bárhogy is alakul a PHI@CHI meccs második félideje, asszem vagy ez az általam látott legergyább WC-kör eddig, vagy megöregedtem. Vagy mindkettő. De inkább az első.
több mint 5 éve
katonadani
453
Beharangozok es tippek a mai meccsekhez:fuzovelkifele.com/2019/01/wild-card-vasarnap-3/
több mint 5 éve
twitter.com/TrainIsland/status/1081716443878748160
több mint 5 éve
Mi ez a szarság hogy ha beírom hogy bowl.hu, átirányít az fk oldalára?Az fk lett a bowl.hu főoldala, míg a bowl.hu+fk fóruma maradt ez. Ha azt írod be és teszed el a könyvjelzőbe, hogy bowl.hu/forum, akkor nem visz el máshova, de az egyesülés már hónapokkal ezelőtt be lett harangozva, most tudtuk végre meg is valósítani.
samu09
Mostantól már avatart is lehet újra feltölteni.
Off vége (a visszajelzések helye a gépház)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A bowl.hu (bowl.one) megszunt. Legalabbis nekem ez jott le. Nekem sem tetszett, hogy oda visz egy altalam evek ota hasznalt cim, ahova nem akarok menni.Mi ez a szarság hogy ha beírom hogy bowl.hu, átirányít az fk oldalára?Itt is megtörtént a Merger, mint a profi fociban!
samu09
Fast Willie
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Mi ez a szarság hogy ha beírom hogy bowl.hu, átirányít az fk oldalára?Itt is megtörtént a Merger, mint a profi fociban!
samu09
több mint 5 éve
Mi ez a szarság hogy ha beírom hogy bowl.hu, átirányít az fk oldalára?
több mint 5 éve
Nem tudom köztünk van e a szerző de bármennyire is az Origo sajátja blőd hatásvadász címeket adni ez még annak is a legalja, pláne a feltételezés.....magából indult ki a szerző???? www.origo.hu/sport/trashtalk/20190104-nfl-wild-card-rajatszas-elso-kor-beharangozo-chicago-philadelphia-baltimore-los-angeles-houston.html
több mint 5 éve
katonadani
453
Gameday! Van egy ilyen kiemelt cikkünk, ahonnan mind a 4 csapat beharangozója elérhető, plusz a tippjeink és bold predictionjeink is.fuzovelkifele.com/2019/01/wild-card-szombat-3/
több mint 5 éve
A 32 csapat passz, futás és totál O-ja és D-je. több mint 5 éve
Bárhogy is lesz, KÖSZÖNÜNK MINDEN MUNKÁTOK S TÖREKVÉSTEK | a párodat meg JJ sztem sokan csókoltatják, vigyázz rá 😛 😉 |
több mint 5 éve
Nálam nem jön be a Steelers-topic. Gondoltam jelzem a gépházban vagy a fórummal kapcsolatos észrevételeknél, de azok sem 😊mindegyik jó újra, töröltem a többi nem ide tartozó hsz-t
Wyatt
a 2017 előtt feltöltött avatarok viszont törlődtek, viszont újat jelenleg nem is lehet feltölteni, dolgozunk rajta, minden oldallal kapcsolatos komment ezentúl mehet a gépházba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
No, eddig sem nagyon volt kérdés, de akkor gratula Mahomesnak az MVP-címheztöbb mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nálam nem jön be a Steelers-topic. Gondoltam jelzem a gépházban vagy a fórummal kapcsolatos észrevételeknél, de azok sem 😊
több mint 5 éve
Mayfield lesz sztem is az OROY, pedig én is Barkleynek adnám. Sajnos QB >>> bármi.Ha nem lenne Mayfield se lenne egyértelmű Barkley a díjra mert elővennének más QB-kat. Nehéz lenne mert se Darnold se Allen nem volt egészséges égész évben, de hidd el feljönne a nevük a poszt miatt.
Ugyan akkor a Barkley fanoknak sem kell szomorkodni, mert a srác szerintem all pro lesz, megérdemelten.
A kinek van nagyobb hatás érvre pedig: pffff - az összes poszt együtt nincs akkora hatással a játékra mint a QB. Mintha a terminátor ellen egy kőbaltával küldenél harcba valakit.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
A trió mellett jusson be 2 OL, hogy ne akadályozzák a másik kettőt. Legyen ez a 2 legjobb OL a 4-ből, Hutchinson és Boselli. (És így a Faneca-Mawae duónak is megnőnek az esélyei jövőre bekerülni.)Eleg eros lett a HOF felhozatal iden.Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
Janek
kapitnono
De a tavalyi évből kiindulva lehet megint az OL szavazatok elvesznek, mert mindenki megpróbálja a saját emberét bevinni.
több mint 5 éve
Nem volt rossz, de azért ő nem ugyanaz a kategória, mint az általam említett 3 úriemberés akkor Seymour?Eleg eros lett a HOF felhozatal iden.Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
Janek
kapitnono
Igaz Ward be se jutott ...
Janek
több mint 5 éve
braxa88
12 534
hát Hines Ward ne isés akkor Seymour?Eleg eros lett a HOF felhozatal iden.Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
Janek
kapitnono
Janek
több mint 5 éve
és akkor Seymour?Eleg eros lett a HOF felhozatal iden.Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
Janek
kapitnono
több mint 5 éve
Eleg eros lett a HOF felhozatal iden.Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
Janek