NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
ha ennyire számítana akkor egyáltalán fel se veszik vele kapcsolatot és még bottal sem piszkálnák meg. nem volt fair amit tavaly csinált, de kicsit többet gondoltok ebbe a történetbe.Tehát úgy gondolod, hogy LaFleur egyszerűen szakmailag jobbnak bizonyult az interjún, mint JMD? Ha az emberi tényezők nem számítottak, ahogy mondod, akkor csak szakmai okok lehetett a döntőek...
most komolyan egy olyan ligában várjátok el a betyárbecsületet, a magasztos elveket, ahol teljesen vállalhatatlan játékosok miatt csapatok képesek lemenni kutyába, csak azért mert azt remélik így több esélyük van az évi 5 győzelem megszerzésére
ZERO_L
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Azért az a tény, hogy Matt LaFleur és Freddie Kitchens is főedzők lettek Josh McDaniels előtt, nem hiszem, hogy megtörténhetett volna, ha nincs a tavalyi botránya.ha ennyire számítana akkor egyáltalán fel se veszik vele kapcsolatot és még bottal sem piszkálnák meg
peterk2005
nem volt fair amit tavaly csinált, de kicsit többet gondoltok ebbe a történetbe
most komolyan egy olyan ligában várjátok el a betyárbecsületet, a magasztos elveket, ahol teljesen vállalhatatlan játékosok miatt csapatok képesek lemenni kutyába, csak azért mert azt remélik így több esélyük van az évi 5 győzelem megszerzésére
súlyosabb dolgok miatt sem vetett ki pár embert liga közege, miért pont ez verné ki a biztosítékot minden tulajnál
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Azért az a tény, hogy Matt LaFleur és Freddie Kitchens is főedzők lettek Josh McDaniels előtt, nem hiszem, hogy megtörténhetett volna, ha nincs a tavalyi botránya.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hat nezd, most ha Buffon baszott jo volt az idenyben, de mar De Geat be kellett rakni, akkor valahol helyet kell neki szoritani, szoval muszaj csatarnak berakni CR es Messi koze.Hát ezaz, mint Stez és Wyatt. 😀Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.miből gondoltad, korábbi évek All Pro csapatait nem láttad?
Sixo
Ezek újságírók, nem szakértők.
Black_Adder
eaglesmcnabb
Vannak elvek. xD
több mint 5 éve
Hát ezaz, mint Stez és Wyatt. 😀Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.miből gondoltad, korábbi évek All Pro csapatait nem láttad?
Sixo
Black_Adder
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.miből gondoltad, korábbi évek All Pro csapatait nem láttad?
Sixo
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
hozza kepest mindenki kicsi, meg BigQ is 😀Ha egy future HOF ember tehetségét nem tudjátok kiaknázni attól még a kacsa tud úszni 😀ja, Herremans is játszott teljes szezonokat RG meg RT poszton is.. Majd elkezdték fikázni hogy visszaesett a játéka, ami még így is jobb volt mint a többi RT-nek, hiszen akkor nem rakták volna őt be.remelem akkor miatta nekunk szurkolsz az AFC-bol, majdnem akkora legenda volt nalunk, mint Andre Johnson v Nicks, vagy ha mar OL, akkor Phil Costa (Donald Thomas who!?) 😀
Amikor eredetileg LG volt az posztja,tehát elméletileg ő még akkor is LG volt, csak hát univerzális volt.
Példának okáért, amíg az agyonhypeolt all-pro Evan Mathis kb. full fogalmatlan volt a túloldalon, addig Herremans bejátszotta az egész OL-t. Egyetemen LT volt, voltaképpen egyedül C poszton nem volt elit. Még TE-ként is volt 2 TD-je.
eaglesmcnabb
Borbinho
AMúgy is kis nevek ezek Zach Bannerhez képest. Megörültem mikor kihúztátok a 4. körben.
Aztán esélye nem volt rostert fogni 😀
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ha egy future HOF ember tehetségét nem tudjátok kiaknázni attól még a kacsa tud úszni 😀ja, Herremans is játszott teljes szezonokat RG meg RT poszton is.. Majd elkezdték fikázni hogy visszaesett a játéka, ami még így is jobb volt mint a többi RT-nek, hiszen akkor nem rakták volna őt be.remelem akkor miatta nekunk szurkolsz az AFC-bol, majdnem akkora legenda volt nalunk, mint Andre Johnson v Nicks, vagy ha mar OL, akkor Phil Costa (Donald Thomas who!?) 😀
Amikor eredetileg LG volt az posztja,tehát elméletileg ő még akkor is LG volt, csak hát univerzális volt.
Példának okáért, amíg az agyonhypeolt all-pro Evan Mathis kb. full fogalmatlan volt a túloldalon, addig Herremans bejátszotta az egész OL-t. Egyetemen LT volt, voltaképpen egyedül C poszton nem volt elit. Még TE-ként is volt 2 TD-je.
eaglesmcnabb
Borbinho
AMúgy is kis nevek ezek Zach Bannerhez képest. Megörültem mikor kihúztátok a 4. körben.
Aztán esélye nem volt rostert fogni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ja, Herremans is játszott teljes szezonokat RG meg RT poszton is.. Majd elkezdték fikázni hogy visszaesett a játéka, ami még így is jobb volt mint a többi RT-nek, hiszen akkor nem rakták volna őt be.remelem akkor miatta nekunk szurkolsz az AFC-bol, majdnem akkora legenda volt nalunk, mint Andre Johnson v Nicks, vagy ha mar OL, akkor Phil Costa (Donald Thomas who!?) 😀
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Légyszi JJ ne töröld, lájkgyüjtésben vagyok.ahogy láttam eddig nem nagyon jött össze, de a próbálkozásod részemről egy lájkot megér 😉
♉gaben♉
több mint 5 éve
ja, Herremans is játszott teljes szezonokat RG meg RT poszton is.. Majd elkezdték fikázni hogy visszaesett a játéka, ami még így is jobb volt mint a többi RT-nek, hiszen akkor nem rakták volna őt be. Amikor eredetileg LG volt az posztja,tehát elméletileg ő még akkor is LG volt, csak hát univerzális volt.
több mint 5 éve
Nem. 2 szavazó konkrétan nem tudta, hogy akire szavaztak, David DeCastro, a fal melyik részén játszott egész szezonban, meg úgy karrier során.Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.Nem inkább azért van ez, mert például van két hiperszuper hatalmas szezont futó free safety, viszont strong safetyből idén nincs kiemelkedő, így inkább oda szavazzák be az egyik FS-t?
Sixo
Soccernél lehet ilyet sokszor látni, főleg ilyen "hét legjobb csapatánál", hogy pl egy csatárt betesznek szélsőnek, vagy középpályásnak. Egyszerűen azért mert mindenképp befér, csak az ő helyén is volt egy top teljesítmény.
dugo93
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Igen, ez egy példa volt, abszolút nem valós adatokkal 😀Jamal Adams who?Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.Nem inkább azért van ez, mert például van két hiperszuper hatalmas szezont futó free safety, viszont strong safetyből idén nincs kiemelkedő, így inkább oda szavazzák be az egyik FS-t?
Sixo
Soccernél lehet ilyet sokszor látni, főleg ilyen "hét legjobb csapatánál", hogy pl egy csatárt betesznek szélsőnek, vagy középpályásnak. Egyszerűen azért mert mindenképp befér, csak az ő helyén is volt egy top teljesítmény.
dugo93
Teszem hozzá James is SS
alatriste
több mint 5 éve
Jamal Adams who?Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.Nem inkább azért van ez, mert például van két hiperszuper hatalmas szezont futó free safety, viszont strong safetyből idén nincs kiemelkedő, így inkább oda szavazzák be az egyik FS-t?
Sixo
dugo93
Teszem hozzá James is SS
Liverpool Fc
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.Nem inkább azért van ez, mert például van két hiperszuper hatalmas szezont futó free safety, viszont strong safetyből idén nincs kiemelkedő, így inkább oda szavazzák be az egyik FS-t?
Sixo
több mint 5 éve
te is sokallod?Légyszi JJ ne töröld, lájkgyüjtésben vagyok.15 éves kiscsaj képével?
