NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
Ezek a par hsz-el rendelkező illemtanárok honnan érkeznek és mi az elképzelés velük?

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
9 a kedvenc számom 😛 mai nap után még jobban 😀
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Valaki érdeklődött a legtöbb hozzászólás listájáról, tessék.
Minden 10ezer feletti hsz-el rendelkező user:

i.imgur.com/2uIX3Du.jpg?DirtyWindows.jpg

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Bárhogy is alakul a PHI@CHI meccs második félideje, asszem vagy ez az általam látott legergyább WC-kör eddig, vagy megöregedtem. Vagy mindkettő. De inkább az első.

több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Beharangozok es tippek a mai meccsekhez:

fuzovelkifele.com/2019/01/wild-card-vasarnap-3/
több mint 5 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 151 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 twitter.com/TrainIsland/status/1081716443878748160

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Mi ez a szarság hogy ha beírom hogy bowl.hu, átirányít az fk oldalára?
samu09
Az fk lett a bowl.hu főoldala, míg a bowl.hu+fk fóruma maradt ez. Ha azt írod be és teszed el a könyvjelzőbe, hogy bowl.hu/forum, akkor nem visz el máshova, de az egyesülés már hónapokkal ezelőtt be lett harangozva, most tudtuk végre meg is valósítani.

Mostantól már avatart is lehet újra feltölteni.

Off vége (a visszajelzések helye a gépház)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
samu09
Itt is megtörtént a Merger, mint a profi fociban!
Fast Willie
A bowl.hu (bowl.one) megszunt. Legalabbis nekem ez jott le. Nekem sem tetszett, hogy oda visz egy altalam evek ota hasznalt cim, ahova nem akarok menni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
samu09
Itt is megtörtént a Merger, mint a profi fociban!
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 080 — I like the Texans, I like who we are
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom köztünk van e a szerző de bármennyire is az Origo sajátja blőd hatásvadász címeket adni ez még annak is a legalja, pláne a feltételezés.....magából indult ki a szerző????
 www.origo.hu/sport/trashtalk/20190104-nfl-wild-card-rajatszas-elso-kor-beharangozo-chicago-philadelphia-baltimore-los-angeles-houston.html
több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Gameday! Van egy ilyen kiemelt cikkünk, ahonnan mind a 4 csapat beharangozója elérhető, plusz a tippjeink és bold predictionjeink is.

fuzovelkifele.com/2019/01/wild-card-szombat-3/
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A 32 csapat passz, futás és totál O-ja és D-je.
több mint 5 éve
Bárhogy is lesz, KÖSZÖNÜNK MINDEN MUNKÁTOK S TÖREKVÉSTEK | a párodat meg JJ sztem sokan csókoltatják, vigyázz rá 😛 😉 |
több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Nálam nem jön be a Steelers-topic. Gondoltam jelzem a gépházban vagy a fórummal kapcsolatos észrevételeknél, de azok sem 😊
Wyatt
mindegyik jó újra, töröltem a többi nem ide tartozó hsz-t

a 2017 előtt feltöltött avatarok viszont törlődtek, viszont újat jelenleg nem is lehet feltölteni, dolgozunk rajta, minden oldallal kapcsolatos komment ezentúl mehet a gépházba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
No, eddig sem nagyon volt kérdés, de akkor gratula Mahomesnak az MVP-címhez
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F1226%2Fr481813_1296x729_16-9.jpg
Mahomes, Donald highlight AP NFL All-Pro Team
The Chiefs, led by QB Patrick Mahomes, and the Bears each had four players named to the AP NFL All-Pro Team, which also features four rookie selections.

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nálam nem jön be a Steelers-topic. Gondoltam jelzem a gépházban vagy a fórummal kapcsolatos észrevételeknél, de azok sem 😊

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mayfield lesz sztem is az OROY, pedig én is Barkleynek adnám. Sajnos QB >>> bármi.
Ha nem lenne Mayfield se lenne egyértelmű Barkley a díjra mert elővennének más QB-kat. Nehéz lenne mert se Darnold se Allen nem volt egészséges égész évben, de hidd el feljönne a nevük a poszt miatt.

Ugyan akkor a Barkley fanoknak sem kell szomorkodni, mert a srác szerintem all pro lesz, megérdemelten.

A kinek van nagyobb hatás érvre pedig: pffff - az összes poszt együtt nincs akkora hatással a játékra mint a QB. Mintha a terminátor ellen egy kőbaltával küldenél harcba valakit.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eleg eros lett a HOF felhozatal iden.
Janek
Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
kapitnono
A trió mellett jusson be 2 OL, hogy ne akadályozzák a másik kettőt. Legyen ez a 2 legjobb OL a 4-ből, Hutchinson és Boselli. (És így a Faneca-Mawae duónak is megnőnek az esélyei jövőre bekerülni.)
De a tavalyi évből kiindulva lehet megint az OL szavazatok elvesznek, mert mindenki megpróbálja a saját emberét bevinni.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
Janek
Tényleg elég jó lett, de azt hiszem a Tony Gonzalez, Ed Reed, Champ Bailey beszavazásához semmi kétség nem férhet első körben
kapitnono
és akkor Seymour?

Igaz Ward be se jutott ...
Janek
Nem volt rossz, de azért ő nem ugyanaz a kategória, mint az általam említett 3 úriember

több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Janek
kapitnono
és akkor Seymour?

Janek
hát Hines Ward ne is
több mint 5 éve
Janek
kapitnono
és akkor Seymour?

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
Janek

több mint 5 éve