NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Kutyas macskas kep kell a nepnek.Na majd lesz focirol is szó?
Tudtatok hogy mindjart vege a szezonnak?
több mint 5 éve
A likeszámokat leginkább a csöcs és női segg képek linkelése dobja meg😁vagy néhány jó vicc vagy egy csomó gyerek 😊
Fast Willie
több mint 5 éve
amikor én regisztráltam akkor volt valami karma!abba asszem beleszámított az is, hogy hány napja regeltél, de a pontos képletet nem tudom.
az nem valami ilyen hsz/like számításféléből jött össze?
sose tudtam igazán értelmezni....😊
yooker
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
amikor én regisztráltam akkor volt valami karma!az nem valami ilyen hsz/like számításféléből jött össze?
sose tudtam igazán értelmezni....😊
több mint 5 éve
a dislike rendszerről kb 3 nap alatt derült ki, hogy nem leszünk képesek 'rendesen' használni 😊Amúgy az is árnyalhatja a képet, hogy (ha jól emlékszem), az első jó pár évben nem volt lájk lehetőség.az nfl.hu-s hozzászólások szeirntem elvesztek, nincsenek benne a felhasználók hozzászólásszámában, a bowl.hu pedig like és dislike opciókkal indult. A dislikeok azóta törölve lettek.
dugo93
Black_Adder
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
A likeszámokat leginkább a csöcs és női segg képek linkelése dobja meg😁Vegre eleri Stez a kierdemelt banjat! <3Hát, van egy olyan érzésem, hogy ha az elmúlt években többet nyert volna a Bears, szerintem Jimmy lenne a president 😊Black_AdderAkkor visszavonom a korábbit, Sobri whooo? És dcsicsak for president 😊
| És me for vice president 😊 |
diverdoc
Ja igen, és akinek 10000+ hsze van, de 0,5 alatt like/hsz-e, ők a spammerek vagy ha úgy tetszik trollok. Definíció szerint. Többször írnak fölösleges kommentet, mint nem.
Bannolni mind! 😛
Black_Adder
Wyatt
A kezdeteknél nem voltam, de sztem Höri is ezt csinálta, csak azóta betörték/lebukott és el is tűnt innen.
Persze az eredménykövetős Alekosz/molnarkrisztian/K-POP videókért automatikus likelevonás is járhatna és mindjárt kiegyensúlyozottabb számokkal dolgoznánk...😁
több mint 5 éve
Kösz ez jól esett.... még ha van is benne vmi 😊Ja igen, és akinek 10000+ hsze van, de 0,5 alatt like/hsz-e, ők a spammerek vagy ha úgy tetszik trollok. Definíció szerint. Többször írnak fölösleges kommentet, mint nem.Black_AdderAkkor visszavonom a korábbit, Sobri whooo? És dcsicsak for president 😊
diverdoc
Bannolni mind! 😛
Black_Adder
több mint 5 éve
Viszont ha mélyebben elemzem a számokat, arra jutok, hogy 19KGfPrn felhasználónak van a legtöbb hozzászólása like nélkül. 2028 hsz, 0 like. Pedig ha jól emlékszem töretlenül osztotta a streameket mindenkinek, úgy tűnik hála nélkül.Az én kedvencem azc.
Azt kell hogy mondjam diszkriminatívak vagyunk a botokkal szemben...
Black_Adder
0 hsz, 25 like.
Le se kellett írnia, és már jött is a like.
több mint 5 éve
Viszont ha mélyebben elemzem a számokat, arra jutok, hogy 19KGfPrn felhasználónak van a legtöbb hozzászólása like nélkül. 2028 hsz, 0 like. Pedig ha jól emlékszem töretlenül osztotta a streameket mindenkinek, úgy tűnik hála nélkül. Azt kell hogy mondjam diszkriminatívak vagyunk a botokkal szemben...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Amúgy az is árnyalhatja a képet, hogy (ha jól emlékszem), az első jó pár évben nem volt lájk lehetőség.az nfl.hu-s hozzászólások szeirntem elvesztek, nincsenek benne a felhasználók hozzászólásszámában, a bowl.hu pedig like és dislike opciókkal indult. A dislikeok azóta törölve lettek.
dugo93
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Amúgy az is árnyalhatja a képet, hogy (ha jól emlékszem), az első jó pár évben nem volt lájk lehetőség.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Vegre eleri Stez a kierdemelt banjat! <3Hát, van egy olyan érzésem, hogy ha az elmúlt években többet nyert volna a Bears, szerintem Jimmy lenne a president 😊Black_AdderAkkor visszavonom a korábbit, Sobri whooo? És dcsicsak for president 😊
diverdoc
Ja igen, és akinek 10000+ hsze van, de 0,5 alatt like/hsz-e, ők a spammerek vagy ha úgy tetszik trollok. Definíció szerint. Többször írnak fölösleges kommentet, mint nem.
Bannolni mind! 😛
Black_Adder
több mint 5 éve
Aha. Köszi.Egy kérdés még ide: Ezeket az adatokat honnan szedted? Black Addernek szántamFenti menüsáv, felhasználók fül
diverdoc
bowl.hu/users
r.baggio
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Egy kérdés még ide: Ezeket az adatokat honnan szedted? Black Addernek szántamEgyesével végignéztem az összes hozzászólást, hogy ki írta és hány like-ot kapott.
diverdoc
Innen
kimásoltam Excelbe oldalanként, beraktam egy számított oszlopot (=IFERROR(E2/D2,0)), tettem rá filtert és sorba rendeztem. Az ember abból főz amije van, DB hozzáféréssel mindig up-to-date riportot lehetne, így marad az 5 perc manuális munka.
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 5 éve
Egy kérdés még ide: Ezeket az adatokat honnan szedted? Black Addernek szántamFenti menüsáv, felhasználók fül
diverdoc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Huazannya. Mingyá be is írom párszor a Pats rivális topicokba, hogy Brady kiégett, a Pats topicba meg azt, hogy mindenki hülye aki szerint Brady kiégett. Az rendberakja majd az indexem.Hát, van egy olyan érzésem, hogy ha az elmúlt években többet nyert volna a Bears, szerintem Jimmy lenne a president 😊Black_AdderAkkor visszavonom a korábbit, Sobri whooo? És dcsicsak for president 😊
diverdoc
Bannolni mind! 😛
Black_Adder
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hát, van egy olyan érzésem, hogy ha az elmúlt években többet nyert volna a Bears, szerintem Jimmy lenne a president 😊Black_AdderAkkor visszavonom a korábbit, Sobri whooo? És dcsicsak for president 😊
diverdoc
Bannolni mind! 😛
több mint 5 éve
Black_AdderAkkor visszavonom a korábbit, Sobri whooo? És dcsicsak for president 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
na, év végére be kell kerülni a 10k lájkkal rendelkezők klubjába.Rajtam ne múljon...
Amadeus
👍
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 897
na, év végére be kell kerülni a 10k lájkkal rendelkezők klubjába.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Tessék, a helyes sorrendek:Megignorálhatatlanságosságomat, újraszámolást! A olimpiai eredményeket setörlikMindhárom "rangsor":Még egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
i.imgur.com/d8oXMwS.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/S2oFy2D.jpg?DirtyWindows.jpg
i.imgur.com/ypxKfIp.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
Zázzeg
sutianap
docs.google.com/spreadsheets/d/1SXw1SaPZdaW6HFmdnWGdpEO3Qcm2Fu5EsXVOqVSt7_k/edit?usp=sharing
hsz számok akkor valószínűleg jók voltak, de csak a top32 hozzászóló volt rangsorolva like és like/hsz alapján.
Like számban az első 34
like/hsz
Nem meglepő módon az 1-2 hsszel rendelkezők dominálják a lista elejét. 1000+osok közül nekik van több like, mint hsz:
dcsicsak | 1553 | 2778 | 1.788795879 |
diverdoc | 2537 | 4311 | 1.699251084 |
Maka | 2295 | 3518 | 1.532897603 |
laccoo74 | 2986 | 4354 | 1.458137977 |
dugo93 | 2853 | 3307 | 1.15913074 |
Atari | 1158 | 1341 | 1.158031088 |
zolika26 | 1653 | 1869 | 1.130671506 |
füligjimmy | 6970 | 7006 | 1.005164993 |
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 5 éve
Ez sosem volt kérdés.Azt állítja Sobri, hogy a nagy dumások között te vagy a legrosszabb fej. Ő pedig a legjobb.most miről is van szó ?Haterek is gyujtott azeetMég egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
Dislikeot is vezetne ha lenne 😉
Megoszto szemelyiseg na!😀
yooker
Sobri nálam az egyettlen némított user
Janek
vpi
több mint 5 éve
Azt állítja Sobri, hogy a nagy dumások között te vagy a legrosszabb fej. Ő pedig a legjobb.most miről is van szó ?Haterek is gyujtott azeetMég egy like/hsz oszlopot szurj be, hogy lássuk ki mennyit ér 😀Mondjuk ezt jobban megmutatná a lájkszám / hosszászólásszám arány (ezek alapján Sobri for president 😊 )
tenorx
diverdoc
Dislikeot is vezetne ha lenne 😉
Megoszto szemelyiseg na!😀
yooker
Sobri nálam az egyettlen némított user
Janek
Szerkesztette: vpi