♉gaben♉
gyeek
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Most nézem/hallgatom ezeket a fura dolgokat az all-pro szavazással kapcsolatban, amik nekem lemaradtak. A szavazók közül többen különböző posztra írtak be játékosokat, pl Watt interior meg edge defender, vagy Von Miller LB és edge. Ez még okés, véleményes valamennyire, de az, hogy David DeCastro-t több szavazattal bíró LG-nak szavazta eléggé röhejesnek hangzik és megkérdőjelezi bennem a döntés hozók hozzáértését. Eddig azt gondoltam, hogy az all-pro csapat (a pro-bowl-al ellentétben) releváns, érdemes elolvasni. Viszont az, hogy a nem túl sok szavazó közül többen nincsenek tisztába azzal, hogy a játékosok milyen poszton játszanak, az kiábrándító. Akkor mégis milyen alapon szavaznak ők. Akkor még is, hogyan tudnák ők szakszemmel megítélni, hogy ki is volt a legjobb. Persze kis hazánkban már annak is örülünk ha a sport tv-s szakik az adott játékosnál a sportágat eltalálják, de ezek olyan emberek akiknek nagyon magas szinten kellene érteniük hozzá.
több mint 5 éve
Szerintem Rapoport baromi nagy pojáca, és ezzel a staged news breakkel sem mostanában fogja megszerettetni magát. 😛www.nfl.com/videos/up-to-the-minute/0ap3000001009053/Rapoport-gets-call-about-Kingsbury-official-hiring-on-air
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Légyszi JJ ne töröld, lájkgyüjtésben vagyok.15 éves kiscsaj képével?
♉gaben♉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
ez a legfontosabb táblázat, amit valaha láttamTessék, a helyes sorrendek:Megignorálhatatlanságosságomat, újraszámolást! A olimpiai eredményeket setörlikMindhárom "rangsor":Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
i.imgur.com/d8oXMwS.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/S2oFy2D.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/ypxKfIp.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
Zázzeg
sutianap
docs.google.com/spreadsheets/d/1SXw1SaPZdaW6HFmdnWGdpEO3Qcm2Fu5EsXVOqVSt7_k/edit?usp=sharing
hsz számok akkor valószínűleg jók voltak, de csak a top32 hozzászóló volt rangsorolva like és like/hsz alapján.
Like számban az első 34
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=687like.png
like/hsz
Nem meglepő módon az 1-2 hsszel rendelkezők dominálják a lista elejét. 1000+osok közül nekik van több like, mint hsz:
dcsicsak 1553 2778 1.788795879 diverdoc 2537 4311 1.699251084 Maka 2295 3518 1.532897603 laccoo74 2986 4354 1.458137977 dugo93 2853 3307 1.15913074 Atari 1158 1341 1.158031088 zolika26 1653 1869 1.130671506 füligjimmy 6970 7006 1.005164993
Black_Adder
köszi, köszi
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 018
De jó is volt, igaz én a másik kapunál ültem.www.youtube.com/watch?v=4o8e5zmgrUAKutyas macskas kep kell a nepnek.van akinek már véget ért 😕
Na majd lesz focirol is szó?
Tudtatok hogy mindjart vege a szezonnak?
Janek
Black_Adder
empty taxi
Amúgy a jegyvásárlási szervezés igazi ótvar volt, úgy kellett vadászni, hogy legyen 4 jegyed 1 helyre vagy az, hogy haveromék kb. 25-50 EUR/db (nem emlékszem pontosan, de baromi olcsó volt) áron vettek 2 jegyet középre.
Egy pár akikkel a MuCEM-nél futottunk össze, csak kijöttek a haveri társasággal, nem is akartak meccset nézni, de ott mondták nekik a stadionban, hogy van még jegy, úgyhogy vettek 20 EUR/db áron a közvetítői boxhoz...
Vagy másik ismerősék akik más nevére szóló jeggyel mentek ki, simán bejutottak, de nekünk se nézték meg a személyazonosságot.
Szóval ilyen szempontból egy vicc volt, de a hangulat az oltári, a város meg fantasztikus, kimennék, de akár ki is költöznék oda.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=4o8e5zmgrUAKutyas macskas kep kell a nepnek.van akinek már véget ért 😕
Janek
Black_Adder
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kutyas macskas kep kell a nepnek.van akinek már véget ért 😕
Janek
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Kutyas macskas kep kell a nepnek.Én nem rég írtam szakmázgatós hszt a Wild Card kör QB ratingjeivel kapcsolatban, de az nem érdekelt se kutyát se macskát 😊
Janek