NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
A 0,66 like/hsz mutatóm nagyon jó, csak kellene még 4500 hsz, hogy felkerüljek a 10.000-es klubba. 😀én 2050 környékére tervezem
somoskovig
több mint 5 éve
A 0,66 like/hsz mutatóm nagyon jó, csak kellene még 4500 hsz, hogy felkerüljek a 10.000-es klubba. 😀Hát kemény munka bekerülni a felső 10ezerbe.
somoskovig
több mint 5 éve
A 0,66 like/hsz mutatóm nagyon jó, csak kellene még 4500 hsz, hogy felkerüljek a 10.000-es klubba. 😀
több mint 5 éve
Erre ment ki az egész!!!Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
| Amúgy én kételkedem az eredmény hitelességében! 😀 |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nem mintha a lényeget annyira érintené, de érdekes: a 8 irányítóból 1nek lett 100 feletti ratingje. RWnak. 105.Folesnak meg a második legrosszabb DW után.
Ennyit a statokról 😛
több mint 5 éve
Megignorálhatatlanságosságomat, újraszámolást! A olimpiai eredményeket setörlikMindhárom "rangsor":Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
i.imgur.com/d8oXMwS.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/S2oFy2D.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/ypxKfIp.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
Zázzeg
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Pedig én mindent megteszek az Eagles topicba hogy javítsak rajta de hiába.(sas) Toll a fülükbe meg sem érdemlik a sok infót amit beteszek😉 😀 😛El kell fogadnod, Barcásként ennyit érdemelsz 😛 😀
dande
több mint 5 éve
De. Nem figyeltem. ( rontottam picit a sajat lajk/ hsz aranyomat)Most nem ugyanazt írtátok le? 😀Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
dugo93
Szerkesztette: diverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
A spoiler tag megnézésig furcsán néztem erre a commentre 😀Nem, tenorx csak egy like/hsz-t akart, diverdoc pedig mar az osztasi muvelet elvegzesevel kapott aranyt 😀Most nem ugyanazt írtátok le? 😀Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
dugo93
pl Iktriad eseten: 17312/50313 vs 0.34 like/hsz 😀
| ugyanaz |
Borbinho
több mint 5 éve
2017-hez képest 5%-kal nőtt az NFL tévés nézettsége. A délutáni FOX 2, a délutáni CBS 6, az NBC 6, az ESPN 8, a csütörtöki foci pedig 4%-os növekedést ért el.Sorozatjunkie
több mint 5 éve
most miről is van szó ?Haterek is gyujtott azeetMég egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
Dislikeot is vezetne ha lenne 😉
Megoszto szemelyiseg na!😀
yooker
Sobri nálam az egyettlen némított user
több mint 5 éve
Pedig én mindent megteszek az Eagles topicba hogy javítsak rajta de hiába.(sas) Toll a fülükbe meg sem érdemlik a sok infót amit beteszek😉 😀 😛
több mint 5 éve
Haterek is gyujtott azeetMég egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
Dislikeot is vezetne ha lenne 😉
Megoszto szemelyiseg na!😀
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Lenyomtam Soldit - most már boldogan halhatok meg.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Mindhárom "rangsor":Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
i.imgur.com/d8oXMwS.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/S2oFy2D.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/ypxKfIp.jpg?DirtyWindows.jpg
több mint 5 éve
Nem, tenorx csak egy like/hsz-t akart, diverdoc pedig mar az osztasi muvelet elvegzesevel kapott aranyt 😀Most nem ugyanazt írtátok le? 😀Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
dugo93
pl Iktriad eseten: 17312/50313 vs 0.34 like/hsz 😀
| ugyanaz |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Most nem ugyanazt írtátok le? 😀Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
több mint 5 éve
Valahogy meg kell dupláznom az adataim 😀Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
| Mondjuk én nem értelmeseket szólok hozzá, csak rajzolok. |
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 555
Foleg az utolso rugas a legerdekesebb tekintve a tegnapi bears meccset.www.youtube.com/watch?v=VilQ9MvzY4E
több mint 5 éve
A Dallas-Hawks meccs nekem tetszett, habar elfogadom, hogy a nem Hawks vagy Dallas erzelmueknek szenvedes volt. Amugy valoban eleg gyenge az elmult par evben a WC kor. AFC-ben pl. a Texans, KC, Steelers, Cincy mindig csak disznek volt ott, mindenki tudta, hogy eselyuk sincs. NFC kicsit kompetitivebbnek tetszik, hogy most azert, mert nincs kiemelkedo csapat, mint az AFC-ben, vagy pont, hogy tobb is van, mindenki dontse el maga, de egyszeruen a korabbi evekben sokkal jobb PO meccsek voltak.Bárhogy is alakul a PHI@CHI meccs második félideje, asszem vagy ez az általam látott legergyább WC-kör eddig, vagy megöregedtem. Vagy mindkettő. De inkább az első.nincs 12 jó csapat az nfl-ben, sőt igazából 8 se (ami még mindig a liga negyede), így a wild card kör évek óta inkább csak egy felvezetésnek hat a rájátszás tényleges kezdete előtt (2012 óta nem jutott be ugye WC-s csapat a Super Bowlba)
Sobri Jóska
ahogy az eredménykövetőbe is írtam, a következő két hét épp ezért fog még jobbnak tűnni, mint ami, mert végre láthatjuk a tényleges contendereket is
r.baggio
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Nekem nagyon gyanús, hogy ez idén megtörik. Mintha az alapszakasz végére kicsit kifogyott volna a szufla az év elején taroló csapatokból, míg 1-2 később ébredve nagyon összeállt és épphogy bejutott a PO-ba.Bárhogy is alakul a PHI@CHI meccs második félideje, asszem vagy ez az általam látott legergyább WC-kör eddig, vagy megöregedtem. Vagy mindkettő. De inkább az első.nincs 12 jó csapat az nfl-ben, sőt igazából 8 se (ami még mindig a liga negyede), így a wild card kör évek óta inkább csak egy felvezetésnek hat a rájátszás tényleges kezdete előtt (2012 óta nem jutott be ugye WC-s csapat a Super Bowlba)
Sobri Jóska
ahogy az eredménykövetőbe is írtam, a következő két hét épp ezért fog még jobbnak tűnni, mint ami, mert végre láthatjuk a tényleges contendereket is
r.baggio
több mint 5 éve
Bárhogy is alakul a PHI@CHI meccs második félideje, asszem vagy ez az általam látott legergyább WC-kör eddig, vagy megöregedtem. Vagy mindkettő. De inkább az első.nincs 12 jó csapat az nfl-ben, sőt igazából 8 se (ami még mindig a liga negyede), így a wild card kör évek óta inkább csak egy felvezetésnek hat a rájátszás tényleges kezdete előtt (2012 óta nem jutott be ugye WC-s csapat a Super Bowlba)
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ezek a par hsz-el rendelkező illemtanárok honnan érkeznek és mi az elképzelés velük?tessék az ilyet jelezni és moderálva lesznek
Janek
már működik a ban funkció az admin felületen is, ez egy hét automatikus kitiltást jelent, és IP alapú
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal